Partyarcok
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
De ennek több tekintetben is megvan az ára.
Egyrészt anyagilag a korábban tárgyaltak szerint.
Másfelõl valszeg ilntellektuálisan erõsen kielégületlen maradnék a kapcsolatomban.
Magyarország! Ne feledd halottaidat, mint vádlók élnek ők.

Félreértést elkerülendõen nem azt mondtam hogy te azt kivánod hogy a szüleid eltávozzanak ! szarul fogalmaztam
A megkeresett pénzt szépen elszórnám, élnék belõle viszonylag jól.
Aztán örökölnék, ha elpatkol valaki a családban, így a lakás is rendezve.
Mi kell még?
Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?
„Aki tudja a hogyant, mindig fog találni munkát. Aki ismeri a miértet, mindig a főnöke lesz.” - Emerson

http://gaborszantai.co.uk/
Címzett(ek): Szekér Gábor
Téma: ?
Feladás dátuma: május 24., 23:08
Üzenet szövege
honnan ismerlek?..
Elkezdtemm levelezni vele 😛
ha megdugod az élmény felejthetetlen.
minden másra ott az EuroCard Mastercard!
Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||
Ha volták kedveseddek vásárolni, akkor tudod, hogy egy nõ tetõtõl talpig feltud öltözni minõségi cuccokból 100e alatt, míg egy férfinél már ennek az összegnek a 1,5×-ese kell...
Neki gondolom a "munkája" ennél többet hoz😊
A másik, ami furcsa (persze lehet kamu az iwiw bejegyzés) - soha nem értettem meg azokat, akik jónevû iskolában tanulnak, majd a presztízs-szférában helyezkednének el, azok miért ugrálnak topless egy éjszakai szórakozóhelyen?
Ha én egy jó hírnevû cég fejvadásza vagyok, akkor az ilyen nõket azonnal dobom a kukába!
Ahogy látom a cuccai nagy része nem olcsó darab. Tehát Chanel, Gucci, stb. Nem tudom ezeknek a göncöknek az árait, de van egy olyan érzésem, hogy egy-egy ruhadarab árából repülõjegyet lehetne venni.
Vagy mi van, ha azért nem vesz gyakrabban ruhát, mert gyûjti a dellát a dodzs vájperre. 😛
Na mindegy. Lényeg, hogy ez a legkevesebb, amiért egy ilyen kaliberû cafkát lelehet baszni 😛
3 év - ezalatt tényleg csak 2× lehet felvenni valamit, így irány a pláza!
A cípõ elõbb kopik, mint egy ilyen kis párezer forintos póló, megyek is minden alkalommal plázába, miután felvettem egy cipõt, a pólóim meg jók 3-4 évesen simán...
Kicsit nézzed meg, kirõl írunk: egy magát luxusnõnek beállító ágybetétrõl, aki Ferrarival álmodik, de a ruhatárát nem cseréli le évek alatt...
Nekem nincs kiemelkedõ külsejû barátnõm, nem keresek annyit, hogy akár egy szaros Dodge Vipert vehessek (annyi pénzért inkább autót vennék) - nem is megy minden héten új ruhákat vásárolni, de arra azért tellik, hogy ezeket a filléres cuccokat cserélgessük...
Kicsit ellentmondásos a dolog 😄 Te ugatod le, hogy milyen sznob stb, közben te is ilyan tipikus, echte sznob indokkal vágsz vissza, hogy 2 évnél idõsebb fölsõ már nem fölsõ. Éljen a fogyasztói társadalom! VÁSÁROLJUNK VÁSÁROLJUNK!!! A francba már kétszer volt rajtam a cipõ.... mit tegyek?? áh megvan! VÁSÁSROLNI VÁSÁROLNI, PLÁZA, VÁSÁROLNI!
Szóval ennyit ellenmondást találtam a dologban, többi lehet korrekt, bár nem ismerem a csajt 😛
Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
Ne feledd, ha valaki felbosszant, az arcodon 42 izom rándul össze. De csupán négy izom kell ahhoz, hogy kinyújtsd a kezed, és pofán vágd vele az ilyen alakokat. PS3 ID: JGTC-hun
rakd be a most nyílt topicjába is
2010 VB és klubtermékek: http://kep.tar.hu/lonsdaleshop/50636453#2
Ne feledd, ha valaki felbosszant, az arcodon 42 izom rándul össze. De csupán négy izom kell ahhoz, hogy kinyújtsd a kezed, és pofán vágd vele az ilyen alakokat. PS3 ID: JGTC-hun
Kor: 22 év - igaz lehet
Mell / derék / csípõ: 97 / 66 / 90 cm - igaz lehet
Magasság: 170 cm - igaz lehet
Haj: fekete - a képeken pont szõke
Szem: smaragd zöld - smaragd zöld szemszín nincs, csak a mesékben
csillagjegy: Oroszlán - igaz lehet
Kedvenc étel: egzotikus/tengeri ételek, olasz konyha, kinai, japán (különösen a sushi) - tuti mást nem is tudott volna mondani
Kedvenc ital: szénsavmentes ásványvíz, zöld tea vagy frissen facsart grapefruit - legújabb Maxima/Joy/Cosmo divat szerint
Kedvenc film: Vanilia égbolt, Kör, Kaptár, Stigmata, Szétcsuszva - filmtörténet remekmûvei
Álom autó: Dodge Viper, Lamborghini Diablo, Ferrari360 Modena - gondolhatja jól néznek ki egymás mellett igaz, lövése sem lehet, hogy melyik hogy néz ki
Amit szeret: edzeni, bulizni, élvezni az életet - hülyén is nézne ki, ha könyvtárba járna, kutyát sétáltatna, túrázna...
Amit imád: táncolni, strandolni, feltünést kelteni 😊 - ez sikerült neki, gondolom ezzel vége az életcélok sorának...
Nem kedveli ha: csalodnia kell valakiben, az unalmas és igénytelen embereket, a rossz idöt - nem én vettem fel 3 év után ugyanazt a felsõt...
Amivel elégedett: "az ember soha nem lehet 100%-ig elégedett önmagával, hiszen akkor nem lenne motiváció önmagunk tökéletesítésére" - ezt a plasztikai sebésze is megerõsítheti
Szenvedély: bulizás minden mennyiségben, édességek - életcél magasabb szintre emelkedett...
Férfiideál: külsöre legyen extra igényes, szálkásan izmos és arányos + arcra helyes. Belsöre fontos hogy fel lehessen rá nézni, szintén fontos a megbizhatóság és a hûség. - gondolom a 3. "sex on the beach"-ig Virág is hûséges, ami utána jön az "véletlen baleset"
Motto: "élj úgy hogy ne bánj meg semmit" - csak legyen aki fizesse
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.
#13061 <--ezt a 2 csajt ismerem 19 évesek 😊 A jobbszélsõ jófej.
Axwell, Richard Dinsdale, Mark Knight, Muzzaik, Rene Amesz..... www.myspace.com/djpetesmall
érdekes egyébként, a topiknak olyan divathullámai vannak mint egy tininek 😊
Lumia 820, Thinkpad X200, Auris HSD 2014
A Földet nem nagyapáinktól örököltük, hanem unokáinktól kaptuk kölcsön.