Partyarcok
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.
Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?
Canon 450 D
Nem értem...engem anyuék nem engedtek 18 alatt disko-ba...pattogtam egy kicsit, de megértettem õket...mekkora felelõtlen szülõk...elképesztõ...<#vomit>#vomit><#bdead>#bdead><#falbav>#falbav><#kocsog>#kocsog>
Canon 450 D
Canon 450 D
Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.
PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA
persze ha nem ismerném akkor nem érdekelne
mateus33: élõben is odavágós 😄 bár most "eltakarja" a smink az amúgy kedves arcát
lacika79: fején találtad a szöget 😄D
folyamatosan kussolva játszódjál basszájba.

Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"

Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"

BUDA > miskolc.
/ ték
BUDA > miskolc.
msot azér kaptam büntetõ mer a beraktam a partyképet???
és ha valaki egy ocsmány csajt rak be..nem eggyet láttam az nem undoritó??
és boritékolom hogy ma is több faszt fogott mint kilincset
BUDA > miskolc.

azt hiszem okosabb megoldás lenne kitörölni a képet
-the invisible-
te meg azt nézed mekora neki
keresed a vetélytársakat?😄
Asus P5E x38, Core 2 Duo E8400@3600mhz, Geil Ultra 4*1GB/1066mhz, Sapphire HD 4870 OC , Chieftec 550W, Cooler Master Hyper TX2, Samsung 500GB
2 centis hancúrléc loál
BUDA > miskolc.