10998
  • atenza
    Igen, pontosan és nem egyformán hül le.
  • Cowek
    Én asszem értettem :-)
    Röviden: nem egyformán melegszik az első és a hátsófék... tehát a fékhatás sem egyforma...
  • atenza
    Mostmár nem tudom h figyelmesen olvastad-e el amit írtam, de ez csak egy tesztféle volt, azaz csak kipróbáltam h. valóban reális-e amit mutat a kis kijelző. Nem kérdeztem semmit ;)
  • lac coo
    Akkor ha a hátsó, hidegebb fék van üzemi hőfokon, valszeg kevés a hűtés és az első fék (ami mindig sokkal forróbb ) rosszul teljesít ....
  • atenza
    Úgy értem a "lehül"-t h üzemi fokra, amég az elsők fel vannak hevülve, tehát a hátsók így jobban fognak, azaz olyan érzés mintha hátra lenne tolva a fékerő elosztás.
  • lac coo
    De attól hogy hamarabb lehül nem fog jobban .
    Bár felőlem az is lehet :)))
  • atenza
    Nem hátrébcsúszott, hanem csak olyan mivel hátul ugye az előre tolt fékerő miatt kevesebbet van használva, hamarabb lehül, és olyan mintha hátratolódna.. Nem értetted amit írtam ezek szerint.
  • lac coo
    A féknem van üzemi hőfoka ahol a legjobban fog, és ez nem a leghidegebb állapot ....Ha túlhűtöd akkor is romlik a fékhatás,ha túlmelegszik akkor is , de olyant még nem láttam , hogy hőfokok miatt hátrébb csúszott volna a fékhatás ....
    rFactor alá van a Rebault Trophy mod, ott pl egy-két kört kell menni míg felmelegedtek a fékek , addig alig akart fogni .
  • Dietrich
    ebbe csak az a vér gáz, hogy nyakra főre esküdöztek elötte, h nincsenek kóbor kutyák bukarestben..miközben van nem is kevés..az meg még gázabb, hogy bejutott egy zárt pályára amit betonnan vettek körbe ;)
  • bertino
    -.-
  • SimaSuna #7499
    nekem V8ban az első fékek 450-500°C hátul 3-400°C körüli..
  • atenza
    Úgy tűnik, h. nem sokan játszanak ezzel vistán, sztem keress rá angol oldalaknál, hátha megtudsz vmit.
    Eszméletlen h. mikre nem figyeltek oda: próbáljátok ki, h. berakjátok ezt a kerekek állapotát kijelző hud-ot, majd gázadás mellett folyamatosan nyomjátok picit a féket(sikeresebb ha a radiátor nyílást leveszitek 1-esre). Láthatóvá válik, h. a legbelső csíkok pirossá válnak azaz a fékek felmelegednek, ezzel ugye veszítenek a fékerő-képességből, majd amikor visszahülnek, ismét jól megfogják a tárcsákat. Nem is ez miatt írtam ezt le. Általában elsőként a hátsó féktárcsák hülnek le, és ha így fékezel, azaz h. az első fékek még forróak, hátsók meg már normál hőfokon vannak, akkor a hátsó kerekek jobban blokkolnak és kitolja az autó hátulját. Biztos észrevettétek már, de remek h. ilyen szinten megcsinálták...
  • Peti25
    válasz valaki?
  • atenza
    Ha meg scale mértékét változtatod akkor a méretét lehet állítani. Szerintem nem kell ilyen nagy, mert így tényleg zavaró, viszont kisebb méretben remek segítség, főleg tesztelésnél.
  • Ginger17
    Megúszta.
  • Cowek
    Mostanában nem láttam ennyire izgalmas videót :-) Remélem nem lett baja a kutyának.
  • fadi
    MOMO-sok milyen kormánybeállítást ajánlanak ezzel a csoda FF moddal? Vagy elég ha a reverse effectet benyomom?
  • Peti25
    hali a GTR1 vagy 2 fut vista alatt? Laptopon szeretnék egy kicsit játszani vele,no persze nem olyan profin mint ti.Arra ott van nekem a COD.Köszönöm a választ,ha lehet privátba küldjétek,nemhiszem,hogy ez az info itt másvalakinek is fontos lenne.
  • Alexease
    Ezt megtalaltam en is, de nem sokat lehet kilatni az autobol;)
  • Szabi1991
    oks, keresgélek, mert engem is érdekelne a pálya :))

