2080
Tunngle,
Hamachi,
GameRanger
Hasznos linkek:
Hamachi: Gy.I.K. (Humachi.hu) [magyar]
Tunngle: How to play [angol]
Hamachi,
GameRanger
Hasznos linkek:
Hamachi: Gy.I.K. (Humachi.hu) [magyar]
Tunngle: How to play [angol]
-
FocuSka #1720 jah sry látom nem nekem -
FocuSka #1719 Megcsináltam már nem működött :( volt 1 ugyanlyen másféleképen az se működött amit küldtél linket honlap ott van egy program azzal se. Már szinte midnhol megnéztem ahol lehet de semmise vált be. Milyen FAQ és hol?:Ð -
#1718 Pont az a hozzászólásom után, amiben írtam, hogy frissült a FAQ (ez pl. most került bele) -
#1717 Rákerestem, úgylátom kell egy kis trükközés ahhoz is: próbáld ez a leírás alapján
Angolul tudod, vagy lefordítsam?
Ha lesz időm holnap v holnap után, vagy ma este akkor ezt is berakom akkor a humachi FAQ-ra. -
FocuSka #1716 Amit márc09-én írtam kéne egy kis segítség... Már látja a szerverem AoMba csak csatlakozni nem tud =( (120sec...) megpróbáltam az aom régebbi javítás csomagjait is, de semmi. Előre is köszönök minden segítséget! -
FocuSka #1715 Banner GYIK! ha nem találnád: Az egyik profile adatokat tartalmazó fájlod "megsérült". Ezt okozhatja valamilyen program, vagy módosítás a regisztry-ben.
Megoldás:
1. Lépj ki teljesen a Hamachiból
2. Nyitsd meg a futtatást (start menü), és írd be: %APPDATA%
3. Töröld ki (vagy nevezd át) a Hamachi mappát.
3. Indítsd el újra a Hamachit.
Ekkor új címet fogsz kapni, és remélhetőleg működni fog minden rendesen. -
bariihighzor #1714 ha a "powerra" megyek miért írja ki azt hogy "mediation server has rejected your login request" és nem enged csatlakozni a szerverhez magyarul nem vagyok online? mit tegyek most?
pls help sürgős(: -
#1713 FAQ megint frissítve, hiba elhárítás résszel bővült, meg 1-2 korábbi bejegyzés kiegészítésével (pl. tűzfal/router beállítás) -
FocuSka #1712 Hello! Szeretnék Age of Mythology-val 1.10 patch hamachin keresztül játszani, de sehogysem sikerül =( tűzfalam is van routerem is tüzfalat kikapcsoltam port fowradingoltam kipróbáltam minden verziót hamachiba 1 kliens programot is AoM-hoz. Aki velem van egy szobába ő routeren tud csatalakozni, de más aki máshonnan szeretne játszani ő nem. (120 másodperctől visszaszámol és nem csatalakozik neki)
A segítséget előre is köszönöm!
Üdv: Dániel -
laaj #1711 Hali
Az volna a kérdésem h a COD2-vel játszunk 5-6-an de a hamachin mindenki megjelenik a szerveren de ha belép a játékba akkor nem jelenik meg a szerver 3-4 be tudunk lépni a többiek pedig nem és a beállítások elvileg mindenkinek ugyan az!
Szal ebbe kellene a segítségetek ha tudna valaki valami okosat!!!!!!!!!??????? -
#1710 hoyg kell a hamachit konfigurálni?
vki írja már le részletesen mert nem tudom. -
IceMan24 #1709 Sajnos nem talatam valaszt a problemamra
:( azt hiszem passzolom a progit
-
#1708 Helyes! De sajnos fogalmam sincs, hogy abban hogy van a multiplayer. -
roland14 #1707 öhhhmmmm.... Én már végig olvastam mindent ezért gondoltam megkérdezem itt! -
#1706 Itt felül a bannerban -> GYIK ... -
IceMan24 #1705 A hamachinel
kell elolvassam??
-
#1704 GYIK -et olvasd végig, ha nem találtál rá megoldást akkor kérdezz -
roland14 #1703 Hali mindnekinek!
Valaki nem tudja meg mondani hogyan lehet flight simulatorral gamelni hamachival?
Mert probáltam mindent de nem ment!
pls help valaki! -
IceMan24 #1702 Hello!!!!Valaki nem tudja, hogy tudok Hamachizni 2 router kozott??A havernak is az van meg nekem is router.A halozat be jon de kek lefele nyil jelenik meg a neve mellett -
#1701 Nálad valami más probléma lesz akkor. Ha interneten keresztül játszol valamivel, nincs semmi probléma, nincs magas lag v ilyesmi? Próbálj ki vmit amivel lehet neten is.
A Far Cry 2 és a L4D is szerintem nagyon jól optimalizált így kapcsolat terén (eltekintve hogy az elején nálunk is csinálta ezt a netakadást, amit megoldott azthiszem az alt tab és vissza). Azt kéne először megállapítnai, hogy a Hamachival van-e baj vagy eleve a netkapcsolatoddal.
Milyen interneted van, milyen router, és milyen tűzfalat használsz? -
lasat99 #1700 Üdv emberek!
Az lenne a gondom hogy Far Cry 2-vel szeretnék játszani a haverokkal.. Nekik megy a játék (kettőjüknek) nekem viszont nem.
