Partyarcok
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
BUDA > miskolc.
i5-4690K / HyperX Savage 2x8GB / AsRock Fatal1ty Z97 Killer / Gigabyte GTX970 G1 / Samsung 860 EVO 1TB / 5TB HDD / FSP Hyper M 700 / Cooler Master H500M
remélem elgondolkodik csöppet.
\'\'Racing is life. Anything that happens before or after is just waiting.\'\'
Lássuk csak:
1) "Ja, és sajnálom anyádat hogy nem volt a magzat vizében cápa!"
2) "de viszont te olyan kevés vagy mint zsidóknál a fityma csattogás"
3) "olyan sötét vagy, hogy este mellé harap a roti"
/Zsoltárok könyve, Máté D. Zsolt evangéliuma/
Kedves Humordudor! (Mojlepke)
Szánalmasabbnál szánalmasabb beszólogatás-próbálkozásaid mellett nem tudtam szó nélkül elmenni. Úgyhiszem hogy abban a korban vagy, amikor még jó ötletnek tûnik a Mórickából és mellesleg.hu-ról kölcsönzött szövegeket elcsattogtatni és úgygondolni: ettõl van valakinek jó szövege. Enyhe ellentmondást vélek felfedezni magatartásod és az általad képviselt magasfokú intelligencia között. Egy intelligens ember nem áll le vitázni és nem szólogat be ilyeneket.
Igen, tudom: mindenki átesik azon a nehéz idõszakon, amikor lopkodja az 500-asokat cigire anyuci pénztárcájából és este 8-kor forradalmat szítva közli, hogy mostantól 10 után szeretne lefeküdni. Te éppen ebbe a korba értél és ezzel együtt jár hogy agresszív vagy, mert nem tudod hogy miért kelsz reggel nedves takaróval. Ettõl még nem lettél nagy.
Az állítólagos mûveltségedrõl annyit hogy kb 15-16 évet nézek ki belõled -jóindulattal - ebbõl levonod rögtön azt a sok évet amíg nem tudtál olvasni és rájössz hogy ha egész életedben mûvelõdtél és olvastál akkor sem járhatsz ott tudásban és olvasottságban - mint MI. Ezek száraz tények. Én elvégeztem a gimnáziumot, az érettségimben 4-esnél rosszabb jegy nem volt, van egy angol nyelvvizsgám. Ettõl független úgy érzem a mai világban ez alap. Nemtudom te mitõl hiszed azt, hogy letettél volna valamit is az asztalra.
Úgy vélem ez az általad kezdeményezett elsöprõ offenzíva kudarcot vallott, mert csak magadat járattad le. Igazából ha csöndben meghúzod magad és nemkezded játszani a macskajancsit, akkor marad egy cseppnyi tisztelet bennünk irányodban (bár inkább csak a magam nevében beszélnék tekintve a kollégák hozzászólásait), de ezt nálam már eljátszottad.
A következõt tanácsolom: rántsátok ki egymás seggébõl a nyelvetek, Dudinho hagyja abba a tapsikolást, te pedig ne próbáld tovább játszani a bölcset. Megpróbáltad. Díjazzuk. Nemmegy.
Ha olyan okosnak tartod magad akkor menj és olvass Benedek Eleket vagy Mikszáth-ot mert a kommentjeid után levonva a tanulságot eljutottál addig, hogy megértsd az elsõ jelentés-réteget. A népmesékben...
Üdv minden buckalakónak a Partyarcok topicban!
Zárás: Szerintem senki nem offol mert mi mindannyian partiarcok vagyunk. Ki ezért, ki azért...
Matthew Dekay, Pole Folder, Infusion, Luke Chable, Meat Katie, PQM, Max Graham, Hernan Cattaneo, Dr. Kucho!
Ne feledd, ha valaki felbosszant, az arcodon 42 izom rándul össze. De csupán négy izom kell ahhoz, hogy kinyújtsd a kezed, és pofán vágd vele az ilyen alakokat. PS3 ID: JGTC-hun
\"A digitális, mindentlogolós korban vigyázni kell az emberfiának, mert könnyen megégetheti magát. :/\" Loál János atya bölcsessége - Jelentések könyve 5.55/5 [vétó on]
Nem arra való a fórum hogy egymást oltogassuk, legalább is nem ez a része.
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.
áh szánalmas bazmeg... ezzel vezetik le a szántás vetés aratás stresszét :C
\"A digitális, mindentlogolós korban vigyázni kell az emberfiának, mert könnyen megégetheti magát. :/\" Loál János atya bölcsessége - Jelentések könyve 5.55/5 [vétó on]
Uraim, ha egy nemzet úgy gondolja, hogy vannak védelemre méltó értékei és érdekei, akkor kötelessége gondoskodni azok védelméről. (Ismeretlen Francia Tábornok)
de most megyek, agyonveretem magam XD
Early lurk, mutaharrass majd swarm push, dropp és guák GG !
Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"
Nem birok ránézni a képre, mert lefordulok a székrõl a röhögéstõl 😄DDd
😄D
ezt nem hiszem el gecc a flémkutyák beindultak megint 😄😄😄😄😄
ÉD?_😄D:?_SAD?_:SD?_:SD?_S😄D:😄:SA?_D_:AS😄:SD:?D:ddD😄F
😄DDDDDDDDDDDDD
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

i5-4690K / HyperX Savage 2x8GB / AsRock Fatal1ty Z97 Killer / Gigabyte GTX970 G1 / Samsung 860 EVO 1TB / 5TB HDD / FSP Hyper M 700 / Cooler Master H500M
erõs fábúl faragták
DFI UT NF590 SLI-M2R/G,4x1Gb Geil Black Dragon,4200+ AM2, H2o Cooling ,Dell E207WFP, MSI 8800GTS 640Mb Oc,TT Armor,Tagan 600Watt,320Gb Seagate
de a csávó mellette jobbra se egyszerû szál legény<#hehe>#hehe><#hehe>#hehe>
DFI UT NF590 SLI-M2R/G,4x1Gb Geil Black Dragon,4200+ AM2, H2o Cooling ,Dell E207WFP, MSI 8800GTS 640Mb Oc,TT Armor,Tagan 600Watt,320Gb Seagate