10998

| .:: F.A.Q. ::.| CHEAT| SIMBIN| GTR2 WEB| RSC NEWS| RACESIM-TRACKER| HSW| VirtualR| NOGRIPRACING| GP HUNGARY|
| GTR4U| MaverickSXT Tracks - PACK1 PACK2 PACK3PACK4| GTR2 TRACKS (TEMP) | MAGYARÍTÁS| GTR2 RANK|
BAJNOKSÁGOK/SZERVEREK: | GTR MASTERS|
-
stupido #8030 na és hogy sikerült elindítani a mod-ot?
mert én hülye fejjel nem jöttem rá -
Aha ok:D akkor megnézem:D -
tzsoltika #8028 UserData/neved/neved.PLR fájlban szerkeszd hogy: Wheels Visible In Cockpit="0"-ról 1-re :) -
Na én kipróbáltam! Nekem felment, de nincs kereke belső nézetben a kocsinak meg ilyenek szóval nem tudom. Lehet amiért nálam nincs kereke belsőnézetben te azért nem látod! Valami nem kerek vele! -
Én is azért kérdeztem.. Én csak 06-ost tudok. -
stupido #8025 esetleg ha ismersz jobbat, dobhatsz te is linket :D
Bár ezt is nehezen találtam -
stupido #8024 Fanke
innen -
Ha elárulod honnan van a mod megnézem:D! -
stupido #8022 hi all!
Felraktam egy f1 2007 modot a gtr2 alá, de nem tudom előcsalogatni. pls help. (a gamedata/teams alatt ott vannak az f1-es autók, de a játékban nem találom) -
Valali adna egy leirást hogyan kell a motec et elinditani hogy telemetriát rögzitsen mert a játék felismeri a motec et de de semmit se tudok rögziteni. Mindent megcsináltam ami a FAQ ba van. -
gtr2 modok -
ezenfelül mégegy hiba: Az intenzív használattól igenhamar elkezdenek zörögni, nyikorogni a force feedbackért felelős alkatrészek! -
Sajna vannak hibái..
Nekem is olyan van..
Az egyik:
- A pedálja kiszokott logosodni illetve a poti kikopik ezért nem ad full gázt. De ez egy otthoni házi barkáccsal megoldható.
- A másik a bot váltoja. Müanyagból van ha túl erőszakos vagy el lehet törni a belső mozgató részet de ettől se kell tartani, mert ezt a kormányt lehet jobb és bal váltóval használni. Ugyen nekünk a jobb váltó kell ha eltöröd atrakod a bal részt jobbra és müködik!
De ezeken a hibákon felül nagyon jó kormány én 2 éve használom és nagyon tetszik! A pedál hiba az a bonnyolultabb történet de ha esetlge előjön lehet segiteni rajta! -
Az mit jelent? -
jó az, nekem is az van, csak ne gyötörd agyon, mert nekem már nagyon kivan csórikám
-
MOMO RACING jön nemsokára. Alig várom -
Dehogy, az még egyelőre semmire nem jó ... Meg gépem sincs alá .... -
te is vistán nyomod? -
Nem tom, a szokásos bármi lehet kategoria.... Driver, Win, vagy rossz földrajzi fekvés....stb :) -
nem lehet valahogy ezt a "laggot" megszüntetni? Most raktam fel a race07-et és az belső nézetben is így ugrándozik! nagyon idegesítő! -
ekte ugyanezzel állok szemben, visszajátszásban és külső nézetben egyaránt -
Nekem Race ilyen de csak az instant replay-ben, és csak tv-kamerával...Jó az fps, de az autók szakaszosan haladnak előre az úton, lalassít majd gyorsan előre dobja magát :))))) -
Szerintem itt kevesen vannak, akik kulso nezetbol tologatjak:) Amugy meg, epp' belsonezetben eroforras igenyesebb a jatek, a MoTeC es a muszerek miatt. Valszeg Vista gond es/vagy tucatnyi mas egyeb (virusirto, spam, tuzfal, driver, stb.). -
van itt valaki még aki Vistán játszik? Nekem amióta Vistám van ez a game szó szerint lagzik külső nézetben! Belülről minden ok, de külső nézetben dobálja a képet! -
ha szeretnék valami bajnokságba indulni akkor kötelező megvenni az eredeti gtr2-t? vagy van olyan esetleg ahol nem feltétel? -
jó lenne olcsóbb lenne a G25 mondjuk 30eft már jó lenne -
Pau-val eggyütt megy már ..... -
Ha bemásolom a Porto pályát a megfelelő helyre, miért nem indul a játék ??? -
Mennyire nevettem es teljesen igazad van! A gep szarul valt,ugy ahogy van a valtojaval egyutt! :) -
david508 #8001 kösszi szépen a választ -
Helyes!
-
őszintén szólva nekem is csak kuplung van benyomva :). Jogsi pedig még nagyon messze van... Nemtom, valahogy gyűlölöm ha magátol csinál valamit a járgány. Főleg a fékezés. Na adtól idegrohamot tudok kapni :D. Megyek, leakarok előzni valakit, gondolom magamban kicsit jobban oda rakom a kocsit a kanyarba, erre lefékez.... Szal only kuplung powa ^^ -
Kb már nyár eleje óta tudni lehetett h jön egy újabb kormány ami a DFP-t váltja le, csak sajna még nincs kép v adat róla hogy hogyan is néz ki és mi jót tud... -
tzsoltika #7997 ott kénytelen leszek megtanulni váltani -
Az nehéz:D Az a baj hogy egy olyan pályán ami nem 24h-s Szerintem nem fog változni a idő. Magyarul sose lesz sötétr. Az egy plusz a pályához. Az időt be tudod állitani magyarul tudsz menni 24-h ta ha akarsz de szerintem az időn nem tudsz változtatni. A track mappába át tudod irni a kör számokat. sajna ki kell számolnod:D Kb mennyi kör a 24 óra. Ezt beirod neki 100%-ra teszed a versenytávot és akkor mitomén tudsz menni 700 kört. És megvan a 24h. De megoldást arra hogy sötét is legyen én nem tok. -
david508 #7995 azt tudom hogy kell elindítani egy 24 órás versenyt. de hogy lehet megcsinálni azt hogy egy olyan pályán legyen 24 órás verseny amely alapból nem az? -
Ha jogositvany kell neked ahoz, hogy tud, mikor kell egy autonal valtani, akkor "igazabol" is problemak lesznek:D 

-
tzsoltika #7993 én rbr-ben is automata váltót. A gép mégis csak jobban tudja mikor kell váltani, mint én. Majd ha leteszem a soförsulit, akkor majd megpróbálok manuálisan váltani a játékokban is, de addig még van 1 év... :D -
gondolom néztél már versenyt..
Monza skián..
6-5-4-3-2..gurulva át..balos kanyar végénél fokozatosan adagolva a gázt go ki a kanyarból..
de sztem próbálgasd..
RBRben is manuális váltót használok..fordulatszám alapján váltok..
-
Szabi1991 #7991 én szeretem a fél-autómata váltót, szal néha szeretek én váltani, de azért a leginkább magától váltogasson :DD