GTR 2 - FIA GT Racing Game

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ginger17
Gondolod, hogy nem sim-ben nyomom??? <#ticking>
Amúgy köszi. <#wave>

&#8220;Racing is life; anything that happens before or after is just waiting.&#8221; Steve McQueen

nem kikapcsolgatni kell, hanem szimulációs modba rakni a játékot
ne vegyél mérget rá...

a richard burns rally-ban pl. az engedélyezett modell részek false, a tiltottak true értéket kapnak... tehát nem ez lenne az elsõ eset, ha valminek fordított logikai értéket adnak...
Ginger17
Sziasztok!

Ezt találtam a plr fájlban:

[ DRIVING AIDS ]
Steering Help="1"

Mi a feét jelen ez? Pedig biza én kikapcsoltam minden segítséget (kivéve autó kuplung)... itt nem "0"-nak kéne lenni???

<#confused>

&#8220;Racing is life; anything that happens before or after is just waiting.&#8221; Steve McQueen

árulja mán el valaki nekem, hogy az FFB-nél mit kell állítanom, hogy ne rángassa olyan veszettül a kormányt, ha pl. lazábban fogom kicsit, vagy elengedem kicsit mikor pit-ben, akárhol lassan gurulok..

egyre növekvõ amplitudóval rángatja nekem 😞
akár végponttól végpontig, ha nem fogom meg elég gyorsan

- Debilon - Powered by BA3 Zájc, nú págágyí!

II Rocky II
okés,kösszönöm szépen.

24 - Exile -Nov.23

Attól hogy felrakod az F1 modot még tudsz online játszani!
A link itt van alul,olvass vissza picit!
II Rocky II
hala skacok.vki egy linket?F1 mod helyérõl.(tom nem kéne,de csak megprobálom.)amugy ha ezt felrakjuk attól még tudunk online játszani egymással?Mert van olyan game ami nem szereti a patcheket vagyis nem minden patchet.

24 - Exile -Nov.23

8-)

Amiga
Köszi! Hogy én milyen láma vagyok! <#zavart1>

A pisztácia elfogyott, csokoládé nem is volt.

Amiga
Én kitömörítettem a modot a GTR 2 alá, de nem tudom, hogyan kell indítani. A "Bajnokság" menüben csak a két hivatalos és a negyven "egyéni" simbines mod van. Hogyan kell az F1-modot betölteni???

ja de 😄D

nekem nincs benne wheel szó :S

valahol olvastam hogy átkell irni az Userdata/neved/neved.plr fájlban ezt:
Wheels Visible In Cockpit="0" átirni "1"-re és jó lesz 😛

GERAPPPAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!

belsõnézetben tényleg nincs 😞

Én leszedtem,de nincs a kocsiknak kereke nálam,mit csinálok rosszul??
És nagyon lassan tölti be a pályákat!?
Köszi elöre is!
Ginger17
No, helyesbítek a kérdésen:

Találtam a RSC-n egy leírást. Mennyire "valósághû ez"?

http://forum.rscnet.org/showthread.php?p=3223902

Ginger17
Sziasztok!

Megjött a DFP-m. Így elsõre remek cuccnak néz ki, de mivel nekem eddig még sosem volt feedback-es kormányom még szokni kell. Ehhez kapcsolódóan lenne egy kérdésem:

Ti milyen ffb beállításokat használtok és mit érdemes bütykölni a PLR fájlban? Láttam a HSW oldalon valami kiegészítést az ffb-hez - használható az?

A válaszokat elre is köszi!
Üdv!

gyertek f1-ezni http://perfectdarkfr.free.fr/ModsGTR2/F1_2005_pour_GTR2_v1.01.rar

a kocsi alján van karbon 😊

Alexease
Koszi, de en inkabb megvarom az eredeti es teljes rFactor-os Prototype-C-t 😉
bardocz
a kocsi alján van karbon vagy olyan jól megy ferkának hogy karbon árnyékot rak alá? 😄
http://perfectdarkfr.free.fr/ModsGTR2/Prototypes_2001-2004_pour_GTR2_Beta_1.2.rar

van egy f1 mód szerver ... gyertek játszani 😛

vmi forma 1 hangot kéne csinálni hozzá 😊)

bardocz
F1 drift😄 ha már van D1 legyen F1-es is😄
b-type
jaja, kanyarnál érezni hogy formulához képest kissé 'billen' az autó, és szal bétás na 😊
..de egyébként nem volt rossz vele menni még esõben sem, elég jól lehet fogni...kicsit talán jobban is mint kéne...volt pár kanyar ahol keresztbe mentem kis erõcsúsztatásokkal. Ez azért nem jellemzõje a mai F1-s verdáknak 😄

