GTR 2 - FIA GT Racing Game
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
Pestről Hazajövet mondtam magamban:Huzasd ki 4,5,6 padlógáz,pici fék vissza 5,4,3,2 éles jobbra,gáz 3,4,5,6 több gáz,nagyon gáz,vissza 5,4,3,2,1 másszunk ki a sóderból!
http://www.sendmefile.com/00523240
Hát ezen csak gondolkozik, de nem történik semmi !
- Debilon - Powered by BA3 Zájc, nú págágyí!
Pestről Hazajövet mondtam magamban:Huzasd ki 4,5,6 padlógáz,pici fék vissza 5,4,3,2 éles jobbra,gáz 3,4,5,6 több gáz,nagyon gáz,vissza 5,4,3,2,1 másszunk ki a sóderból!
Bahrain - Sakhir pályát keresnék !
Valaki tud róla !
Keresgéltem, de nem találtam.
Köszi !
Elsosorban a "komolyabb" szimulatorok vannak teriteken (F1C, GTR, LFS, rFactor), es az ezekhez kapcsolodo kiegeszitesek, MOD-ok. Remelhetoleg a kozeljovoben minnel tobb egyedi hirrel, informacioval, otlettel bovul a site. Elerhetoseget ezentul megtalaljatok a banner alatti linkek kozott is.
Sztem nézd át megint, és ha nem találod, akkor újra megint.
Azzal hogy itt leírod 5× uazt...pláne hogy már te is unod, az kevesebb eredménnyel jár sztem.
”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type
Eredeti játék fel, majd 1.1 patch, és azok a pályák amiket én raktam fel egy lemezre nekik. Jó, ha egy ötödikre mennénk fel és nem menne, megértem: az én cuccom szar, de egymás között uazzal a beállal sem megy a nem hivatalos pályák egyike sem. A gyári pályák mindegyikén tudunk versenyezni, sõt, nem csak mi négyen, hanem bárhol a világon be tudok csatizni, de csak a gyári pályákra.
\"Anyámmal élek, Babettával járok, macskám van, és ne is legyek kemény?\" Csoki
Ha mind a négyen full uazzal nyomnátok akkor nem lenne probléma.
Annak azért elég kicsi az esélye hogy négyeteknek egy uazon ritka problémátok van.
”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type
Azonos pálya, azonos patch, azonos beáll - félprofi, mert a haverom idióta és nem képes váltani, és kipörgésgátló nélkül végigmenni a pályán -, és a hivatalos pályákon mindegyiken tudunk menni, csak a nem hivatalosakon nem!
Ez a negyedik hsz-em, aniben uazt írom le. Ne csináljátok má', hogy nem fogjátok mi a stájsz?
De mi egymással sem tudunk nem hivatalos pályán menni, ahol minden azonos, mint azt már írtam itt:
"Mindenkinek azonos a pálya, a patch, eredeti a játék!
A szervereken látjuk, hogy mások mennek azokon a pályákon.
Négyen vagyunk, tõlünk bárki akar belépni az adott pályára csalással kidob, egymásközt, csalással kidob. Kizárólag a hivatalos pályákon tudunk menni. Azokon semmi gond!"
Kösz
Ott a
Arms Visible In Cockpit="1"
Átírod az 1-et 0-ra, lemented.
Játék indít, és nincsenek kezek!
lehet az is h nem jó verzióju a páylátok..
1.0 v 1.1 nem mind1..
Nem lényegtelen, hogy milyen graf beáll, és milyen mód, ha mind az?
Hangsúlyozom, cask a nem hivatalos pályákról vág ki csalással, az összes hivatalos - amit a játékhoz adtak -, tökéletesen megy.
Azt is kipróbáltam, ha cheattel feloldjuk az összes pályát akkor is csak a hivatalosakon tudunk menni, a többin nem.
Egymás közt sem és másokhoz sem tudunk becsatlakozni.
esetleg még a grafikai beállítások nem a legmegfelelõbbek..
Be tudunk lépni, de azonnal kidob csalással!
Mindenkinek azonos a pálya, a patch, eredeti a játék!
A szervereken látjuk, hogy mások mennek azokon a pályákon.
Négyen vagyunk, tõlünk bárki akar belépni az adott pályára csalással kidob, egymásközt, csalással kidob. Kizárólag a hivatalos pályákon tudunk menni. Azokon semmi gond!
Kösz az esetleges megoldást.
Nem tudjátok, miért csak a hivatalos pályákon tudunk nyomulni a neten?
Ha már volt szó róla bocsi de kerestem és nem találtam hsz-t.
Köszi
“Racing is life; anything that happens before or after is just waiting.” Steve McQueen
csak nagyritkán ismeri fel az gép indításakor (márhogy nekem csak ritkán jelenik
meg a "játékvezérlõk" között)? Be van dugva az USB meg a táp is, világít a led, de
nem látja a gép (meg persze a játék sem). Ilyenkor megoldás, hogy kihúzom az
USB-t majd visszadugom és láss csodát megtalálja + telepíti + kalibrál...
...tényleg! Hamár itt tartunk: az törvényszerû, hogy minden egyes gépindításkor
kalibrálja magát a kormány (még akkor is, amikor aztán a gép nem látja)? Ha pl.
nem akarok GTR -ezni (na jah, ilyen is elõfodul), akkor mindig ki kell húzni???
A válaszokat elõe is köszönöm...
“Racing is life; anything that happens before or after is just waiting.” Steve McQueen
de nemnagyon szeretnék off-olni, bár a segítõ szándék meg látod hogy bennem van... /hallasz a gép bekapcsolásakor enyhe, akár alig hallható hangot amit régebben (újkorában) nem adott?
u dont have to listen anybody else but me
p.4 1.60 ghz proci 512 mb ram ati readon 9550 128 mb videókártya
p.4 1.60 ghz proci 512 mb ram ati readon 9550 128 mb videókártya
/ha gondolod hamán nyomathatnánk a drift-et majd ;]
u dont have to listen anybody else but me