Tunngle, Hamachi, GameRanger

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

ld: hamachi.extra.hu
tûzfal legyen kilõve, router néha gondot okoz, a szervert az csinálja akinek jobb a nete, pontosabban a feltöltési sebessége nagyobb.
De van hamachi szoba a bf2-nek! Ha akarod kipróbálhatjuk !
De nekem még az 1.3 van meg, mert állítólag az 1.4 még nem annyira stabil.

A tokaji aszú a királyok bora, a borok királya

morreau
1.4 rajt van és má tok botokat is berakni de amikor felmennék a ahver szerverére kidob a játékbol??
Kell vmi progi még??

ffxi
Rájöttem, hogyan lehet HAMACHI-n nyomni COD2-t, HEURÉKA!!!

Fákjúal!

hamachi.extra.hu
Fel kell tenni az 1.3-as patchet, az már tartalmazza a coop módot.

morreau
a fö probléma h nem tudunk botokat hozzáadni...

morreau
Vki tudna nekem abban segiteni hogy hogy tudnék haverral botok ellen játszani hamachival BF2t? Elöre is thx

revizor
Tudjátok mi egy hevifan játék??? A Gotcha <#gun><#violent>
Sajna csak a demója van meg, mert mindenhonnan (amit én ismerek) törölték. Nagyon klassz gém, aki akar egyet tolni az szóljon lsz., ja ketten is jó, mert lehet botokat betenni<#circling>

ffxi
Nagy vagy Balu, jön haza a haver oszt kipróbáljuk azonnal.

Fákjúal!

Balumann
CoD 2-höz meg itt

Balumann
Call of Duty -hoz, UO-hoz, és CoD 2 -höz is kell egy private server fixer, hogy tudjatok hamachival játszani. Már emlékszem hogy tudtunk egyszer uo-zni hamachival :D
Gamecopyworld.com-ról le tudjátok szedni, CoD/Cod UO-hoz ttt (click), CoD 2-höz meg asszem itt (de lehet hogy az a multi az nem az :S)

De neten való játszáshoz nem kell!

ffxi
Érdekes, hogy sima CoD-dal is ez a próbléma.

Fákjúal!

revizor
elképzelhetõ, hogy a készítõk már a Ham.-ra is odakukucskáltak<#hehe>

revizor
legalább egy éccakán át próbáltuk állítgatni ... de nem gyütt össze

ffxi
Neked sem?

Fákjúal!

revizor
akkor Neked sem megy???

revizor
Köszi mindenkinek a segítséget! Pláne CéZé -nek!<#vigyor3><#worship><#vigyor4>

ffxi
Nem tdunk HAMACHI-n CoD2-zni<#rinya>

Kép (22.2 KB)

Fákjúal!

Herold
Úgy, hogy szerzel egy cd-kulcsot, amin nincs guid ban.

revizor
Bocs de még mindig röhögök a lágyszívón - kva jó !!!!!!!!!!<#vigyor2>

revizor
lágyszívó = lágyszívû Kis szóújító !<#nevetes1>

azért kösz a tippet az ASE-n nem találni semmit.....

Konkrétabban arra ltm volna kíváncsi, hogy lehet NEM TÖRT szerveren mókázni.<#bohoc>

Balumann
lágyszívó = lágyszívû :D

Balumann
Nagyon sok lágyszívó, segítõkész jóindulatú ember van, de ettõl függetlenül jobb hogyha kicsit feltalálod magad, fõleg ha már volt, aki még le is írta a dolgokat.
Bemész a Call of Duty topicba, vagy Call of Duty 2 topicjába is, mind2 oldal tetején van egy banner, alatta egy FAQ nevü felirat. Ez azt jelenti, hogy amit állandóan megkérdeznek azokat leírják, hogy ne kelljen megkérdezni. Ha megnézed, mind2-be levan írva hogy hogy kell multizni. Egyébként meg semmi bonyolult nincs benne, szóval nem kifogás hogy nem érted.
Felrakod a legújabb patchet, majd az Xfire és Allseeing eye szerver keresõt, és a magyar szerverek majdnem mindegyike tört, és játszhatsz rajtuk, ennyi.