&#8221;~Alonso, Lewis is behind you. ~I don&#8217;t want to hear that!&#8221;. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

lac coo
Tudtam hogy F1 .... 😊)))) Másra nem tudtam vélni a 30 hsz-t 😊))))

Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!

bardocz
monte carlo nem monza
Alexease
Ez az F1 valoban csak barkacs lehet, csak megszallottaknak, akinek nincs rFactora😉 A Prototype meg beta, az F1C-bol "atemelve"😊
Talan ha kesz lesz egyszer, akkor majd az rFactor alatt lesz jo a Prototype-C (http://www.rfactorcentral.com/detail.cfm?ID=Prototype%2DC)
bardocz
hát én toca3-ban játszottam nyitott kocsikkal az egy szenvedés volt😄 de a F1carrer-ben vagy miben monzában úgy hogy törik az autó box-on legnehezebb módban már szinte mindig nyertem 60 körös versenyen
Alexease
En szeretem a formula autokat😉 De csak a "gyengebeket" es amiket meg rendesen botvaltoval lehet kezelni😉 F2000, F.Renault, F.BMW, F.Ford, F3, F3000. De azkhoz nem art ha van "normalis" fizika is, igy Formula autozni a netKarPro-val szoktam😄
b-type
Én tegnap megnézegettem esõben, belsõnézetbõl nincs elsõ kerék, és a futómû olyan 'kasztnis'.
Egyébként nem rossz, de jó sem szvsz..a replay-ben is bénus kicsit, de hát béta, nem is mondják hogy hûdefsza.
A prototype az jó volt, nekem nem volt hang mert egy dbr9-re hivatkozik, de átraktam alá másik hangot és kész.
Szal a prototype az nem tünt rossznak, de csak esõben csapattam.

&#8221;~Alonso, Lewis is behind you. ~I don&#8217;t want to hear that!&#8221;. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

Alexease
Annyi elonye van ebben az F1-nek, hogy ha normalisabban meg van csinalva, akkor itt sokkal tobb az "extra korites" mint az rFactorban (pilota es palya animacio, idojaras-eso, tukrozodes). Aztan ennyi.
bardocz
én nem szeretem a nyitott kocsikat mindig letöröm a kereküket😄 mert ugyebár kis koccanás azért kell<#papakacsint>
"Forma 1 mod??? Csak nem! Végre! 😊"

Ja igen, VÉGRE !
Nagyon kíváncsi vagyok rá, szedem.<#papakacsint>
Köszi.

Hát ezt a baloldali menü részt elnéztem. (letöltést)<#falbav>
lol...akkor sem értem..mitõl kell minden egyes autós játékhoz f1 mod..nem egy nagy durranás az f1 imho

Amiga
Mert talán imádja az F1-et és nincs meg neki az rFactor, a Challenge meg már kissé megkopott.

Lehet, hogy ezér'.

mér akar mindenki minde játékhoz f1 mod-ot <#wow2><#fejvakaras>

FAQ 😛

Amiga
Ja, nem. GTA 2-höz. Van a két hivatalos bajnokság (2003 és 2004) meg 40 "Egyéni bajnokság", amik akkor nyílnak meg, ha kivégzem az autós-sulit. Hogyan lehet új "egyéni bajnokságot" kreálni pl. letöltött pályákkal és autókkal?

gtasa hoz ? 😄

Amiga
Hogyan kell modot készíteni?

Amiga
Forma 1 mod??? Csak nem! Végre! 😊

Persze, letöltés: http://perfectdarkfr.free.fr/download.html

én is csináltam egy tonna gtasa módót,de nem adtam közzé,néhány havernak elküldtem,azt annyi..

szólásszabadság van
különben ez az én véleményem, az én szememben köcsög.

Mindegy, téma lezárva

GERAPPPAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!