10998
  • bardocz
    remélem segítek vele ;)
  • DanielT
    Nos. A tervem némi akadályba ütközött... ugyanis hazaérve most konstatáltam, hogy a játékot kölcsönadtam... f*sza!
  • DanielT
    Ja, most látom, hogy az rFactor videó volt :D Sebaj! Ma GTR2 lesz otthon :)
  • DanielT
    Jobb pályatextúrák, fák, egyebek. Pl a Race is jobb ilyen szempontból már mint a GTR2. Régen vettem elő a játékot de megint megjött a kedvem pont a te egyik alábbi Porche videódat nézve :D A hivatalos patchen kívül érdemes rápakolni még valamit? Nem másik versenyszéria mod-ra gondolok, hanem az alap játékra.
  • Alexease
    En nem hallottam rola;)
    De mi az a "realisztikusabb"?! Reszletesebb festesek, koszolodasok, bump map, kopasok, uj tukrozodes, stb.?! Vagy csak frissebb, az uj szezonhoz igazitott festesek?
    De ha olvastad valahol, akkor probald megkeresni azt a helyet, ahol olvastad:)
  • DanielT
    Valahol olvastam, hogy létezik a játékhoz egy realisztikusabb textúra pakk. Tud erről valaki felvilágosítást nyújtani? Köszi
  • Toby0501
    McLaren F1 Mod
  • MaverickSXT
    az lehet ,de a gep jobban nyomja neki mint te
  • Fox44
    Ok, koszonom szepen az infot!)
  • lac coo
    10-15- ig semmi lassulást nem tapasztaltam, persze illik megválogatni mit teszel fel . A gyenge, összehányt, összelopkodott modokat kerüld el .
  • Szabi1991
    nekem most csak 8 autó mód, és kb 10 pálya van fent :D
  • Fox44
    3-4 modot "kibir" nem?
  • Alexease
    Annyi, amennyinel meg nem akad ossze, nem fagy le, nem lassul be, stb.:) A MOD-olas nem egy funkcioja a jateknak, hanem egy lehetosege;)
  • Fox44
    Hello!

Egyszerre hany mod lehet telepitve?
  • bardocz
    nem értek hozzá:D gyors meg lassú ki-be rugózás,nekem sok:D kerékdőléssel sem vagyok teljesen tisztában,stabilizátor öszetartás nem tudom mire jó:D
    ha állítok vmit egy kocsin az kerékdőlés,kormányzási szög,váltó,gumikeverék,és milyen kemény legyen
  • Debilon
    ésha a saleent is beállítod? :)
  • bardocz
    én bathurston beálított V8-assal jobbat mentem mint állítás nélküli saleenal aszem
  • MaverickSXT
    meg ,de semmi ertelme mert a gt autok sokkal gyorsabbak
  • blory
    Jo hallani hogy nem csak en vagyok igy, az uj gepemen nekem sem indul el mikor betoltote a palyat ki is lep egybol.
  • gabf1
    kétlem h ilyen 1xű. inkább a v8 bajnokság gdb fájljába nézz bele h ez legyen: Game Filter = AND: FULL
  • leho94
    ugy nem hogy egy mappába beteszed mindet???:D csak tipp
  • bardocz
    valahogy azt meg lehet oldani hogy v8 mod kocsijai és gt kocsik egy futamon menjenek?
  • gabf1
    Hello.
    Vki aki próbálta már a WSGT-t, meg tudja mondani h a corvette-et miért nem látni a játékban?
  • lac coo
    Én így vagyok GP4-el, az istennek nem indul el a mostani cuccom alatt ...
    Nem mintha nagy szám lenne, de én nagyon szerettem anno, és kicsit felraktam volna újból .
  • Alexease
    Ja, foleg hogy GPL tuti nem menne, igy hagyom az egeszet;) Az alap program;) Amugyis csak par szazalek esellyel indult a 64bit, csak kivancsisag volt;)
  • Alexease
    Azert jonehany "munka programot" hasznalok (Adobe, AutoDesk, Quark, stb.) ami valszeg kihasznalja a 64 bitet (lebegopontos muveletek) es a nagyobb mennyisegu RAM-ot (4-8Gbyte):) De mivel a kulonbseg egyelore nem olyan nagy, igy csak akkor foglalkoznek a dologgal, ha minden mas tokeletesen fut. De ugy nez ki, annyira nem nepszeru, ertelme sincs, vagyis maradok a regi bevalt tutinal;)
  • lac coo
    Gondolom nem is a játék miatt akar 64-est, de ha nem fog futni normálisan rajta a két tucat szimulátor, akkor marad a 32 bit-nél :)))
  • Air
    Alapvetoen egy 64 bites operacios rendszer semmi plusz szolgaltatast nem nyujt, ha nem 64 bitesre optimalizalt programot futtatsz rajta. Mivel legjobb tudomasom szerint az eddigi jatekok nem tartalmaznak semmifele 64 bites optimalizalast, ezert nincs ertelme alajuk ilyen oprendszert rakni.
  • Alexease
    Sajnos OFF-olnom kell;)
    Gep csere, install, stb., igy gondolkodom uj rendszeren (64 bit). A driverekkel, utility-kel nincs gond, a jatekok a kerdesesek (igy minden topic-ot megszorok):) Igy a kerdes: kinek megy/nem megy ez a jatek 64 bites rendszeren (Windows XP Proffesional SP2 Eng. x64; vagy Windows Vista Ultimate x64). Csak roviden, hogy ne legyen OFF! THX!
  • lac coo
    Mit kell átírni és mire az aud-ban, hogy a maximum fordulatszámhoz tartozó motorhang ne halkuljon el full fordulatnál ?
    Remélem értitek :)))
  • SimaSuna #7639
    akkor no para..
    értelem szerüen le van írva minden..
  • gordon 24
    :D azé csak nem LOL.
  • gordon 24
    Igazából ezt az egészet azért néztem végig mindenhol, mert szeretném a legjobbat.
    Sajnos Rfactor nagyon nem tetszik nekem. A Race egy nagyon fasza játék, de nekem túl nehéz az Ai. Viszont GTR2 az nagyon jó. Ugyhogy a GTR2-a kivlasztott!!

És mindenkinek kösszi a segítséget mind3 topikba!! Nagyon rendesek vagytok!!

Üdv.
  • SimaSuna #7636
    ha 50 alatt van az IQd akkor nem
  • gordon 24
    Na ez kiru! remélem megtudom csinálni!!
  • gordon 24
    Jaja:DD És még NASCAR is:D
  • gordon 24
    Nincs!! Minden bajnokságot összeálitok minden verseny simhez:DD
  • bardocz
    GT Legends ;)
  • Alexease
    Most mar elfogyott;) Vegig ment a rFactor, RACE es GTR2 soron;) Mindenhol meg volt az osszes kerdes, beallitas.:)
  • SimaSuna #7630
    tegyük hozzá azt a kérdést is hogy HOL?
    szerveren vagy saján NET kapcsolattal?..