Partyarcok

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Lteebee
Az a része, hogy döngeted, meg menõzöl vele, az okés.
De ennek több tekintetben is megvan az ára.
Egyrészt anyagilag a korábban tárgyaltak szerint.
Másfelõl valszeg ilntellektuálisan erõsen kielégületlen maradnék a kapcsolatomban.

Magyarország! Ne feledd halottaidat, mint vádlók élnek ők.

Lteebee
Hiszen ha azt kívánnám, akkor úgy élnék, ahogy lentebb írtam.

oWned 😄

Szega87
"buliazéletem" típusú csajokról annyit , hogy nem húznám a szám ha ilyen csajom lenne , szerintem ha még késsel történtek beavatkozások is attól még láthatóan szép , az persze a másik vége hogy a csajt eltartani/fenntartani is nehéz

Szega87
nem kivánnám szüleim halálát csak azért hogy lakásom legyen , inkább megyek pici garzonba

Félreértést elkerülendõen nem azt mondtam hogy te azt kivánod hogy a szüleid eltávozzanak ! szarul fogalmaztam

Lteebee
Én szívesen lennék buliazéletem, asszem.
A megkeresett pénzt szépen elszórnám, élnék belõle viszonylag jól.
Aztán örökölnék, ha elpatkol valaki a családban, így a lakás is rendezve.
Mi kell még?

Nem ítélem el, de én az ilyen "buliazéletem" típusu csajokat leszarom!
A poén az, hogy a két szilikoncsomag mellett nem találok semmi mutogatnivalót rajta, a most nyílt topikja elsõ pár képén már súrolja az erõsen átlagos színvonalat. Elítélni azért nem kell, nyílván lesz majd aki eltartja..

Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?

Balo
Szülei eltartják, na meg gondolom azért is kap pénzt, hogy mutaogatja magát.

„Aki tudja a hogyant, mindig fog találni munkát. Aki ismeri a miértet, mindig a főnöke lesz.” - Emerson

Ebbõl a csajból lassan sztárt csináltok... nem csodálkoznék, ha pár nap múlva a fókuszban, meg a bklikkben, meg fasztudja még miben látnánk! Soha nem értettem, hogy egy ilyen láthatóan buta csaj, hogy a picsában tudja fenttartani az ilyen "buliazéletem" életszinvonalat? Azért nem filléres ruhák vannak ezeken a "bulikon" készített képeken.

Smuge
Bal oldalit Reninek hivják , többet nem mondok látjátok ugy is..<#puszis>

"Honnan ismerhetnél? Másodállásban Kovinál vagyok operatõr..."

http://gaborszantai.co.uk/

Szega87
Üzenet küldõje: Voksán Virág (384) Üzenek

Címzett(ek): Szekér Gábor ;

Téma: ?

Feladás dátuma: május 24., 23:08

Üzenet szövege

honnan ismerlek?..

Elkezdtemm levelezni vele 😛

Matthew Prosac
figyi nem kell ezt túlkombinálni:
ha megdugod az élmény felejthetetlen.
minden másra ott az EuroCard Mastercard!

Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||

Lteebee
Garfield így fogalmazna: ha ilyen jól néznék ki, én sem gondolkodnék.

oké, de tudod, hogy mostanában ezek a cuccok mennyibe kerülnek (sejtheted, hogy ezek nem ugyanazok, mint amit Párizsban vagy Milánóban kapsz)?

Ha volták kedveseddek vásárolni, akkor tudod, hogy egy nõ tetõtõl talpig feltud öltözni minõségi cuccokból 100e alatt, míg egy férfinél már ennek az összegnek a 1,5×-ese kell...

Neki gondolom a "munkája" ennél többet hoz😊

A másik, ami furcsa (persze lehet kamu az iwiw bejegyzés) - soha nem értettem meg azokat, akik jónevû iskolában tanulnak, majd a presztízs-szférában helyezkednének el, azok miért ugrálnak topless egy éjszakai szórakozóhelyen?
Ha én egy jó hírnevû cég fejvadásza vagyok, akkor az ilyen nõket azonnal dobom a kukába!

