10998
  • Szabi1991
  • Dietrich
    Te frankón nem vágod ennyire? Már leírtam privibe is miután megkértél rá..
  • Szabi1991
  • kaposi1
    Hálásan köszönöm.
  • Szabi1991
    tessék
  • Szabi1991
    minkét rar fájlban van egy telepitős exe,ami betelepiti a mappába ahova kell..
  • kaposi1
    Sziasztok!
    Megköszönném ha valaki du 2-ig megírná hogy pontosan melyik könyvtárba kell bemásolni a DTM 07,ill. az F1 modok rar file-jét. Mellóbol vinném haza mert otthon csak szeptembertöl lesz netem. Nagyon jó lenne ha már a hétvégén ki tudnám próbálni. Ebben kérném a segítségeteket.
    Előre is köszi szépen.
  • bardocz
    baszki nem találom wtcc modot gtr2-höz,csak bmw modot,vaalki tud adni linket?
  • laci 700
    thx!
  • SimaSuna #7297
    jaja..boszútálltam
  • Dietrich
    már vége volt a futamnak..bosszút állt ;)
  • Istencsászár
    Mi az értelme annak hogy 100al beleszáll valaki a másikba ?

/ csak kérdi /
  • SimaSuna #7294
    HRC GTR2 WTCC mod Video
  • Dietrich
    http://www.nogripracing.com/files.php?subcat=47
  • Dietrich
    van
  • Me0w
    http://www.racesimulations.com/GTR2/screens/showpic/12985/dateD.html
  • laci 700
    GTR 2hösz van F1es mód?
    thx
  • bertino
    nem hülyék
    magyar CS serverekről is hajigálják ki a külföldi népet
  • Szabi1991
  • Dietrich
    akkor lehet az volt csak a bajuk, h jött egy idegen és lenyomta őket..nekik ez meg nem tetszett.
  • friday79
    Azzal a névvel?Melyikkel a Fridayjal?Tiszta hülyék ezek akkor.Meg nemzetiség,azt honnan tudják?Csalok?Hát rohadtul nem csaltam,sőt nem is ütköztem,mert egy autóval találkoztam a pár kör alatt
  • Dietrich
    válasz német nevet és nem rúgnak ki..azzal a névvel csak Toca3 szerverről szokás
  • SimaSuna #7284
    csalsz..vagy éppen nem kedvelnek..
    lehet stílus..név vagy nemzetiség miatt...
  • friday79
    Az R-D-Grüne szerverén mentem időmérőt a Nordshleife 24h pályán.Első lettem,aztán kiszavaztak.Kérdésem az,hogy miért szavazhatnak ki?
  • friday79
    Okés,köszi szépen
  • kaposi1
    Koszi.
  • SimaSuna #7280
    még nem volt szerencsém..épp szervert találtunk és most folynak a munkák a telepítés kiegészítések felrakásában..
    de nemsokára hasznát vesszük jónéhányan :)
    így is kösz a fáradozásod! :)
  • Debilon
    a locationsba a pályák mennek...

ha megnyitod a tömörített mod-ot, látod a könyvtárszerkezetet, egyértelmű lesz utána már
  • Me0w
    Kiprobaltad mar az ftp-s cuccot? :)
  • kaposi1
    Sziasztok!
    Uj vagyok ebben a forumban es rengeteg kerdesem lenne, de nyugi nem fogom feltenni oket. A mai napom idaig azzal telt hogy tobb szaz MB kiegesziteseket szedtem le a jatekhoz. Sajnos csak most kezdtem el jatszani a GTR2-vel, holott mar a kiadasa pillanatatol megvan. Szoval meg nagyon nem vagyok tisztaban a dolgokkal.
    Csak egy kerdesem lenne. Ha leszedek valami modot Pl: DTM 07, akkor azt a GTR2 fokonyvtar /Game data / Locations / konyvtarba kell bemasolnom? Valaszotokat elore is koszonom.
  • SimaSuna #7276
    iányítás..online..ott lehet beállítani a gyorszövegeket..majd az irányítás menüben kalibrálhatod gombokra...
    ip-t a hálózati game IP-be kell beírni(csak ha eredeti game van akkor lehet használni)
    a többieket nem csak magadat tudod látni..engedélyezni kell a HUD vagy az LCD-t és a játékban a 2es billentyű..baloldalt hanyadik vagy..jobboldalt legjob kör..aktuális..lent baloldalt segítségek és a benya..
    jobboldalt sebességfokozat sebesség..
  • friday79
    Na feltenném kérdéseimet.Tehát: Hogyan lehet ezeket az úgynevezett gyorschat billentyűket használni futam közben.Azokat amelyekhez alapból a Thanks,Sorry ilyesmi van hozzárendelve.+ ha van egy server IP-m azt hová írjam be?Illetve,honnan tudom,hogy a többiek éppen,hogyan állnak,ha nem akarok bemenni a boxba?
  • Finkoo
    szerintem szedd le... király... :D
  • Debilon
    én a képre reagáltam...nem szedtem le a MOD-ot.. :)
  • Finkoo
    jogos... de itt lehet menni három bajnokságban is... 02,05,07... és a 07es bajnokságban nincs is opel... :D
  • Dietrich
    én a valós DTM bajnokságra mondtam, h nincsenek opelek benne.
  • Finkoo
    szerintem a readme-ben világosan le van írva, hogy nem csak a 07es autók vannak benne...
  • gpn
    Sziasztok! Feltelepítettem a játékot, még eddig salynos nem adta meg a gép a lehetőséget rá, de most elvileg mennie kéne. Megy is, amíg nem akarok versenyezni. A menü simán megy, amikor pedig a box-ból történne a kihajtás kilép. Ha verseny módba van, akkor sikerül végig nézni a mezőnyt, és utánna lép ki. Lécci segítsen valaki. Előre is köszi.
  • arty
    :(

eh, pedig mindig azzal mentem, még F1C alatt :D kár érte, a változatosság nem ártott volna :)
  • leho94
    gyerekek tisztadtm topik