54968
11061354481263081767.jpg
18+ -os képek büntetőpontokat eredményeznek!

SG.hu Discord
  • neevous
    álá disco's hit.
  • desigo
    Elektronikus zene és elektronikus zene között is ég és föld a különbség.
    Tegnap sajnos volt szerencsém élőben hallgatni Spigiboy mixelését.
    Hihetetlen,hogy mi gagyi hulladék az egész amit művelt.Közel 20 éves múlttal botrány,hogy nem tud összeválogatni két számot ami hasonlítana egymásra.Régi számok atom gagyi feldolgozásban majd rá egy vadi új sláger,össze-vissza rendszertelenül miközben folyamatosan dumálja a mikrofonba a butaságokat.Pl: "ennek a csajnak jobb a vokálja mint az orálja" stb...
    A bulizó népek kb semmilyen szinten se foglalkoztak vele akár egy mix cdt is be lehetett volna rakni.Egyedül akkor sikítottak a részegek amikor Spigi kérte tőlük.

A legszánalmasabb,hogy erre van igény.Nem kevés éve ezek alakítják a fiatalok zenei ízlését hétről-hétre.

gyász
  • Sugam
    mainstream szarokat divatból is utálni kell, ahogy az emlitve volt a 00 as postban. . . más kérdés ,hogy hányok mindenféle elektronikus zenétől ,de ez a tipus meg ennek ellenére kifejezetten bejön :)

[nemhittem vlna hogy látlak itt te humán rugó ]
  • OrioN the S
  • Lacika 79
    Nem ítélek el senkit a zenei ízlése miatt. Én ezt a stílust (is) szeretem és képviselem hosszú ideje, de mivel "tizeniksz" éve lovagolom a lemezeket, ugyanúgy játszok rock, nosztalgia, és egyéb felvételeket is, mégha nem is szeretem mindegyiket. Viszont az ilyen, és hasonló zenékre akaratlanul is elkezdek bólogatni, és benne van a lábamban a boogie :D
    Jah, a dévid jetta és társaitól viszont semmit sem tudok jobban gyűlölni :)
  • Deletos
    lehet hogy igazad van... :) nem szállok vitába, még az ilyen érted nagyjából lájtos tüctüc zenét meg is hallgatom, de ez a már nagyon fullra 100% hangerőn toló elektronikus zenét számomra lehetetlen elviselni (5 éve zenélek, zongora, klarinét, gitár)
  • Psychedelic #53998
    Éngem egyszer elrángattak egy edda koncertre, kb 15 percet birtam, aztán ki kellett mennem, mert már sirni tudtam volna olyan szenvedés volt számomra, mind a zene, mind az emberek...
    Nekem mit kellett volna beszedni, hogy birjam? Jol bebaszni, hogy mind1 legyen mi szól? :)
    Ez a "tüctüc" viszont 24/7 szólhat, akkor is imádom. Nem vagyunk egyformák, nekem elég néznem ezt a videot, látni az embereket, és már ki is ült a mosoly az arcomra, és csak ettöl jobb kedvem van, nem kell hozzá semmilyen drog. Drog nélkül is lehet élvezni ezt a zenét, aki igazán szereti a stilust az tudja ugy is, aki meg nem, az menjen rock koncertre vagy ahol jol érzi magát.
  • Deletos
    én is csak így tudom elképzelni...., szerintem tiszta fejjel ezt a tüctüc zenét 10 percnél tovább lehetetlenség kibírni...
  • Sugam
    mert ő csak igy tudja elképzelni ezt a szart
  • Lacika 79
    és miért is kell drogozni hozzá?
  • k O T T A
    jó estét hölgyem:)
  • Yan
    utálom a drogosokat, de a csaj miatt lehet elruccanok füldugóval :D
  • Sugam
    hogy ráteszi 3,40kor ! !4
  • OrioN the S
    :D

na majd október 16. B-D
  • Lacika 79
    tijesztó....a lakodalmas muzsikájával....
  • Reaper
    Rosszul gondolod, de ez tényleg zaj és nem zene...:-D
  • Tigristank
    Inkább ő, mint ez a mosógép-láncfűrész kombó zene. :D
  • OrioN the S
    :D sztem még pont jó...

mer mi a jó? tijesztó? :D
  • Tigristank
    Dehogynem, de ez akkor is sz*r. :D
  • OrioN the S
    flame on :D

gondolom nem az elektronikus zene kedvelői vagytok e... vagyis ebben biztos vagyok :D
  • Tigristank
    Tényleg az.
  • vizes
    :-)

Ezért még megkapod a magadét!
    Én is kaptam a pofámra amikor hasonlóan vélekedtem róla.

• erieskrisz
    Tuknám
  • erieskrisz
    Tuknöám de nem 100% LoL
  • OrioN the S
    nm :D ott tali :D

#53979: joe pedig :D
  • Reaper
    Ez a csörömpölés szörnyű...:-D
  • Lacika 79
    Uhh, köszi!
  • OrioN the S
    aki nem tudná miről van szó... :D

• OrioN the S
    Line Up:

Dj Beauty

Sanfranciscobeat

Nora Naughty

Rori Breaker

Rockchild

Daniel Ladoux

szeptember 17., 22:00 - szeptember 18., 6:30
    Helyszín: Prestige (Bp.II.ker. Tölgyfa utca 1.-3.)
  • Lacika 79
    hol? mi? hova?
  • desigo
  • OrioN the S
    Na ki látogat el hozzánk szeptember 17-én??? DJ BEAUTY!!! :D tuti meglesem...
  • jetskci
    Te jó ég a jobboldali srác mit szedett be?? Csak nem egy kis Kati? Nemrég láttam az indexesek kati-próba videóját, ők mondták hogy durván bedurrantja a rágóizmokat muhaha
  • royalfeco
  • micibi
    pfff jah
  • morcosqtya
    balról: Gollam, Szauron, és Scooter...
  • öregember
  • royalfeco

• royalfeco
  • Lacika 79
    Nem tudom, de a szemét lájkolom valamiért :)