10998
  • Yoda001
    igen.. sajnos észrvettem XD
  • SimaSuna #7425
    4x4esre lett megcsinálva...így nem az igazi..
    HRC GTR2 Drift
  • Yoda001
    másnak is ugy van a driftmod hogy vagy 4X4-esek az autok vagy csak elsökerekesek(elég hülyén van megscinálva), és másnak is befordul a kereke a kocsinak hirtelen, amikor "driftelve" kanyarodik?
  • Dietrich
    hát én már jó ideje..még az elődjéről is :)
    jaja utorrent a jó..
  • lac coo
    Köszi !
  • SimaSuna #7421
    használj utorrentet :)
    a kliensedet bannolták
  • lac coo
    Off..

Szokott itt valaki underground-ról torrentezni ?
    Mi a fenének írja nekem állandóan ezt, még soha nem indult el egy letöltés sem :((((

Kép ...
  • bertino
    ööö
    nincs lóvém tagságira, meg kijött a Test Drive Unlimitedhez patch :D
  • Dietrich
    ne nahátozz..miért nem jössz játszani már?
  • fadi
    Ehh, most vettem észre a másik kettőt :) Hát igen, ez így már nem mozog, köszönöm szépen :)
  • bertino
    nahát oO
  • Dietrich
    nem hülyék..
    bedöglött (de garanciális) DFP váltó miatt, G25-re cserélik az egyik boltban mondván már nem lehet ehhez a tipushoz jutni és nem adhatnak gyengébb kormányt mint a DFP, mert ugye ez hivatalosan PS2 kormány..na most PS2-hez momot nem adják..G25-öt igen. Állítólag 3 hónap múlva jön egy újabb kormány a DFP-t leváltani..amit már nem gyártanak egy ideje..
    ergo 2 év gyári gari biztositja, h akár G25-t is lehet belőle..vagy az az új
  • bardocz
    hát akiknek siekrült szériahibás cuccot gyártani:P
  • Me0w
    Jaja, en is aggodtam az elejen, de olyan stabilan lehet rogziteni, hogy csak na :)) Gondolom a Logitechnel nem hulyek dolgoznak :)
  • bardocz
    a momo-n 3 rögzítési pont van,van egy világosabb szinü muanyag rész azt kell leszedned és ott van alatta
  • Dietrich
    jaja..ez meg se nyikkan..a wigmant azért néha lerántottam ölbe :)
  • Dietrich
    ja de ez igazán a szőnyegnél van értelme..nekem a parkettán azért csúszkálna :)

így a legegyszerübb módon oldottam meg..a számítógép asztalnak alul van egy tartója ami beljebb van mint az asztallap síkja..annak neki tolva a pedált meg se nyikkan :)
  • Me0w
    A DFP-n is van elol ket rogzito, meg alul egy, evvel barmilyen vastag asztalon stabilan kell allnia.
  • SimaSuna #7408
    könyv,deszka darab..
  • fadi
    Ha már így benne vagyunk a témában, nekem még az a gondom lenne, hogy a számítógépes asztal vastagsága kb 1,5-2cm, és az az egy csavar nem tudja úgy megfogni, hogy egy-egy nagyobb rántástól ne mozduljon el... Erre valami trükk?
  • fadi
    Némmá télleg Ezt eddig még észre se vettem köszi :) Ez a kis tüskés műanyag, háát, na majd meglássuk ;)
  • Me0w
    A pedaltartot felforditod es az aljan van a carpet grip, ilyen tuskes muanyag, azt ki kell hajtani.

Valahogy igy nez ki (igaz, ez a dfp-e, de a MOMO is hasonlo):

• SimaSuna #7404
    nemigaz:P
  • Szabi1991
    szinte az összes mód több mint 100 mega :O
  • fadi
    Lehet hülye kérdés de mi az a carpet grip?
  • Yoda001
    érdekes nekem nemnagyon van.. bár én csak tegnap töltöttem egymás után (kb 10 perc volt a külö9nbség mert annyi idö volt amig lejött).. és semmi nem volt
  • SimaSuna #7400
    kb 1 hónapja leszabályozták 100Mbos letöltési limitre..
    de ha jól láttam fel is háborodtak..
    most nemtudom mennyin áll..
    van 3 regem oda..szal nekem 8 hogy szabályoznak...
  • Yoda001
    jolvagy? milyen 100mega limit?
  • kaposi1
    Koszi az infot.
  • SimaSuna #7397
    nogripracing.com

regelni kell!
    (napi 100mb a letöltési limit!)
  • kaposi1
    Ez a palya hol talalhato? Kulon kell letolteni?
  • Yoda001
    thx
  • b-type
    sztem egy fantázia pálya, talán Dragon road-nak egy téli változata lehet.
  • Yoda001
    valaki megtudja mondani mi a neve a legelsö pályának? (havasnak?) video
  • Me0w
    Nalam a carpet grip tartja, es nem mozog igazabol... mondjuk nem rugdosom a pedalokat :)
  • Jancker
    sorry, hogy utana olvasas elott kerdeztem...window modba kell inditani
  • fadi
    Akiknek MOMO-juk van azoktól kérdezném, hogy oldották meg a pedál rögzítését?
  • Yoda001
    #7388 ls #7386, mi most játszottunk szabival egyet hamachival.. semmi rpobléma nem volt 1.0.2.3 -al... amugy ha neked 1.0-ás van nekei meg 1.1-es akkor ö látja a te szervered e te nem az övét.. ezt is eljátszottuk :D
  • Me0w
    Az 1.0.2.2-es Hamachival nekem sem ment a gtr2, az 1.0.1.5-el meg siman. Minden jatszani kivano felnel fent kell lennie a Hamachinak, egy networkon belul kell lenniuk, es jo ha tudjak pingelni egymast. Ha ez megvan, nem szokott gond lenni.
  • bertino
    nálad nem kóser valami, mi hónapokon át játszottunk hamachi-n és még mindig működik