GTR 2 - FIA GT Racing Game

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Amiga
Ismételten köszönöm. 😊))

Akkor még rágódom kicsit. Azt hiszem, Momo lesz belõle.

A pisztácia elfogyott, csokoládé nem is volt.

II Rocky II
nah sziasztok!
Lenne egy olyan kérdésem,hogy telepitettem a játékot és van olyan exem hogy time trial instlarrer,nos ez mire jó?DE elinditom akkor nem csinál semmit.lehet hogy egy nagy hülyeséget kérdek,de muszály megkérdeznem.Elõre is köszönöm a válaszokat.

24 - Exile -Nov.23

b-type
Ja a DFP-t azért alig használtam mert nekem a Momo sokkal joban bejött, így a DFP-nek csak a pedálját használtam és inkább tekergettem a régebbi Momo-t.

”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

b-type
Nekem van egy DFP-m, alig használtam viszont a pedálja sz@r.
Ha kell szólj, 10rugáért odaadom (egyébként van egy Momo-m is de pedál csak az egyikhez jár 😄D )
A G25 viszont atomjó 4hónapja taposom ha jól tudom és semmi gond.

”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

Alexease
Szerintem mindenkepp Logitech Driving Force Pro-t probalj szrezni! Meg ha varni is kell ra par napot.
Amiga
Ok, köszönöm nektek a gyors és részletes reakciókat. Akkor azt hiszem, a formula force ex mellett döntök.

így baromi egyszerû a döntés... tudván a rászánt összeget, és mondjuk azt feltételezve, hogy nem akarsz lopni ill. rabolni, csak a formula force ex jöhet számításba...

a g25 kib*szott profi cucc, kisebb hibákkal kb. 50-60 papírért...
a momo kib*szott dizájnos cucc, kicsivel nagyobb hibákkal kb. 30-35 papírért...
a ff ex egy alap, de egész kiforrott cucc, de semmi extrát ne várjon tõle az ember kb. 15-18 papírért...
az fvfw pedig egy minimál kormány, amit inkább árkád kormánytekergetéshez találtak ki, mint szimulátorokhoz, egyetlen elõnye, hogy olcsó és így ha rájössz, hogy te mégsem szeretnél kormányt tekergetni nem dobsz ki érte több tízezret, ez a kormány kb. 10-12 papír, de nem ajánlom...

ezen kívül, ha találsz még helyet, ahol lehet kapni (akkor légyszi szólj nekem is) létezik a logitech driving force pro, ami elméletileg egy ps2es kormány, de kezeli a pc is...
ez kb. 25-30 papír, de veri tudásban a momo-t és sokkal megbízhatóbb is... én szívem szerint ezt ajánlanám, de sajnos már inkább csak legenda, mint valós, kapható termék...
G25 kilõve..49kért találtam eddig..
Momo 30 körül van még mindíg..de akadhat 25ért is..csak keresni kell..
legjobb a Formula EX 17-18kért kaphatóak.(bár miskolcon még most sincs..)
a Vibrásról nemtudok infót..

Pestről Hazajövet mondtam magamban:Huzasd ki 4,5,6 padlógáz,pici fék vissza 5,4,3,2 éles jobbra,gáz 3,4,5,6 több gáz,nagyon gáz,vissza 5,4,3,2,1 másszunk ki a sóderból!

Amiga
Ezek közül melyik a legjobb a GTR 2-höz? Milyen sdorrendbe raknátok õket? Van kb. 20-25 ezrem rá...

- Logitech® G25 Racing Wheel
- Logitech® MOMO® Racing
- Logitech® Formula™ Force EX
- Logitech® Formula Vibration Feedback Wheel

nekem akkor csinálta , amikor meghalt a winfos :S

Japep
Hello!

Miért van az, hogy lefagy a játék ? Mindig máskor...néha mikor ki akarok lépni, néha a boxban, néha a menüben...ez miért van, nincs valami megoldás ???
Elõre is kössz!

CHELSEA FOOTBALL CLUB

GTR2-ben nem lehet LAN-ba Ai ellenfeleket berakni,de a WTTC-ben igen!
Alexease
#6408😊
#6406 😊

Alexease
KOSZI!! <#vigyor3><#worship><#finom><#pias>
MaverickSXT
Boldog Szulinapot Alex

Ezúton Kívánok a HRC Team Nevében Neked boldog Születésnapot!

