Partyarcok
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
nálam Papp Lili futott be, így a képek alapján, de majd megnézem élõben is <#finom>#finom>
Elõttem igazán nem kell, hogy szégyeld magad 😊
Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?
http://www.blikk.hu/cikk.php?cikk=30894
Ha a fejeket nem nézzük, nekem Õ jön be legjobban. Persze M. Anett sem piskóta, de én a picit teltebb formákat kedvelem
Ha a fejeket nem nézzük, nekem Õ jön be legjobban. Persze M. Anett sem piskóta, de én a picit teltebb formákat kedvelem
szerintem sem 😊 a nõi test szépsége nem csak nekünk hímeknek nyílvánvaló 😄D
folyamatosan kussolva játszódjál basszájba.
😄D DILIS!! Az, hogy elismerem, ha egy csaj szép, az még nem jelenti azt, hogy lbi vagyok 😄
Canon 450 D
#4652 huh, de szép csaj
#4672 Nem semmi ez a csaj...ez egy nagyon kedves, aranyos csaj, már velünk is lépett fel, baromira szép és mindig ragyog
ez már több, mint gyanús 😄
#4672 Nem semmi ez a csaj...ez egy nagyon kedves, aranyos csaj, már velünk is lépett fel, baromira szép és mindig ragyog
ez már több, mint gyanús 😄
Most már tuti, hogy kicsit más vagy, mint az átlag<#alien2>#alien2>
Hát ezt nem hiszem el...ill. elhiszem, csak akkor is 😄 Nem semmi ez a csaj...ez egy nagyon kedves, aranyos csaj, már velünk is lépett fel, baromira szép és mindig ragyog...huh apám...így legyen ötösöm, hogy bekerül ide is...nem semmi...
Hát szerintem szebb, mint a másik csajos...szerintem 😊))
Hát szerintem szebb, mint a másik csajos...szerintem 😊))
Canon 450 D
Kemény!
Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.
Az egyik kis kedvencetek Miss Hungary 2005 döntõs...
Infok a csajról
a többi versenyzõ
és az én kedvencem... 😊
Infok a csajról
a többi versenyzõ
és az én kedvencem... 😊
van benne valami, de azért a fullhülye plázacicákat MÉG NEM veszik fel szerencsére az ELTE-re 😊
(De mivel ittvan ez a "bolognai-rendszer", amivel meghülyítik az egész felsõfokú-oktatást lassan oda is elérünk, hogy az én szöszi szomszédom is mehet ELTE-re...)
(De mivel ittvan ez a "bolognai-rendszer", amivel meghülyítik az egész felsõfokú-oktatást lassan oda is elérünk, hogy az én szöszi szomszédom is mehet ELTE-re...)
folyamatosan kussolva játszódjál basszájba.
attól mgé nem biztos, h okos, met az eltére jár -.-
egy holdjáróval megoldhatjátok 😊
tényleg nayon szép <#worship>#worship>
Azokra hajtasz?<#idiota>#idiota>
Szoli cica->izadt, csillogós arc-> szopós száj ... ...valaki még folytatná?😊
Jaa és még: Mélyre vágott dekoltázs
Jaa és még: Mélyre vágott dekoltázs
ez pontosan így van de ezt ugyanúgy 20 éves csajok is megcsinálják
van egy ilyen mondás, hogy amelyik kutya ugat az nem harap, szerintem ez teljesen jellemzõ ezekre a nagyszájú szûzkurvákra is.
van egy ilyen mondás, hogy amelyik kutya ugat az nem harap, szerintem ez teljesen jellemzõ ezekre a nagyszájú szûzkurvákra is.
-the invisible-
<#wow2>#wow2><#finom>#finom><#ravasz1>#ravasz1>
\'\'Racing is life. Anything that happens before or after is just waiting.\'\'
"Hm. Azért durva,h csak 15 éves...19nek kinézem."
Te is megállapítottad h érett a csaj a korához képest. Kb télleg 19-nek néz ki, tehát biológiailag annyira feljett. Ha jól tudom a 19 éves nõnemû személyek élvezik a szexet -.-
Te is megállapítottad h érett a csaj a korához képest. Kb télleg 19-nek néz ki, tehát biológiailag annyira feljett. Ha jól tudom a 19 éves nõnemû személyek élvezik a szexet -.-