10998

| .:: F.A.Q. ::.| CHEAT| SIMBIN| GTR2 WEB| RSC NEWS| RACESIM-TRACKER| HSW| VirtualR| NOGRIPRACING| GP HUNGARY|
| GTR4U| MaverickSXT Tracks - PACK1 PACK2 PACK3PACK4| GTR2 TRACKS (TEMP) | MAGYARÍTÁS| GTR2 RANK|
BAJNOKSÁGOK/SZERVEREK: | GTR MASTERS|
-
Szabi1991 #7306
-
Te frankón nem vágod ennyire? Már leírtam privibe is miután megkértél rá.. -
Szabi1991 #7304
-
Hálásan köszönöm.
-
Szabi1991 #7302 tessék -
Szabi1991 #7301 minkét rar fájlban van egy telepitős exe,ami betelepiti a mappába ahova kell.. -
Sziasztok!
Megköszönném ha valaki du 2-ig megírná hogy pontosan melyik könyvtárba kell bemásolni a DTM 07,ill. az F1 modok rar file-jét. Mellóbol vinném haza mert otthon csak szeptembertöl lesz netem. Nagyon jó lenne ha már a hétvégén ki tudnám próbálni. Ebben kérném a segítségeteket.
Előre is köszi szépen. -
baszki nem találom wtcc modot gtr2-höz,csak bmw modot,vaalki tud adni linket? -
thx! -
jaja..boszútálltam
-
már vége volt a futamnak..bosszút állt ;) -
Mi az értelme annak hogy 100al beleszáll valaki a másikba ?
/ csak kérdi / -
HRC GTR2 WTCC mod Video -
http://www.nogripracing.com/files.php?subcat=47 -
van -
http://www.racesimulations.com/GTR2/screens/showpic/12985/dateD.html -
GTR 2hösz van F1es mód?
thx -
nem hülyék
magyar CS serverekről is hajigálják ki a külföldi népet -
Szabi1991 #7288
-
akkor lehet az volt csak a bajuk, h jött egy idegen és lenyomta őket..nekik ez meg nem tetszett. -
Azzal a névvel?Melyikkel a Fridayjal?Tiszta hülyék ezek akkor.Meg nemzetiség,azt honnan tudják?Csalok?Hát rohadtul nem csaltam,sőt nem is ütköztem,mert egy autóval találkoztam a pár kör alatt -
válasz német nevet és nem rúgnak ki..azzal a névvel csak Toca3 szerverről szokás
-
csalsz..vagy éppen nem kedvelnek..
lehet stílus..név vagy nemzetiség miatt... -
Az R-D-Grüne szerverén mentem időmérőt a Nordshleife 24h pályán.Első lettem,aztán kiszavaztak.Kérdésem az,hogy miért szavazhatnak ki? -
Okés,köszi szépen -
Koszi. -
még nem volt szerencsém..épp szervert találtunk és most folynak a munkák a telepítés kiegészítések felrakásában..
de nemsokára hasznát vesszük jónéhányan :)
így is kösz a fáradozásod! :) -
Debilon #7279 a locationsba a pályák mennek...
ha megnyitod a tömörített mod-ot, látod a könyvtárszerkezetet, egyértelmű lesz utána már -
Kiprobaltad mar az ftp-s cuccot? :) -
Sziasztok!
Uj vagyok ebben a forumban es rengeteg kerdesem lenne, de nyugi nem fogom feltenni oket. A mai napom idaig azzal telt hogy tobb szaz MB kiegesziteseket szedtem le a jatekhoz. Sajnos csak most kezdtem el jatszani a GTR2-vel, holott mar a kiadasa pillanatatol megvan. Szoval meg nagyon nem vagyok tisztaban a dolgokkal.
Csak egy kerdesem lenne. Ha leszedek valami modot Pl: DTM 07, akkor azt a GTR2 fokonyvtar /Game data / Locations / konyvtarba kell bemasolnom? Valaszotokat elore is koszonom.
-
iányítás..online..ott lehet beállítani a gyorszövegeket..majd az irányítás menüben kalibrálhatod gombokra...
ip-t a hálózati game IP-be kell beírni(csak ha eredeti game van akkor lehet használni)
a többieket nem csak magadat tudod látni..engedélyezni kell a HUD vagy az LCD-t és a játékban a 2es billentyű..baloldalt hanyadik vagy..jobboldalt legjob kör..aktuális..lent baloldalt segítségek és a benya..
jobboldalt sebességfokozat sebesség.. -
Na feltenném kérdéseimet.Tehát: Hogyan lehet ezeket az úgynevezett gyorschat billentyűket használni futam közben.Azokat amelyekhez alapból a Thanks,Sorry ilyesmi van hozzárendelve.+ ha van egy server IP-m azt hová írjam be?Illetve,honnan tudom,hogy a többiek éppen,hogyan állnak,ha nem akarok bemenni a boxba? -
Finkoo #7274 szerintem szedd le... király... :D
-
Debilon #7273 én a képre reagáltam...nem szedtem le a MOD-ot.. :) -
Finkoo #7272 jogos... de itt lehet menni három bajnokságban is... 02,05,07... és a 07es bajnokságban nincs is opel... :D -
én a valós DTM bajnokságra mondtam, h nincsenek opelek benne. -
Finkoo #7270 szerintem a readme-ben világosan le van írva, hogy nem csak a 07es autók vannak benne... -
gpn #7269 Sziasztok! Feltelepítettem a játékot, még eddig salynos nem adta meg a gép a lehetőséget rá, de most elvileg mennie kéne. Megy is, amíg nem akarok versenyezni. A menü simán megy, amikor pedig a box-ból történne a kihajtás kilép. Ha verseny módba van, akkor sikerül végig nézni a mezőnyt, és utánna lép ki. Lécci segítsen valaki. Előre is köszi. -
:(
eh, pedig mindig azzal mentem, még F1C alatt :D kár érte, a változatosság nem ártott volna :) -
gyerekek tisztadtm topik