2080
  • norbi2fraktal
    ahhoz már a crysis wars kell!!
  • Hedic
    hali! hogy lehet a crysis warheet jatszani?vagy egyaltalan jatszak-e? hamachin?thx
  • norbi2fraktal
    nekem egy beállított hamachival sem megy, pedig jó lenne nagyon,
    próbáltam a NFS most wanted-al, Cod Waw-al és a Far Cry2 vel de., egyiknél sem látta a lan servert,Farcry2nél közvetlen IP kapcsolat sem megy...HELP
  • ZTM
    Megpróbáltuk haverommal az EE-t indítottam szerót de nem látott és én se őt pedig rendesen beállítottuk a hamachit,de az IP címes közvetlen csatlakozás működött.
    De volt olyan játék ahol csak 2-en nem láttuk 1mást másik haverom tudott csatlakozni a szerverhez okozhat isféle problémát pl.:az internet cím ütközése?Asszem vmelyik cím DNSvagy vmi az ugyan az mint az övé:S
  • Balumann
    Melyik része nem megy? Indított valaki szervert a játékban? Beállítottátok a Hamachit a nemrég említett honlap alapján?
  • suti100
    Nekem se, ne aggódj:)
  • norbi2fraktal
    köszi de nekem igy sem megy.................
  • suti100
    http://www.youtube.com/watch?v=cAvcJTtD830 itt egy link angol videó csak én nem értettem meg a szöveg egyrészét.
  • norbi2fraktal
    akkor légyszives és írd le mert lehet hogy segítene:)
    előre is köszi
  • suti100
    Én azt hallotam elötte még valami nyillal kell valamit babrálni de csak xp leírás van az is angolul nekem meg vistán van ott meg nagyon meg van kutyulva.
  • norbi2fraktal
    hát igen, Far Cry2 vel sem megy nekem megnéztem az oldalt de, még most sem megy, nem látja pedig vannak a serveren, lécci help
  • suti100
    Sziasztok a Far Cry 2-vel szeretnék törtön multizni olvastam hogy hamachin meg lehet oldani de csak angolul találtam magyarázatot ami elég zavaros volt. Pls valak iírja le mit kell tennem és ha lehetne egy jó szeró címét ítjátok már le pls!
    Előre is köszi!
  • Balumann
    Minden kérdésre, hibára megtaláljátok a megoldást a hamachi.workforyou.hu -n illetve a humachi.hu-n, ha azok alapján mindent beállítotok akkor működnie kell.
  • ZTM
    De hülye vok,hisz néhány hsz-el lejebb minden kérdésemre választ kapok:D
  • norbi2fraktal
    halii nekem is gond van:(

CoD5-el akartam zombizni és nem talált LAN.-on semmit
    léccci help annó igy volt a RACe DRiver GRID-el is
  • ZTM
    Haverommal LAN-on akartunk,akarunk játszani,az a problémám hogy 99%-ban nem láttuk egymást 1% csak én nem láttam vagy nem tudott csatlakozni:S
    Az én hamachi serómhoz tudott csatlakozni ill. ugyan az a verziónk is mind játékban mind hamachin:S
    Nemtom mi lehet a probléma:S

Valami ötlet?Nemjól csítam volna servert?
    Másik haveromnál az 1ik olyan játékkal sikerült játszani amivel a fent említetnél nem:SPedig a játék verziószáma ugyan az és ugyan onnan van maga a játék is:S

Aki tud plíz segítsen előre is köszönöm.
  • wanted06
    ha akkor enm hamachi-val akkor szervert h csinálok?
  • JackMeadow
    Lan ba akratama haverommal aoe3 at játszani, Hamachin simán megy a pingelés. Loaderrel elinditom ahogy azt kell beállitom h get hamachi IP a jatekon belül mégsem látjuk egymást. Mi lehet ennek az oka? A loaderben nem a hamacis IP-t kell használni?
  • kifli
    kevés a tört szerver ??? elég sok van tudtommal ha meg egymással akartok játszani akk aki csinálja a szervert tesz rá jelszót. hamachival csak fölösbe bonyolítjátok az életeteket :)

milyen ip-re gondolsz? connect ip az ip helyére annak az ip-je jön aki a szervert csinálja
  • Balumann
    Hamachival elvileg lehet olyan dolgokat amiket LAN -ban is, de mindent lehet szinte interneten keresztül is, maximum akkor érdemes ha valamit nagyon privátban szeretnétek.

Játékoknál nem csak olyanokkal lehet, amikhez nincs tört szerver. Hasznos lehet privát gyakorlásra, zárt csapat szervezésre, vagy gyors partira a haverokkal, stb.
  • wanted06
    amugy a cs 1.6-ban h tom haszálni a consoleba mit kell be irni ip-t?
  • wanted06
    köszi mi azért használtuk cs-hez mert tört szervez naon kevés volt meg csak annyian akkartunk jácani:D
  • kifli
    cs-hez nem kell hamachi elég egy tört szerver... olyan játékokkal tudsz vele játszani amihez nincs tört szerver csak lanon lehet multizni
  • wanted06
    heloka kérdezném a hamachi mikre lehet haszálni én idáig arroltutam h jácotunk a hamachi segítségével cs-t. Mien dolgokra lehet még érdekelne?
  • Rohamoszti
    Erre nem jön be semmi. Rossz a link. :(
  • Balumann
    Itt olvassgass
  • Rohamoszti
    Left 4 Dead-et, hogy kell játszani hamachival? Please, help!! :)
  • Balumann
    Most eleve szarakodik a szolgáltatás, nem a túl sok network-al van a gond :D
  • ViniSoundz
    nékem olyan problémám van, hogy azt hiszem túl sok networkot tettem hamachiba. nem nagyon akar visszalépni. szal ebben kéne tanács. totál meghalódik állandóan.
  • Balumann
    2 Hamachis oldal is van, mint a 2-ben le van írva a FAQ-ban :D
    humachi.hu
    hamachi.workforyou.hu
  • kifli
    mit kelett volna lementenem? :@
  • Balumann
    Sajnos ha újratelepítés előtt nem mentetted le, akkor már nem tudod visszahozni.
  • kifli
    van egy kis problémám...
    csináéltam hamachi szobát és most újratettem a windowst akarnék belépni a szobába csak épp mostmár más a hamachi id-m és nem én vagyok ott az admin :(
    ezt valahogy meg lehet oldani, hogy újra hozzám kerüljön a szoba irányítása?
  • mohojojo
    akarom mondai :)
    www.humachi.hu
  • mohojojo
    sziasztok

készült egy új hamachi oldal akinek van kedve nézzen be ;)
  • tary688
    Üdv meg pacsi meg minden.

Abba kérném segítségeteket, hogy CS-zni akarunk a "tamagocsi" segítségével. Pontosabban: CS 1.6 PodBot no steam. Nem találom meg a haveromat. Ez lehet az ál ip címnek vagy névnek a hibája? Valamit rohadtul összekevertünk. Léccives segítsetek, hogy mit írjak oda vagy mitcsináljak.. Nagyon megköszönném. (De nem fizetek)
  • Balumann
    :D
  • Hawk06
    Szivesen
  • Hawk06
    Köszönöm.
  • Doom 4
    hele jak mám zapnout to left 4 dead po hamachi napi¹ my návod jsem hrozná lama
    di¾tak napi¹ na e-mail [email protected]

valaki ezt irta nekem hamachin nem tom mit jelent