Partyarcok
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.
brutál zene nem túl húzós árak(vodka 750)
meg persze ingyenes belépõ
what\'s the fucking crack? 20 mm-es kaliberű gépkarabéllyal tüzelnek 300 méterről, ez a fegyver azonban csak 200 méterig halálos. nincs veszély /judge dredd/
Elõl a srác: hová tûnt elõlem a többi ballagó?
A hátsó meg nagyon koncentrál, meg izgul, hogy be tudja venni a kanyart, ennél a szédítõ sebességnél.
Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,
estig erre leszek ráállva! 😄
GIGABYTE GA-890 AMD Phenom II 945 KINGSTON 4096Mb DDR3 1333Mhz SAPPHIRE HD5850 1GB GDDR5 SAMSUNG 1TB THERMALTAKE V3 Black Edition CHIEFTEC CTG-500-80P 500W Windows 7 Home 64bit
Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.

Nincstovább, az emberiség ezúttal tényleg megérett a pusztulásra. Követelem az atomot!
JAh, hogy sikerült?

ezer köszönet! még ma az afteren letoljuk, hadd örüljön a nép <#vigyor3>#vigyor3>
én is játszom néha, ha nagyon elborult arcok tévednek be 3 óra után a klubba 😉
<#vigyor3>#vigyor3>
de ez nem valami lassan elszállós benyugizós, hanem pörgõs táncraperdítõs sokalltatós partyanimal zene 😊
[ami nagy fav <#pias>#pias> <#gonosz1>#gonosz1> ]
aki tudja a track címét, ne tartsa magában 😊
HP Pavilon g6-1336sa AMD Quad Core A6-3420M 750GB Drive 8192MB DDR3 SDRAM
GIGABYTE GA-890 AMD Phenom II 945 KINGSTON 4096Mb DDR3 1333Mhz SAPPHIRE HD5850 1GB GDDR5 SAMSUNG 1TB THERMALTAKE V3 Black Edition CHIEFTEC CTG-500-80P 500W Windows 7 Home 64bit
Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,
\"Pale angel go away Come again some other day The devil has my ear today I\'ll never hear a word you say\"

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3