2080
Tunngle,
Hamachi,
GameRanger
Hasznos linkek:
Hamachi: Gy.I.K. (Humachi.hu) [magyar]
Tunngle: How to play [angol]
Hamachi,
GameRanger
Hasznos linkek:
Hamachi: Gy.I.K. (Humachi.hu) [magyar]
Tunngle: How to play [angol]
-
#1680 Nem neked akartam hanem Munyos-nak. :D
GYIK = FAQ (Gyakran Ismételt Kérdések = Frequently Asked Questions)
Neki írtam, mert új hamachinál be kell állítani a metrikát és a kapcsolatok sorrendjét, az nélkül csak kevés játékban fog működni, ha működik akkor max ip címmel való csatlakozáskor.
A NFS Underground -hoz meg át kell írni valamit az egyik fájljában, sajnos nem tudom mit. -
#1679 GYIK van nem faq :D
mit keressek? meg minek? -
#1678 A bannerban lévő FAQ-ban nézz körül. -
#1677 ott is szerintem -
Munyos #1676 xp-m van.
ott is müködik?
amugy a legujabb hamachi van fennt -
#1675 hamachiból melyik van? ha a szervert nem látjátok akkor a metrikát kell 10 re állítani asszem...
valahogy így fc2-nél is ez volt a hiba... -
Munyos #1674 Hi all! Van 1 probléma amit nem tunk megoldani:
Van 1 hamachi-s lanunk, és van a sacred.....a probléma köv.: Nem látjuk a létre hozott szerot ha én csinálom ha cimborám! A game verzió tuti egyezik mind a kettőnknek ugyan az van fent(ugyan az a telepitő,nincs cd-kulcs+crack-es).
De más játékkal működött pl a diablo 2 de ott lehetett ipt megadni h hova join-oljon, 1nsane de ott is lehetett ipt megadni. Ellen példa UG2 ott is ugyan az a problem ami a sacredban!!! Minden ötletet, tanácsot, megoldás nagy örömmel fogadnánk!!
Elöre is köszünjük!! -
#1673 "
( a játékban nem lehet beállítani hogy ne a helyi hálózat hanem az 5. el kezdődő hamachi-s ip működjön)"???????
ez kérdés volt :D -
#1672 szerintem először nézzetek bele a GYIK -ba ha minden megcsináltatok és mégse működik írjátok le mi a pontos probléma
( a játékban nem lehet beállítani hogy ne a helyi hálózat hanem az 5. el kezdődő hamachi-s ip működjön) -
Tukolp #1671 Hi, Segítség kellene, A Lotr conquestel szereténk játszani hamachin keresztül, de nem látjuk egymást...
Mit tegyünk hogy sikerüljön???, hatalmas segítség lenne.
Előre is ezer kösz. -
#1670 Nah íme az új banner. -
#1669 -
#1668 ránéztem mert sok volt a hsz :D
ha azt akarod hogy sokan megnézzék akk csinálj annyi offot hogy bennelegyen a top10 ben XD -
#1667 Egész sokan nézitek a topikot, nem gondoltam volna :D -
#1666 legyél :) -
#1665 Köszi! Igen tudom, moderálásra nem is szorul egyáltalán, csak a bannert és környékét szeretném frissíteni. -
#1664 támogatlak én is, bár annyira nem feldobott a topic, hogy lenne szükség házigazdára, de felőlem:) hajrá;) -
#1663 Elméletileg igen, de be kell állítani azokat a dolgokat, amik az oldalon le vannak írva. -
#1662 Támogatlak
Ám ez az új magyar verziós hamachival látni fogom e a rainbow six vegas 2 meg cod 5 szervereket? -
#1661 Topik látogatók, elfogadtok engem a topik házigazdájának? :-) (nem elég csendben bólogatni, írjatok, mert csak akkor adják meg a jogot ha van "támogatottságom"). -
#1660 Az új Hamachi oldal (humachi.hu) FAQ -ját frissítgetem folyamatosan (szép lassan), mostmár szerintem azt használjátok, ne a régit (napra készebb :P). Az oldal többi része is frissül természetesen (nem én általam), érdemes körülnézni sztem ha még nem tette volna valaki :-) -
#1659 Ha nem sikerül megoldani, akkor vegyél fel msn-en ([email protected]) -
#1658 A saját nevedet soha nem írja ki, ha látod a networkot akkor bennevagy, ha felül szürke a hálózat neve és előtte sincs zöld pötty akor offline vagy (de jelen esetben online vagy, tehát az jó). Ami ott van gsg16, az az előző profilod "maradványa", vagy újratelepítetted vagy törölted a Hamachi mentési fájljait, és új profilt hoztál létre (új IP cím, de ugyan azt a nevet írtad be). Ha megnézed a te neved most gsg1.6 , ott meg gsg16 van ráadásul.
