Tunngle, Hamachi, GameRanger

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

norbi2fraktal
hát igen, Far Cry2 vel sem megy nekem megnéztem az oldalt de, még most sem megy, nem látja pedig vannak a serveren, lécci help

Chieftec 450W,MSI PT890 Neo-V2,Pentium D DualCore 2.8Ghz,2x1Giga DDRII800,480GB HDD,Gigabyte HD4670 1G,LG 19\", Win7 64 & XP Logitech Chillstream Xfire & Gamertag: norbifraktal

Sziasztok a Far Cry 2-vel szeretnék törtön multizni olvastam hogy hamachin meg lehet oldani de csak angolul találtam magyarázatot ami elég zavaros volt. Pls valak iírja le mit kell tennem és ha lehetne egy jó szeró címét ítjátok már le pls!
Elõre is köszi!
Balumann
Minden kérdésre, hibára megtaláljátok a megoldást a hamachi.workforyou.hu -n illetve a humachi.hu-n, ha azok alapján mindent beállítotok akkor mûködnie kell.

ZTM
De hülye vok,hisz néhány hsz-el lejebb minden kérdésemre választ kapok:D

norbi2fraktal
halii nekem is gond van:(

CoD5-el akartam zombizni és nem talált LAN.-on semmit
léccci help annó igy volt a RACe DRiver GRID-el is

Chieftec 450W,MSI PT890 Neo-V2,Pentium D DualCore 2.8Ghz,2x1Giga DDRII800,480GB HDD,Gigabyte HD4670 1G,LG 19\", Win7 64 & XP Logitech Chillstream Xfire & Gamertag: norbifraktal

ZTM
Haverommal LAN-on akartunk,akarunk játszani,az a problémám hogy 99%-ban nem láttuk egymást 1% csak én nem láttam vagy nem tudott csatlakozni:S
Az én hamachi serómhoz tudott csatlakozni ill. ugyan az a verziónk is mind játékban mind hamachin:S
Nemtom mi lehet a probléma:S

Valami ötlet?Nemjól csítam volna servert?
Másik haveromnál az 1ik olyan játékkal sikerült játszani amivel a fent említetnél nem:SPedig a játék verziószáma ugyan az és ugyan onnan van maga a játék is:S

Aki tud plíz segítsen elõre is köszönöm.

wanted06
ha akkor enm hamachi-val akkor szervert h csinálok?

Scania R Ha valamit nem tucc olvas vissza sokat segít http://18wosfreaks.xooit.fr/index.php

Lan ba akratama haverommal aoe3 at játszani, Hamachin simán megy a pingelés. Loaderrel elinditom ahogy azt kell beállitom h get hamachi IP a jatekon belül mégsem látjuk egymást. Mi lehet ennek az oka? A loaderben nem a hamacis IP-t kell használni?

\"A kritikát nem bírálhatjuk felül, a kritika értünk van\" (H. T. Loutrec) \"Nem tetszik a közeg? akkor ott a lovad, nyergeld fel, és takarodj\" (V. R. S. Démon)

kifli
kevés a tört szerver ??? elég sok van tudtommal ha meg egymással akartok játszani akk aki csinálja a szervert tesz rá jelszót. hamachival csak fölösbe bonyolítjátok az életeteket :)

milyen ip-re gondolsz? connect ip az ip helyére annak az ip-je jön aki a szervert csinálja
Balumann
Hamachival elvileg lehet olyan dolgokat amiket LAN -ban is, de mindent lehet szinte interneten keresztül is, maximum akkor érdemes ha valamit nagyon privátban szeretnétek.

Játékoknál nem csak olyanokkal lehet, amikhez nincs tört szerver. Hasznos lehet privát gyakorlásra, zárt csapat szervezésre, vagy gyors partira a haverokkal, stb.

wanted06
amugy a cs 1.6-ban h tom haszálni a consoleba mit kell be irni ip-t?

Scania R Ha valamit nem tucc olvas vissza sokat segít http://18wosfreaks.xooit.fr/index.php

wanted06
köszi mi azért használtuk cs-hez mert tört szervez naon kevés volt meg csak annyian akkartunk jácani:D

kifli
cs-hez nem kell hamachi elég egy tört szerver... olyan játékokkal tudsz vele játszani amihez nincs tört szerver csak lanon lehet multizni
wanted06
heloka kérdezném a hamachi mikre lehet haszálni én idáig arroltutam h jácotunk a hamachi segítségével cs-t. Mien dolgokra lehet még érdekelne?