I.C.ram
De akkor sem lehet emiatt lebaszni szvsz. Inkább hordjon 4 évig valamit, minthogy a plázákban topogjon.

Ahogy látom a cuccai nagy része nem olcsó darab. Tehát Chanel, Gucci, stb. Nem tudom ezeknek a göncöknek az árait, de van egy olyan érzésem, hogy egy-egy ruhadarab árából repülõjegyet lehetne venni.

Vagy mi van, ha azért nem vesz gyakrabban ruhát, mert gyûjti a dellát a dodzs vájperre. 😛

Na mindegy. Lényeg, hogy ez a legkevesebb, amiért egy ilyen kaliberû cafkát lelehet baszni 😛
nem, sajonos a havi jövedelmem nem lépi át a bruttó 300e-t, így ennek a fekete Kelemen Annácskának a rezsijét nem tudnám fizetni - ergó nem én vagyok a tökéletes...😊

azért örülök neki, hogy sikerül a világot feketén-fehéren vizsgálnod - akkor a Te stílusodban:
3 év - ezalatt tényleg csak 2× lehet felvenni valamit, így irány a pláza!
A cípõ elõbb kopik, mint egy ilyen kis párezer forintos póló, megyek is minden alkalommal plázába, miután felvettem egy cipõt, a pólóim meg jók 3-4 évesen simán...

Kicsit nézzed meg, kirõl írunk: egy magát luxusnõnek beállító ágybetétrõl, aki Ferrarival álmodik, de a ruhatárát nem cseréli le évek alatt...

Nekem nincs kiemelkedõ külsejû barátnõm, nem keresek annyit, hogy akár egy szaros Dodge Vipert vehessek (annyi pénzért inkább autót vennék) - nem is megy minden héten új ruhákat vásárolni, de arra azért tellik, hogy ezeket a filléres cuccokat cserélgessük...

I.C.ram
"Nem kedveli ha: csalodnia kell valakiben, az unalmas és igénytelen embereket, a rossz idöt - nem én vettem fel 3 év után ugyanazt a felsõt..."

Kicsit ellentmondásos a dolog 😄 Te ugatod le, hogy milyen sznob stb, közben te is ilyan tipikus, echte sznob indokkal vágsz vissza, hogy 2 évnél idõsebb fölsõ már nem fölsõ. Éljen a fogyasztói társadalom! VÁSÁROLJUNK VÁSÁROLJUNK!!! A francba már kétszer volt rajtam a cipõ.... mit tegyek?? áh megvan! VÁSÁSROLNI VÁSÁROLNI, PLÁZA, VÁSÁROLNI!

Szóval ennyit ellenmondást találtam a dologban, többi lehet korrekt, bár nem ismerem a csajt 😛
Matthew Prosac
Erre pedig Õ csak azt mondaná neked: "Nem, te vagy a tökéletes!"

Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||

Sugam
nagyjo volt ezt olvasni 😄<#worship>

BEAST
<#idiota>

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

mateus33
<#nevetes1><#taps>

JGTC
kacc kacc kacc

Ne feledd, ha valaki felbosszant, az arcodon 42 izom rándul össze. De csupán négy izom kell ahhoz, hogy kinyújtsd a kezed, és pofán vágd vele az ilyen alakokat. PS3 ID: JGTC-hun

BADE
jó kis értékelés😊
rakd be a most nyílt topicjába is

2010 VB és klubtermékek: http://kep.tar.hu/lonsdaleshop/50636453#2

JGTC
kerestem a képeket

Ne feledd, ha valaki felbosszant, az arcodon 42 izom rándul össze. De csupán négy izom kell ahhoz, hogy kinyújtsd a kezed, és pofán vágd vele az ilyen alakokat. PS3 ID: JGTC-hun

