10998

| .:: F.A.Q. ::.| CHEAT| SIMBIN| GTR2 WEB| RSC NEWS| RACESIM-TRACKER| HSW| VirtualR| NOGRIPRACING| GP HUNGARY|
| GTR4U| MaverickSXT Tracks - PACK1 PACK2 PACK3PACK4| GTR2 TRACKS (TEMP) | MAGYARÍTÁS| GTR2 RANK|
BAJNOKSÁGOK/SZERVEREK: | GTR MASTERS|
-
Más is találkozott azzal a hibával,hogy ha az U.S. 1.1 patch fentvan akkor nem tudod használni a hamachit?Vagy lehet,csak én vagyok béna?Még egy kérdés,ha egyiknek fent van a másiknak nincs,akkor annak akinek nincs az csinál szervert akkor elvileg látható nem?
Nem nagyon akarnám leszedni az egész gammát. -
Sziatok
Fel telepitettem a jatekot, siman be is lepett a menube, be tudtam mindent allitgatni, de ahogy rakattintok valamire a jatek lehetosegek kozul, kifagy a gep. A F.A.Q.-ban leirtakat beallitottam. 1.1es patch feltelepitve...
Nem ertem mi lehet a baja, mivel a WTCC siman megy. -
Köszönöm a válaszodat neked is, és SimaSunának is.
Pontosan erre gondoltam.
-
na hi.. végre megvan a játék /fav XD -
értelek:D -
Nem tudom, de talan nem mindegyik forumot olvassa mindenki, igy betettem mindenhova a szoveget, linkeket, ahol hazigazda vagyok;)
-
nemrégiben indult az oldal..
rFactorból van a legtöbb...
akartam feltölteni de jelentkezni kell hozzá... -
minden forumban ezzel találkozom:D ennyire jo cuccok vannak ott?
-
Megneztem a RaceSimTracker-t, jonak tunik, eleg "friss"! rFactor, GTR, RACE, LFS, NetKar, F1C, GTL letoltesek vannak. Kirakom a banner ala is. Termeszetesen REGISZTRALNI kell (mint minden torrent site-on), es kell egy torrent cliens is (GOOGLE, pl. µTorrent) :)
THX Sebike-nek a linkkert.
http://www.racesimtracker.com -
erre a válasz nagyon 1xü..
AI..és ezzel elmondtam mindent..
pl nálunk is volt olyan h az előttem lévő felvezető körön volt..én is..közbe jött telefon..mondom nyomok 1 AI irányítást..
utol is érte az előttem lévőt...neki is ment...ki is lökte..
-
Szerintem nem érted a kérdést :) Azt akarja kérdezni (sztem), hogy az AI hogyan bír végignyomni egy 40 körös versenyt tankolás nélkül, miközben neked agyig meg kell töltened a verdát és aztán tankolnod is kell, hogy bírja a 40 kört. kaposi1: Ha más megoldás nincs, akkor két etappal nyomd végig, tehát egy tankolás, kb a verseny felénél vagy előtte ;) Így lesz időd feltörni a "csúcsra" -
verseny előtt beállítod...
igaz pályától is függ..30-40kör az hosszú táv..
1-2 meg kell lökni.. a szabályokon belül..és kimennek akkor ők is -
Hello!
De ezt mar versenyen ill.boxon belul lehet allitani. Ha jol tudom . Igy tankoltam fel meg a maradek 10 korre. De engem az erdekelne hogy a tobbi auto miert nem ment ki a boxba tankolni. Ez igy nem korrekt. -
1es beállítás..fuel..
ott L/kör L/idő intervallum van..
-
nálam is megy minden, és lassulást sem észleltem -
Tegnap sikerült kiakadnom a játékon.
Gondoltam már eljutottam arra a szintre hogy neki ugorjak az egyedi bajnokságban egy 40 körös ill. másfél órás versenynek.
Kiválasztottam az autót és irány a garázs. Ott meglepetten láttam hogy a 40-ből 30 körre elegendő üzemanyagom van. Gondoltam majd gyüjtök egy kis előnyt, és majd még így is lesz elég időm hogy a box kiállás utáni utolsó helyröl is győzni tudjak.Meg úgygondoltam hogy egyszer majd csak kimennek a többiek is tankolni. De meglepetten tapasztaltam hogy a többi autó végig nyomta a versenyt azzal az üzemanyaggal amivel elindult,
ezért csak a hatodk lettem. A kérdésem a következő lenne .Hol lehet verseny elött beállítani az üzemanyag mennyiséget ill.a többiek miért nem tankolnak? -
Neonsz #7370 Én is azon próbáltam, de nem mentek! -
ezsolt #7369 32 bitesen mindegyik megy nálam hibátlanul. -
LFS biztosan, azt probáltam -
ronny666 #7367 Mennek, csak szarul.... -
Neonsz #7366 Üdv. A GT Legends, Gtr 1-2, rFactor, live for speed. Ezek a játékok mennek a Vista alatt? Köszi a segítséget előre is! -
nála..
-
Amit mutattál, olyat hol tudok venni? -
Finkoo #7363 az ár jó, a kormány király... már csak zseton kellene... :D -
az van..különben nem találnék meg semmit :)
ahogy írták ettől csak a G25 a jobb.
Maga a kormány (belső szerkezet)az szinte majdnem megegyezik a momoval amiben más az a 900 fok (ha égne a másik zöld led azt jelentené, h nem az alap 200 fokra van beállítva)viszont ennek a pedáljai jobbak mint a momoé. -
ja ilyen..mert hogy ez az :)
most van újra 2db eladó zsír új becsom,agolva, dobozolva..
-
gyah micsoda kupi van az asztalon
-
az kicsit sok... -
Olyat erdemes venni (DFP), most az egyik legjobb (ar/ertek aranyban). Persze, a G25 jobb, de 2,5x annyiert;)) -
gyááá dejó!!! asszem egy ilyen lesz. Neked ilyen van? -
Szabi1991 #7356 jah, PS2 re csinálták, de PC re is jó.. -
tzsoltika #7355 ez valami Grand Turismo-s kormány :) -
nem csak amiatt..
maga az egész kormány és a pedáljai.. -
900° miatt jobb -
tessék itt egy jó..20K -
több gomb, kisebb váltó kapcsoló -
EX 15K
még jobb a DFP 20K
etc. -
Szabi1991 #7349 több gomb az biztos :) -
hát, szerintem gyüjtök még 5 rugót :-) -
Meg tudnád mondani miben más a Logitech Wingman Formula Force GP-től?