GTR 2 - FIA GT Racing Game

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

friday79
Azzal a névvel?Melyikkel a Fridayjal?Tiszta hülyék ezek akkor.Meg nemzetiség,azt honnan tudják?Csalok?Hát rohadtul nem csaltam,sõt nem is ütköztem,mert egy autóval találkoztam a pár kör alatt

Pörgesd föl magad, az\'t bármi van bassz fel egy napszemüveget, rúgd ki a gázt padlóig, rúgd ki a kúrva anyját, hajoljon a lemez a kompresszorod úgyis jobban szív, mint bármelyik csajod!

Dietrich
válasz német nevet és nem rúgnak ki..azzal a névvel csak Toca3 szerverrõl szokás <#hehe>

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

SimaSuna
csalsz..vagy éppen nem kedvelnek..
lehet stílus..név vagy nemzetiség miatt...
friday79
Az R-D-Grüne szerverén mentem idõmérõt a Nordshleife 24h pályán.Elsõ lettem,aztán kiszavaztak.Kérdésem az,hogy miért szavazhatnak ki?

Pörgesd föl magad, az\'t bármi van bassz fel egy napszemüveget, rúgd ki a gázt padlóig, rúgd ki a kúrva anyját, hajoljon a lemez a kompresszorod úgyis jobban szív, mint bármelyik csajod!

friday79
Okés,köszi szépen

kaposi1
Koszi.

Napjaink Italo zenéi a 80-as évek stílusában (:

SimaSuna
még nem volt szerencsém..épp szervert találtunk és most folynak a munkák a telepítés kiegészítések felrakásában..
de nemsokára hasznát vesszük jónéhányan 😊
így is kösz a fáradozásod! 😊
a locationsba a pályák mennek...

ha megnyitod a tömörített mod-ot, látod a könyvtárszerkezetet, egyértelmû lesz utána már

- Debilon - Powered by BA3 Zájc, nú págágyí!

Me0w
Kiprobaltad mar az ftp-s cuccot? 😊

Together we'll fly someday...

kaposi1
Sziasztok!
Uj vagyok ebben a forumban es rengeteg kerdesem lenne, de nyugi nem fogom feltenni oket. A mai napom idaig azzal telt hogy tobb szaz MB kiegesziteseket szedtem le a jatekhoz. Sajnos csak most kezdtem el jatszani a GTR2-vel, holott mar a kiadasa pillanatatol megvan. Szoval meg nagyon nem vagyok tisztaban a dolgokkal.
Csak egy kerdesem lenne. Ha leszedek valami modot Pl: DTM 07, akkor azt a GTR2 fokonyvtar /Game data / Locations / konyvtarba kell bemasolnom? Valaszotokat elore is koszonom.<#worship>

Napjaink Italo zenéi a 80-as évek stílusában (:

SimaSuna
iányítás..online..ott lehet beállítani a gyorszövegeket..majd az irányítás menüben kalibrálhatod gombokra...
ip-t a hálózati game IP-be kell beírni(csak ha eredeti game van akkor lehet használni)
a többieket nem csak magadat tudod látni..engedélyezni kell a HUD vagy az LCD-t és a játékban a 2es billentyû..baloldalt hanyadik vagy..jobboldalt legjob kör..aktuális..lent baloldalt segítségek és a benya..
jobboldalt sebességfokozat sebesség..
friday79
Na feltenném kérdéseimet.Tehát: Hogyan lehet ezeket az úgynevezett gyorschat billentyûket használni futam közben.Azokat amelyekhez alapból a Thanks,Sorry ilyesmi van hozzárendelve.+ ha van egy server IP-m azt hová írjam be?Illetve,honnan tudom,hogy a többiek éppen,hogyan állnak,ha nem akarok bemenni a boxba?

szerintem szedd le... király... 😄
én a képre reagáltam...nem szedtem le a MOD-ot.. 😊

jogos... de itt lehet menni három bajnokságban is... 02,05,07... és a 07es bajnokságban nincs is opel... 😄
Dietrich
én a valós DTM bajnokságra mondtam, h nincsenek opelek benne.

