GTR 2 - FIA GT Racing Game
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
vagy a beállításoknál maxra tankolod a kocsit...
Pestről Hazajövet mondtam magamban:Huzasd ki 4,5,6 padlógáz,pici fék vissza 5,4,3,2 éles jobbra,gáz 3,4,5,6 több gáz,nagyon gáz,vissza 5,4,3,2,1 másszunk ki a sóderból!
holott az átlag 1,5-2 persz szokott lenni...
nem kamionok ezek h 400L es üzemanyag tartályuk legyen....
Pestről Hazajövet mondtam magamban:Huzasd ki 4,5,6 padlógáz,pici fék vissza 5,4,3,2 éles jobbra,gáz 3,4,5,6 több gáz,nagyon gáz,vissza 5,4,3,2,1 másszunk ki a sóderból!
(legalábbis nemtok oanról)
Mert ez negyon állatúl néz ki!!!!
http://www.flickr.com/photos/qmvinyus/
u dont have to listen anybody else but me
2. Z-Modeler is kezeli elméletileg 😊
2. GTRTools-t sehol sem találok.. 😞
De azér köszi! 😉
2. GTRTools, aztan 3DSimEd (fizetos!)
1. Seat Leon modról tud valaki? Ha igen, hol található?
2. A .gtr kiterjesztésû fájlokban lébõ .gmt fájlokat hogyan tudom exportálni, illetve "belenyúlni"? GEditor-al nem megy...<#szomoru1>#szomoru1>
Elõre is köszi!
amugy nekem sincs jogsim (16-vok), nekem Maverick segitett 😊
Én szülinapomra kaptam a kormányt és nagyon fun ezzel tekerni, de mivel nincs jogsim, elég tanácstalan voltam, hogyan is kellene egy kormánynak viselkedni.
Esetleg meg tudnád mondani, hogy az alsó képen lévõ százalékos tolókák feliratainak mi a magyar fordítása? (Vagy bárki meg tudná...?).
A pisztácia elfogyott, csokoládé nem is volt.
Nekem is Formula Force EX van. Megtennéd, hogy kiteszel ide egy screenshotot a kormány-erõvisszacsatolás beállításairól?
A pisztácia elfogyott, csokoládé nem is volt.
Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!
de a gyorsulását naptárral kel mérni 😄D
\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\" - Colin Bruce Chapman
de ez külön kategória..
Formula 1 Fan
Formula 1 Fan
(direkt jáccok anélkül...)
Formula 1 Fan
...tanulj meg kipõrgésgátló nélkül menni 😛
Az lenne a gubanc, hogy van egy Logitech Formula Force EX kormányom, és ha ezzel próbálok menni, egyszerûen megszûnik a kipörgésgátló, és állandóan kipördülök, pedig high-ra van állítva.
Ha valakinek lenne 5lete, megoszthatná !
Formula 1 Fan