Tunngle, Hamachi, GameRanger
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Itt egy nagyon jó guide egyébként. Teszteljétek le légyszi, és ha sikerül akkor írjátok meg légyszi! Ultimate Hamachi Gaming Guide - All Work Arounds Vista/XP
Hamachi 1.0.1.5 -ös verzióját, vagy korábbit tegyetek fel, azzal menni fog.
Van pár játékom amit hamachival használok a lan party érdekében.
Jelen esetben a far cry 2...., akármit is próbálunk, csatlakoztunk haverral (hamachival) egymáshoz, de nem látjuk a lan módban a kreált szervert. Milyen hiba lehet ez?
Kikapcsoltam a tûzfalat, vírusirtót is... ugyan úgy nem látja.
Wireles-es router mögött vagyok amúgy, esetleg amiatt? vagy a vista?
Remélem tudtok segíteni, vagy cask pár tippet adni, hátha.
sziasztok..
üdv.
LAP: MSI K9A2 CF-F CPU: X2 6000+ VGA: Sapphire 3870 DDR4, RAM: 4GB Samsung, HDD: Seagate 320GB SATA2. Várható bele egy CoolerMaster HyperTX2-es
Szoval feltettem a hamachi-t, de nem akar csatlakozni sehogyse.
Mi a teendo ilyenkor?
Zene nélkül mit érek én?
Balumann jo volt a hamachi portable,csak az a baj h spanyol az exe,és most már kidobnak😊
nem tud vki valami használhato portable hamacit?
bye all
köcce Balumanna portable müködik csak az a baj,hogy spanyolt találtam csak,de ez is jobb mint a semmi😊)
még egyszer köcce
bye all
Egyébként lehet letölteni azthiszem portable hamachit, próbáld ki hátha az mûködik.
volna egy problémám,nem tudom feltennio a hamachi-t,mert amikor telepitené fel a hálozatatot akkor setup has failed,már néztem más forumokon is hátha vki tudja a megoldást de eddig sehol sem tudták megoldani
a következöket probáltam idáig:
xp telepités után azonnal probáltam telepiteni nem megy,csökkentett modba nem megy,xp után hálozati driver telepitése után ujbol,nem megy,természetesen a tüzfal virusirto kikapcs,0.9-töl az összes verzio kiprobálva,MSI K-8 alaplapom van.
ha van vkinek 5lete kérem segitsen,elöre is thx
bye all
Lakás vétel tulajdonostól,eladó lakás hirdetése: http://www.maganingatlan.hu/ \"Ha majd a nyarunknak vége csendesen szitál a hó...\"
Tûzfal kilõve minden oldalon..
Lakás vétel tulajdonostól,eladó lakás hirdetése: http://www.maganingatlan.hu/ \"Ha majd a nyarunknak vége csendesen szitál a hó...\"
Nekem is ez a gondom
a hamachiban 1 kék csillag van a haveromnál, és nem tud feljönni a serverre.Eztr hogy lehet javitani??
X360 powaa... Nokia forewa Taste me you will see / More is all you need / Dedicated to / How I\'m FUCKING YOUUUU - on 14th May
A halál csupán a kezdet...
Még régebben használtam Nexus TJI játékkal, akkor ment is hiba nélkül de akkor egy idõre abbahagytam és úgy néz ki hogy a hálozatból is kidobtak/kiestem stb.
Tegnap újra feltettem, de csak eddig jutottam benne és itt elakadtam:
Hogyan tudok csatlakozni egy hálózathoz?
Csak a Power On és a Configure Hamachi gombok aktívak, a másik kettõ egyfolytában inaktív.
A http://my.hamachi.cc/ oldalon regisztráltam magam és elvileg azt az ipt is hozzáadtam kliesnek amit maga a program a fejlécben ír viszont a Requests-nél ez van:
Pending requests
Address Expires in
5.64.251.70 9 hours
Ilyenkor mi van? Végigolvastam a faq-okat de nem derült ki számomra, hogy melyik lépést rontottam el vagy hagytam ki.
A halál csupán a kezdet...
