Partyarcok
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
\".. meg sem próbálkozunk az átneveléssel. nem papok vagyunk, hanem átalakítók!\"
Tell me if you wanna relive this orgasmic experience!
Idáig azt hittem, hogy a csavarodásnak is vannak fizikai korlátai 😊
Tell me if you wanna relive this orgasmic experience!
testépítõversenyen az egyik sztárfotós<#hehe>#hehe>
violence can be used for good - JUSTICE
BUDA > miskolc.
Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?
a jobbos nincs véletlenül fent a banneren? (balról a harmadik legalul)
ezek még egy patront is alig érnek meg...
what\'s the fucking crack? 20 mm-es kaliberű gépkarabéllyal tüzelnek 300 méterről, ez a fegyver azonban csak 200 méterig halálos. nincs veszély /judge dredd/
www.soundhead.hu
szívvel-lélekkel szopjad apád, mikor pénzt kérsz tõle
Hogy a bankban, meg e-klubban rábukhassá' a faszra.
<#gonosz1>#gonosz1><#gonosz1>#gonosz1><#gonosz1>#gonosz1>
BUDA > miskolc.
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
asus p5k se, c2d [email protected], 4gb ddr2, 1.7TB hdd, leadtek 8600gt extreme, LG M228WA MSI s270, 30d,,85/1.8,50/1.8mk1,430ex,tamron 28-75/2.8,sigma 18-50DC,cokin szurok,m42 uvegek
asus p5k se, c2d [email protected], 4gb ddr2, 1.7TB hdd, leadtek 8600gt extreme, LG M228WA MSI s270, 30d,,85/1.8,50/1.8mk1,430ex,tamron 28-75/2.8,sigma 18-50DC,cokin szurok,m42 uvegek
"Mondtam az orvosomnak, hogy két helyen eltört a lábam. Erre Ő azt mondta, hogy ne menjek arra a két helyre többet."
<#hawaii>#hawaii>Uraim, ha egy nemzet úgy gondolja, hogy vannak védelemre méltó értékei és érdekei, akkor kötelessége gondoskodni azok védelméről. (Ismeretlen Francia Tábornok)
"Mondtam az orvosomnak, hogy két helyen eltört a lábam. Erre Ő azt mondta, hogy ne menjek arra a két helyre többet."
tiszta ribancos
Azt hiszi,hogy ez a menõ,hát eléggé téved.
Max a kopasz iq fightereknél menõ...