Pestről Hazajövet mondtam magamban:Huzasd ki 4,5,6 padlógáz,pici fék vissza 5,4,3,2 éles jobbra,gáz 3,4,5,6 több gáz,nagyon gáz,vissza 5,4,3,2,1 másszunk ki a sóderból!

bardocz
lehet nem 800x600-ba kéne tolni?:S csak kevés a memóriám lehet újra beszerzem és kipróbálom 😊
b-type

&#8221;~Alonso, Lewis is behind you. ~I don&#8217;t want to hear that!&#8221;. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

Alexease
Pontosabban a GTR2 mar az rFactor GRAFIKA engine-nyenek a modositott valtozatat hasznalja, de elvileg meg a regebbi fizikai engine-nel, csak sok-sok beepitett scripttel (eso, animaciok).
nemis lehet összehasonlítani, mert az rFactor nem rendelkezik semmilyen autóverseny sorozat licenszel, modolásra készült, a modereken múlik, hogy mit hoznak ki belõle, a lehetõség adott mind grafikailag és fizikailag is, a GTR2 is az rFactor egy modosított motorjával megy
bardocz
nem is olyan jó az rfactor mint gtr2
talán azért mert interneten kell megvenni dombornyomott kártyával
Köszi!! <#worship>

Zsizsi34
F1 Challenge 99-02 meg is van, de nem nyújtja azt az élményt mint GTR 2!
Én pedig a Forma 1-et szeretem igazán, és ha lehet a legjobb minõségben.
rFactor beszerzése pedig bonyolult lenne, mivel Mo.-n nem is kapaható...

vagy az F1 Ch 99-02 😄

Alexease
Nincs F1 MOD, es ertelme sincs! Modolashoz ott van az rFactor.
Ez engem is érdekelne !!!

De sajnos úgy tudom, hogy nincs F1 mod. <#confused>

De egyszer csak csonál valaki !

rFactorból pályát át lehet "tenni" GTR2 -be, Móddal nem lehet megcsinálni, F1 Móddal ?!
Zsizsi34
Sziasztok!

Adjatok lécci egy linket ahonnan le tudok tölteni F1 modot!

Alexease
Ott nem lehet.
lac coo
Abban nem is tudsz , asszem ....

Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!

oO VinyuS Oo
Ok bocs tényleg hülye kérdés volt a replíy-es körül kellett volna néznem!

De LAN-ban még mindig nem tudunk ellenfeleket berakni!

http://www.flickr.com/photos/qmvinyus/

lac coo
Biztos ez ..? 😊

Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!

MaverickSXT
lol,probaltam szajbaragossan leirni

milyen meglepõ, hogy a replayt a replay menüben lehet megnézni, egyszerüen nem értem mit gondolnak minek van ez a menüpont ?
MaverickSXT
a replayt alapbol rogziti a jatek,vissznezni meg a replay opciobol lehet a jatekon belul

ez grafikai beállitás, hogy mennyi autót jelenitsen meg a képernyõn, nem az ellenfelek számát befolyásolja, gyakorláson véletlenszerü az ellenfelek száma, bajnokságban Bajnokság inditásakor az Összegzés menüpont alatt lehett állítani az ellenfelek számát
beállítások menüben látható ellenfelek száma

oO VinyuS Oo
Fraps az ok de honnan és hogyan tudom visszanézni a replayokat!

És hogyan tudnék ellenfeleket berakni?

MaverickSXT
automatikusan menti

fraps progival..

oO VinyuS Oo
Ja és még valami hogyan lehet replayt kimenteni?

oO VinyuS Oo
Valahogy lanban lehet berakni ellenfeleket?
Mert ketten autókázni kicsit uncsi!

MaverickSXT
igen azert is irtam hogy kicsit bugos de lehet rajta menni,bocs mindenkitol de most csak ennyire volt idom,keszulok a v8 bajnoksagra,HRC server sg topikban bovebben olvashatok rola/bannerban/

A pitline control-t vagy mit kapcsold ki.
Egyébként az aszfalt melletti kb. félméteres füves sáv komoly ingovány. 😊
De a pálya vonalvezetése kifejezetten tetszik.
Alexease
Magatol megy az autod?! <#conf><#idiota><#zavart1>
Nekem a falnak megy az autó a garázsban,nem megy ki a boxból 😞

Willi Betz
köszi!!!<#worship><#taps>

.:Kiskorú Gabec:. Kormányzott kereket hajtani???? wtf? ? Omegaforever ?

Köszi.
MaverickSXT
feltoltottem a Pannoniaringet a bannerban talalhato GTR2 TRACKS (TEMP) ftpre,sajna kicsit bugos de siman lehet rajta menni