Partyarcok

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

jéé, én a bf 1942vel vagyok így: 17395 új üzenet :-)
ezek szerint te is komp akartál lenni kiskorodban :-)

Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,

Tigristank
De aztán majd olvasd el mindegyik hozzászólást. 😊

Szerencsés élet az, ha a bor amit iszogatsz, öregebb, mint a csaj, akit kúrogatsz. :D You buy a Ferrari, when you want to be somebody. You buy a Lamborghini, when you are somebody.

AntiHero
Nem járok mert rekordot döntök: Képek, videók (humoros, aranyos, stb.)
(16103 új üzenet)

Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun

desigo
azokank akik esetleg nem járnának humorosba:

Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,

micibi
Volt rá egy 20asom, h beszólsz vmit.. 😄 Milyen típusú fotóra vagy kíváncsi rólam? Portré netán akt? 😮 😛 Amúgy fehér pólós csávóra a háttérben hirtelen azt hittem, hogy Te vagy az <#idiota>

GhostRider1
elölrõl van kép rólad? 😄

&#9733;

Lesz Agárdon egy buli, nem írok nevet, 5 napos lesz, sok külföldi fellépõvel
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
akinek esetleg kéne kedvezményes bérlet zaklasson PÜ-ben

desigo rakj máááá rendet baaaaaaaazzzzzzzzzzzz

micibi
Úgy látom a csávónak nem jön be a néni <#idiota>

köszönöm igerem hogy nem leszek egy lecsuszot senki! (köszi szepen a sok infot)
amugy most legyen egy kis UP! 😊

GIGABYTE GA-890 AMD Phenom II 945 KINGSTON 4096Mb DDR3 1333Mhz SAPPHIRE HD5850 1GB GDDR5 SAMSUNG 1TB THERMALTAKE V3 Black Edition CHIEFTEC CTG-500-80P 500W Windows 7 Home 64bit

no gond, megértem. Én pl.: kv elõtt kibírhatatlan vagyok, egyesek szerint utána is :-)

Csak átfutottam, de így kora hajnalban lehet túlreagálom a dolgot 😊
olvasd figyelmesebben :-)

zanzásítva: ne csináld, ha meg mégis, akkor tájékozódj

Csak az én csõrömet bassza, hogy drog gyorstalpalót nyomattok itt?!
szóval csak ésszel, mert a drog nem játék, vagy jó hecc, életre szóló emlékekkel fog megajándékozni (a lecsuknak érte is egy életre szóló emlék). ;-)
Megváltoztatja a világlátásodat, az emberekhez való hozzáálásodat, hogy milyen irányba? nos az az utazások minõségén a hozzáálásodon és az akaraterõdön múlik. Lehetsz tõle jobb ember vagy egy lecsúszott senki.
Ha megmaradsz a partidrogoknál (speed, eki, rush, habpatron, mefi) akkor csak lelki függõséget nyersz meg, meg némi kálcium hiányt és idegpálya károsodást. :-)
Az elõnyeit nem sorolom, van abbol is elég, de ennyi "reklám" legyen elég.

ha erre akarsz elindulni akkor a rutinosokkal bulizz, az azt jelenti, hogy rutinos drogosokkal akik megmaradtak emberek, van rendes életük és nem viselik az arcukon jó pár badtrip nyomát (kapkodó tekintet, gyakori pislogás, feszült, valami nem stimmel arckifejezés, stb, stb)

badtrip: ugye a drogok semmi mást nem csinálnak, csak felerõsítik az érzelmeidet, elmossák a gátlásaidat, vagy megpiszkálják az érzékelési tartományodat. Ha a labdát veszük alapul, akkor ugye az elvárt hatás, a felfokozott érzelmi álapot, a tizes skálán tizenkettes érzet. Ha túlpörögsz, vagy megijeszt egy ogre, esetleg rossz hangulatban kap el, akkor jön a badtrip, elkezdesz hülyeségeken gondolkodni (mindenki engem néz, bántani akarnak, stb) és az érzések intenzítása marad, csak negatív elõjelüre változik, rettegni kezdesz, de nagyon, ha ezt nem szúrja ki egy haverod, akkor akár napokig is úgy maradhatsz és az ritka szar, jellemzõen szorongát, depressziót, üldözési mánia tüneteket nyerhetsz meg.
MCPP: szakrizsa
indok: Magyarországon nem minõsült kábítószernek asszem 2009ig), tehát a börtön veszélye nélkül árulhatták. Ízre csíp, szeretet flash nincs, szorongás annál inkább, + módosult tudatálapot, de nem kellemes, úgy basz szét, hogy nem esik jól. Ja és ha átlag szar városi gyomrod van akkor minimum émelygés, de akár hányás is lehet a mellékhatása.
pozitívum: mivel sokáig csak ez volt a piacon, ezért sok régi eki kedvelõ leállt a cucról, elvégre csak hamisítványt lehet kapni, az meg szar :-)

