Tunngle, Hamachi, GameRanger

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

mohojojo
épp jelenleg készül az új hamachi magyar oldala .. igaz még folyamatban de már kialakultak a fõ irányelvek.

Magyar Hamachi Fórum

itt nézz körül, a fórumba találsz pár szobát ahova invitálni kell minél több játékost ezek után már csak játszani kell.

Senki sem szokott fent lenni hamachin ?

játszani kéne egy jó Battlefield 1942-t
Köszi szépen már megoldódott amúgy eredeti a játék uh no crack :)

arty
rossz krekk

rakj fel ujabb patchet/cracket, esetleg mini image daemontoolsba + eredeti játék.exe

Forza.

Sziasztok
tudnátok arra megoldást , hogy C&C general zero hour -ben a játék megkezdése után fel percel felrobbannak az egységeim... elég dühítõ :)

Elõre is köszi

De az a gáz hogy ott elég kevés szoba van és amelyik van abban kevesen vannak!
Balumann
banneren van egy link, Hamachi public, ott keressetek szobákat ha játszani szeretnétek! Ezt a topicot elég kevesen nézik szerintem!

Battlefield 1942, vagy 2142-t nyomja vki hamachin ?

Mert ha igen, az megadhatná a hálózati címét
Csõ! Tud valaki adni egy jó CS hamachi címet?? Mert amelyikre eddig mentem sz@r volt! Elõre is thx!
Láttam sokan vannak bajban CoD1 és CoD2vel! Nos hát annyit tok segíteni hogy használják az ASE-t(All Seeing Eye)Kiválló a szerverkeresésre! Akinek nincs eredti cd kulcsa egyikhez sem akkor csak maragyon a magyar szervereken! Akinek van az ále külföldre! JA hmeg ASE-hoz van egy ún.: Ase fix(google-ba ird be és kidob egy pár oldal) amit le kell töltenii hozzá!
Balumann
splinter -t minimum 2-en, ajánlottam és maximum 4-en (mivel 2-en sok értelme nincs, úgy van kialakítva hogy 2 vs 2 -be legyen jó).
Mi az a Sniper elite? Nálunk is voltak ilyen problémák eleinte, hogy nem mindenki látta a másét, aztán idõ után ahogy használtuk, elmúlt, akárki csinált szervert láttuk.
NfS Underground 2-nél meg írtam, hogy az csak fordítás, én nem próbáltam ki, mivel nekem nincs meg a játék (természetesen azért, mert nem is kell, nem azért, mert nem tudom megszerezni), vagyis ebben nem tudok segíteni. Csak sokan problémáztak, én meg találtam egy leírást, és lefordítottam. És állítólag sokaknak mûködött, úgyhogy próbáljátok meg újra, és olvassátok át a faq-t újra!

DeathJr
Nézegettem de csak olyat találtam ami nem nagyon felel meg...
A Splinter Cell 3-at minimum 3-an lehet nyomni???
Jah meg még egy kérdés:Tegnap nyomultunk a haverommal Sniper elite-t de én hiába csináltam server-tõ nem látta:(De ha õ csinála akkor én láttam...Ez minek van???Mert én szeretnék server-t csinálni mert õ nem jól állítja be folyamatosan.Jah meg még1 kérdés!:D
Tegnap felraktuk az nfs u2-t és úgy csináltuk ahogy olvastam a faq-ba...és hiába láttam õt beléptem és nem láttam a versenyt amit létrehozott miközbe õ megcsinálta.Itt mi lehet a gond???
Köszi szépen elõre a választ!

Balumann
A splinter cell 3 2 személyes COOP módja problémás, de az neten is meg sim lanon is ugyan úgy, a 4 személyes VERSUS módja viszont gond nélkül mûködik, én és 3 társam már nagyon régóta nyomjuk és elég sokat!
A FAQ-m forumába van egy forum, ott nézz körül, vannak játék ötletek (amiket próbáltunk már és jók)

DeathJr
Olvastam hogy a Splinter Cell 3 ban zicceres volt a hamachi.
MOst ez igaz vagy nem???
Mert jó lenne a haverokkal Nyomulni egy jót.
Meg tudnátok FPS Tanácsot adni???(Kivételek a háborúsak - elõnyben a quake,ut szerûek).

www.hamachi_pubnet.try.hu

itt kell hogy találj !!

csá valaki adjon má network cimet és jelszó a rainbow six vegs játékhoz szeretnék jáccani thx
Balumann
mindent lehet aminek van lan módja. van 1-2 játék aminél ezt megpróbálták megnehezíteni, azt leírtam a faq-ba hogy lehet megoldani (ilyen a CS Source meg a steam-es (nosteames verzió) játékok, need for speed-ek, stb.
/FAQ-mnak forumába írtunk pár játékot amivel már játszottunk

DeathJr
Sziasztok!!!
Hol találok olyan listát ahol leírja hogy miket lehet ezzel a jó progival nyomni???

Balumann
ja a FAQ forumába már írtam egyébként, de úgy látom megint nem jön be, megint szar a dox... Valószínûleg átrakom uw-re a FAQ-t.

Balumann
A routeren engedélyezni kell 2 TCP portot (12975 és 32976), és van egy UDP port ami állandón (dinamikusan) változik, de ezt belehet állítani router esetre, hogy ne változzon; /preferences -> System -> Magic Option -ra pipát, és oda írj be egy UDP portot/, majd azt is engedélyezd a routeren.
Vagyis 2 tcp és egy udp portot kell engedélyezni.

