10998
  • Dietrich
    Én csak 1 dolgot szeretnék kérdezni.
    Van még olyan játék, mod amiből nem akarsz bajnokságot összerakni? :D
  • Air
    :) Köszi!
  • Air
    "nogrippen van bajnokság összeállító"
    Ez pontosan hol talalhato?? Nagyon erdekelne engem is.
    Elore is koszi!
  • SimaSuna #7626
    ChampionShip GTR2
    szivesen nincs mit :)
  • SimaSuna #7625
    azt nem értem minek akarod átnevezni?..
    nogrippen van bajnokság összeállító..abba belerakod a pályákat és kész..és nem kell minden filét átírni..
  • gordon 24
    Aha.
    És mitudomén átnevezem a Magny-Course mappát Magny-Course-WTCC-re akkor az összes benne lévő filét erre kell átirni?

Azért kérdezem mert most ugy van, hogy a mappa neve magny-course. Benne a nevek meg MAGNY. És van egy kettő ami szintén MAGNY-Course. Elvileg elég lenne csak a MAgny-Course filéket átirni, meg a gdb-t és a tr filét.
    Vagy nem jól gondolom?
    De lehet hagyom az egészet aztán szerzek hozzá másikat:D
  • MaverickSXT
    nem eleg a konyvtarat atnevezni,at kell a konyvtarban levo osszes filet + a gdb + a trk filebe is szerkeszteni kell
  • tzsoltika
    azt már nem tudom
  • gordon 24
    Oké.. De az első kérdést félre érteted.
    Ott arra gondolok, hogy nem szeretném ha a Gt bajnokságot elcseszném.
    A Wtcc-t ugy állitanám be, hogy a pálya könyvtárában irnám át a Verseny kör számot és a mx időt Wtcc-sre. Viszont ha ezt megcsinálom azon a pályán sose fogsz tudni 1x körnél többet menni mivel a 100% 1x kör lesz.
    Ezért azt szeretném megtenni hogy a gt-s (eredeti) pályát hagynám békén és abból csinálnék egy másolatot amit kedvemre Wtcc-sre alakithatok.
    Ezt hogy tudom megcsinálni?
    Mert azt próbáltam hogy a könyvtárt átnevezem de akkor nem látja bent. Valszeg azért mert a pálya belső filéiban is át kellene neveznem de nem tudom mit és hol.

A 2-dik kérdést megnézem kösszi.

üdv
  • tzsoltika
    1. kérdés: A Gamedata/Championships/Official könyvtárban van a WTCC módnak a gdb fájlja. Azt kell módositani (pl a V8 Supercars bajnokság gdb fájlja)

2. Azt nézi ahogy a beállitásokban van beállitva: Time, vagy Laps (azt hiszem az beállitásokban az első oldalon van)

3. Bug.
  • gordon 24
    Sziasztok!

Pár kérdésem lenne.
    Mivel a Race az agyamra megy, szeretném ezzel a játékkal játszani a Wtcc-t
    A kérdések:
    Hogy tudok meglévő pályákat sokszorositani? Ezt ugy értem, hogy pl Magny Course 2x legyen látható a pályák között. Erre azért volna szükség hogy a versenytávokat WTCC-re lehesen állitani.

Aztán a másik kérdés az:
    Hogy van az endurance versenytáv, ezt mindig figyeli? Magyarul ha beállitom egy x perces versenyre akkor mit néz. A Race Distancot vagy a endurance versenytávot?

Van még egy.
    Észrevettem hogy sokszor nem villágitnak a versenygépek lámpái. Van olyan esőben hogy végig világit a hátsó lámpa de az első nem. Vagy fékezésnél néha villágit néha nem. Ez beállitási gond, vagy a Warez hátránya?

Előre is köszönöm a válaszokat..

Sziasztok!
  • SimaSuna #7618
    mod?..vitszelsz?
    1280x1024 4xAA mellett kell szebb?..
    jah te a EnEfEs világba élsz ahol minden csillivilli?..itt nem az..
  • tzsoltika
    ennél jobb grafika neked minek kell?
  • iXiXeL
    Hello!

Hallottam, egy olyan modról amely még szebbé teszi a játék grafikáját.
    Valaki meg tudja mondani, hogy mi a mod neve és honnan tölthetem le?

Előre is kösz.
  • Dietrich
  • Tes Parker
    Hálám üldözni fog!!!
  • SimaSuna #7613
    nogripracing.com
    gtr4u.de

mind2höz regisztráció kell
  • laci 700
    hello
    honnan lehet letölteni az F1-es pályákat gtr2-höz? tudnátok linket adni?Csak ne rapidshare-s legyen!
    Thx!!!
  • Dietrich
    ide felraktam
  • Dietrich
    nekem megvan ha ezt keresed: gtr_hun_pitradio_v0.9
  • tzsoltika
    Érdeklődj a GTR topikba
  • Tes Parker
    És nem tudsz valami linket,ahonnan le lehetne szedi?
  • Szabi1991
    a GTR-es nincs + :S
  • Tes Parker
    Csövi!Ja Ja GTR-hez kellene és le tüdom szedni rapidról,ha feltöltöd.Előre is köszi.De,ha ide felteszed az is jó.
  • Szabi1991
    pff GTR hez kell ? :O

GTR2 re itt van..
  • Szabi1991
    rapidról letudod szedni ?
    (vagy hova töltsem fel ? :)
  • Szabi1991
    én psd be mentem ki, mert a bmp ben nincs átlátszóság..
  • Tes Parker
    Cső Srácok!Valaki tudna adni egy linket,hogy honnan tudom leszedni a sima GTR-hez a magyar PIT-rádiót?A GTR Masters-ről már törölték sajna.Előre is nagyon köszi!
  • tzsoltika
    nagyon szuper! Még az Adelaide-i közönségnek is tetszik :D
  • tzsoltika
    kösz! megyek kipróbálom
  • SimaSuna #7599
    link..
    remélem jó lett :)
  • tzsoltika
    Megcsinálnád nekem? Feltöltöttem a GTR fájlt ide, csak az ablak feliratot kellene és ráird hogy T. Zsolt, a rajtszám az marad.
  • SimaSuna #7597
    lehet rosszul mentetted..
  • tzsoltika
    de amikor teszem vissza a DDS-t a GEditorba akkor hibát ir ki. Vagy nem is kell visszategyem csak másoljam be a DDS-t az autó mappájába?
  • SimaSuna #7595
    GEditorrel megnyitod a GTR filét..kimented a DDS-t..iripperrel megnyitod a DDS-t..kimented *bmp-be..fested..visszaimportálod a festésed a DDSbe
  • tzsoltika
    Hi, hogyan tudok az ablakokra irni? Elolvastam a F.A.Q.-ban hogy hogyan kell, de a GEditor hibát ir ki akkor amikor beexportálom a dds fájlt :S
  • gordon 24
    Itt ebből csak 1db van. Zandwort. A többit nem találom a Pau 67 az régi nem azon mennek már a wtcc-sek. Nekem az kellene persze ha megvan. Portot sem láttam és curtibát sem.. Vagy nem látok?:D
  • AlieN911
    Köszi szépen.. Megtaláltam, pont ott nem néztem ahol volt
  • SimaSuna #7591
    nogripracing.com ^^
  • gordon 24
    Keresek pár db páyát! Egyenlőre sehol nem találtam. Tudtok ezekről valamit? Van GTR2-höz?

Curitiba, Zandwort, Pau, Porto

Ha esetleg tud valaki ezekről valamit jelezze kérem!
    És egy kérdés hogy kell versenynaptárat létrehozni?

Üdv.