Voksán Virág

Kor: 22 év - igaz lehet

Mell / derék / csípõ: 97 / 66 / 90 cm - igaz lehet

Magasság: 170 cm - igaz lehet

Haj: fekete - a képeken pont szõke

Szem: smaragd zöld - smaragd zöld szemszín nincs, csak a mesékben

csillagjegy: Oroszlán - igaz lehet

Kedvenc étel: egzotikus/tengeri ételek, olasz konyha, kinai, japán (különösen a sushi) - tuti mást nem is tudott volna mondani

Kedvenc ital: szénsavmentes ásványvíz, zöld tea vagy frissen facsart grapefruit - legújabb Maxima/Joy/Cosmo divat szerint

Kedvenc film: Vanilia égbolt, Kör, Kaptár, Stigmata, Szétcsuszva - filmtörténet remekmûvei

Álom autó: Dodge Viper, Lamborghini Diablo, Ferrari360 Modena - gondolhatja jól néznek ki egymás mellett igaz, lövése sem lehet, hogy melyik hogy néz ki

Amit szeret: edzeni, bulizni, élvezni az életet - hülyén is nézne ki, ha könyvtárba járna, kutyát sétáltatna, túrázna...

Amit imád: táncolni, strandolni, feltünést kelteni 😊 - ez sikerült neki, gondolom ezzel vége az életcélok sorának...

Nem kedveli ha: csalodnia kell valakiben, az unalmas és igénytelen embereket, a rossz idöt - nem én vettem fel 3 év után ugyanazt a felsõt...

Amivel elégedett: "az ember soha nem lehet 100%-ig elégedett önmagával, hiszen akkor nem lenne motiváció önmagunk tökéletesítésére" - ezt a plasztikai sebésze is megerõsítheti

Szenvedély: bulizás minden mennyiségben, édességek - életcél magasabb szintre emelkedett...

Férfiideál: külsöre legyen extra igényes, szálkásan izmos és arányos + arcra helyes. Belsöre fontos hogy fel lehessen rá nézni, szintén fontos a megbizhatóság és a hûség. - gondolom a 3. "sex on the beach"-ig Virág is hûséges, ami utána jön az "véletlen baleset"

Motto: "élj úgy hogy ne bánj meg semmit" - csak legyen aki fizesse

mateus33
Írjál vmit,mert addig nem tudunk beírni😊

Tatter ribije megint felütötte rút fejét...

mateus33
Mert úgy sokkal szexibb😊

gabber_saviola
:AS😄:ASd.asdasdasd

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

JGTC
erre tessékitt éltessük tovább

JGTC
ja csak minek neki mellTARTÓ ???????annyira szemérmes meg nem lehet

gabber_saviola
ok, nyithatod ^.^

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

gabber_saviola
😄Ddddddddd

JGTC
Virág Fan Club v. Voksán Virág Fan Club ne bonyolítsuk <#duma>

csak nehogy sok kertész betévedjen oda <#hehe>

mateus33
Hm,fincsi kis melltartója van,igazi kis vadmacska lehet😄D

Ehhhe LOL
#13061 <--ezt a 2 csajt ismerem 19 évesek 😊 A jobbszélsõ jófej.

Axwell, Richard Dinsdale, Mark Knight, Muzzaik, Rene Amesz..... www.myspace.com/djpetesmall

gabber_saviola
"Virágot imádók topikja" ? -.-

JGTC
VFC név mehetne is a topiknak csak fura lenne <#fejvakaras> vagy VVFC

gabber_saviola
nah mehet mostmár a topik a sunának 😛

franc0
jobb így sztem.

érdekes egyébként, a topiknak olyan divathullámai vannak mint egy tininek 😊

Lumia 820, Thinkpad X200, Auris HSD 2014

JGTC
aztán holnap nem akarok virág 01-es regeket látni... <#ejnye1><#alien2>

Vazz ugyan az a csaj 😊) Egy kicsit elgondolkodtam mirõl beszéltek 😊 Egyébként nem nagy.

A Földet nem nagyapáinktól örököltük, hanem unokáinktól kaptuk kölcsön.

mateus33
Iwiw?😄

mateus33
Köszi!<#eljen>

JGTC