Tunngle, Hamachi, GameRanger
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Sztem ez mûkszik a CS Source-val is, mert ugyan az a steam rendszer, meg minden.
légyszi tudnátok segiteni hogy-hogy leheten jácani CS source-ot hamachival? elõre is köszi
http://www.hamachi-games.sk/old/en/index.php?page=68
Ahogy nézem, pokoli sok játékhoz van itt leirás!
Forza.
c:\Program Files\EA GAMES\Need for Speed Underground 2\server.cfg megnyitása notepaddal, majd módositani kell.
A cfg fájl végén van egy ilyen sor:
ADDR=%%bind("159.153.253.82")
Ezt töröld ki, ezután elvileg mennie kell. Hamachi forumon kb 10en visszairták, h megy a srácnak, aki kitalálta :)
Régebben mi valami kis exevel játszottunk, ami ip cimeket forwarddolt össze vissza, alt+tabozni kellett a lobbyból, stb ... :) Ez szvsz jobb.
Ha müxik.
Forza.
LAN-on (2 gép routeren) sikeresen játszottunk a Settlers 4-gyel. Kipróbáltam a Hamachit, csináltam szervert a játékban, a partner rá is csatlakozott, de mikor betöltött a pálya, azt írja ki, hogy "Waiting for <játékos neve>. Ezt ismétli vagy 5x, aztán azt írja ki, hogy a játékos kilépett. Az összegzõ képernyõn meg az látszik, hogy a partner helyett egy AI játékos volt a pályán.
Szóval nem értem a dolgot. LAN-on simán látta egymást a két gép, Hamachival meg csak addig amíg be nem töltõdik a pálya. Próbáltam már tûzfal nélkül is, de úgy se megy.
(Sajnos a hagyományos netes játék nem megoldható, mert csak 1 eredeti S4 CD van.)
Azért mert érzékeli a netet és blokkolja a cd kulcsot?
Fákjúal!
Ki lett próbálva pár gém: NFS-HP2, Prey, Doom3, Quake4, Unreal.
Fákjúal!
<#wow3>#wow3> egy másik program ami képes lan kapcsolatot létrehozni, illetve csak azt a protokolt sztem. Néhány játékot ami nem keresi a külön lan hálókártyát átverhetõ vele, de az hol mûxik, hol nem, router mellett meg szinte össze se tudtunk hozni játszmát.
Most Wanted-hez viszont a gamecopyworld.com -on van egy net tool, sztem az az amivel lehet.
Forza.
Hamachival nem próbáltuk, igaz git-el se játszottunk túl sokat, mert szerintem nagyon uncsi multiba :S (üres pályákon kell végigmenni, semmi bot meg ilyesmi). Szóval igazából azt nem próbáltam sokat, de már sztem valamit arra is kitaláltak, mert a Most Wanted -et már nem is lehet így lanba tolni (van hozzá egy bigyó, egyszer próbáltam vele kb., nem sikerült, aztán hagytuk).
Felteszem a Hamachit , bemegyek a szerverre , inditok egy Lanba egy "lobby"-t és nem tud felcsatlakozni a haverom :(
szted ez miért lehet ?
Vagy rosszul csináltam (esetleg kihagytam) vmi-t ?
(példák: SW Battlefront 1-2, Battlefield 1942-vietnam, Splinter Cell PT - CT, Warcraft, Tribes Vengeance, Flatout 1-2)
Most tervezzük kipróbálni a Joint Operations Typhoon Rising-et, ha esetleg valaki letudja tölteni/megszerezni akkor tegye meg. Talán 8 embert elbírok a netemmel (3Mb/512k), jó lenne annyian játszani. (csak akinek van mikrofonja!).
ADSL -el azért sem jó, mert mégha a gyorsabbik fajta is van, mondjuk 2 megás, a feltöltése közel sem elég arra hogy mindenkit továbbítson mindenkinek.
Példa mondjuk van 1 szerver, és 10 játékos. 1 játékosnak küldenie kell a szervernek hogy hol van meg mit csinál (tehát az adatokat), és fogadni hogy a másik 10 hol van. A szervernek fogadni kell hogy hol a másik 10 játékos, és minden játékosnak tovább kell küldeni hogy a másik 10 hol van :D -> feltöltés nagyon fontos a szervernél.
Tehát egy 512 -es letöltés és 96 -os feltöltés elég hogy tudjon játékosként játszani, de ahoz hogy mindenkiét küldeni is tudja arra nem elég.
Persze az hogy mennyi a sávszélesség igénye, az játékokban különbözõ.
Szóval ne is azt nézzétek hogy kinek gyorsabb a netje, hanem hogy a feltöltése kinek a legtöbb. Az adatokat meg érdemes tudni akár a szolgáltatótól, vagy valahonnan! (én legalábbis jobban szeretem tudni az ilyeneket, ha már használom, hogy mit)
Az csinalja a szervert akinek a legjobb az internet savszelessege.
pl 512/96 ADSLel felejtos szervert csinalni.
Minnel jobb a kapcsolata a szerver letrehozojanak, annal jobb lesz a tobbiek kapcsolata a szerver fele.
S az termeszetes, hogy annak a legjobb a pingje, aki a szervert letrehozta, hiszen neki nem kell sajat magahoz bekapcsolodni. :P
Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.
Fákjúal!
Aki a szervert csinálja annak mindig jó a ping, legtöbb játéknál õ nem is látja ha a játékosok lagolnak, simán látja!
Mert 3-an vunk és aki csinálja a szerevert annak jó a ping, 2-nek olyan 200 körül mozog.
Van ellenszer?
Fákjúal!
HACKER©ORP™ http://sharer.p8.hu
[HUN] Titan Quest Fan Site - Az elsõ magyar TQ fan oldal - inmáron fórummal! http://www.mouse.hu/titanquest
[HUN] Titan Quest Fan Site - Az elsõ magyar TQ fan oldal - inmáron fórummal! http://www.mouse.hu/titanquest
For the greater good
Ha semmiképp nem megy, innen szedd le a private server patchet, bár sztem ez csak tört szerver:
http://m0004.gamecopyworld.com/games/pc_call_of_duty.shtml
Bár sztem is lehet neten is játszani.
\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent
Nos UO-t nyomjuk HAMCHI-val és 1xûen nem tudunk mert:
"Awaiting CD key authorized"
Pedig eltérõek a cd kulcsaink.
Fákjúal!