Tunngle, Hamachi, GameRanger
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
GYIK = FAQ (Gyakran Ismételt Kérdések = Frequently Asked Questions)
Neki írtam, mert új hamachinál be kell állítani a metrikát és a kapcsolatok sorrendjét, az nélkül csak kevés játékban fog mûködni, ha mûködik akkor max ip címmel való csatlakozáskor.
A NFS Underground -hoz meg át kell írni valamit az egyik fájljában, sajnos nem tudom mit.
ott is müködik?
amugy a legujabb hamachi van fennt
valahogy így fc2-nél is ez volt a hiba...
Van 1 hamachi-s lanunk, és van a sacred.....a probléma köv.: Nem látjuk a létre hozott szerot ha én csinálom ha cimborám! A game verzió tuti egyezik mind a kettõnknek ugyan az van fent(ugyan az a telepitõ,nincs cd-kulcs+crack-es).
De más játékkal mûködött pl a diablo 2 de ott lehetett ipt megadni h hova join-oljon, 1nsane de ott is lehetett ipt megadni. Ellen példa UG2 ott is ugyan az a problem ami a sacredban!!! Minden ötletet, tanácsot, megoldás nagy örömmel fogadnánk!!
Elöre is köszünjük!!
( a játékban nem lehet beállítani hogy ne a helyi hálózat hanem az 5. el kezdõdõ hamachi-s ip mûködjön)"???????
ez kérdés volt 😄
( a játékban nem lehet beállítani hogy ne a helyi hálózat hanem az 5. el kezdõdõ hamachi-s ip mûködjön)
Mit tegyünk hogy sikerüljön???, hatalmas segítség lenne.
Elõre is ezer kösz.
ha azt akarod hogy sokan megnézzék akk csinálj annyi offot hogy bennelegyen a top10 ben XD
X360 powaa... Nokia forewa Taste me you will see / More is all you need / Dedicated to / How I\'m FUCKING YOUUUU - on 14th May
Ám ez az új magyar verziós hamachival látni fogom e a rainbow six vegas 2 meg cod 5 szervereket?
Normális esetben a metrika és kapcsolatok sorrendje beállítása után mûködnie kell, tehát nyilvánvaló, hogy bezavar valami. Javaslom, hogy azért próbáld meg a Hamachi 1.0.1.5 -ös verziót. Ha az sem megy, akkor sajnos nem tudom, hogy lehet ezt megoldani. Ha több gépen használjátok a netet akkor egyébként szerintem érdemesebb routerrel összekötni a gépeket.
Ha már fingottál,kár összeszorítani a segged!
I said oh lord Jesus it's a fire.
Az a problémám hogy ha a hamachi el van indítva akkor a böngészõ nem akarja megjeleníteni a weboldalakat. 2 böngészõm van(firefox, ie), egyikkel sem megy.
Mit kell tennem ahhoz hogy jó legyen?
I said oh lord Jesus it's a fire.
Ha vista rendszer van fent, akkor 1 játékkal se lehet lanolni, de az xp-n jó. Valaki?
★ d λ r k i Steam http://steamcommunity.com/id/darki81 ★
Milyen oprendszert használsz?
Nekem olyan gondom lenne, hogy akár mikor elakarom indítani Hamat egy ilyen hibát ír: Failed to load Hamachi configuration. The application will now exit.
Nahát én már próbáltam mindent, leszedtem újra raktam, másik verziót felraktam semmi nem mûködöt mindig ugyan ez a hiba akár mit próbáltam! Valakinek esetleg nics valami tippje mi lehet a baj? Elõre is THX!
egyáltalán játsza még valaki?
Chieftec 450W,MSI PT890 Neo-V2,Pentium D DualCore 2.8Ghz,2x1Giga DDRII800,480GB HDD,Gigabyte HD4670 1G,LG 19\", Win7 64 & XP Logitech Chillstream Xfire & Gamertag: norbifraktal
próbáltam a NFS most wanted-al, Cod Waw-al és a Far Cry2 vel de., egyiknél sem látta a lan servert,Farcry2nél közvetlen IP kapcsolat sem megy...HELP
Chieftec 450W,MSI PT890 Neo-V2,Pentium D DualCore 2.8Ghz,2x1Giga DDRII800,480GB HDD,Gigabyte HD4670 1G,LG 19\", Win7 64 & XP Logitech Chillstream Xfire & Gamertag: norbifraktal
De volt olyan játék ahol csak 2-en nem láttuk 1mást másik haverom tudott csatlakozni a szerverhez okozhat isféle problémát pl.:az internet cím ütközése?Asszem vmelyik cím DNSvagy vmi az ugyan az mint az övé:S
elõre is köszi