2080
Tunngle,
Hamachi,
GameRanger
Hasznos linkek:
Hamachi: Gy.I.K. (Humachi.hu) [magyar]
Tunngle: How to play [angol]
Hamachi,
GameRanger
Hasznos linkek:
Hamachi: Gy.I.K. (Humachi.hu) [magyar]
Tunngle: How to play [angol]
-
#840 a regisztry keresőjébe ha beírod hogy Hamachi akkor megtalálja elvileg. -
#839 registribe nem találom a hamachit... -
#838 akkor ahogy ktominak írtam.
-Hamachi -t uninstalálod
-Regisztribe kitörlöd a Hamachi-hoz tartozó bejegyzéseket (valószínű csak 1 bejegyzés utal a Hamachi előző beállításaira, mint pl. a premiumra). Keresőbe beírod hogy Hamachi, és megtalálod őket.
-utána feltelepíted újra, és utána új IP-t kapsz (új account) -> előtte létrehozott szobák elvesznek, vagy bennmaradsz a nem sajátodnál (onnan kitud rugni a network létrehozója).
Lehet egyébként az is elég, hogy csak kitörlöd a reg bejegyzéseket, és nem is kell uninstalálni -
#837 nekem is letelt a 30 nap de nemtok haverokkal se menni se itthoni bálóba se. még ha ki is kapcsolom a hamachit és mikor még nem járt le a 30 napos premium akkor se tudtam menni se haverokkal se itthoni lanba hamachival és az nélkül(pl.: most wanted) -
ktomi22 #836 Balomman írta nekem.. ez neked is jól jöhet :)
"Azthiszem, ha kitörlöd a regisztribe a bejegyzéseket a Hamachival kapcsolatban, meg a documents and settings-be is valahol kitörlöd a hamachi beállításokat, akkor új accountot hoz létre (mintha frissen telepítetted volna). Ilyenkor az előző szobáid meg ahol bennvoltál az úgy marad, tehát lépj ki mindenhonnan, zárj be minden szobát, hogy majd újra létretudd hozni, és te is tudd irányítani." -
#835 itt van a hiba üzenet:You got lucky - an update failed.Please complain to us at once. -
#834 Hello!
Szeretnék segítséget kérni.Az baj hogy letöröltem a Hamachit és most vissza szeretném rakni de azt írja hogy fenn van és update-olni akarja és egyszerűen nem megy.Köszsönöm -
#833 Én is rányomtam a 30 naposra, és nekem is lejárt. Simán visszaváltott free-be, indításkor kiadja hogy lejárt a premium, és ha újra igénybe akarom venni, akkor fizetnem kell. A szobák, és minden ugyan úgy működik, mint free-be. A sárga csillag villogni fog, azt jelenti hogy már volt aktiválva 30 napos trial, és már nem aktiválhatod megint.
Azthiszem, ha kitörlöd a regisztribe a bejegyzéseket a Hamachival kapcsolatban, meg a documents and settings-be is valahol kitörlöd a hamachi beállításokat, akkor új accountot hoz létre (mintha frissen telepítetted volna). Ilyenkor az előző szobáid meg ahol bennvoltál az úgy marad, tehát lépj ki mindenhonnan, zárj be minden szobát, hogy majd újra létretudd hozni, és te is tudd irányítani. -
ktomi22 #832 ui: állandóan villog az a szar premium csillag is hogy lejátr.. és ha megnézem optionsba, akkor azt írja hogy premium vagyok, de expired, szal lejárt, de még mindíg premium.. Free akarok lenni végre.. pls help -
ktomi22 #831 Hi emberek.. beinstallatam hamachit.. választottam hogy ugye 30napig próba premium legyen..
eddig oké is, de lejárt a 30 nap.. és most nem lép vissza freebe, de premium se maradt.. és így amit nyitottam szobát haveroknak meg magamnak, ha én nemvagyok belépve addig állandóan inaktív..mindíg vissza kell állítanom..
