GTR 2 - FIA GT Racing Game
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\" - Colin Bruce Chapman
ott 5. padlón ment 230at a Golf GTI -.-
Pestről Hazajövet mondtam magamban:Huzasd ki 4,5,6 padlógáz,pici fék vissza 5,4,3,2 éles jobbra,gáz 3,4,5,6 több gáz,nagyon gáz,vissza 5,4,3,2,1 másszunk ki a sóderból!
GERAPPPAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!
ja és driftre alkalmasabb pálya a norisringen kivül?
Ne szólj le drága dolgokat, lehet csak nem neked vannak csinálva...
i5-2500K, 8G RAM, GTX1060/6GB / Logitech G29 / Win7_64
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!
Én számítottam rá, hogy lesz és vártam is.
(nem beszélek franciául, mit írnak?)
így röviden ennyi 😊 rem. segítettem ... ja és kocsinál azért így hogy ezzel a mod-al játszom már csak soksoknapok óta ... bömössel volt a legkönyebb csúszni a részemrõl... de ez lehet csak megszokás 😉
u dont have to listen anybody else but me
Pestről Hazajövet mondtam magamban:Huzasd ki 4,5,6 padlógáz,pici fék vissza 5,4,3,2 éles jobbra,gáz 3,4,5,6 több gáz,nagyon gáz,vissza 5,4,3,2,1 másszunk ki a sóderból!
F1 2007 köszi az infót !!!
(Igy talan konnyebben megtalalja a topic kereso, amit ugy sem hasznalnak...)
"átkell irni az Userdata/neved/neved.plr fájlban ezt:
Wheels Visible In Cockpit="0" átirni "1"-re és jó lesz" 😉
ja és amugy forma1 modot honnan lehet leszedni?
GTR2 1.1.0.0 US Update
GTR2 1.1.0.0 Wester Europe Update
GTR2 1.1.0.0 Digital Distribution Update
Ezek közül melyik javítást kell használni?
az FFB tökéletes, csak nem tudom melyik értéket, tulajdonságot kell átírni hogy ez a jobbra-balra rángatás enyhüljön
- Debilon - Powered by BA3 Zájc, nú págágyí!