GTR 2 - FIA GT Racing Game
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
vajon melyik a jobb? na de õszintén.. és ha valamelyik jobb akkor miben..
kérlek titeket indokoljátok meg a válaszotokat.. szeretném tudni, és aztan megvenni az egyiket 😊
Steam: ktomi22 | LoL EUW: ktomi22 | Xbox Live: ktomi22x
Pestről Hazajövet mondtam magamban:Huzasd ki 4,5,6 padlógáz,pici fék vissza 5,4,3,2 éles jobbra,gáz 3,4,5,6 több gáz,nagyon gáz,vissza 5,4,3,2,1 másszunk ki a sóderból!
ez a tökéletes kocsis játék, ami bármikor elé ülve tud még újat adni 😊
u dont have to listen anybody else but me
Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."
i5-2500K, 8G RAM, GTX1060/6GB / Logitech G29 / Win7_64
http://www.f1-info.hu/
Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."
Nekem specca olyan mértékû volt hogy nem segített rajta semmilyen progi.
”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type
érdemes megnézni a verzió számot pl. a momonál vagy az ex-nél ott még mindig 4.60 van miközben ez egy általános 5.0 driver nem csak G25-höz jó!
DFP-hez is frankó...nem tudom logiéknál miért nem frissitik..
a G25-höz kiadott driver jó az EX-hez is és orvosolja a tipusnál fellépõ hibát (FF 80-100%-on, balra kormányzásnál hibádzik a hardver)és mindegyik Logitech kormányhoz jó és erõsen javasolt a használata! 5.0 a verzió száma.
nemi hianyosag van benne de nyugottan lehet rajta menni,kicsit kijottem a gyakorlatbol es most csak ennyire telet,ha lesz ra idom javitom a hianyosagokat
ha 1-2t leszedel..és kicsit magadra állítod simán jó lesz..
1 autót általában 10kör után tudok beállítani..addig minden körben állítom..kormány szög..motor váltó..felfüggesztés...
van 1 jó setup akkor már esély is van 😊
Pestről Hazajövet mondtam magamban:Huzasd ki 4,5,6 padlógáz,pici fék vissza 5,4,3,2 éles jobbra,gáz 3,4,5,6 több gáz,nagyon gáz,vissza 5,4,3,2,1 másszunk ki a sóderból!
én laposabb kerékkel megyek h tapadjon..
"a túlfújt kerék jelegzetesen német hamar kopik így cserélni kell...ezt csak Krügernél lehet megtenni...és Krüger szintén német" 😄 (ezt nemtudtam kihagyni 😄
Megoldódott egy ujratelepítéssel és újrakonfigolással!
THX ALL!
A biztonsági öv lehet, hogy korlátoz a mozgásban, de még mindig nem annyira mint a tolószék!!!
A napokban vettem egy Logitech FF EX kormányt, és nekem a gyári programbjában belehet állítani, hogy külön kezelje a gáz és fék pedálokat. Eddig rendben is van ,de sem GTL sem GTR2-ben nem kezeli külön. Nemértem ,hogy miért?
Szal akinek ilyen kormánya van legyenszives megosztani velem a tapasztalatait! Vagy bárki akinek Logitech kormánya van és bármilyen ötlete van a problémámmal kapcsolatban írjon!
Köszönöm!
ON
A biztonsági öv lehet, hogy korlátoz a mozgásban, de még mindig nem annyira mint a tolószék!!!
találtam 1 új szerverhosting-os szolgáltatót..
olcsón vállalta a gtr2es szerverünk futtatását..
kis jattért 100 férõhelyes TS szerver(antiflood stb modl)
N-Sat Server Hosting
3 hosting cégnek küldtem mélt..
h +lehet e oldani..még nem kaptam választ.
de szólok természetesen
Ja, odaát a GTL topiknak is elkélne már egy, de még nem találtam én sem kifejezetten ilyet. Sztem nem is nagyon esélyes, a többi játéknak (CS, COD) mind van Linuxos dedikált szervere, és az egy nagyon kényelmes dolog. Komplett szerverhosztingot meg legolcsóbban havi 10k-ért találtam (1 éves sszerzõdéssel), de ammeg egy kicsit drága...
Ha találsz véletlenül valamit, szólnál?
ON
nem tud valaki olyan szerverhostingot ahol olcsón tudnának GTR2t futtatni?
sajna mindenhol csak a CS meg az ijenek mennek.
sehol semmi autós szerver 😞
Forza.
Nemhogy örülnétek, hogy jönne mégegy ember!!!
Oszt nemkénn mindennap ezt olvasni hogy jajj hát masem jáccottunk mer kevesen vagyunk!
Zsolesz nézz át a hrc fórumra ha esténként gamézni akarsz!
Kell hozzá:
- Hamachi (majd megmondjuk melyk szoba mermár annyivan mint a szemét)
- 1.1 US Pach
- No CD 1.1 crack
naggyából ennyi a többi meg napról-napra változik mikor melyk pályát töltjük le meg milyen moddal toljuk
Pííísz
“Racing is life; anything that happens before or after is just waiting.” Steve McQueen
Sorry az OFF-ért, de volna egy eladó Logitech MOMO-m, november 29-ig tartó garival, összesen 3 órát volt használva (még "új szaga van") mindössze 25.000 ft-ért megválnék tõle.
Mégegyszer bocs az offért. (választ plíz priviben küldjél)
ON
A pisztácia elfogyott, csokoládé nem is volt.
Egyfelõl mert ezek az autók ennyit fogyasztanak, nem lehet többszáz literes üzanyagtartályuk, ahogy már lett írva..ki kell állni tankolni.
Másfelõl felborul az autó viselkedése ha nagyon megbuggyantod a .gdb-ben.
”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type