GTR 2 - FIA GT Racing Game
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Pörgesd föl magad, az\'t bármi van bassz fel egy napszemüveget, rúgd ki a gázt padlóig, rúgd ki a kúrva anyját, hajoljon a lemez a kompresszorod úgyis jobban szív, mint bármelyik csajod!
Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."
Pörgesd föl magad, az\'t bármi van bassz fel egy napszemüveget, rúgd ki a gázt padlóig, rúgd ki a kúrva anyját, hajoljon a lemez a kompresszorod úgyis jobban szív, mint bármelyik csajod!
de nemsokára hasznát vesszük jónéhányan 😊
így is kösz a fáradozásod! 😊
ha megnyitod a tömörített mod-ot, látod a könyvtárszerkezetet, egyértelmû lesz utána már
- Debilon - Powered by BA3 Zájc, nú págágyí!
Uj vagyok ebben a forumban es rengeteg kerdesem lenne, de nyugi nem fogom feltenni oket. A mai napom idaig azzal telt hogy tobb szaz MB kiegesziteseket szedtem le a jatekhoz. Sajnos csak most kezdtem el jatszani a GTR2-vel, holott mar a kiadasa pillanatatol megvan. Szoval meg nagyon nem vagyok tisztaban a dolgokkal.
Csak egy kerdesem lenne. Ha leszedek valami modot Pl: DTM 07, akkor azt a GTR2 fokonyvtar /Game data / Locations / konyvtarba kell bemasolnom? Valaszotokat elore is koszonom.<#worship>#worship>
Napjaink Italo zenéi a 80-as évek stílusában (:
ip-t a hálózati game IP-be kell beírni(csak ha eredeti game van akkor lehet használni)
a többieket nem csak magadat tudod látni..engedélyezni kell a HUD vagy az LCD-t és a játékban a 2es billentyû..baloldalt hanyadik vagy..jobboldalt legjob kör..aktuális..lent baloldalt segítségek és a benya..
jobboldalt sebességfokozat sebesség..
Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."
eh, pedig mindig azzal mentem, még F1C alatt 😄 kár érte, a változatosság nem ártott volna 😊
Forza.
idén nincs már opel!
GERAPPPAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!
\"Minek inni és mászni, ha lehet szívni és szállni?\"
hsw nézem a képeket és ami hátulról van kék kocsi az az..
milyen beállításokkal van ez a kép leho?
a rajt utáni kanyarban 😄
[/img]
\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\" - Colin Bruce Chapman
u dont have to listen anybody else but me
nem minden autóba tesznek fullos motec egységet/kijelzõt...
A biztonsági öv lehet, hogy korlátoz a mozgásban, de még mindig nem annyira mint a tolószék!!!
1) launch the server ( MotecAdd Server).
2) launch the client (TZR MotecAdd)
3) launch GTR2.