Erre nem jön be semmi. Rossz a link. :(
Balumann
Itt olvassgass

Left 4 Dead-et, hogy kell játszani hamachival? Please, help!! :)
Balumann
Most eleve szarakodik a szolgáltatás, nem a túl sok network-al van a gond :D

ViniSoundz
nékem olyan problémám van, hogy azt hiszem túl sok networkot tettem hamachiba. nem nagyon akar visszalépni. szal ebben kéne tanács. totál meghalódik állandóan.
Balumann
2 Hamachis oldal is van, mint a 2-ben le van írva a FAQ-ban :D
humachi.hu
hamachi.workforyou.hu

kifli
mit kelett volna lementenem? :@
Balumann
Sajnos ha újratelepítés elõtt nem mentetted le, akkor már nem tudod visszahozni.

kifli
van egy kis problémám...
csináéltam hamachi szobát és most újratettem a windowst akarnék belépni a szobába csak épp mostmár más a hamachi id-m és nem én vagyok ott az admin :(
ezt valahogy meg lehet oldani, hogy újra hozzám kerüljön a szoba irányítása?
mohojojo
akarom mondai :)
www.humachi.hu

mohojojo
sziasztok

készült egy új hamachi oldal akinek van kedve nézzen be ;)

tary688
Üdv meg pacsi meg minden.

Abba kérném segítségeteket, hogy CS-zni akarunk a "tamagocsi" segítségével. Pontosabban: CS 1.6 PodBot no steam. Nem találom meg a haveromat. Ez lehet az ál ip címnek vagy névnek a hibája? Valamit rohadtul összekevertünk. Léccives segítsetek, hogy mit írjak oda vagy mitcsináljak.. Nagyon megköszönném. (De nem fizetek<#idiota>)

-Szereted az alkoholt? -Nem, azért pusztítom. -----OMG----- Pusz Písz

Balumann
:D

Hawk06
Szivesen

Lakás vétel tulajdonostól,eladó lakás hirdetése: http://www.maganingatlan.hu/ \"Ha majd a nyarunknak vége csendesen szitál a hó...\"

Hawk06
Köszönöm.

Lakás vétel tulajdonostól,eladó lakás hirdetése: http://www.maganingatlan.hu/ \"Ha majd a nyarunknak vége csendesen szitál a hó...\"

Doom 4
hele jak mám zapnout to left 4 dead po hamachi napi¹ my návod jsem hrozná lama
di¾tak napi¹ na e-mail [email protected]

valaki ezt irta nekem hamachin nem tom mit jelent

"...közösség elleni izgatás, már lassan minden nyelvbotlás..."

kifli
gta4-et próbálta már valaki hamachin? lehet egyáltalán?
Hawk06

haki92
csá...haverommal szeretnénk a needforspeed underground 2-õvel nyomni de nem tudunk....mindkettõnknek megvan a hamachi...szevret is csináltunk fel léptünk rá stb stb...de a játékba nem látjuk egymást. HELP PLS

***Az amatõrnek 100 képbõl 99 sikerül, a profinak 100 képbõl 1 ;)*** elsõ kommentem(ps works topicba kezdtem el :) )--->2008. feb. 22. 21:21

"A szerver jelezte, hogy jelenleg nagy számú kapcsolódási igényt tapasztal, ezért nem tud kapcsolódni pillanatnyilag."

Nálatok is ez van?? Mi baja van? Mikor javul már meg?
Balumann
(már fennt is van :P de a forrás oldaláról kell letölteni a Far Cry -hoz a dolgokat)

Balumann
Itt találsz leírást, hogy hogyan kell a Far Cry -al játszani. De megírom mindjárt a Magyar Hamachi oldalra is (egyébként frissítettem azt is, beleírtam új tapasztalatokat).
hamachi.workforyou.hu

légyszives valaki segytsen már nagyon széppen kérném, az a helyzet, hogy fent van a hamachi és Farcy oznánk és mikor be irjuk a konzolba a hamachi ipét ki irja hogy csatlakozás és utána meg hogy idõttúlépés... de miért van ez???? légyszives valaki mert már megzakanok...
Balumann
A Crysis-nál ha hamachival szeretnétek játszani, akkor is be kell jelentkezni online-ra (tehát profilet kell létrehozni és bejelentkezni mindenkinek). Ezután nem fogja kiírni, hogy megszûnt a kapcsolat.