(remélem tudtam segiteni nekem ez volt a probléma és miutan lecseréltem erre a verziora már simán nyomtam pl supreme commandert, terminator 3 at, flat out 2 õt, empire earth 2-t, jedi academyt, cod okat stb...)
HACKER©ORP™ http://sharer.p8.hu
X360 powaa... Nokia forewa Taste me you will see / More is all you need / Dedicated to / How I\'m FUCKING YOUUUU - on 14th May
Az lenne a problémám, hogy nekem 1.0.0.36-os verzióm van, egyik haveromnak is... tökéletesen megy minden, tudunk chatelni is, hogy legyne játék, stb... viszont akinek 1.0.1.X-es verziójú a hamachija az nem látja az írásom, de csatlakozni tud játékokban! Ez megoldható valahogy, hogy lássa az írásom! Ezzel a verziójú hamachivel tudunk csak játszani az egyik játékkal, szóval leváltani nem fogom😛 Illetve még azt kérdezném, hogy hol tárolja a 1.0.0.X-es hamachi a beállításait, amit ki lehet menteni, mint az 1.0.1.X-eseknél az appdata/hamachi mappa...
Köszi a válaszokat elõre is!
Olvastam egyszer valahol hogy meg lehet azt csinálni hogy ha lejár a prémium liszensz akkor ki kell törölni valami bejegyzést valahonnan és akkor újra tudom a 30 napot kezdeni. Pls segítsetek hogy mit kell kitörölni mert nem férek be egy hálózatba premiummal beférnék. köszkösz
gondolom,ha nem megy a PINGelés egymás közt akkor eélytelen:S
de ha bent a játék csetjébe meg látjuk 1mást,dumálunk akkor nem értem,h mivan:S
L2 | LvL 70 SPS | NobleSoul
c&c:tw nyomnánk,de nem nagyon sikerül😞
felraktuk a hamachit,csináltunk szobát bent van mindenki.
belépünk a játékba többjátékos->hálozat....
ott vagyunk csak ahogy vki elkezd pályát csinálni az elis tünik:s és nem látjuk a pályát amit indít:S
vmi ötlet<#confused>#confused>
Én is ezt használom. Tömörítsd ki a C:\Documents and Settings\Rendszergazda\Local Settings\Application Data\NFS Underground 2 mappába. Ott lesz a saját mentésed is. (Ezt másold be a sajátgépben a címhez. Csak a "Rendszergazda"-t írd át a saját felhasználónevedre 😉
Ha valami nem megy szólj 😉
All my life I\'ve been over the top I don\'t know what I\'m doing, All I know is I don\'t wanna stop
TM-486SPS (3 ISA, 3 PCI)/AWARD 1995-SiS/, AMD 486DX100,100 MHz, 32 (2*16) MB,HD: 1 GB SCSI, FD:1,44 MB, SONY SCSI CD CDU-415, QLogic SCSI, I-A16C (Vibra16c), VGA S3Trio V64+,
All my life I\'ve been over the top I don\'t know what I\'m doing, All I know is I don\'t wanna stop
Ha valaki felidegesít 42 arcizmod görcsöl. Ahhoz, hogy kinyújsd a kezed és pofán bazd , csak 5 kell(!!!)
ADDR=%%bind("159.153.253.82")
és normálisan hamacsiban networkot cisnálunk azt LANON EGY SERC AZT ONNANTÓL PÁLYA CSINÁLÁS PLÉ GÉM??
Need for Speed Underground 2:
A NfS Underground 2 fõkönyvtárában notepaddal nyissátok meg a server.cfg nevû fájlt, Notepaddal v. valamilyen szöveg szerkesztõvel!
Találtok egy ilyen sort:
ADDR=%%bind("159.153.253.82")
Ezt töröljétek ki!
Ez után:
"1 valaki csináljon szervert, (LAN -> Lobby -> Host LAN Server -> Lobby -> Create Game -> Set up the game /-> Wait for other players -> Start Race/)
A többiek meg csatlakoznak (LAN -> Join the server -> Lobby -> Join Game -> Wait for other players -> Ready)
Nekem nem volt alkalmam ezt kipróbálni, saját tapasztalatokkal nem rendelkezem. (ezt naggyából szó szerint fordítottam!)"