10998

| .:: F.A.Q. ::.| CHEAT| SIMBIN| GTR2 WEB| RSC NEWS| RACESIM-TRACKER| HSW| VirtualR| NOGRIPRACING| GP HUNGARY|
| GTR4U| MaverickSXT Tracks - PACK1 PACK2 PACK3PACK4| GTR2 TRACKS (TEMP) | MAGYARÍTÁS| GTR2 RANK|
BAJNOKSÁGOK/SZERVEREK: | GTR MASTERS|
-
tzsoltika #7990 nekem is megy rendesen, semmi bajom vele, csak a Monza-i első-második kanyart mindig elrontom, és a homokba kerülök, vagy pályalevágással megbüntetnek. Utálom monzát :D. Manuális váltót még nem próbáltam :) nem tudom hogy mikor kell visszakapcsolni, az eszemtől a hajtű kanyart is 5-6-os sebességben venném be :D -
annakidején mikor kijött a game..én is segítséggel indultam el..de mára már csak a kuplung van engedélyezve.
csinálni kell 1 jó setupot..vagy 1 meglévőt magadra állítani..
neten sok jó van..bár nekem némelyiket átkell állítani dolgokat..
ha tudod h mit mivel állítol akkor tudol igazán jó setupot csinálni..
Stabilitás...felesleges..ha bukni kell hát bukjunk..
Törés...ahogy Amiga mondta értelmetlen..
Kuplung..ha nem G25d van akkor van értelme és ajánlott.
Váltó..ki hogy megy..manuálisan azért élvezhetőbb
Fékezési segítség megint felesleges..2.3.kör után látható a pálya "íve"
Kanyarodási segítség..minek?..tekerni kell a kormányt.. :D
nah de kinek hogy megy..
-
tzsoltika #7988 kormánnyal -
kománnyal v nélküle? -
tzsoltika #7986 nekem a stabilitás, törés, automata kuplung és váltó, van bekapcsolva. Csak monzában használom a fékezési és kanyaritási segitséget mert az nélkül az első kanyart mindig elrontom :S -
Az első 5 segítséget billel is nyugodtan kikapcsolhatod. Csak állítsd "kezdőre" a szimuláció mértékét.
A sérthetetlenség bekapcsolása pl. teljesen értelmetlen egy autós játéknál. A lényeget veszi el. -
24órás futamot indítol el..
-
david508 #7983 hellosztok. lenne egy kérdésem: hogy lehet hogy 24 órás verseneket létre hozni? -
dibusz #7982 itt de regisztrálni kell. -
stupido #7981 hi
youtube-on van egy csomó videó fönt egy f1 2007 nevű modról, de sehol nem találom magát a modot. Honnan lehet leszedni?
thanx -
XP felismeri -.- -
Lenne egy DFP,de az eladó azt mondta,hogy csak playstation-hoz lehet használni, pc driver hiánya miatt.Gondolom az letölthető netről nem? -
Meg semmi hir,kitudja mikor jon az! :( -
Nekem EX em van. nagyon jó kis kormány, egyetlen egy hibája az amit Suna mondott. Hogy 92°-ba lehet fordítani csak :S -
Őszinte leszek,nincs sok tapasztalatom a kormányokkal kapcsolatban.Hajlok az EX felé,de nem tudom. -
EX hátrány a 90°ig fordítható kormány..+ h nincs benne botváltó..hanem pillagó van helyette..
DFP-t nem is fogol találni..
-
Logitech oldaláról eltünt a DFP...valószinüleg újabb szériát adnak ki. -
Igazából 15k körül akarok venni.Kérdés,hogy az EX nyújt-e hasonló élményt,mint a DFP.Amúgy még találtam boltban DFP-t újan. -
Milyen utód??? -
DFP-t nem fox találni..kifutó volt..
de a Logitech hamarosan hozza az utódját...
most az EX 15k..a DFP 20 körül volt..sztem várj 1 kicsit..
-
Na most vennék kormányt.Ki mit ajánl?EX-t,vagy DFP.Érveket és ellenérveket kérek.Köszi -
Hát,ha arra a 15 megás file-ra gondolsz,azzal nem jó. -
?..
ha telepítve van akkor csak 1 no dvd crack kell..
torrenten találsz..
vagy nemértem mit akarsz írni..
-
Felraktam az eredetiről,és oda dobjam be a cracket,miközben egy leszedet képfile-t bemountolok?Vagy,hogyan értetted? -
TDU topicba nézz be, ott volt 1 emberke aki árult :) -
Köszi,megpróbálom
-
használd a No DVD cracket...
semmi baja nem lesz tőle a játékodnak..én is úgy használom..
-
Még egy kérdés.Valaki árult itt dfp-t.Árul még az az ember? -
Egy kérdés.
Megvan eredetiben a játék,viszont jó lenne,ha nem ezt cseszném szét az állandó ki/berakással.Van rá valami mód,hogy lemásoljam?Nem tippek kellenek,hanem konkrét tapasztalatok.
Köszi -
nekem nem tetszett, tapad mint a retek, mind1 mennyivel mész,hangs se nagy szám, felejtős nekem. -
atiwrc #7960 Valaki probálta már a lancer evo8 modot?? -
tzsoltika #7959 ez tuti hogy valami addon pályán volt, mert az eredeti pályákon nincs ilyen. Amire emlékszem az az hogy Barcelonaban a Campsa kanyart mindig kiszélesitem és ott van egy pár bólya amit mindig elütök és azok nem viselkednek falként. Próbáld csak ki :) -
1xü..nem kell bólyának menni...
ha meg nekimész..akkor meg hallgasd a füleddel..
én úgy megyek..a csapattal is meg online is..
-
Hát ez földkörüli pályára állt...
Egyszerűen nem tudok játszani azóta a GTR2-vel, amióta a gumibólyák nem letörik a tükrüt, hanem falként viselkednek...
Emészthetetlen nekem hogy 121 megából az LFS-ben mindennek van súlya, itt meg flanc, és tönkre teszi a realitást az ütközés modell.
Na bocsi, nem ócsárolni akartam, csak vélemény volt :-) -
jui #7956 köszi -
tzsoltika #7955 JPBS - Prototypes mod -
jui #7954 JPBS-prototypes modra gondoltam nem a SCC-modra! -
tzsoltika #7953 #7941 :) -
:D
-
Esetleg kirjam neked a banner ala a kivansagodat?! Akkor nem kellene minden nap ugyan ezt beirnod.