A premium megszüntetéséhez töröljétek ki a "C:\Documents and Settings\*neved*\Application Data\Hamachi" -ban a fájlokat. Ezután új profilet fog létrehozni (elõtte lépjetek ki a hálózatokból). Sajnos nem mindenkinél mûködik.

Azt még nem említettem, hogy az a hamachim van amit itt nagy ajánlottatok, hogy 1.0.1.5
Helló, nekem egy elég érdekes problémám van. Van egyrészt egy Belkin routerem, másrészt DigiNet-em. A hamachi-ban villog egy sárga csillag ami szerint lejárt a premium hamachim, pedig kurvára a basic-ot raktam fel. A játékon belül (Crysis) látjuk egymás szerverét, azonban ha bármelyikünk csatlakozni akar, azt írja ki kapásból, hogy megszûnt a kapcsolat.
Én anno a basickel telepítettem fel az 100% és erre meg nekiállt azzal, hogy premium lejárt. Újra telepítés nélkül hogy tudom ezt megszüntetni? Idegesít az a csillag villogása.
R3TR0
HELP!

Fel raktam a Hamachi 1.0.3.0 verziot mikor elinditom addig eljutok hogy power on nick megadom és utána a setting upnál egyszerüen nem megy tovább.

Azt irja ki a tûzfal blokkolja de azt is kilövöm akkor is ugyan ez ta hibaüti adja vistam van mi a hiba???

A játék tök egyforma mindkettõnknél (colin5 alap, crack, hunpack..), patch egyikünknél sincs rátelepítve. A net az én oldalamon 30/20-as, a haveromén 8/8-as, szóval ezzel sem igen lehet gond..., és minden mást amit próbáltunk játszani simán ment (gtr2, rFactor).
Akkor megpróbáljuk úgy, hogy teljesen kikapcsoljuk a vírust/tûzfalat/spy-t,...hátha sikerül.
A segítséget köszi!
Ha nem tudjátok pingelni egymást az nem jelent jót.Bár volt már olyan játék, amit így is lehetett hamachin játszani.
Netetek milyen ?
Tûzfal, vírus és spyirtó is lehet esetleg a gond.Próbáljátok meg ezeket is kikapcsolni.
A colin 5 verzió biztosan pontosan megegyezik ? Patcheltétek ?

A tokaji aszú a királyok bora, a borok királya

Balumann
Nem tudok róla, hogy Colin mcrae-nél kellene alias ip cím, de nem ismerem a játékot (eddig csak nosteam-es játékokról tudok, hogy ilyen kellene), viszont nem tudom hogy annál a játéknál kell-e valami.
A Hamachival kapcsolatban ebben a FAQ -ban valószínûleg mindent megtalálsz, játékban viszont sajnos nem tudok segíteni.

A hamachi verzíója 1.0.1.5-ös mindkettõnknél, szóval azzal nem kellene, hogy probléma legyen, router sincs egyik oldalon sem, viszont a pingelés hamachi belül nem ok, ha jól emlékszem: "a megadott idõn belül nincs válasz" vagy valami hasonló a szöveg...., olvastam valahol arról hogy ugyanazon alhálózaton kell lennie a hamachinknak (hamachi ip kiosztás, elsõ két szám u.a.,alias.txt. stb), de azt a részét nem igazán vágom, és ezen a fórumon is többször linkelt tutorialok stb. pedig már nem élõ linkek...., ami biztos, hogy a hamachi által kiosztott ip-k elsõ két száma nálunk nem egyforma....
Én játszottam hamachin a colin 5-tel még régen.Nem volt probléma.
Amit Baluman javasolni szokott, hogy a hamachi verziója 1.0.1.5 legyen.
Router van-e ?
Tudjátok-e egymást pingelni hamachin ?

A tokaji aszú a királyok bora, a borok királya

Sziasztok!

Segítségeteket szeretném kérni Colin Mcrae 5 Lan-os használatához!
Haverral tolnánk hamachival, de akár melyikünk a hostoló nem látjuk egymást a játékban...
Többen írták itt is és más fórumokon, hogy simán lehet játszani lanban, de nekünk valahogy nem jön össze sajnos....
Szóval ha van valakinek tapasztalata ez ügyben, azt kérem ossza meg velem. A válaszaitokat elõre is THX!

(Néhány infó: u.a. tört játék magyarítással, u.a. hamachi ami mindkettõnknél jól mûködik-zöld lámpácska, tûzfalak letiltva, más játék pl.rFactor simán megy lanban)

Üdv.:gabori
Köszi megprobálom!
Balumann