Partyarcok

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

csak ovatosan mert fejreállsz 😄

\"A digitális, mindentlogolós korban vigyázni kell az emberfiának, mert könnyen megégetheti magát. :/\" Loál János atya bölcsessége - Jelentések könyve 5.55/5 [vétó on]

ÁjjLe BoBBi
nanana! mi van itt emberek? kit kell lebontani? 😉)

\'\'Racing is life. Anything that happens before or after is just waiting.\'\'

Nh Shevits
namostmondd miabaj ? <#gúnyosan, vicces hangnemben>

Matthew Dekay, Pole Folder, Infusion, Luke Chable, Meat Katie, PQM, Max Graham, Hernan Cattaneo, Dr. Kucho!

prezi
nem kell parázni, bobbi zenei világát én progressive-izálom :p

Early lurk, mutaharrass majd swarm push, dropp és guák GG !

prezi
itt az én EKG-m is kilapult picit 😄

Nh Shevits
kétségbeejtessz. Behind Secret Borders, Bad, Rappatack, Digifruitella. Most azonnal letölteni ezeket. ha gáz akkor privátba írj msn-címet és elküldöm.

Matthew Dekay, Pole Folder, Infusion, Luke Chable, Meat Katie, PQM, Max Graham, Hernan Cattaneo, Dr. Kucho!

ÁjjLe BoBBi
Terry Grant Feat. Jennifer Horne - I'll Kill You (Matthew Dekay Remix) (Set Rip)

de van egy ilyenem és ez eléggé bejövõs 😛

franco
Armin: a trance-érámban a mentorom volt :]

😄_S😄😄D_S😄S_AD:S_:S_A:S_SD😄:

aki érdekel azokat olvasom többi /ignore

ÁjjLe BoBBi
igen Max Graham is odatesz 😊
szégyenlem magam, de Matthew Dekay nem nagyon ismerõs :| vagy nem ugrik be

Nh Shevits
Dandy : egy kis hazai színek :] >>>
Armin: a trance-érámban a mentorom volt :]
Ferry: 2 számot szeretek tõle (Right of Way, Indigo)
Guetta: nincs kifogásom :]
Zabiela: eztafajta breakbeat-et (vagy brakebeat?) annyira nem csipálom.

érdekel vagy sem most én jövök:
Max Graham sok arcából a progisabb (nem populárisabb), Pole Folder depressziós énje (csak olyan van neki), Hernan Cattaneo világnevelõ zenéi, Infusion vad pörgése, Meat Katie és Elite Force törtje, de a legjobb zenéket Matthew Dekay szolgáltatja. Ezenkívül persze még sok tranceelõadó jön szóba (Filo & Peri, Armin, Solar Stone...) de én ezeknél a depis zenéknél maradok.
ON: akkor más buliban kéne összefutni a többiekkel. Te hogy állsz Dekay-jel BoBi?

(Y) e.

BUDA > miskolc.

prezi
ehéten dõl el, hogy ott leszek e :|

ÁjjLe BoBBi
meggondolandó 😊

ÁjjLe BoBBi
5 kedvenc, de nem mind az általad felsorolt stílusokat képviselik 😊
Dandy,Aramin van Buuren, Ferry Corsten, David Guetta, James Zabiela
van még jópár, de csak 5öt kértél 😄

kitérdekelhogyoff.

BUDA > miskolc.

franco
well, fulloff

mostlátomcsak elõvételben 2000 huf. elgondolkodtató.
miskolciak feljönnek? 😊

aki érdekel azokat olvasom többi /ignore

Nh Shevits
bíztam benned!<#pias> konkrétan mondjuk 5 favoritod megnevezésével ha megtisztelsz

ÁjjLe BoBBi
én is hasonló zenei izléssel rendelkezem 😊

Engem mindig távoltartottak tõle, a tojásfehérje mehet ezerrel de a sárgájában túl sok a zsír.

\"Gőzben, vízben, még 500 méteres tengermélységben is kifogástalanul működő karóra. Pontos, elegáns, megbízható! Lepje meg vele vízbe fulladt kedveseit!\"

Nh Shevits
rántottát kihagytad. tojás minden mennyiségben <#vigyor>

Nh Shevits
ha valakit komolyabban érdekel az 5let, akkor október 21-én a Home-ban megtalál miközben a zenetörténelem legjobb muzsikáját játszó Matthew Dekay pörgeti a lemezeket... ha valaki még ilyen elektro-progi-house beállítottságú mint én az csak örömmel tölt el... szal ott lehet találkozni és beszélgetni az élet nagy dolgairól és persze Dudiról.. hogy õ miért Szandi-koncertre jár <#vigyor>

hehh csirkerizzsel csirkerizzsel csirkerizzsel csirkerizzsel? 😄

nah de nem offolok 😄

\"Gőzben, vízben, még 500 méteres tengermélységben is kifogástalanul működő karóra. Pontos, elegáns, megbízható! Lepje meg vele vízbe fulladt kedveseit!\"

