Partyarcok
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?
ez partyboy ;DDDDDDDD
nice legs. what time to open?
Ha alszom megéhezem, az evéstől meg elálmosodom! Szép az élet!

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

Lumia 820, Thinkpad X200, Auris HSD 2014
Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.
Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.
\"Gőzben, vízben, még 500 méteres tengermélységben is kifogástalanul működő karóra. Pontos, elegáns, megbízható! Lepje meg vele vízbe fulladt kedveseit!\"
\"Gőzben, vízben, még 500 méteres tengermélységben is kifogástalanul működő karóra. Pontos, elegáns, megbízható! Lepje meg vele vízbe fulladt kedveseit!\"
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.
BUDA > miskolc.
Early lurk, mutaharrass majd swarm push, dropp és guák GG !
te kire gondolsz?
Matthew Dekay, Pole Folder, Infusion, Luke Chable, Meat Katie, PQM, Max Graham, Hernan Cattaneo, Dr. Kucho!
Asus P5E x38, Core 2 Duo E8400@3600mhz, Geil Ultra 4*1GB/1066mhz, Sapphire HD 4870 OC , Chieftec 550W, Cooler Master Hyper TX2, Samsung 500GB
party seggek !
\"haj de odaver az öreg neki, csitt csatt bimm bamm, ahogy kell. Szeretem ahogy pakolgatja ezeket az alattomos, menetelős, láposmocsaras, plazmikus fossal beoltott darabkákat.\"
+ sárgafog, nagyonsárga
-the invisible-
Early lurk, mutaharrass majd swarm push, dropp és guák GG !