GTR 2 - FIA GT Racing Game

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

van...francia fórumokon keress -.-

Pestről Hazajövet mondtam magamban:Huzasd ki 4,5,6 padlógáz,pici fék vissza 5,4,3,2 éles jobbra,gáz 3,4,5,6 több gáz,nagyon gáz,vissza 5,4,3,2,1 másszunk ki a sóderból!

Nincs Seat Leon a játékhoz ? 😊

bertino
nekem 10k, igaz használtan, de ismerõstõl, ugyhogy nem problémás :-b

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

b-type
😊)
anti-roll értéket emeld.
Ha Mount Panorama-n azt akarod hogy az eldobós kanyarokban a kanyarbelsõ elsõ kerék elemelkejen, akkor a hátsó anti-roll értéket emeld magasra (elsõ term. jóval alacsonyabb).
A hátsó kereket (kanyarbelsõ term.) a rövid tengelytávú FWD-n lehet látványosan megemelni, akkor az elsõ merevítést kell magasra venni )hátsó term. jóval alacsonyabb).
..pl. WTCC futamokon az Alfa-k háromkerekeztek így többször.

”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

bardocz
hogyan merevítsem a kocsit?és ha elöl-hátul merevítem mindkét kerék megemelkedik? 😄😄 (ezcsakvicc)
nekem ffb-s és csak 15.000 volt..

acsati
nekem meg nem tellik ffb-s kormányra... igy csak sima van
bardocz
hát nekem ffb-s lenne akormányom ha mûködne benne persze szervízbe azért mert nfs mw-nél müködik (eléggé gyengén persze) máris jó sõt nagykerben is azt mondták

amúgy most mentem esõben és jobbat megyek al-nél 100%-osan szimuláció módban😊😊😊
Alexease
Jo, jo de kormany es FFB nelkul az nem autozas, hanem csak auto tologatas😉 Ezert irtam, hogy az ISI engine-ben nem igazan van korrekt felfuggesztes/fizika es utkozes, igy nehez kihozni belole az extrakat😉 Amig az uton van, addig jo, de ha mar billen, csuszik, utkozik, akkor mar problemak vannak😉))
bardocz
na meg force feedbak nélkül borulsz ert nem érzed a kocsit de z biztos jó móka lehet😊 csak kár hogy picit nekimegyek a falnak és csinál a kocsi egy szaltót meg kirepülök a pályáról és megyek terepezni V8-assal 😄
Alexease
Foleg akkor elvezetes, ha egy olyan engine van alatta mint pl. NR2003 vagy LFS, ahol be lehet ugy is allitani, hogy egyenesbe be lehet mozgatni a kasztnit es oldalra billen😉 Volt amikor azzal szorakoztam az NR-ben, hogy "kaszkador" beallitasokat csinaltam, mennyit tudok menni ket kereken a kanyarban😉 Persze, ott korrektul megy, erezni rendesen, itt az "ISI-ben" kicsit lutri a dolog😉))
b-type
merevítés kérdése a háromkerekezés, ha az elsõket akarod elemeltetni akkor a hátulját merevítsd, ha a hátsókat akkor az elejét.
Gyorsabb nem hiszem hogy leszel, csak látványos. 😊

”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

még gyúrjál rá..
szerver log szerint
Zsola - 2:16.333 Holden Commondore VZ
de sztem Gsytel vagy MaverickSXT jobbat is ment..
de az utcsó szerver adat szerint Zsola ideje a jó

Pestről Hazajövet mondtam magamban:Huzasd ki 4,5,6 padlógáz,pici fék vissza 5,4,3,2 éles jobbra,gáz 3,4,5,6 több gáz,nagyon gáz,vissza 5,4,3,2,1 másszunk ki a sóderból!

bardocz
de balosban és jobbosban is másik kereket kéne levenni úgy meg túl sok idõt veszítek 😄
vedd le az egyik kereket 😛P

bardocz
bezzeg úgy kanyarodni mint az életben nem tudok hogy 3 keréken megy a kocsi 😄
tényleg könnyüek a kocsik :S

bardocz
a V( modban csak nekem tünnek túl könyünek a kocsik?bathurst-ban picit falhozcsapom és mint valamilufiautó úgy pördülök ösze visza :S pedig nagyon kiráy mod csak azzal játszok😊

bathurstom a 2:18-as idõ V8 modal milyen?egyszer lesúroltam a falat meg a kocsi egyszer megcsúszott
Cowek
Ezt ki pontozta?????????? Steve Wonder???

http://www.f1-info.hu/

Kaszi46
#6605 erre ment<#vigyor5>

*Posse*T.W.D*

Kaszi46
lfs - 80%
f1c 99-02 - 84%
rf - 90%
gtr2 - 93
Colin McRae Rally 4 - 90%
n<#wow1><#banplz><#taps>c

*Posse*T.W.D*

bertino
meg egy jó gép is hozzá...

FRAPS 😊

acsati
nincs vmi progi amivel meg lehetne örökiteni a replay videokat? 😄
VRSDM
nem érezted az iróniát 😄
maradjunk ennyiben:
<#worship>

u dont have to listen anybody else but me

V12 es BMW 😊)

ugy 150 körül mentem a kanyarban 😊

VRSDM
jókép ;]
/drift moddal meg lehet fogni ;]
/vagy ki tudja hogy nem 30-al gurul...

arty
azt ne mondd, h ezt megfogtad! 😉 😄

Forza.

egy kis BMW Drift 😊

nekem pedig megadta magát 1 éven belül, kotyog a kormány is, most a DFP-t nyúzom
bardocz
azt mondták hogy régen volt az mert olcsó volt a beszállító de már nem az...enyémnek sincsen semmi baja pedig én nyúztam rendesen
lehet csak bedugod oszt jóvan...
köszi.. egyébként észre se vettem :S

bertino
eh akkor az 😊

a gyártó hp-járól, egyébként ott van a dobozon a PC jelzés is
Tudom, hogy jobb, de egyik nap ez teccik jobban másik nap a másik..
Holnap a dfp fog tecceni...

de drivert honnan szedjek?

compressor s. itt a force racert meg nem találom.. háha valaki felisrmeri képröl 😊

dugd be az usb-be és tedd fel a drivert 4.6 minimum
ps2höz elég jok<#pardon1>

nekem van egy compressor supreme meg egy force arcer(vagy mi..) ps2höz, ezekkel tudnák játszani(esetleg driverrel????????)?

4.6 driverrel használják, van egy újjabb Logitech Gaming Software 32-bit Verzió: 5.00.182 ez a G25 drivere, de felismeri a DFP-t is
a MoMo is megy PS2 vel, de a pedálja nagy valószinüséggel shit
VRSDM
szvsz. a dfp sokkal szebb - jobb szvsz.

Arragondolok, csak mert egy olyan kormány kell ami ps2 es és pc s, de akkor a 2 t külön veszem inkább, a momo szebb is...

nincs új MoMo, ellenben van G25, valszeg azért nem hirdetik hivatalosan a DFP-t pc-re mert akkor a nyakukon marad a szériahibás MoMo
bardocz
jaja,csak azt nem értem hogy mért pont egy ilyen üzletben :\pont ez lenne adolguk hogy értsenek hozzá :\ és szerintem õ ezt így tudta
neki az a dolga hogy meggyõzõ legyen, de attól még beszélhet hülyeséget, sõt néha kell is neki 😊
bardocz
jó,nekem ezt mondták számítástechnikai szaküzletben és a csávó eléggé meggyõzõ volt meg ott a legnormálisabb ember
ha valamit nemtudsz akkor inkább maradj csöndben, mint hogy hülyeséget irj...