Nh Shevits
korrigáció: magamba. "n" nélkül

Nh Shevits
másfél hónapja.. egyszer már abbahagytam 3 éve. de elõzõ héten sem volt semmi idõm szal nemtudom megint hogy fogok fejlõdni.<#shakehead> evéssel nincs gond, Ázsia egészéves kaja-importját tömöm magamban egy nap során...

bani
Hol élsz Te? Majd pont Dudátsch nem jön el? Felédmagasodik a 172 centijével, felemeli 12-es karját, ráfeszít, hogy 12,5nek is látszódjon, ott helyben fossa össze magát minden nagyarcú kis gumikuki.

bani
Zseniális ötlet!!!!!!

bani
Hnn, (viszonylag) mostanság kezdted, jól sejtem?

bani
[Lenyûgözõd <#pardon1>]

Nh Shevits
na én visszaállok a zenedoboz mögé és inkább zenét hegesztek. kicsit alábbhagyott a témázás a fórumon belül... de félszemmel azért figyelek <#ravasz1>

ÁjjLe BoBBi
gondolom fater berúgta az ajtót takarodjál aludni felkiáltással és nem akart ellenkezni egyik sem 😊

Nh Shevits
persze ilyenkor eltûnnek...

ÁjjLe BoBBi
<#eljen><#worship>

Nh Shevits
A buli idõpontját pedig közzétesszük hogy a két kis lemmings is jönni tudjon és ne legyen lekötött programjuk.

ÁjjLe BoBBi
😄:😄😄😄:😄😄:😄😄😄😄:😄😄😄

Nh Shevits
igazából csak azért nagy a szám mert ma befeküdtem 60 alá és simán ment...<#alien>
így már csak 40 kilóra mínuszra vagyok Sir Dudovinszkytõl.

igaz,egyre jobban bírlak O:

BUDA > miskolc.

Nh Shevits
csak félek h hoznának valami önjelölt csipetcsapatot és végigcumiznák a bulit.

jazzy
Az csak egy szep alom, hogy ez a 2 jomadar valaha 30 km-re megkozelit valakit akit "leugatott" neten. A sajat nyakorveivel lenne megfojtva i think.
ÁjjLe BoBBi
ott én sem. már úgy érkezek...😉

Nh Shevits
Jó de figyelmeztetek mindenkit hogy a tudatmódosító szerek roncsolják az agyat és nem akarok leépülni Dudi-szintre. Szal én nem szívok, nem iszok nem füvezek, nem fázok.
Szerintem a két juhfej is eljöhetne mint az utálat trágya ... õõõ illetve tárgya. Mégiscsak úgy buli a buli. Ott lehetne egymás szemébe mondani hogy mi is a probléma. Én szivesen véleményt cserélek mind2vel.

ÁjjLe BoBBi

mikor is ?😊

Lacee
én meg néha megjelennék, hogy akkor már inkább mutogassátok el kedvenz dádics-pózaitokat, csak legyen már vmi kép is 😊)

Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"

e.

BUDA > miskolc.

jazzy
Ez jó 😄
Nh Shevits
szerintem a topic Dudy-unszimpatizáns része összejöhetne egy bulira egyszer. Én osztanám az észt (hívjatok röviden "A bölcs"-nek), Bobbi szórná a fikát, (K)anál röhögne mint aki bespurnyákolt (ha kell, segítünk is ebben) ésatöbbi... mindenkinek meglenne a szerepköre.
Anti-Dudics-Fan Club
Szlogen: "Connecting People"
<#fáradt és hülyeségeket beszél >>> 5 órát aludt csak>

ÁjjLe BoBBi
majd pár év mulva talán 😉

ÁjjLe BoBBi
én ? :o
sosenem!!!34<#ravasz1>

ÁjjLe BoBBi
de legföképpen G Diddy volt a tapsikoló majom mert õ igazából értelmeset nem tudott hozzászólni 😉)

😄DDDDDDDDD

BUDA > miskolc.

Nh Shevits
Épp az esti kis elemózsiámat készültem befalatozni eközben a topicra kattintva csak azon kapom magam hogy Dudi-Brothers egymás seggét nyalva osztják az észt. Na innentõl kezdve nem nehéz kitalálni hogy a kaja elfogyasztásást elnapoltam. <*kurvaförtelmes ami itt ment 4 oldallal ezelõtt*> >>>