90
A sorozatról van szó.
-
_Vegeta_ #10 :DDD
Regen a foldrajztanarom mindig aztjaccotta h o a hegylako. Nagyon lol:D -
#9 Tisztában vagyok hogy ez nem a sorozat pilotja, de az volt az egész fílingje érted ugye... -
#8 Hát tény, hogy rendessen szétbaszták a storyt :D
1. rész: felejtehetettlen, nálam itt beis fejeződött a történet.
2. rész: szimpla sci-fi, C kategóriás.
3. rész: az első koppintása, a 2. rész figyelmenkívülhagyása, bah... :/
4. rész: nemláttam :D
A sorozat meg az elején még jó volt, aztán fostalicska lett az is. -
#7 Nem mert a pilotban benne volt Connor is:) a 4 pedig bőven a sorozat után készült:) -
#6 Ez a 4. rész teljesen olyan volt mintha a sorozat bevezető része lett volna, a minőség teljesen tv film szintű volt, nem moziba való -
#5 Egész jó kis alternatív univerzumnak indult ahogy Duncan és Connor ismerték egymást de amit a 4. részben műveltek a nagy triológiával az túlzás volt.... Hogy Duncan megöli Connort és ő lesz az utolsó.... TÚLZÁS és elég szar volt....
A sorozat maga tetszett volt benne dráma meg minden és a múltba való kalandozások is jók voltak.. a figyelők elmennek (bár látszott hogy csak azért jött be Horton és társai a képbe mert ki kellett találnia valamit a készítőknek, hogy ne váljon egysíkúvá a halhatatlanok öldöklése dolog)...
Szal Jól indult de elkurvult ez is mint minden a 4. részt meg nem bocsátom meg a készítőknek:D -
#4 csatlakozom a 2#-höz -
pasquale #3 kérem kapcsolja ki -
#2 nincs velemenyem... -
#1 Szerintem nagyon jó sorozat.
Ma lett vége pont a filmnek a cool-on.
Akinek van véleménye, me talán megvan neki a film, akinek egyszerűen van hozzászólni valója az írjon.
Szerintem ez a film megér egy topikot.
Ennyi.