Partyarcok
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
szóval a SOTE-n csücsülsz egy üvegben és orvostanhallgatók pakolgatnak polcról polcra?😊
\"Nicholas Sarkozy, pourquoi ton pére a foi la Hongrie?\"
Two tails, two engines! Nem szeretem őket, mert nincs miért...
Tanulni mindig érdemes, Mert egy idő után a tanulásba fektetett munka meghozza a gyümölcsét, s mint tudjuk,A gyümölcsből PÁLINKÁT lehet főzni!
na, ilyen a barátnõje
Tanulni mindig érdemes, Mert egy idő után a tanulásba fektetett munka meghozza a gyümölcsét, s mint tudjuk,A gyümölcsből PÁLINKÁT lehet főzni!
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.
GanXstaZolee#2709
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
<#eljen>#eljen> <#eljen>#eljen> <#szeret>#szeret> <#worship>#worship> <#vigyor2>#vigyor2> <#help>#help>
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.
GanXstaZolee#2709