GTR 2 - FIA GT Racing Game

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

nekem volt aston modom de szart sem érte..kormányozni sem lehetett...

Pestről Hazajövet mondtam magamban:Huzasd ki 4,5,6 padlógáz,pici fék vissza 5,4,3,2 éles jobbra,gáz 3,4,5,6 több gáz,nagyon gáz,vissza 5,4,3,2,1 másszunk ki a sóderból!

acsati
ja köszi 😄 nem is tudtam hogy igy itt vannak 😄 köszi
Alexease
MUSIC konyvtar - gondolom😉
De sajat - SimBin - zene, vagyis csak az lesz ha kell😉
acsati
nincs meg vkinek az a zene ami az introban szol? vagy mi a cime honnan lehetne megszerezni?
😛P

aham..

Pestről Hazajövet mondtam magamban:Huzasd ki 4,5,6 padlógáz,pici fék vissza 5,4,3,2 éles jobbra,gáz 3,4,5,6 több gáz,nagyon gáz,vissza 5,4,3,2,1 másszunk ki a sóderból!

JuanG
4WD mi? ...

sociaty, have mercy on me, I hope you are not angry, if I disagree...Eddie Vedder: Sociaty

Toby0501
Köszi szépen! <#worship>

ez van...

lac coo
Hát rF-hez képest elég gyenge, szvsz ...

Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!

lac coo
THX !

töltöm fel..a megane modot..
sry de tegnap nem engedte se a sendspace sem a sendmefile..

lac coo
Valaki majd töltse fel ..Szívesen arhiválnám .

megvan nekem is , tegnap mentem vele , sztem qva jó 😊
(de most nem tom feltölteni ,megyek suliba ,és 80 mega!!!)

Toby0501
Azt nagyon megköszönném! 😉

nyjah...feltöltöm..

Toby0501
Hello! Ha jól tudom, volt egy Megane Trophy a játékhoz, de linket nem találok hozzá! 😞 Ahol volt, onnan törölték, mert állítólag engedély nélküli konvert volt.. Valakinek esetleg megvan?<#confused>

-.-

VRSDM
ÍME A JÓ TOPIC

folyt.köv ott ;]
/már nekem is fut a photoshop banner ügyben 😄

u dont have to listen anybody else but me

saját fórumokba lécci..mert törölték...
közben bannert is tervezek 😊

ha indítol teszt szervert..esetleg én..vagy kinek nagyobb a feltöltése...
vállalom pl a bíráskodást..+ még versenyeken is részt vennék..+ szerver indítás is belefér (10/1M)
nagyjából tudom mi a drift..és most LFSben próbálgatom..hoznék még 1 embert sztem hozzá...
msnre felveszlek..csak most éppen sürgetnek..

ez jó 5let volt..
Grat hozzá! 😊

kérdés.
Eredeti game vagy Hamachis megoildást választottál??

VRSDM
mindenesetre csináltam egy
GTR2 DRIFT VERSENY TOPIC
-ot
mostantól akkor ott tessék ;]
és köszönöm az eddigi résztvevõket

VRSDM
akkor egy msn címmel ha meglepnétek pm-be...
vagy beszéljem itt nyugodtan? nem off?

még nem rajzolodótt ki bennem sem teljesen, de 2 fõs csapatokra gondoltam, /már ha lesz ennyi ember/
egyrészt végigmenni a pályán, nézve a beesési szöget, és a sebességet, meg a csúszás hosszát, és ezt pontozva...

aztán 2ellenfél játékos kergeti egymást, ha leelõzi az elõbb indulót akkor alapból nyer, x pontot kap, ha nem elõzi meg akkor azt nézve hogy mennyire ment közel hozzá és mennyi ideig kap pontozást...

ezek mind valós drift versenymódok...
de gondoltam még egy amolyan free-roam versenyt ahol a csapattársak közös szinkronmutatványt vagy amit akarnak a lényeg hogy drift legyen és látványos és sok füsttel járjon és bõgjön a motor tiltásig ...

a pontozást az éppen nem vezetõ játékosok adnák, amolyan baráti alapon (késõbb akár kialakulhat egy kemény mag, akik tényleg tudják mi a jó és mi a nem stb.stb.stb de ez már a jövõ zenéje)

és az hogy amatõr vagy sem? hát akivel szoktunk driftelni az acsati (régen járt ide is) Õ még kezdõnek számít, én azért már elég jól tolom, bár nem láttalak még titeket, szóval tudom hogy lehet még hova fejlõdni...

elsõ pályának a barcelona_gp-t gondoltam, elég széles, kanyarjai elég változatosak, továbbá vannak nagy egyenesek is (a free-roam trükkös részhez)
/nameg ez a kedvenc pályám ...

egyenlõre ennyi fogalmazódott meg, aztán remélem késõbb egész szép társaság gyülik össze majd
/a lényege az egésznek hogy ne vesszen el ez a drift mod, mert szerintem jól el lett találva...

meg még lenne sztem egy jelentkezõ 😊
Lada16 [[ Jani ]] 😊

bár a héten még nem biztos (most teszi le a jogsit..)

ha BMW vel mész akkor rendben 😊

lassú 😊)

Bmw-ket nem lehet megverni vele :S

leszünk csapattársak? 😄

engem érdekelne 😊

mint 1 seat...

lacica
A Seat Nektek milyen a GTR2-Ben??

ez érdekelne...
mik a kitételek..
kezdõ v pro verseny sorozat..esetleg bõvebb infó is jól jönne..
thx!

Varenga
Sziasztok!

Sorry az OFF-ért, de volna egy eladó Logitech MOMO-m, november 29-ig tartó garival, összesen 3 órát volt használva (még "új szaga van") mindössze 25 ft-ért megválnék tõle.
Mégegyszer bocs az offért.

ON

Istencsászár
és a Chevrolet ?😊

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

engem érdekelne. csak egy kérdés hogy eredeti Gtr 2 vagy hamacsiva???
VRSDM
ha valakit érdekelne egy drift versenysorozat
/rendes szabályok alapján (mármint amik vannak a valós életben is drift versenyek...
a DRIFT moddal

szóval az vegyen fel msn-re [email protected]

egyenlõre csak felmérném hány embert érdekel, aztán döntenénk a részletekrõl

BMW meg SEAT van a GTR2 hõz (alapból is, meg letölthetõ a WTCC-s is), de a RACE - WTCC-ben van alfa r.-is 😊

Alexease
<#wow2><#fejvakaras><#csodalk>
lacica
Háj!! Ott hol van Alfa?? Én csak BMW-vel,meg Seat-tal találkoztam!!!!!!!!!

minimize
http://www.otaugames.com/ftopic3995.html
nem tudom, linkelte-e már valaki, de most telepítem, késõbb bõvebben is írok.

No one can stop Death!

nincs -.-
arra ott a wtcc...

Sziasztok!

Alfa Romeo mod van a játékhoz?

Üdv Mindenkinek

Alexease
Non disponible (de mar egy jo ideje😄)
😛

bertino
affirmative

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

telecharger vagy hasonló az a letöltés..mést nem kell tudni 😊

bertino
do you speak in idegen ? <#banplz>

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!