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

szerintem a readme-ben világosan le van írva, hogy nem csak a 07es autók vannak benne...
Sziasztok! Feltelepítettem a játékot, még eddig salynos nem adta meg a gép a lehetõséget rá, de most elvileg mennie kéne. Megy is, amíg nem akarok versenyezni. A menü simán megy, amikor pedig a box-ból történne a kihajtás kilép. Ha verseny módba van, akkor sikerül végig nézni a mezõnyt, és utánna lép ki. Lécci segítsen valaki. Elõre is köszi.

arty
😞

eh, pedig mindig azzal mentem, még F1C alatt 😄 kár érte, a változatosság nem ártott volna 😊

Forza.

leho94
gyerekek tisztadtm topik

\"Minek inni és mászni, ha lehet szívni és szállni?\"

tavaly sem volt asszem 😄

Dietrich
így van!
idén nincs már opel!

a 2007-es évben a DTM-ben nincs Opel aszem! Mindenki Audival meg Mercivel tolja, van benne régi Mercedes C, de Opelt nem láttam. Leho, azt mondtad nézed a DTM-et! 😊

GERAPPPAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!

leho94
aham opel de remélem lesz vmi javítás amibe az idei kocsik vannak:S

banyek, ebben tényleg van opel?
hsw nézem a képeket és ami hátulról van kék kocsi az az..

😄 a mercire aszittem hogy a 2005-ös opel..

milyen beállításokkal van ez a kép leho?

lac coo
Ezek TRD modellek ?

Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!

Alexease
Rajzfilm?!😊 <#idiota><#zavart1>
leho94
nah hamár a dtmrõl van szo mivel ma volt norisringen a race ezért mentem én is eggyet.
a rajt utáni kanyarban 😄
[/img]

bertino
170 fps

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

lacica
Nektek nem akadozik??? Bármi más gyönyörûen megy de ez az 1 szarozik!!!!

nnagyon zsír

leho94
jaja....sztem jo lett

batihu
Sziasztok! Milyen a DTM 2007 MOD? Érdemes letölteni?

\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\" - Colin Bruce Chapman

leho94
óóóhh sry

és [email protected] (msn) 😊

leho94
nah szal akinek teccik az jöhet a dtm ligába amit tzsoltika és én szervezunk.ingyenes!!!! [email protected] ( msn )

autoszimulator
köszi <#worship>

.: mobilize.hu :.

friday79
Köszi,de rohadtul nem tudom összelõni,hogy menjen is vele.

Cowek
Lehet hogy az oktatásnál be vannak kapcsolva segítségek.

http://www.f1-info.hu/

VRSDM
idõmérõn a gép, csodaszép íveket és idõket megy, versenyen meg olyan féktávokat vesz néha hogy csak lesek :S 😄

u dont have to listen anybody else but me

Igyekszek íven autózni, elõl hátul közepes slick gumik vannak, majd kipróbálom elöl lágy slick-el is, de 9 mp akkor is sok akárhogy is nézzük😞

SimaSuna
függ a kerekek hõmérsékletétõl..
meg hogyan veszed a kanyarokat..(íven autózol-e?...)
leho94
talán izgulsz??XD<#beka3>

pedig a 360-asban tuti nem mûködik a valóságban 😊
nem minden autóba tesznek fullos motec egységet/kijelzõt...

sikura
Én sem éétem. <#zavart2>

A biztonsági öv lehet, hogy korlátoz a mozgásban, de még mindig nem annyira mint a tolószék!!!

Valaki?

SimaSuna
To use the network mode:
1) launch the server ( MotecAdd Server).
2) launch the client (TZR MotecAdd)
3) launch GTR2.
SimaSuna