szal a kérdésem: hogy rakjam vissza Free be?? fontos.. pls help me -
#830 msot wanted hamachi? -
#829 thx ismét már csak az a gond h a most wanted hamachi-t honnan szedjem le :D -
#828 Lehet, hogy a szobát inaktívra tetted. Katt kettőt a szoba nevére, és akkor aktív leszel a szobában. Bár elvileg ha inaktív vagy a szobába, akkor őket látod fehéren hogy bevannak jelentkezve, de előttük a pont szürke, vagyis kapcsolat olyankor nincs. (ők úgy látják, mintha offline lenne, szürke név) -
#827 de csináltam egy szobát és belépett oda 2 tesóm ők látják egymást de engem nem mert én náluk offline vagyok és az én gépemen meg nem látom őket mert offline-ok miért???? -
#826 ja oks -
#825 csak a premium jár le. Ha lejár, akkor visszalép a 'free' verzióba a 'premium'-ból. (mert aktiváltad a premium próbaverziót). -
#824 udv emberek! lenne egy nagy problémám a hamachim 3 nap mulva lejár és nem találok hozzá aktiváló kódot!!! mit tegyek????? -
#823 Hello
Már máskor is volt gondom Hamachival, csatlakozás miatt, de most újra adtam neki egy esélyt, mert haverokkal CS:Ns-ni szeretnénk.Minden rendben megy, csak nálam valamiért nem csatlakozik normálisan a Hamachi, és szaggatok ha belépek a szerverre.Hameg én csinálok szervert, akkor a többiek szaggatnak.Mivel a windows tűzfal nem blokkolja, és a netem is elég gyors, arra gyanakszok , hogy a router miatt nem stimmel valami.
Nos, van valami ötletetek?Ha a router miatt van a problem, azt lehet valahogy orvosolni? -
#822 -nem
-nem mondom el, mivel nem próbáltam
-ottvan benne a faq-ban hogy hogy kell. -
Hedic #821 hali.próbált már valaki MOST WANTEDET JÁTSZANI LAN-BA, HA IGEN AKKOR ELMONDANÁ HOGY HOGY KELL??? -
#820 Nem szervernél a feltöltés fontosabb mint a letöltés. Lehet 1000 Mbit-es letöltésed is, ha a feltöltés nagyon alacsony, akkor nem fog sok embert elbírni.
-
ocsesz79 #819 Szevasztok!
Az lenne a kérdésem hogy a haverokkal nem tudunk hamachin CS:Source-ozni.
A legújabb verzió van fenn és így sem megy.Addig minden ok amíg 2-en vagyunk de ahogy belép a harmadik egyből felugrik a ping 900-ra.
pedig a többieknek legalább 1megás nete van,nekem meg 3. -
gabori #818 Hello Baluman! Köszi a választ. Az oldalt,amit belinkeltél már én is nézegettem,de nem nagyon vágtam,hogy a játékon belül hogyan is kell csinálni, illetve így csináltunk mindent ( én: localnetwork--host--játékbeállítások,elnevezés--host és drive, aztán haver belép a local network-be) de ...semmi, nincs mihez csatlakozni.Nincs elérhető szerver, a "join" gomb is inaktív. Na mindegy, majd még próbálkozunk, thx mégegyszer! -
#817 A Hamachi-games oldalán a GTR 2-nél nincs semmi írva, hogy kellene valami extrát csinálni a játékhoz. Az egyiknek csinálni kell játékon belül szervert, a másiknak csatlakozni.
