10998
  • SuperCharger
    "Hold button for gear" v. "Direct shifter" az opció neve, nem emlékszem, melyik. Azt kapcsold be.
  • AlieN911
    Hali! G25 nél hogy kell beállitani h. mikor üresbe rakom akkor üresbe legyen?? Mert eddig sebességbe maradt.. HELP! Multkor is ez volt, és akkor találtam megoldást, csak nemtudom h. hol, itt nem találtam most, mit álitsak?
  • Szabi1991
    itt volt ma "utcai verseny" pár F1 es autóval , de nemmeretek 120 nál gyorsabban menni a hido , megemelték a kocsikat is amenyire lehetett, de aztmondták hogy annyira sz*r az út, hogy nemmernek gyorsan menni XD
  • SimaSuna #7586
    ezé írtam h rövid..meg felesleges..utcai pálya kell..az pedig a Bukharest ring..
    bukarest parádéjj..
  • MaverickSXT
    hajo box
  • bertino
    a vízbe
  • MaverickSXT
    hat ez eleg rovidke palya lenne,es hol a box?
  • SimaSuna #7582
    és ezzel sokat érsz...
    vmi jobb pálya is lehetne...bukarestringnek örülnék :)
  • Szabi1991
    ez kéne a játékba :))

FS2004 hez van Lánchíd, alagut, meg a környező házak..
  • Szabi1991
    haladsz a pályával ? :)
  • Szabi1991
    kb 2 hónnapja tettem képet róla,mert már kintvolt...
  • SimaSuna #7578
    GTR 2: Mod Ferrari F430 Le Mans in Release

Race-online (francia..regelni kell)
  • SimaSuna #7577
    van..
    gugli..
    vagy a banner alatt^^^( nogripracing.com / gtr4u.de )
  • jui
    Van már F430 ferrari a játékhoz és honnan lehet letölteni?
  • bardocz
    én még csak olyan koszolódást láttam,ami nem zavar a kilátásban,ezért nem is nevezném annak,race-ben viszont marha zavaró szokott lenni,bogarak,kőfelverődés meg ezek
  • GPx8
    De, koszolódik.
    Ablaktörlő meg csak a Race-ben van, egyenlőre.
  • gordon 24
    Az jó:D Akkor már tudom miért nem tudtam bekapcsolni.

Még egy kérdés AI üzemanyag fogyasztását hol lehet beállitani? Magyarul azt hogy ugyan annyi benya legyen nekik is mint nekem. Hogy ne járkáljanak 5 percenknt a pitbe. Leszedtem a WTCC modot hozzá(tudom hogy szarabb mint a race csak még nem vettem meg azt) és 4-5 körönként pitbe járnak. Hol tudom ezt állitani? Kösszi.
  • tzsoltika
    nincs ablaktörlő a játékban. Az esőcsepp ráesik, de tünik is el
  • bardocz
    nem is kell mert nem koszolódik az ablak:D
  • gordon 24
    Hogy kell bekapcsol ni az ablaktörlöt? Nem találom sehol. Üdv THX!!
  • MaverickSXT
  • Alexease
    Akkor, ha valaki osszeallit egy FAQ-ot, kiteszem. De bovithetitek a GTR2 FAQ-ot is;) Persze csak ertelmesen es normalis korlatok kozott;) Azert az egyertelmu dolgokat nem kell eroltetni, akinek nem megy, vegyen konzolt, vagy marad a gumikalapacs es a fakocka;)
  • Tes Parker
    Csövi!Azért írtam ide és nem a GTR topikba,mert oda már elég régen írtak,itt pedig intenzívebbek a hozzászólások.
  • Alexease
    Mi volt az a problema, ugy talan tudok sehiteni?!
    Ha valaki nem talal valamit, az nem jelenti azt, hogy nincs is;)
  • Alexease
    Azt a GTR topic-jaban kellene igenyelni:) Ezt itt a GTR2;)
  • Tes Parker
    Nem tom,de jó lenne,ha lenne a sima GTR-re is F.A.Q. .
  • Ginger17
    Hogy a franc enné meg. Én is azthittem, hogy még a régi FAQ van fönt. Abban volt egy fejezet a problémádra... de hová tűnt?
  • zoltang
    A hétvégi Spa-i képek:
    2007 FIA GT - 24 Hours of SPA

• bodzamaci
    Ez a spa-i versenyen történt?
  • ronny666
  • Debilon
    velorex edition.. :D
  • Alexease
    Aston Martin Light?! :)
  • zoltang
  • zoltang
    Jelenleg zajlik a 24 órás Spa-i futam. Sajnos egy élő közvetítést sem találtam.
    Tudósítás.
    [URL=http://www.mstworld.com/live/livetiminggt.html]Élő nem képi "közvetítés".[/URL]

Jó nagy eső van állítólag.

Ilyen "törésmodell" kellene a GTR 2-ben is. :)
  • Dietrich
    DFP kontra G25 garis csere miután ez PS2-es kormány és rosszabbra nem cserélhető és DFP-t már nem tudnak adni gariban:

"Amit irtam korabban..az ismerosomnek G25-re fogjak cserelni a kormanyt. Allitolag annyi a teendo (vagyis volt), hogy a szamla masolatat el kellett faxolni a a logitechez, s miutan elfogadtak a garis kervenyt, kikuldtek a Logitech Mo-hoz, s amikor megerkezik a G25, akkor le kell vagni a DFP USB csatijat, s leveleben vissza kell kuldeni a Logitechez...ebben az a jo, hogy USB csatit lehet hozza szerezni, a kormanyt pedig megjavittatja egy szervizes ismerosommel
  • friday79
    Infó aki megvenné,de drágállotta a 7 ropit http://shop.gamestar.hu/shop.php?orderby=&query=&pricefilter=&genrefilter=szimulator&platformfilter=PCG&abc=&page=5
  • friday79
    Volt régebben egy FAQ,amiben minden beállítás levolt írva.Nem ez a rövidített akármi aminek a linkje fent van
  • Tes Parker
    Csövi!Kicsit bővebben tudnál segíteni mert amit a FAQ-ban néztem,olyat nem találtam a gépemen,sem a BIOS-ban sem a videókártya beállításai közt.Előre is köszi a választ.
  • Ginger17
    F.A.Q.
  • Ginger17
    De. Nézelődjél kicsit a játék menüjében. Most így fejből nem tudom megmondani, de eléggé szemelőtt van, az tuti.