Partyarcok
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Most futtatja biztos olaszban a csajokat akiket eddig felhajtott😊
Majd nyáron biztos látjuk az új Gallardójában <#nyes>#nyes>
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ

Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.
Zuhogó hó Eltűnik a tengerben. Micsoda csend!
asus p5k se, c2d [email protected], 4gb ddr2, 1.7TB hdd, leadtek 8600gt extreme, LG M228WA MSI s270, 30d,,85/1.8,50/1.8mk1,430ex,tamron 28-75/2.8,sigma 18-50DC,cokin szurok,m42 uvegek
For sale: thedronewebshop.com
Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.
asus p5k se, c2d [email protected], 4gb ddr2, 1.7TB hdd, leadtek 8600gt extreme, LG M228WA MSI s270, 30d,,85/1.8,50/1.8mk1,430ex,tamron 28-75/2.8,sigma 18-50DC,cokin szurok,m42 uvegek
Ja... Akkó nem szótam!
<#nyes>#nyes>
" Az integrált pluralista szocializmusban az alternatív demokrácia objektív frekventáltsága stagnált "
๏̯͡๏﴿
" Az integrált pluralista szocializmusban az alternatív demokrácia objektív frekventáltsága stagnált "
Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?
Bõrrák garantálva...
Ide valami frankót kéne írni? Hát azért se! :D
-the invisible-
NYuSZ-MuSZ OD!NYuSZ !!!TATTER FOR PRESIDENT!!!
már vagy tizszer beszoptam ezt 😄
\"Egy valamire való országnak saját söre és légitársasága van. Az sem baj, ha van futball-csapata, esetleg atombombája is, de a sör a legfontosabb.\"
\"Hungarikum jövője a föld alá elásva, 15millió szempár néz bambán egymásra,mindenki gyáva ennek nincsen sehol párja, ha egy jót akarsz röhögni gyere Magyararszágra!\" AnonimMC
fu bazz ezt megnéztem
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.
Punk tudósok bebizonyították, hogy létezik 4. akkord.
-the invisible-
\"Egy valamire való országnak saját söre és légitársasága van. Az sem baj, ha van futball-csapata, esetleg atombombája is, de a sör a legfontosabb.\"
http://gaborszantai.co.uk/
Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?