LINK
A probléma esetleg a wireless netkapcsolattal lehet. -
gabori #816 Sziasztok! Teljesen kezdő vagyok, ezért rengeteg fórumon körbenéztem,sok hsz-t és faq-ot elolvastam az elmúlt pár órában, de sajnos a láma kérdésemre még nem találtam választ: GTR2-ben hogyan kell beállítani a Local Network-öt, hogy egymáshoz tudjunk kapcsolódni a haverommal, és tolhassuk a game-t? Hamachi-t feltelepítettük, kiosztotta az ip-ket, egyikünk csinált egy új networkot, a másikunk meg hozzákapcsolódott.A kis "lámpák" zölden világítanak.Ezután játék elindít, local network-be belépés és...innentól nem vágjuk a témát sajnos.Ha beírjuk az ip címeket akkor is kér sorozatszámot,ha hostolunk akkor sem látjuk a játékon belül másikat. Tűzfalak kikapcsolva, nekem T-online-os adsl,haveromnak meg egy angol wireless kapcsolata van, a játékból, sőt még hamachiból is ugyanaz a verziónk van.
Ha valaki tudna segíteni kifejezetten ezzel kapcsolatban,azt elöre is THX!!! -
gallik #815 zone alarm nélül próbáltad ? -
morfondőr #814 Sziasztok! Van egy gondom a Hamachi-val! Konkrétan a War Front játéknál én bárki szerverére tudok csatlakozni, de senki nem látja, ha én csinálok szervert. Zone alarm-om van fennt. Trusted-ba raktam a hamachi kapcsolatát, és engedélyeztem minden ki és bemenő fogalmat a program controlban a játéknál és a hamachinál egyaránt.
Valaki tud megoldást?
Előre is köszönöm! -
HSplitter #813 Sziasztok! Hidden & Dangerous 2 Multi játékba várom a jelentkezőket: a [email protected] MSN-en! Teljesen komolyan :P :D
Hamachin keresztül játszunk tehát a tört játék nem probléma :) -
#812 Csak nem beszélek angolul -
#811 AoE 3 nálunk is szar volt, BF2142 -t nem tudom, CS-hez meg az az aliases.txt -s trükk kell ami a FAQ-ba van. -
#810 Szerinted ilyen nicns rajta a Hamachi honlapján? Vagy egy help, ahol ellehetne olvasni a Hamachin belül? ¢¢ -
#809 A hamacsi prémium mit tud? -
#808 mondtam hogy aoe3 és bf2(142), és még a cs -
#807 Nem hiszem hogy fordítva kéne legyen, a netkapcsolatot írja előrébb, és aztán a LAN -t. Nekem is Chello netem van.
BF2142-t nem ismerem, AoE 3 -t én 4 emberrel próbáltam kb., ebből csak 1-el sikerült összehoznunk a játékot, és úgy akadt hogy játszhatatlan.
A kérdésemre nem válaszoltál, hogy pontosan milyen játékokkal próbáltátok? -
#806 egyiknél sem müxik(aoe2-t leszámitva) régen az összesnél én voltam a host a sávszélesség miatt de msot vmiért a chellos(80al kezdődő) ipre hostol.Onnan tom hogy bf2ben kiirja és aoe3ban is
ipconfigban pedig a chello előrébb van min a hamachi és elvileg forditva kéne legyen -
#805 Bf2142 -nek pedig működnie kell, állítólag játszanak vele az MHO -sok. Mit értesz az alatt akkor, hogy a 80-as IP-dre hosztol? Ha megcsinálod a Bf2142-ben a szervert LAN módban (nem dedicated), akkor nem ír sztem IP -t sem, a játékos partnerednek bekell mennie lan-ba és akkor látni fogja a szervert elméletileg!
Más játéknál is így kell legyen! Pontosan melyik játékok nem mennek még? -
#804 1.0.1.5-s verzio megnéztm -
#803 oké
minden játék esetében ez van
hamachi legújabb verziója
igazából bf2142vel akartunk játszani de mással sem volt jo -
#802 Ha részletesebben leírod a problémád, akkor talán.
-mikkel próbálkoztatok, melyik hamachi verzió?
-melyik játék, milyen verzió?
Ha segítséget kérsz, legalább annyival könnyítsd meg a segítők munkáját, hogy leírod részletesen a problémát... -
#801 az a gondom hogy a hamachi tök oké, de a gém a 80as ip-mre hostol és nem tudunk gamelni
vki tud segiteni?