10998

| .:: F.A.Q. ::.| CHEAT| SIMBIN| GTR2 WEB| RSC NEWS| RACESIM-TRACKER| HSW| VirtualR| NOGRIPRACING| GP HUNGARY|
| GTR4U| MaverickSXT Tracks - PACK1 PACK2 PACK3PACK4| GTR2 TRACKS (TEMP) | MAGYARÍTÁS| GTR2 RANK|
BAJNOKSÁGOK/SZERVEREK: | GTR MASTERS|
-
Szabi1991 #7346 min 15 egy Logitech Force Ex , ami már elfogadható..
(az van nekem és még rengeteg topiklakónak..) -
webcammel csináltam, digitális fényképgép pillanatnyilag nem volt elérhető, de inkább hagyom a francba veszek egy normálisat. Tudtok egy jó kormányt 10 rugó alatt? -
roszabb minőségű kép nem volt?:D -
hupsz
-
Szabi1991 #7342 kép1
kép2
kép3 -
rosszul linkelted
de sztem hagyd abba, mert ez neked nem nagyon megy :D -
kép 1
kép 2
kép 3
Szarért nem mutatja :@ -
... -
a kormány
és itt probálom bemutatni, hogy mit lrtek a benyomás alatt.
-
az ő halála nagy szerepet játszott ebben, h a pályákat elkezdték anno átépiteni ill megjelentek a Tilke félék.. -
Debilon #7336 hova tudod benyomni? mit jelent ez? -
minden neves, legendás dolgot elvesznek..
látná senna vagy akárki más régi versenyző..forogna sírjában..
-
...hát ez valami codálatosz lett.
Még egy legendával (buszmegálló) kevesebb.
-
ugye nem ilyen manta csoda? -
ebben is forma 1 kéz van.. -
SPA képek és Hírek -
Háát betudom nyomni a kormányt :-D -
lol..
hűha..
ha elkészül a játékba elég nehéz lesz megszokni..
-
Láttátok, mit csináltak a "buszmegállóból"? 
Spa -
Debilon #7327 ehhez kéne a kormány típusa...szerintem
de force feedback-es, vagy csak vibrás? -
HellO!!
Van egy új kotrmányom, sajna a mákáját nemtudom megmondani, csak annyi van ráírva hogy rush hour ride, na mármost a gép felismeri kalibrálva van. Játékban is minden oké, kivéve hogy amikor nem teljesen fordítom el a kormányt remeg az egész. Mi leht a baj? faqban nem találtam rá megoldást. -
Úgy belém jöttek kb 150-nel,hogy azt sem tudtam merre járok.Tehát semmiképpen sem tartom jogosnak. -
véletlen nem úgy löktek ki hogy a pályára előzéssel tértél vissza? akkor ne csodálkozz... -
Vannak azért érdekes dolgok multiplayerben.A sok barmot nem említem,de az,hogy a játék nekem ad stop and go-t mert kilöknek a kanyarban,háááát,ez kis javításra szorulna. -
Mámámá, mingyá' kész is...
-
mit?
átkonvertálni gtr2-be :) -
Köszi, de mit csináljak vele??? Amúgy köszi a fáradozást, átbuzeráltam a demo-s változatot, mostmár rendesen megy. Megvan benne a surranóút is, hogy ne keljen teljes felvezető kört menni...
-
köszönöm
-
"The Mother" néven futott..
itt van GTR-hez -
Jóvanna, mert én ilyen hülye vagyok.
Régi autókkal, régi pályán szeretek menni. Egyébként a link, az a verzió, amit keresek, csak az a baj, hogy a Barcelona könyvtárba kell bemásolni, úgy müxik.
Há' mindegy. Ha lesz kedvem, átirogatom rensdesen márha lehet ilyet csinálni... kösz. -
Ez miért nem jó ???
Többféle nyomvonal van, köztük a ma használatos pálya nélküli is .... -
Link -
Mondom, hogy megtaláltam, csak még buherálni kell... ez a 1983-as, még az új rész nélkül... csak demos, és nemtom műxik -e. -
Találtam vmit: csak az meg a még a demo-hoz van és Barcelona néven fut... megnézem. -
Az a pálya ma is működik, az egy mai verzió. Mást nem fogsz találni ... -
Nem hinném... azthiszem "The Mother" néven futott. Találtam egy GTL verziót, át is konvertáltam, de az ilyen felemás átmenet: a régi pálya telepakolva új feliratokkal, meg szállodával... :( Azért köszi. -
ez? -
Még mielőtt jönne a rengeteg link, nekem az a verzió kellene, ami még a modern f1 -es pálya kiépítése előtti. '70-es '80-as évek... a '70-es GT mod-hoz kellene. Vhol tuti van, mert tekertem már rajt, de amióta kijött az új változat, ez 1xűen mintha eltűnt volna... :(((
Vkinek megvan esetleg? -
Sziasztok!
Tud valaki egy linket a régi(!) nürburgringhez? -
Jol van na! Teljesen igazad van.
A palyakat mar bepakoltam,es minden frankon muxik.
A Modokat meg ma szeretnem hazavinni.
Figyelmetlen voltam.Bocsi.