10998

| .:: F.A.Q. ::.| CHEAT| SIMBIN| GTR2 WEB| RSC NEWS| RACESIM-TRACKER| HSW| VirtualR| NOGRIPRACING| GP HUNGARY|
| GTR4U| MaverickSXT Tracks - PACK1 PACK2 PACK3PACK4| GTR2 TRACKS (TEMP) | MAGYARÍTÁS| GTR2 RANK|
BAJNOKSÁGOK/SZERVEREK: | GTR MASTERS|
-
igen.. sajnos észrvettem XD -
4x4esre lett megcsinálva...így nem az igazi..
HRC GTR2 Drift -
másnak is ugy van a driftmod hogy vagy 4X4-esek az autok vagy csak elsökerekesek(elég hülyén van megscinálva), és másnak is befordul a kereke a kocsinak hirtelen, amikor "driftelve" kanyarodik? -
hát én már jó ideje..még az elődjéről is :)
jaja utorrent a jó.. -
Köszi ! -
használj utorrentet :)
a kliensedet bannolták -
Off..
Szokott itt valaki underground-ról torrentezni ?
Mi a fenének írja nekem állandóan ezt, még soha nem indult el egy letöltés sem :((((
Kép ... -
ööö
nincs lóvém tagságira, meg kijött a Test Drive Unlimitedhez patch :D -
ne nahátozz..miért nem jössz játszani már? -
fadi #7417 Ehh, most vettem észre a másik kettőt :) Hát igen, ez így már nem mozog, köszönöm szépen :) -
nahát oO -
nem hülyék..
bedöglött (de garanciális) DFP váltó miatt, G25-re cserélik az egyik boltban mondván már nem lehet ehhez a tipushoz jutni és nem adhatnak gyengébb kormányt mint a DFP, mert ugye ez hivatalosan PS2 kormány..na most PS2-hez momot nem adják..G25-öt igen. Állítólag 3 hónap múlva jön egy újabb kormány a DFP-t leváltani..amit már nem gyártanak egy ideje..
ergo 2 év gyári gari biztositja, h akár G25-t is lehet belőle..vagy az az új -
hát akiknek siekrült szériahibás cuccot gyártani:P -
Jaja, en is aggodtam az elejen, de olyan stabilan lehet rogziteni, hogy csak na :)) Gondolom a Logitechnel nem hulyek dolgoznak :) -
a momo-n 3 rögzítési pont van,van egy világosabb szinü muanyag rész azt kell leszedned és ott van alatta -
jaja..ez meg se nyikkan..a wigmant azért néha lerántottam ölbe :) -
ja de ez igazán a szőnyegnél van értelme..nekem a parkettán azért csúszkálna :)
így a legegyszerübb módon oldottam meg..a számítógép asztalnak alul van egy tartója ami beljebb van mint az asztallap síkja..annak neki tolva a pedált meg se nyikkan :) -
A DFP-n is van elol ket rogzito, meg alul egy, evvel barmilyen vastag asztalon stabilan kell allnia. -
könyv,deszka darab.. -
fadi #7407 Ha már így benne vagyunk a témában, nekem még az a gondom lenne, hogy a számítógépes asztal vastagsága kb 1,5-2cm, és az az egy csavar nem tudja úgy megfogni, hogy egy-egy nagyobb rántástól ne mozduljon el... Erre valami trükk? -
fadi #7406 Némmá télleg
Ezt eddig még észre se vettem köszi :) Ez a kis tüskés műanyag, háát, na majd meglássuk ;)
-
A pedaltartot felforditod es az aljan van a carpet grip, ilyen tuskes muanyag, azt ki kell hajtani.
Valahogy igy nez ki (igaz, ez a dfp-e, de a MOMO is hasonlo):
-
nemigaz:P -
Szabi1991 #7403 szinte az összes mód több mint 100 mega :O -
fadi #7402 Lehet hülye kérdés de mi az a carpet grip?
-
érdekes
nekem nemnagyon van.. bár én csak tegnap töltöttem egymás után (kb 10 perc volt a külö9nbség mert annyi idö volt amig lejött).. és semmi nem volt
-
kb 1 hónapja leszabályozták 100Mbos letöltési limitre..
de ha jól láttam fel is háborodtak..
most nemtudom mennyin áll..
van 3 regem oda..szal nekem 8 hogy szabályoznak... -
jolvagy? milyen 100mega limit? -
Koszi az infot. -
nogripracing.com
regelni kell!
(napi 100mb a letöltési limit!) -
Ez a palya hol talalhato? Kulon kell letolteni?
-
thx -
sztem egy fantázia pálya, talán Dragon road-nak egy téli változata lehet.
-
valaki megtudja mondani mi a neve a legelsö pályának? (havasnak?) video -
Nalam a carpet grip tartja, es nem mozog igazabol... mondjuk nem rugdosom a pedalokat :) -
sorry, hogy utana olvasas elott kerdeztem...window modba kell inditani
-
fadi #7390 Akiknek MOMO-juk van azoktól kérdezném, hogy oldották meg a pedál rögzítését? -
#7388 ls #7386, mi most játszottunk szabival egyet hamachival.. semmi rpobléma nem volt 1.0.2.3 -al... amugy ha neked 1.0-ás van nekei meg 1.1-es akkor ö látja a te szervered e te nem az övét.. ezt is eljátszottuk :D -
Az 1.0.2.2-es Hamachival nekem sem ment a gtr2, az 1.0.1.5-el meg siman. Minden jatszani kivano felnel fent kell lennie a Hamachinak, egy networkon belul kell lenniuk, es jo ha tudjak pingelni egymast. Ha ez megvan, nem szokott gond lenni. -
nálad nem kóser valami, mi hónapokon át játszottunk hamachi-n és még mindig működik