szerk : Onboard lap at Bucharest Ring
  • Alexease
    - A kutyat kihagynam, ha lehet:)))
    - Ez a "terkep" eleg zsenge lenne a palyakesziteshez:)) Foleg, hogy nem sok koze van az eredetihez, mert ez erosen torzitott;) De nem is kell, mert terkepem van, aszerint par meter pontosan meg tudom csinalni;) Egy jo belsokameras felvetel kell, hogy legalabb lassam, hol van korlat, fal, oszlop, hogy vannak megoldva a kanyarok, stb.
  • Szabi1991

Circuit Details
    Track length: 3180 m
    Track length ideal line: 3106 m
    Lap time: 75,3 sec. (FIA GT)
    Average speed: 148,6 km/h (FIA GT)
  • Szabi1991
    +tudod csinálni hogy átfusson a kutya is ? :PPP
    video
  • Szabi1991
  • Alexease
    Tudok adni tarhelyet, de az egesz verseny nem kell:)))
    Ha ki tudsz vagni egy teljes kort, belsonezetbol, amibol latni is valamit (nem csak az auto belsejet es a palyabol a kerites tetejet:D), akkor az csak 20-30 megabyte:) Nah, az ugy erdekel:) Amugy THX!
  • AntiHero
    nekem van:)
  • AntiHero
    :P
  • minimize
    Ha van tárhelyed, ahová fel tudok pakolni 1,7GB-ot, egy egész versenyt kapsz, mondjuk az ideit.:)
  • Alexease
    Nincs, de megoldhato;)
    Ha tudsz szerezni, egy normalisabb minosegu belsokameras felvetelt a palyarol, akkor 2-3 ora alatt ossze tudom dobni "kiprobalasra";) Vagyis a nyomvonal, kanyarok pontosak, de epuleteket, komplett parlamentet es lelatokat nem csinalnek hozza;)))
  • SimaSuna #7480
    igen.
    6990ft a game..multiba nagyon fain...
    de vannak hamachi-s multik...
    ott is jókat lehet zúzni..persze ha van kivel/kikkel.. :)
  • capone0121
    ebben a játékban lehet multizni?
  • SimaSuna #7478
    Eladó Logitech MOMO Racing kormány+pedál!
    2 éves (fél évet használt!)
    15.000Ft!

ha bármi probléma lenne vele a vételt számítóan 1 7en belül a Tulaj Vissza vásárolja!
    Érdeklődni nálam v autoszimulator(Louie)-nál!
  • minimize
    logikus...:/
  • SimaSuna #7476
    én úgy tudom hogy nincs..
  • minimize
    Valaki látott valamerre Bukaresti pályát a játékhoz??
    Most nézem vissza az idei GT-futamot, esős, jó a pálya, kipróbálnám!
    Köszönöm.
  • gordon 24
    THX mindenkinek kipróbálom!
  • Dietrich
    mert a logitech esetében az FF akkor van ha az érték -ra van állítva :)
  • Alexease
    1. Mindent erdemes kiprobalni;)
    2. Ez ugyanaz mint az rFactor, az az engine;) Vagyis mindent ugyanugy masolgatsz;) Letoltesek a banner alatti linkeken;)
  • SimaSuna #7471
    1-sre próbáld ki úgy ahogy a FAQ leírja..ha nem javul meg..akkor legalább tudod h úgy sem fog menni..
  • leho94
    2.-sre csak ugy;)