Tunngle, Hamachi, GameRanger
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ha valaki felidegesít 42 arcizmod görcsöl. Ahhoz, hogy kinyújsd a kezed és pofán bazd , csak 5 kell(!!!)
L2 | LvL 70 SPS | NobleSoul
TM-486SPS (3 ISA, 3 PCI)/AWARD 1995-SiS/, AMD 486DX100,100 MHz, 32 (2*16) MB,HD: 1 GB SCSI, FD:1,44 MB, SONY SCSI CD CDU-415, QLogic SCSI, I-A16C (Vibra16c), VGA S3Trio V64+,
\"ÉLJ ÚGY,HOGYHA LEPEREG ELÕTTED ÉLETED FILMJE,ÉRDEMES LEGYEN VISSZANÉZNED!\"
CoD 4-el nem nagyon tom mi lehet a helyzet, mert LAN-on nem ellenõriz CD kulcsot, tudom mert én is játszottam hamachin is.
GoW -ról nem tudok nyilatkozni.
Lakás vétel tulajdonostól,eladó lakás hirdetése: http://www.maganingatlan.hu/ \"Ha majd a nyarunknak vége csendesen szitál a hó...\"
Lakás vétel tulajdonostól,eladó lakás hirdetése: http://www.maganingatlan.hu/ \"Ha majd a nyarunknak vége csendesen szitál a hó...\"
Aláírás (max. 200 bet?, nem tartalmazhat HTML, vagy UBB kódot, és 2 soremelés megengedett)
De komolyan,szerintem sehol se megy,még volt ilyen és lessz..:(
Aláírás (max. 200 bet?, nem tartalmazhat HTML, vagy UBB kódot, és 2 soremelés megengedett)
Elõre is köszönöm!
TDU Nick: vagamoHUN TDU Club: HUNStreetRacers TDU Favorite Car: mindegy csak menjen :)
De én akkor sem emlékszem LAN-ra a TDU-ban, elõbb azt kell megnézni, hogy tényleg van-e benne ilyen lehetõség.
TDU Nick: vagamoHUN TDU Club: HUNStreetRacers TDU Favorite Car: mindegy csak menjen :)
Utána mégegyszer indítsd el a gépeden a cod2-õt, és ha a JOIN-ba mész akkor látni fogod a saját szervered, vagyis a CONSOLE-t, és arra csatlakoznak a többiek is.
A Console-t ha bezárod, akkor maga a szervert zárod be.
Ha meg irkálni akarsz kintrõl a bent lévõ embereknek, akkor írd a konsole-ba az alsó csíkba a "say" szót, azután egy "space" vagyis egy szünet és azután azt amit üzenni akarsz és "enter".
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
Azt akarom kérdezni hogy a Cod2-õbe hogyan tudok szervert csinálni? mert rámegyek hogy LAN kilép bejön a CONSUL és semit se csinál,
Itt mit kell csinálni?
elõre is kösz!
http://www.planethamachi.com/net_detail.php?&net_detail=Star+Wars+Battlefront+%5BHUN%5D
Gyertek ti is jót játszani!
Max hamachin.
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
elõre is köszi!
TM-486SPS (3 ISA, 3 PCI)/AWARD 1995-SiS/, AMD 486DX100,100 MHz, 32 (2*16) MB,HD: 1 GB SCSI, FD:1,44 MB, SONY SCSI CD CDU-415, QLogic SCSI, I-A16C (Vibra16c), VGA S3Trio V64+,
Napjaink Italo zenéi a 80-as évek stílusában (:
Segítségre lenne szükségem.Elég sokat Dotaztunk a barátokkal ,de most nem látjuk egy játékát.Ki próbáltuk régebbi verzióval is ,de akkor se látjuk.
Tûzfal is be van állítva.Vistával és Xpvel is próbáltuk akkor se látjuk egymást.
Elõre is köszönöm a segítséget
- Honnan tudom leszedni a Hamachi-t
- Hogyan tudom megfelelõen konfigurálni
- Hogyan mûködik a csatlakozás(join/host)
Ezen a címen vegyen fel msnre:[email protected] vagy
ide írhat e-mailt:[email protected] aki tud segíteni.
Elõre is köszönöm a segítséget
ui:Esetleg valamivel
Valaminick ,sajnos a kerio egy átkozott tûzfal,még ha kilövöd is akkor is amit egyszer letiltott az kikapcsolás után se müxik:)
magam sem értem miért:)
Válts tûzfalat,aki elkezdi használni az gyorsan abbahagyja:)
Kalonline LVL 58 Thief / Best of Warrior Guild Silkroad LVL 99 Warlock/Clerick / Goodteam Guild Silkroad LVL 95 Warrior/Cleric / Infamous Guild
Valami mással akadhat össze, lehet h win reinstall segítene.
Látom "sajnos" senki nem tapasztalt ilyen hibát ... probáltam utána keresgélni, de nemigazan talaltam erre a konkrét dologra megoldást..A Nod32 -ben beraktam kivétlek közé mert ezt is olvasam hogy ez is gond lehet, de a probléma fenn áll kerio miatt gondolom.
Nagyon köszi a választ :)
Másik géprõl megpingeltem,vagyis jött a válasz és írkálta az ip t és a gyorsaságot,akkor müxik ugye ?
csokika
Kalonline LVL 58 Thief / Best of Warrior Guild Silkroad LVL 99 Warlock/Clerick / Goodteam Guild Silkroad LVL 95 Warrior/Cleric / Infamous Guild
egy olyan problema lenne hamachi (1.0.2.0) hogy ha elinditom egy ido utan a cpu hasznalat felmegy az egekbe es ott is marad az svchost.exe nél..
Kerio tuzfal van fenn.. valaki tapasztalt mar hasonlot?
koszi
Egy kis tanácsra lenne szükségem :)
Adott egy számgépben egy felhasználó,fellépek vele a kész hamachi hálózatra, és játszok ,mert nekem a játékhoz kell a hamachi!
A kérdésem az volna ,ha csinálok a windowsban egy másik fiókot,és átlépek oda ,akkor már nem tom megnyitni a hamachit persze, ez azt jelenti ha innen is elinditom a játékot akkor automatice ugyan ott van ?
vagyis a hamachi hálózatban ?
met lényeges hogy fent legyen ha játszok !
végül is mikor átlépek a kapcsolat nem bontódik ,és ebbõl gondolom hogy itt már hamachi megnyitása nélkül benne van !
Remélem érthetõ :)
majdnem belebonyolódtam :)
elõre is köszi skacok a választ :)
jo8
MSI Z97 Gaming 5 | Intel® Core™ i5-4690K | Kingston HyperX FURY 16GB 1866 MHz | ASUS Strix GTX 1060 6GB | FSP Raider 550W |