A hiba a következő: Csinál akárki szervert azt látja mindenki csatizni is lehet csak nekem egyedül kidob egy olyan hibát hogy "Disconnected From the host" meg ha fel is enged akkor 10-15 perc után "lost the connection from the host". Ha én csinálom a szervert akkor is ilyen hibaüzenetek vannak csak akkor nem csak nekem hanem mindenkinek. A hamachi verzió ugyan az (1.0.1.3) a játékverzió is mindenkinek SP 3 van és mindenkinek Net Framework 3.0 .
Már frusztrál hogy mi lehet a hiba!
Ha valaki tud segítsen!!
Előre is köszönöm. -
Axsys #1699 Sziasztok!
Ha valaki még emlékszik az Etherlords 2-re és van kedve játszani az küldjön egy pm-et! -
#1698 Hát én nem tudom mit sikerült ennyire elállítani. Mint írtam, ilyen akkor van ha letiltom a Hamachi hálózati adaptert, tehát engedélyezni kell. Próbáld újratelepíteni, telepíts fel másik verziót, stb. -
Audi Eto fan #1697 Balu
Akkor többet a gépemen semmikép nem lesz jó a hamachi?
-
#1696 nincs
uninstall reinstall volt? -
#1695 Ilyen nekünk is volt, de megoldotta az, hogy leraktuk a tálcára, kiléptünk 1-2 dologból (msn, tűzfal, stb.), de lehet csak az oldotta meg, hogy leraktuk a tálcára és vissza. Esetleg próbáljatok meg felbontást állítani aztán vissza, meg ilyesmi, szerintem utána nektek is jó lesz. -
lasat99 #1694 Üdv!
Lenne egy olyan problémám, hogy haverral tolom a left 4 dead-et.
Már ott tartunk hogy Dead Air 2 pálya de itt állandóan "Connection Problem" üzenet jön ki :S. Az Act-ot mindig az elejéről indítom és mihelyt átlép a következő map-ra azonnal ilyen hiba jön MÉG nekem is pedig a szervert én csinálom... (érdekes)(Ezt általában akkor szokta ha 1 "act"-ot nem az elejétöl toljuk hanem pl a 3. pályától és úgy indítom a szerver.)
Ha valaki tud segíteni az kérem segítsen :) !
Hamachi verzió egyforma
L4D verzió egyforma.
-
#1693 Sziasztok
A karbantartott játék hálózatokhoz szeretném ezt hozzáadni
Pes 2009
szoba: Pes_Hungary
pass: Pes_Hungary
illetve csak magyaroknak
szoba: Pes_Hungary1
pass: Pes_Hungary1 -
jeti00 #1692 hali!
koliban vagyunk, 7en összekötve, mindenkit tudok pingelni csak a 7.et nem, és én se tudok rá és ő se tud rám csatlakozni. Már minden szutyok apró beállítást kipróbáltunk de az istenért sem megy. Xp-vel nem volt ilyen gond de amióta vista van... (a csoportban van más is aki vistát használ de neki működik minden) -
Audi Eto fan #1691 ez kérdés volt -
Audi Eto fan #1690 akkor gyakorlatilag vége a gépemen a hamachinak:'( -
#1689 Pont hogy nem szabad letiltani... -
Audi Eto fan #1688 Oké de ha most azt csináltam letiltottam és jelenleg egyáltalán nem tom megnyitni akkor most mit csináljak? -
#1687 Nos, ha bennt vagy egy szobába, de inaktívvá teszed magad (2-t kell kattintani az adott szoba nevére), akkor csak látod kik vannak fennt, de a kapcsolat jelző logikusan azt fogja mutatni, hogy nincsen kapcsolatod. Más magyarázat szerintem erre nincs.
Az utóbbi hiba meg sztem akkor van, ha a hálózati kapcsolatokban letiltod a Hamachi kapcsolatot. -
Audi Eto fan #1686 Tisztelt felhasználók!
Olyan problémám lenne hogy Hamachin egyszer észrevettem egy hibát amely abból állt hogy láttam ki volt fen fehérrel jelezte de mellette a csillag fekete volt(offline) ujrarakta többször nem volt jó semmi nem változott ugyanazokba a szobákba voltam benne!
Ma arra a elhatározásra jutottamm hogy megprobálom a profilom letörölni!Rámentem a részletes konfigurációba és ott minden mappát kitöröltem majd ujra ujraraktam!
Megprobáltam megnyitni és ezt irja FAILED TO LOAD HAMACHI CONFIGURATION. THE APPLICATION WILL NOW EXIT
Kérném a mielöbbi választ ÜDVÖZLET
-
#1685 most jelent meg a fórum logoja, gyik stb. nemtudom miért tűnt el, megtaláltam sry. -
#1684 hello
valaki adna egy linket, vagy egy gyors magyarázatot hogyan kell cs sourceal hamachin játszani? simán nem ment. köszi előre is. -
#1683 nincs ilyen hálozat :( -
#1682 Live for Speed NON-STOP S2 TÖRT SERVER !!!
Hamachi hálozat név: RSRHAMACHI
Jelszó: rsrteam
VÁROK MINDENKIT A SZERVER ÁLLANDÓ !!! -
Munyos #1681 UH emberek köszönöm vagy is köszönjük......pedig ott volt a szemem elött a megoldás :D:S XD