10998
  • gordon 24
    Sziasztok! Ma sok kinlodás árán és Istencsászár segítségével müködésre birtma a gtr2-met. A következő kérdésem lenne hátha ti tudtok segíteni.

1. A játékot csak ugy tudom elinditani, hogy windowed modban van, ha ezt a funkciot nem erre kapcsolom a menübe megfagy az egész. Olvastam a F.A.Q-ba hogy a biosban állitani kell azt a valamit. Szerintetek ez megoldja?

2. Ha nem tudom megoldani akkor játszom igy.
    Ehhez viszont az a kérdsem, hogy pályákat lehet-e éetölteni hozzá és ha lehet hogy lehet beteni? Egyszerüen bemásolom a Gamedata locations mappába és látni fogja?

A válaszokra köszönöm a választ!

További szép napot!

Üdv.
  • AntiHero
    És azt miért kell? Meg minden játékba reversre kell állítani?(TDU)
  • Dietrich
    azt kifelejtettem az effect inversést jelöld be mert logitech...
  • Dietrich
    az a menű nem az enyém..itt rakták be korábban a topicba.
    nekem is az 1.0 van meg.
  • SimaSuna #7465
    persze..
    V8ban nemlehet sokat setupolni...
    így mindenki 1enlő eséllyelindul..
  • SimaSuna #7464
    nem is igaz..
    van mikor én verek rád annyit :P
  • Dietrich
    van..nekem sincs sok

Suna szanaszét setuppolja magát én meg cxsak a benzin mennyiségét és a kerék nyomást veszem kevesebbre, mégis ráverek kvalikon 1-1,5mp-t bizonyos pályákon
  • VRSDM
    van... majd ha mindenki tökéletes időket megy 10/10x akkor lehet setuppal játszani, addig egy ésszerü középjó beállítással, amit esetleg netről megnézel, már lehet jókat autózni, ha ügyes vagy akár ... fel is törekedni előre
  • leho94
    és akinek abszolut fogalma sincs a setupolásrol van esélye??:S
  • SimaSuna #7460
    kevesebb setupolási lehetőség..itt számít a vezetési tudás..
    stb..próbáld ki..neked milyen..

nyugi..mi sem vagyunk PRO-k..nálunk is vannak kezdők..mi is azok vagyunk
  • AntiHero
    Mer a V8 mod mien?
    Amúgy messze vagyok még a bajnogságtól:D
  • SimaSuna #7458
    próbáld ki a V8 modot és gyere hozzánk bajnokságra..
    2500ft / év a tagságdíj...

próbáld ki...
  • AntiHero
    NA letöltöttem az 1.0 verziót mostmár jó a képernyő:D
    Suna: Nekem jól működik ez a beállítás. Érzem a kocsit így.
  • SimaSuna #7456
    én próbálgattam a beállításokat..
    amit fórumokon javasolnak az a G25
    és az FFb effekt az MAGAS értéken legyen..
  • AntiHero
    Osztán ezt akkor hogy állítsam? 1.1 verzió. Vagy töltsem le inkább az 1.0?
  • SimaSuna #7454
    a tied 1 újjabb verzióju..
  • AntiHero
    Nade neki több csúszka is van!
  • bardocz
    más nyelvü a menü:)
  • AntiHero
    Neked más hogy néz ki a menüd miért? Pedig felraktam én is a modot:SS
    Nekem ilyen:

Mér nem müködig a mod?
    Pedig leírtak szerint raktam fel:(
  • AntiHero
    1000x kösz
  • friday79
    Megoldottam köszi.Hátha másnak segít.A GTR2-XD.ini fileban,az y koordinátát mindkét helyen átírtam -105-re és máris lejjebb került a kis ábra.:)
  • SimaSuna #7448
    azt a francia srác oldotta meg vhogy..
    nekem is bele akad a dologba..de én nem használom a kiirást mint a srác..1dül a kuplung segítséget használok..kijelzőböl is csak a belsőt ami a műszerfalon van..most h megjelent ez a "motec" cucc..így ezt használom...
  • friday79
    A bal felső sarokban lévő kocsi beállításait mutató ábrát,hogy raktad lejjebb,mert nekem rárakta az előttem és mögöttem jövők idejére,és az éppen nem látható.
  • friday79
    Ja,az nekem megy.Van hozzá elég jó readme.Bemásolom ide,hátha úgy megy.
    Eredeti szerző Csiki Péter
    A kovetkezokeppen lehet a Motecet munkara birni a demoban:
    1. le kell tolteni a Motec i2 Pro-t, majd felinstallalni (default: C:\Program Files\MoTeC\)
    2. Meg kell nyitni a .plr fajlt notepad-el (\\gtr2demo\UserData\<jatekosnev>\<jatekosnev>.plr )
    3. Meg kell keresni a kovetkezo sort: Data Acquisition EXE= , es meg kell valtoztatni: Data Acquisition EXE="C:\Program Files\MoTeC\i2\1.0\MoTeC.exe"
    (ha default helyre lett felinstallalva a Motec, ha nem akkor azt a helyet kell megadni ahol a Motec.exe fajl van)
    4. Meg kell keresni a kovetkezo sort: MoTeC LogFolder=, es meg kell valtoztatni: MoTeC LogFolder="C:\MoTeC\Logged Data"(persez hozz létre egy ilyen könyvtárt,meg a progi nem csinálja meg)
    5. Ha valaki a verseny alatt is akarja a Motecet hasznalni akkor meg kell keresni a kovetkezo sort: Data Acquisition In Race="0" es meg kell valtoztatni DData Acquisition In Race="1" -re.

