10998
  • stupido
    na és hogy sikerült elindítani a mod-ot?
    mert én hülye fejjel nem jöttem rá
  • gordon 24
    Aha ok:D akkor megnézem:D
  • tzsoltika
    UserData/neved/neved.PLR fájlban szerkeszd hogy: Wheels Visible In Cockpit="0"-ról 1-re :)
  • gordon 24
    Na én kipróbáltam! Nekem felment, de nincs kereke belső nézetben a kocsinak meg ilyenek szóval nem tudom. Lehet amiért nálam nincs kereke belsőnézetben te azért nem látod! Valami nem kerek vele!
  • gordon 24
    Én is azért kérdeztem.. Én csak 06-ost tudok.
  • stupido
    esetleg ha ismersz jobbat, dobhatsz te is linket :D

Bár ezt is nehezen találtam
  • stupido
    Fanke

innen
  • gordon 24
    Ha elárulod honnan van a mod megnézem:D!
  • stupido
    hi all!

Felraktam egy f1 2007 modot a gtr2 alá, de nem tudom előcsalogatni. pls help. (a gamedata/teams alatt ott vannak az f1-es autók, de a játékban nem találom)
  • Petter Szajmon
    Valali adna egy leirást hogyan kell a motec et elinditani hogy telemetriát rögzitsen mert a játék felismeri a motec et de de semmit se tudok rögziteni. Mindent megcsináltam ami a FAQ ba van.
  • MaSzKa
    gtr2 modok
  • w77d
    ezenfelül mégegy hiba: Az intenzív használattól igenhamar elkezdenek zörögni, nyikorogni a force feedbackért felelős alkatrészek!
  • gordon 24
    Sajna vannak hibái..
    Nekem is olyan van..

Az egyik:
    - A pedálja kiszokott logosodni illetve a poti kikopik ezért nem ad full gázt. De ez egy otthoni házi barkáccsal megoldható.

- A másik a bot váltoja. Müanyagból van ha túl erőszakos vagy el lehet törni a belső mozgató részet de ettől se kell tartani, mert ezt a kormányt lehet jobb és bal váltóval használni. Ugyen nekünk a jobb váltó kell ha eltöröd atrakod a bal részt jobbra és müködik!

De ezeken a hibákon felül nagyon jó kormány én 2 éve használom és nagyon tetszik! A pedál hiba az a bonnyolultabb történet de ha esetlge előjön lehet segiteni rajta!
  • friday79
    Az mit jelent?
  • w77d
    jó az, nekem is az van, csak ne gyötörd agyon, mert nekem már nagyon kivan csórikám
  • friday79
    MOMO RACING jön nemsokára. Alig várom
  • lac coo
    Dehogy, az még egyelőre semmire nem jó ... Meg gépem sincs alá ....
  • w77d
    te is vistán nyomod?
  • lac coo
    Nem tom, a szokásos bármi lehet kategoria.... Driver, Win, vagy rossz földrajzi fekvés....stb :)
  • w77d
    nem lehet valahogy ezt a "laggot" megszüntetni? Most raktam fel a race07-et és az belső nézetben is így ugrándozik! nagyon idegesítő!
  • w77d
    ekte ugyanezzel állok szemben, visszajátszásban és külső nézetben egyaránt
  • lac coo
    Nekem Race ilyen de csak az instant replay-ben, és csak tv-kamerával...Jó az fps, de az autók szakaszosan haladnak előre az úton, lalassít majd gyorsan előre dobja magát :)))))
  • Alexease
    Szerintem itt kevesen vannak, akik kulso nezetbol tologatjak:) Amugy meg, epp' belsonezetben eroforras igenyesebb a jatek, a MoTeC es a muszerek miatt. Valszeg Vista gond es/vagy tucatnyi mas egyeb (virusirto, spam, tuzfal, driver, stb.).
  • w77d
    van itt valaki még aki Vistán játszik? Nekem amióta Vistám van ez a game szó szerint lagzik külső nézetben! Belülről minden ok, de külső nézetben dobálja a képet!
  • MaSzKa
    ha szeretnék valami bajnokságba indulni akkor kötelező megvenni az eredeti gtr2-t? vagy van olyan esetleg ahol nem feltétel?
  • MaSzKa
    jó lenne olcsóbb lenne a G25 mondjuk 30eft már jó lenne
  • lac coo
    Pau-val eggyütt megy már .....
  • lac coo
    Ha bemásolom a Porto pályát a megfelelő helyre, miért nem indul a játék ???
  • Ombika
    Mennyire nevettem es teljesen igazad van! A gep szarul valt,ugy ahogy van a valtojaval egyutt! :)
  • david508
    kösszi szépen a választ
  • atenza
    Helyes!
  • Atti12
    őszintén szólva nekem is csak kuplung van benyomva :). Jogsi pedig még nagyon messze van... Nemtom, valahogy gyűlölöm ha magátol csinál valamit a járgány. Főleg a fékezés. Na adtól idegrohamot tudok kapni :D. Megyek, leakarok előzni valakit, gondolom magamban kicsit jobban oda rakom a kocsit a kanyarba, erre lefékez.... Szal only kuplung powa ^^
  • atenza
    Kb már nyár eleje óta tudni lehetett h jön egy újabb kormány ami a DFP-t váltja le, csak sajna még nincs kép v adat róla hogy hogyan is néz ki és mi jót tud...
  • tzsoltika
    ott kénytelen leszek megtanulni váltani
  • gordon 24
    Az nehéz:D Az a baj hogy egy olyan pályán ami nem 24h-s Szerintem nem fog változni a idő. Magyarul sose lesz sötétr. Az egy plusz a pályához. Az időt be tudod állitani magyarul tudsz menni 24-h ta ha akarsz de szerintem az időn nem tudsz változtatni. A track mappába át tudod irni a kör számokat. sajna ki kell számolnod:D Kb mennyi kör a 24 óra. Ezt beirod neki 100%-ra teszed a versenytávot és akkor mitomén tudsz menni 700 kört. És megvan a 24h. De megoldást arra hogy sötét is legyen én nem tok.
  • david508
    azt tudom hogy kell elindítani egy 24 órás versenyt. de hogy lehet megcsinálni azt hogy egy olyan pályán legyen 24 órás verseny amely alapból nem az?
  • Alexease
    Ha jogositvany kell neked ahoz, hogy tud, mikor kell egy autonal valtani, akkor "igazabol" is problemak lesznek:D
  • tzsoltika
    én rbr-ben is automata váltót. A gép mégis csak jobban tudja mikor kell váltani, mint én. Majd ha leteszem a soförsulit, akkor majd megpróbálok manuálisan váltani a játékokban is, de addig még van 1 év... :D
  • SimaSuna #7992
    gondolom néztél már versenyt..

Monza skián..
    6-5-4-3-2..gurulva át..balos kanyar végénél fokozatosan adagolva a gázt go ki a kanyarból..
    de sztem próbálgasd..

RBRben is manuális váltót használok..fordulatszám alapján váltok..
  • Szabi1991
    én szeretem a fél-autómata váltót, szal néha szeretek én váltani, de azért a leginkább magától váltogasson :DD