GTR 2 - FIA GT Racing Game
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ezt el kell fogadni.
Pestről Hazajövet mondtam magamban:Huzasd ki 4,5,6 padlógáz,pici fék vissza 5,4,3,2 éles jobbra,gáz 3,4,5,6 több gáz,nagyon gáz,vissza 5,4,3,2,1 másszunk ki a sóderból!
GERAPPPAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!
lehet használnom csak ne tegyen sehol közzé..feltétellel adta ki.
Pestről Hazajövet mondtam magamban:Huzasd ki 4,5,6 padlógáz,pici fék vissza 5,4,3,2 éles jobbra,gáz 3,4,5,6 több gáz,nagyon gáz,vissza 5,4,3,2,1 másszunk ki a sóderból!
<#szomoru1>#szomoru1>
1 srác oldalán találtam de szigorúan csak saját felhasználásra használható
http://perfectdarkfr.free.fr/#Proto
Ezek a MODOK letölthetõk, nem ? <#fejvakaras>#fejvakaras>
sociaty, have mercy on me, I hope you are not angry, if I disagree...Eddie Vedder: Sociaty
Forza.
”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type
És ott vagyok a többiek eredményénél(eXtrem profikat
leszámítva)
10e meg egy generációval jobb graf kártya vagy procc.
Asus M5A97 EVO R2.0 ,Fx8320E ,Gigabyte GTX960 Oc 2Gb,Geil 2x4Gb(1866),DeepCool500 ,Samsung 2243BW MWO - MaxSteelHun
Persze, azert hasznalattol, stilustol is nagyban fugg, hogy mire van szukseg. Ha valaki kulsonezetbol, segitsegekkel, automatan tolja, annak teljesen mindegy😉
De ha mar kormany, akkor szerintem mindenkepp FFB-s.
Asus M5A97 EVO R2.0 ,Fx8320E ,Gigabyte GTX960 Oc 2Gb,Geil 2x4Gb(1866),DeepCool500 ,Samsung 2243BW MWO - MaxSteelHun
Mondja meg Suna milyen vagyok vele...
Ez úgy rezeg mint egy gamepad - rázókõ meg ilyenek
visszaadására jó ,ha csak az ilyen effektek vannak rajta
az kellemesen kiegészíti.
Már egy éve elég sûrün -szinte naponta versenyzek vele.
”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type
szted nem kapnak napi több 100 szpam levelet mert hülye azért nemvagyok címzettel?
a MM még a saját költségeit is ráteszi...
nálunk miskolcon az MMbe 69 most a G25..
nagykerben 48-49..
Endure, in enduring grows strong...
aztán...
milyen bajnokság?
GT/NGT/V8/GTL?
Offlineban hogyna gondolod?..
mindeki az idejét átküldi és leellenörzöd?
milyen idõközönként akarsz bajnoki pályát választani?
1nap 1 pályához elegendõ a gaméban kreált server..mert abból is tudol más pályát választani..de ott a versenytávot tudod csak beállítani..
a dedikált szerverben viszont több az opció:
szabadedzés
idõmérõ
bemelegítés
verseny..
segédletek
balesetek..stb..
a letöltött mapok a gamedata/location mappába teendõk..
de vigyázz ha mással játszol és nem ugyanaz a készitõ féle pálya van meg könnyen csalás miatt kizárja a hozzád kapcsolódó usert...
mi (HRC) jelenleg V8 bajnokságban vagyunk..1enlõre szüneteltetjük szerverhiány miatt..
így esténként 6-8emberrel megyünk versenyeket..
van rólunk 1-2 Video.
Video 1
Video 2
ha kell segítség csak szólj!
A pisztácia elfogyott, csokoládé nem is volt.
A pisztácia elfogyott, csokoládé nem is volt.
https://www.twitch.tv/kigyi https://www.youtube.com/user/kigyi23/
1m/512?..
azzal 4 embert
nekem 10M/1M és 10ember megy franyón..
ha érdekel akkor :
GTR2 1.1 patch
V8 Mod
V8 track Pack
és gyere HRC fórum.
ha azért kérded hogy megy e a futam akkor megy ,mert haveral nyomtuk és 1024*768 felbontásban.
24 - Exile -Nov.23
Jó,gondoltam egy olyanra hogy megkérdem ki szeretne hamival gtr2 partizni?Megbeszélnénk az idõpontot.
24 - Exile -Nov.23
Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!
Iszonyat bóvli cucc. Alapból fura a forcefeedback, holtjátéka van, a pedál rugói eltörnek , a kormány pillangováltója néhány órás ( ! ) használat után tönkrement !!!
Azóta is készítgetem a "saját" cuccomat, a váltó gyakorlatilag kész, már csak egy rugó kéne, de lusta vagyok utána járni 😊))
5éves..és még megy 100%on 😄
(én is annyiért vettem 😊
sztem az ex jó kis kormány és ez a legolcsobb, ami jó 😊)
azt a vibrációs-t ne vedd sztem olcso , de sz*r is..