A Motecben megnezni a koroket a kovetkezokeppen lehet:
    1. El kell inditani a Motec Interpreter i2 Pro-t
    2. Csinalni kell egz uj project-et (Create a new project)
    3. a varazsloban lehet hasznalni a default beallitasokat, de lehet barmilyen nevet adni a dolognak
    4. klikk File->Open log file
    5. ki kell jelolni a c:\MOTEC\Logged Data reszt
    6. ki kell valasztani a kor(oke)t ami(k)nek a telemetriajat meg szeretnenk nezni
    majs az "add"-ra kell klikkelni es azutan az "open"-re

Talán innen másoltam,csak javítottam,meg pontosítottam.
  • friday79
    Köszi,ez nagyon jónak néz ki.
  • Dietrich
    kell hozzá egy un. GTR2 FF menű
    ez volt a kiinduló pont
    ez ilyen nálam is
    5.0 driverben ilyen
  • Air
    Ezt a rengeteg plusz infot az az egytlen egy .dll fajl irja ki??
    Hogyan kell aktivalni? Hogyan konfiguralni, hogy mit hova irjon ki??
    Elore is koszi.
  • Shan
    igen, próbáltam én is, de ez nem ua, mint a motec. abban meg tudod nézni a köröd után, hogy a pálya adott részén hogy mentél (fordulatszám, gáz-fékpedál állás, kormányállás, seb.fokozat, gumik állapota, motor állapota, meg még sokminden más...

Nekem amúgy a kis autó-hőmérsékletes piktogramot nem jó helyre pozicionálta, rátette a mögöttem-előttem haladó autó idejének helyére, így nem nagyon volt használható. A másik, meg hogy nagyon sok helyet elvesz a látótérből.
  • SimaSuna #7441
    használd ezt-> #7430
    1 dll filét kell a GTR2 gyökérkönyvtárába berakni.
    így néz ki:
  • Shan
    Hali!

Én is ugyanígy vagyok ezzel a Motec progival (i2 pro), pedig a gtr1-ben valahagy működött annak idején. Asszem az lehet a baj, hogy nem készít log file-okat a játék. Én úgy gondoltam, hogy az --->adatgyűjtés versenyről<--- menüponttal kapcsolom ki-be a loggolást, de nem találok semmi ilyen file-t a GTR2 könyvtárba.

Valakinek működik? Ha igen hogyan?

köszi
  • Dietrich
    szerintem maga a vezetés megtanulása a játékban nem kell sok idő..inkább a setuppolást megtanulni..na az a keményebb már :)

A való életben megtanulni vezetni? Hát nem megy máról, holnapra mert gyorsan menni bárki tud ugyebár...
  • sikura
    Hmmm. Én kb 5 éve jáccok kormánnyal ebből 4.8 évet gagyi kormánnyal és kb 0.2 évet egy ffb-s kormánnyal. Az utóbbi egy-két hónap többet ért mint az előző 5 év Ja és 1/2 éve van Netem .

Szal ha van egy jó kormányod akkor 2-3 hónap és belejön az ember hobbi szinten, de a Mastershez biztos több kell!

Sok sikert!!!

• fadi
    Persze, ha a való életben se tud vezetni
  • fadi
    Ti mennyi ideig tanultatok vezetni a játékban? És mondjuk teljesen 0-ról mennyi idő, mire 1 ember elér egy bajnokságképes tudást?
  • AntiHero
    Tudd nekem DFP-hez adni valaki egy faintos beállítást? (A játékba és a Logitech szoftverbe eggyaránt)

köszönöm.,..
  • zoltang
    MOTEC

i2 Pro Version 1.02.0119 16.7 Mb 26 Jun 07

itt
  • SimaSuna #7430
    ezt használd

gtr2 gyökér könyvtárba kell berakni
  • friday79
    Volna egy kérdésem
    Van ez a Motec plusz kijelzés,amit az Istenért nem sikerül működésre bírnom.Annyi,hogy néha-néha bevillannak a számok,de semmi több.Elindítom a server-t,ott run server,majd a motec cuccot,és fixálom az ablakot.Mit rontok el?Köszi
  • SimaSuna #7428
    köfi!
  • Yoda001
    amugy jo lett a video..