vágom mindig olyanokal szoktam menni! 😊
badtrip? MCPP? ezt a 2 jelentést forditsd le kérlek! 😄

GIGABYTE GA-890 AMD Phenom II 945 KINGSTON 4096Mb DDR3 1333Mhz SAPPHIRE HD5850 1GB GDDR5 SAMSUNG 1TB THERMALTAKE V3 Black Edition CHIEFTEC CTG-500-80P 500W Windows 7 Home 64bit

háát, ha partivitaminnal akarod mérgezni magad, vásárlás elõtt mindig tájékozódj, az összetételrõl, mondjuk a daath.hu ekikatalógusából.
Egy kis ismeretterjesztésre meg ott a wiki na meg szintén a daath.
Ja és csak rutinosokkal buliz, akik tudják, hogy kell kihozni a legjobbat, mert ha elkap a badtrip, az nagyon kellemetlen ám, és sose egyél MCPP-t.

GhostRider1
a barátaid!

&#9733;

én még csak most megyek ebbe a korszakomba! 😄
privibe ird már le hogy mi az a 2. rövidités 😄

<#fejvakaras><#fejvakaras><#phone><#phone>

invázió

hehe, én mindig kiakasztottam a beszállítot (persze réges rég, még a drogtörvények elõtt)
jött a reklám szöveg, ilyen jó, olyan jó, kivettem egyet megnyaltam, és ha csípet (MCPP) akkor unottan visszadobtam a többi közé. :-)
egy idõ után már csak akkor ajánlgatta, ha tényleg MDMA volt. :-)
azt csiripelték a madarak, hogy megint van a piacon :-)

micibi
ez meg mi!!?? <#confused> <#wilting>

mivan akkor ha valaki szét cuccoza magát? Ha ez neki jól esik hadj csinálja váljék egéségére!

gettobuxa: JÓL NYOMOD! 😄

biztos van csak nehéz megtalálni! 😄

!PARTYHARD!

inkább el kéne takarni 😄

desigo
hát ezt még növeszteni kell xD
]

fenrob
TE kecskeméti vagy ?😄

\"Az én haragom drága méreg Nagy vadat illet, nem férget.\"

ettõl színes a világ, nem lehet mindenki a becsület és erény bajnoka
;-)

no offense, a tied is egy vélemény, meg az enyém is

mirõl beszélsz ? kb 4 v 5 fotós volt az egész buliban ... kevesen voltak, azért tûnt "soknak"
am meg ha neked az a "bulizás" h szarkészre vágod magad, büszke lehetsz magadra (és gondolom édesanyád is az lenne rád)

Depridol
Bunny!
te meg honnan kerültél ide?! 😄😄:A

Nem én vagyok bezárva közétek. Ti vagytok összezárva velem. [‡‡‡‡‡‡__]

óóóó hogy halnál éhen, mennyit kerestem ezt a számot régen, nem két ugribugri éjszaka kötõdik ehhez a muzsikához. El se hiszed mekkora akaraterõ kell most nem telefonálnom a régi gógyszerészemnek, áh katkatkat

ezt a számot link kellett volna venni, mit mûvelnek a készfészek 😊 bár mi kerültük a fotósokat, zavaróan sokan voltak... régen azért jobban elengedhette magát az ember 😊

ha meghalok, azt szeretném, hogy charlie sheen élete peregjen le a szemem előtt!

micibi
Ez jóó! <#eljen><#nevetes1>

elnézve a társaságot, megint van rendes labda a piacon :-)

gabber_saviola
gyengén lájtos ahhoz képest, ami régen Szigetszentmiklóson volt.

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

Sugam
én ironiaval telien mondom a mekkora jó zenéket, de énis megéltem vlna ugyenebben az allapotban szivéjesen amit a |ritmusra| ³táncoló³ egyének tettek

Depridol
awwwww😄

Depridol
pitsába! én meg nem mentem:S