Partyarcok
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
asus p5k se, c2d [email protected], 4gb ddr2, 1.7TB hdd, leadtek 8600gt extreme, LG M228WA MSI s270, 30d,,85/1.8,50/1.8mk1,430ex,tamron 28-75/2.8,sigma 18-50DC,cokin szurok,m42 uvegek
fuck is easy fuck is funny, many people fuck for money. if you think that fuck is funny, fuck yourself and save your money

PSN ID: Lord_Mortanius
He has gone to bring us back our heart’s desire. What is our heart’s desire? Vengeance. Justice. Fire and blood.
pedig nagyon szép lenne sztem :S
azt a hatást kelti, hogy mindig érdekel, amit mond<#taps>#taps>
vagy csodálkozik
A Földet nem nagyapáinktól örököltük, hanem unokáinktól kaptuk kölcsön.
Kb. mint a Came along Polly-ban, amikor Stiller a nagy szõrös állattal kosarazott. :S 😄
"Mondtam az orvosomnak, hogy két helyen eltört a lábam. Erre Ő azt mondta, hogy ne menjek arra a két helyre többet."
nem tudtam hirtelen, hogy most vajh' én képzeltem oda a képet kétszer, Te linkelted kétszer, esetleg az SG szórakozik, netán a Firefox <#wow3>#wow3> 😄
asus p5k se, c2d [email protected], 4gb ddr2, 1.7TB hdd, leadtek 8600gt extreme, LG M228WA MSI s270, 30d,,85/1.8,50/1.8mk1,430ex,tamron 28-75/2.8,sigma 18-50DC,cokin szurok,m42 uvegek
BRÜNHILDE
kb nekem is ilyen 😄
BUDA > miskolc.
ON
http://www.flickr.com/photos/bubue/
ad2: ja igen, ha kötekedni akarnék én is így magyaráznám. Hidd el, hogy teljesen helyes így is. Lehet, hogy te az ebédet is úgy mondod, hogy az étel, amit délkörül szoktak enni a civilizálz humanoidok, de én maradok inkább az ebédnél.
"Mondtam az orvosomnak, hogy két helyen eltört a lábam. Erre Ő azt mondta, hogy ne menjek arra a két helyre többet."