10998

| .:: F.A.Q. ::.| CHEAT| SIMBIN| GTR2 WEB| RSC NEWS| RACESIM-TRACKER| HSW| VirtualR| NOGRIPRACING| GP HUNGARY|
| GTR4U| MaverickSXT Tracks - PACK1 PACK2 PACK3PACK4| GTR2 TRACKS (TEMP) | MAGYARÍTÁS| GTR2 RANK|
BAJNOKSÁGOK/SZERVEREK: | GTR MASTERS|
-
Vagtazo #7549 Catheram Mod
http://upload.skvely.sk/wQqC-OE7eJEFbIl8ShSVdg/Mod_Caterham.v.1.0.rar -
np #7548 Nem tudja valaki, hogy lehet kikapcsolni a kanyar elötti sebesség fokozat kijelzést? -
Tes Parker #7547 Csövi Srácok!Még lenne egy olyan kérdésem,hogy a sima GTR-em eredeti a konfig is megvan hozzá szerintem mégis mikor versenyzek vagy szabadedzek és kilépek,hogy válasszak másik verdát és pályát és rálépek a versenyhétre vagy a szabadedzésre vagy bármelyikre akkor egyszerűen lefagy a gém.Erre mi lehet a gyógyír?Előre is köszi a választ. -
Tes Parker #7546 Csövi Srácok!Igen sajna nem jó a mód a sima GTR-hez.De nem tudja valaki,hogy van-e ahhoz vmi Drift mód vagy,hogy hogyan kell beállítani a verdát driftelésre?A GTR4U.de-n nincs ilyesmi sajna.Előre is köszi a választ. -
Ennyire súlyos ott a helyzet? :D Amúgy ezt tapasztalatból mondod, azaz kipróbáltad? Mert gondolom azért pár normális szerver csak van ahol kidobálják a hülyéket..?!? -
A publikus szerverekkel nem erdemes foglalkozni, nagyreszt hasznalhatatlanok (lassu, szakad, kidobalnak, arkados kulsonezetes bohozkodas, tores-zuzas, stb.):D -
GTR2-höz is van már egy pár mod, nem is rosszak, folyamatosan szedik át az rFactorból :) Asszem most egy GTR2 lesz aztán majd egy Race07. Nem tudod véletlenül h pl. Race Caterham-ben annyi szerver van mint a virágbolti verzióban? Ugyanis ott kb 30 van és az összes üres 4-5-öt kivéve... -
rFactor-t;)
Ahoz van GTR2 es RACE MOD is;) Es meg jonehany tucat/szaz mod-palya-auto;)
De termeszetesen, ott le kell mondani nehany "extrarol": eso, idojaras, pilota- es pit animacio, szep egyseges menuk, zenek, filmek, stb.:)
De 1 jatek araert kapsz egy jo alapot;)
De ha bajnoksagban akarsz indulni (pl. HGTRM), akkor kenytelen leszel GTR2-ot vagy RACE-t vennni;)
De ha nem rFactor es nem GTR2, akkor a Race07-et erdemes megvarni! Addig jok lesznek a demok is;) -
GTR2höz van..GTR-hez a GTR4U.DE oldalon találsz cuccot..
-
kétlem, hisz a kocsik mások, mások a beállítások, ... sztem nem, de egy próbát megér. csak csinálj bizt.másolatot ;) -
Tes Parker #7539 És ez jó a sima GTR-hez is? 
-
gtr2 drift mod a legegyszerübb^^
nogripracing.com gt drift néven.. -
Tes Parker #7537 Csövi Srácok!Azért írok ide mert a GTR topikba már elég régen írtak.Nos az lenne a kérdésem,hogy láttam egy pár jó kis DRIFT videót.Szóval van valami setup a GTR-hez vagy hogyan lehet megalkotni,hogy lehessen driftelni?Előre is nagyon köszi a választ. -
RACE 2007 és GTR2 -
Szerintetek melyiket érdemesebb megvenni, a Race-t v. a Gtr2-őt? -
A GTR2 Tracks ( extra) tárhelyet ki nyirbálta meg ??????,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
Volt sok jó dolog rajta ..... -
Egy ideje nekem is "szaggat", ugyanilyen kormányom van. Próbáld ki, h. más játéknál is rossz-e. Egyenlőre én sem tudom megoldani, szétszedtem már és ha a kormányrúd végén található kis pöcköt megigazítom akkor egy ideig jó, de aztán ismét elkezd rakoncátlankodni. Valszeg elmozdul a a kormány mozgatásával vagy valami hasonló lehet, de nem akarok bele-pillanatragasztózni...:) -
scorpions #7532 igazad van én néztem el.. [link]-erre kattintottam nem pedig a gtr 2 névre...lol...hálás köszönetem:D:D -
Pedig jó a link, a letöltés, a cucc is működik most néztem meg ! -
scorpions #7530 ennyire hülyének nézek ki... ott néztem elsőnek.. de ott is hibás linket hoz be:D -
fadi #7529 www.magyaritasok.hu -
doki79 #7528 Hi, nem tudom, írták-e már, de nálam az a gond, hogy ha kormánnyal játszok, akkor szaggat :(. Egy logitech wingman formula force usb kormányom van. help!!!!!! köszi
-
scorpions #7527 mégsem lett jó...kérlek segitsetek..nem mintha olyan nagy szükségem lenne rá..de hát egy két trükköt biztos leirnak ottan angolul... -
scorpions #7526 sikerült találnom:)..:D
google csodákra képes..
azért köszii
.. -
Nekem működik az itteni linkről... -
scorpions #7524 már néztem ezt az odlalt..be is vagyok regisztrálva..de onnan sem leeht letölteni.. -
google^^
link -
scorpions #7522 hello!eltudná nekem valaki küldeni a játék magyarositását.. ami itt van link azt nem lehet megnyitni..:( -
Nekem Wingman FF van és hasonlót művel, néha, ha jobbra tekerem a kormányt, 1 óránál szintén rángat, olyan mintha az optikája lenne rossz, de nem mindig csinálja. Talán ahoz lehet hasonlítani, mikor egy ócska optikai egér nem jól látja a felületet és megugrik... -
akkor nyugi..néha nekem is berángat..
versenyen nem vettem észre h lassabb lennék..max ha én hibázok..hogy elcukrozom a kanyart.. -
logitech formula force EX - g25 driverrel -
milyen kormányod van? -
üdv
valaki találkozott már olyan problémával, hogy (ez csak cockpit nézetben jön elő) gyors szakaszok után visszaváltásoknál a kormány(mármint az autóban lévő/láthatő) rángat egyet/kettőt? cseppet zavaró a dolog, mert ilyenkor ha a másodperc törtrészére is, de irányíthatatlan az ótó. :) versenyeken külön bosszantó. grafikával is variáltam, semmi. kikapcsoltam a "karokat" a kormányon, semmi. 5let? :) -
próbacseresznye
-
Soher... :) -
EX -l nem működik ez véletlenül???
-
Valaki kereste a Bukaresti kutyás videót. Íme: http://www.youtube.com/watch?v=MoBLXVU9Syw&mode=related&search= -
igen.. -
fadi #7511 És ha én mondjuk egy fejszét belevágok momo-ba akkor kapok g25-öt? :D -
Ilyen "üzletet" hol lehet kötni? Nekem semmi bajom a DFP-mel, de amilyen ütemben hajszolom az rF CC mod-ot, bármi előfordulhat.