Router beállításában nem tudunk segíteni (legalábbis én nem)

valaki segitsen felraktam de hogy kell beállitani ,routerrel van megosztva a net,mit kell beállitani hogy müködjön valaki help me
dzsuvajoe
És aze mert van h ha egyes emberekre raklikkelek 2 öt akkor jön valasz es van olyan amelyikre meg nem. ez mi????

Engem elõzz meg, ne a fogszuvasodást!

Attila8805
A kék nyilacska mit jelent?
Lehet ellene tenni valamit?

Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: \"Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!\"

dzsuvajoe
oops azhittem a kereosbe irom:)

dzsuvajoe
battle for middle earth

sziasztok!
lanozásra hívlak titeket!
hamachi networkok: albilotr, lotrbfme2hun_public, gamerhun_public, totalwarhun_public, a pass minden esetben megegyezik, a hálózatnévvel.
Az alábbi játékokkal szoktunk játszani:
Lord of the rings - The battle for middle earth 2 (jelenleg 10 aktív tag)
Warcraft 3 + TFT (7 tag)
Age of empires 3 (5 tag)
Diablo 2 (szervezés alatt, a gamerhun_public networkbe lépj be, ha te is akarsz, de eddig van 3 tag)
Starcraft (6 tag)

Most több minden nem jut eszembe, ha kérdés van, akkor msn és mail: [email protected]
Mester666
Ja és természetesen Hamachival kéne beállítanom csak nem megy :(

Mester666
Cod Hiba
Valakki segítsen pls!
Ezt irja ki a calla of duty 2.
aki tudja hogy hogy kell beállítani rendesen az pls
irjon itt vagy e-mail-ben! Elõre is kösz.

Balumann
ááááááááááááááááááá
LENULLÁZÓDIK

Balumann
*lenullázódig

Balumann
nyugi 30 nap mulva csak a premium jár le, utána rendes lesz a hamachid mint régen, most 30 napig csak jobb lesz neked :)
Több dolog van, ami a legjobb így, hogy 256 premium user lehet egy hamachi szobában. (tehát ha van 15 játékos a szobában, akkor még 240 premium bemehet akár). Tehát nem nagyon van olyankor olyan hogy full.
Akkor lehet html linkrõl csatlakozni, lehet offline üzenetet küldeni amit ha online lesz megkap, de még van pár dolog.

Jól olvasom egyébként, hogy a free account -nál 2,5 mega a limit ameddig lehet használni, és lenullálódózik reconnectnél? :S

Bence94
helo véletlenül megnyomtam a 30 napos prémium gombot és nem lehetne vissza mert nem akarom hogy lejárjon.? és mire jó egyébként a prémium?

GTA V Több patchet kevesebb \"next weeket\" kedves DICE..

mohojojo
bocs csehekrõl

mohojojo
hát ez az itt szerencsétlenkedik a magyar társadalom példát vehetnénk a szlovákokról ....

Szlovák Hamachi oldal

sajna a magyar hamachi domaint megette valaki ... szóval megelõztek :(

Balumann
Nem igazán van lan-ozásra jó program, GIT-el is játszottam pár emberrel, de azzal nagyon sokat kell szevedni, az elvileg nem is erre van kitalálva :S
Nekem se ment a hamachi, aztán letöltötem az újabb verziót -> mert elvileg nem szoktam letölteni mert a hamachi auto updateli magát, csak nem ment, és most így hogy azt feltelepítettem így most megy. Valamit frissített a hardver beállításokon is ahogy láttam, biztos azért nem megy.

Tehát akinek nem megy az frissítsen!

mohojojo
ÕÕÕ szóval elég rég irtam ide azóta történt egy smás fejlemény ... ez a " HAMACHI - Meeting " hogy is mükszik ? valaki maondana vm részeltesebb infót róla ? esetleg mivel jobb min egy sima szoba ?

ffxi
GIT!

Fákjúal!

ffxi
Hali!
Ilyen még nem történt velem. Feltelepítem és nem akar nekem generálni azonosítót! Mért?

Fákjúal!

Gebe7636
csá
nem tudtok a hamachi-n kívül valami lan-net progit? me a haveromnak nem megy föl a hamachi

Intel Core 2 Duo E6750 2,66GHz , ATI HD 3870, 2Gb Samsung RAM, Vista Ultimate 32bit

Okés, köszi!

Ahogy elnézem még mindig sok helyen nem megy... :(

...türelem tornaterem...vagy valami ilyesmi

infidel

Muki100
Ha felnézel a support fórumra látod hogy sok embernek nem megy, de elméletileg már megcsinálták és szép lassan mindenkinek megjavul.

\"Várunk helyén k?halom, árnyékban h?vös hajnalon, Egy elhagyott tartományról álmodom\"

Valamiért nem enged bejelentkezni, tegnap még ment mi lehet a gond? (1.0.1.2)

infidel

mohojojo
épp ma láttam hogy hamachi premiumnál be lehet állitani hogy akik nem akrtivak kirugjka õket ezzel megoldható lenne hogy egy játék szobája teljsen használhatóvá válna.

Balumann
hamachi faq-mat is olvasd el
-játékot külön kell indítani és lan

Colton
és hogyan lehet csatlakozni server-hez?

Intel Pentium 4 3.20Ghz AGP, ATI MSI RADEON HD 2600XT PRO, 1024Mb Ram

Colton
és hogyan lehet elinditani ehûgy game-t?

Balumann
nézz körül a bannerbe és ott találsz egy linket, ahol felteheti bárki a saját szobáját, és odaírhatja milyen játéknak csinálta. ott találsz bf2142 -es szobát.

Colton
Please!

Colton
Kivan a HAMACHI - meeting szobá-ban?

ha meg van neki a BF 2142 akko lépjen bele és cvsatlakozzon a severemhez! A server:Battlefield 2142

Colton
Belépni