Normális esetben a metrika és kapcsolatok sorrendje beállítása után működnie kell, tehát nyilvánvaló, hogy bezavar valami. Javaslom, hogy azért próbáld meg a Hamachi 1.0.1.5 -ös verziót. Ha az sem megy, akkor sajnos nem tudom, hogy lehet ezt megoldani. Ha több gépen használjátok a netet akkor egyébként szerintem érdemesebb routerrel összekötni a gépeket. -
gsg16 #1657 bocs,ez az előbb lemaradt
-
gsg16 #1656 Üdv Mindenkinek!az a gondom,hogy bár azt írja ki,hogy csatlakoztam,de a névlistán nem jelzi a hamachi,hogy fel lennék csatlakozva,vagyis,nem is vagyok a hálózatra kapcsolódva,és nem is látja a játék a szervert.a tűzfalon már mindent engedélyeztem,sőt,már ki is kapcsolatm,de úgy sem ment.ezért aztán szerintem az lehet a gond,hogy a gépemre még 2 gép van kapcsolva MAC-híddal,és valamilyen módon ez kavar be abba,hogy használni tudjam.a metrikát már átálítottam,a hamachi a lista elején van.ha valaki tudja,mi a megoldás,megköszönöm,ha elárúlja.XPSP2-es winfost használok,és dsl netem van.köszi előre is! -
gereee93 #1655 Csá mindenkinek. Az lenne a kérdésem, hogy a lord of the rings: conquestnél nemlátja hamachin a szervert és kéne a segítség, hogy-hogy lehet megcsinálni. Előreis kösz a segítséget. -
Forcee #1654 warcraft 3 ba nem találjuk egymást splinter cell 3 ba meg mindig kifagyunk
-
#1653 Nincs ilyen, hogy legjobb Hamachi, cska kicsit utána kellene olvasni. 1.0.2.0 feletti verzióknál be kell állítani 10-re a metrikát, és a kapcsolatok sorrendjénél első helyre tenni a Hamachit (ez előfordulhat hogy korábbinál is kell, de alapból telepítéskor a régebbiek első helyre teszik magukat). Minden Hamachi ugyan olyan jó, 1.0.1.5 -nél viszont nem kell ilyen beállításokkal szarakodni. -
Forcee #1652 melyik verzioju hamachi a legjobb? mert van egy csomo game amiben nem találjuk egymást -
TBWarrior #1651 Köszi szépen!! -
#1650 tiltsd le a hálózati helyeknél a 5.xx.xx.xx kezdődő hálózati helyet ha böngészel -
TBWarrior #1649 Hali!
Az a problémám hogy ha a hamachi el van indítva akkor a böngésző nem akarja megjeleníteni a weboldalakat. 2 böngészőm van(firefox, ie), egyikkel sem megy.
Mit kell tennem ahhoz hogy jó legyen? -
#1648 oké thx -
#1647 hamachi.workforyou.hu -n vagy humachi.hu-n megtalálod mit kell beállítani, hogy mennyen. -
#1646 1 kérdés csak!
Ha vista rendszer van fent, akkor 1 játékkal se lehet lanolni, de az xp-n jó. Valaki? -
Rousty #1645 ÁÁÁ Thx müködik:) -
Rousty #1644 Xp SP2-t használok. Ok mindjárt megprobálom. -
#1643 Próbáld meg törölni a C:\Documents and Settings\"neved"\Application Data -n belül a Hamachi könyvtárat, aztán elindítani a Hamachi-t.
Milyen oprendszert használsz? -
Rousty #1642 Hali!
Nekem olyan gondom lenne, hogy akár mikor elakarom indítani Hamat egy ilyen hibát ír: Failed to load Hamachi configuration. The application will now exit.
Nahát én már próbáltam mindent, leszedtem újra raktam, másik verziót felraktam semmi nem működöt mindig ugyan ez a hiba akár mit próbáltam! Valakinek esetleg nics valami tippje mi lehet a baj? Előre is THX! -
Hedic #1641 Ok!és a sima crysist hogy lehet jatszani?
egyáltalán játsza még valaki?