Szóval egy kicsit találd fel magad, használd a keresõt, illetve ha már volt egy rendes jóindulatú emberke aki leírta már hogyan kell ezeket, akkor próbálj meg ráklikkelni és mielõtt felteszed mindenhol a fölösleges kérdést, nézz körül+olvasgass! De garantálom hogyha a Cod topicba az eleje felé is visszakeresel ott is megtalálod a választ.

Herold
Mi nem megy ezen? Keresel egy szervert és felmész rá. Lehetõleg PB nélkülit keress.

revizor
Szasztok, tom ez a Hamachi téma, de kérnék minden jóindulatú, segítõkész, lágy szívû, stb. csupa Pozítívot, hogy lsz áruljátok el nekem (mivel úgy látszik nagyon hülye vagyok hozzá<#nemtudom>, bár mindenki másnak ez evidens) mikként lehet crack CODUO-val multiban játszani.....Annyian tudják csak én nem. Végsõ elkeseredésemben Hamachin is próbáltam, erre kiröhögtek, hogy hülye vok<#boxer>. (különben lásd lejjebb <#nezze>"Mi a fasznak UO-hoz Hamachi? Nincs elég üres szerver?")

Hát elõre is köszönöm.......<#law><#law><#integet2><#integet2><#law><#law>

ffxi
De ez meg mi?

Fákjúal!

ffxi
Én meg a haverom már rajta vunk, mit nyomtok azon kívül?

Fákjúal!

Balumann
Valaki szeretne egyébként velünk CS Source-zni? Ha valaki szeretne akkor írjon itt, és megadom a network-omat, vagy ha többen jöttök akkor létrehozok egy külön network-ot cs-nek.

Bence94
ha? vagy valaki egy gta 2-õt játszana?

GTA V Több patchet kevesebb \"next weeket\" kedves DICE..

Bence94
helo a most wanted-del mûködik a hamachi-s dolog?

GTA V Több patchet kevesebb \"next weeket\" kedves DICE..

Valaki próbálta már Hamachin a Company of Heroes-t ?
Ment tökéletesen ?
köszi!

Lenne még egy kérdésem! : Egyik haverommal akartam hamchit csinálni és mindent ugy csináltam meg ahogy kell! :-Tûzfalak off , LAN beállitások auto. észlelése bekapcs , láttam is õt hamchin , és utána meg gépet ujrainditottuk majd emgint a tûzfalak kikapcsoltuk aztán meg nem láttuk egymász szervereit szóval vmi hamchi gond lehet de nem tom mi mert midenkinek így mutogattam el és ment is csak nála nem . szóval nem tudja vki mi lehet a híba? nála lehet vmi gond vagy mi nem tom légyszi segitetek elõre is kössz
Ja igen így ! És köszi a segitséget
Balumann
jah elég hülyeségnek hangzik, de tényleg egyszerû. Na leírom érthetõen, hátha valakit még érdekel, és legyen egybe:

Az elsõ 2 számjegy számít, akkor lesz azonos ip tartomány, ha az elsõ 2 szám-számpár (vagy hogy mondjam, tartomány) meg egyezik. Ha megegyezik akivel CS 1.6-ozni, vagy sourcezni szeretne valaki, akkor nem kell semmit se csinálni.

Ha a 2. számtartomány különbözik, akkor annak aki szervert csinál majd, létrekell hozni egy aliases.txt nevü fájlt, és beleírni a csatlakozó játékosnak a hamachis ip címét, majd egy szóközzel elválasztva úgy az ip-t, hogy átírja a 2. számtartományt amilyen a szerver készítõjé

'A hamachis oldal ezt a példát írja:
"Csinálok egy lan szervert, és az ip-m 5.1.57.145, és 3-an szeretnének csatlakozni akiknek ezek az ip -i:
5.7.20.110
5.11.74.63
5.4.28.33
Akkor a
képen látható módon kell beírni az aliases.txt -be az ip címeket."

Természetesen csak annak kell megcsinálni ezt, aki szervert csinál. Vagyis ez az aliases.txt arra jó, hogy a játékban a csatlakozó ip-jét úgy vegye mint ahogy az aliases -be beírtad mellé.

Ja jóvan értme ha a 2. szám azonos akkor lesz jó!!! ok most már értem !! El vok itt magamba<#nevetes1>
Na igen mindent értek csak ezt az egyet nem hogy mikor mondjuk hogy 2 IPn azonos ??? Mkor: a 2. szám mindig azonos(5.1.23.012 5.1.23.344) vagy ha az utolsó 2 szám azonos(5.1.20.110 5.4.20.110)??
Na kezdem már érteni szóval az a lényeg hogy ha lkülönbözik az én és havrom IP-je akor azt a 2 IP-t azonossá kell tenni ebben az aliases mappába szóval ha nekem így néz ki: 5.1.57.145 és neki:5.0.23.455. akkor ienné kell tenni hogy mennyen a game : 5.1.20.110 5.0.20.110 . Ez az a dolgo amit nem értek: akkor azonos egy IP ha az utolsó 5 szám azonos? (itt most azonos a 20.110)
de neki is el kell küldeni azt az aliases.txt-t de csak akkor ha különbözik a kettönk IP-je!! Na jóvan ténleg ez egy kicsit magas nem az angol miatt hanem ugy egyáltalán
jól értem vagy nagyon nem
??
MOst ez kicsit nekem magas szóval azt kell csinálni hogy : Az a lényeg hogy ugyan olyanná tegyük az IP tartományt(enyémet meg a hevromét) egy ilyen aliases.txt mappába amit nekem be kell másolnom a hamchinak a vmien mappájába (de csak anak kell ezt az alias-et meg csinálni aki csinálja a szervert)
Balumann
Szivesen. Mondanám, hogy kár hogy nem tudtuk akkor nyár elején asszem, hogy így lehet! Viszont nem késõ, tegnap már mi is játszottunk <#whatever><#nevetes1>

KÖszi Baluman hogy segitesz , tegnap már nem volt idõm megnézni rendesen ,de ma leforditom és megcsinálom , most meg is nézem megy-e!!! kösszi :D
Aki akar ug2-zni az ide jõjjõn ;)

név : driftszerver
jelszó : drift

jõn valaki NFSUG2-zni ??

Név: HGI - NFSU2
Jelszó: hamachi-games

<#worship>

oO VinyuS Oo
Nem tudtok egy olyan szobát mondani ahol a GTR2-vel tolják?

http://www.flickr.com/photos/qmvinyus/

Balumann
oké mûködik ezzel a módszerrel ami levan írva az oldalon. Most kipróbáltam olyannal is akinek más ip tartománya van, és MÛKSZIK! király :D

Balumann
Na olyannal próbáltam most a CS source-t, akivel megegyezett az ip tartomány, úgyhogy ezt jól írták le hogy az elsõ 2 ip rész számít hogy ugyan az legyen. Csak kérdés hogy ez az alias.txt ez hogy mûködik mert az nekem még nem tiszta, de leírás szerint megtom csinálni sztem. Majd kipróbálom/juk

Balumann
hm most elolvastam hogy mit ír erre a megoldásra
Tehát azért nem megy, mert más az ip tartomány. Az elsõ 2 tartozik a tartományhoz ha jól értem. És ha jól értem az alias.txt létrehozásánál a hamachiba másképp veszi az ip-t, úgy amit beírok az aliasba az õ ip-je mellé? :S nova2323 próbáld ki :/
Lefordítsam konkrétan hogy mit kell csinálni, vagy tudsz angolul?

Balumann
Amit belinkeltem az a CS 1.6. Felül bár írja a patcheket mik kellenek, azok biztos nem mûködnek a source-nél. De ha jól megnézted volna azt a részt amit belinkeltem, akkor van egy leírás hogy mit kell csinálni ha azt a hibát írja csatlakozásnál. (ugyan azt a local C-s hibát írja az 1.6-nál is mint a source-nál. És ott írja mit kell csinálni, és valószínûleg mûxik Source-nál is.