GTR 2 - FIA GT Racing Game

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

sikura
Hûûû nagyon baba lenne! NA ezek a hangok nagyon kellenek a játékba!<#idiota>

A biztonsági öv lehet, hogy korlátoz a mozgásban, de még mindig nem annyira mint a tolószék!!!

lac coo
De amúgy vannak ilyen cuccok RSC-n meg Nogrip-en ... Valahol láttam már nem is egyet ...

Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!

VRSDM
ez már nagyon off de leírom max törlik :$
oszt.társamnak van 1.6 terrabájtnyi merevlemeze, és a vicc hogy kb. 30giga van szabadon 😄 ottvagyok nála, mondom megvan az xy játék? " várjál rákeresek " aztán valahol meglett 😄 és kb. mindennel így van, ha kell neki nem torrentet hanem winxp keresõt izzít 😄
on. 😄
rem. meglesz ;]

u dont have to listen anybody else but me

lac coo
Bár lövésem sincs hol lehet, nem erõsségem az arhíválás 😊)))Mindent lementek lemezre csak sose tudom mit melyikre 😊)))

SimaSuna
xD
VRSDM
<#worship>

lac coo
Ha megtalálom, hétvégén berakom ...Bár csak BMW-hez van, de egyszerû berakni bármi alá, néhány sort kell bemásolni, majd leírom ...

VRSDM
ROTFL 😄 kinnt nálunk bazinagy vihar van, erre látom a hangpackos filmeden esik az esõ mondom magamban, na ezt már láttam, mindjárt villámlik benne, majd mondom " ááá ez régen is ilyen élethü volt ? " aztán jön be az asszony hogy ... hallottad mekkorát dörgöt az ég 😄 mondom jaa hogy az kinnt szólt? 😄

Lacco - nem akarod kiadni ezt WIP-ben ez a féktárcsa nyikorgás valami állat ;]

Igen pl.: az összes Ferrariban nem lehet az LCD váltani. Nem gondolom, hogy azokban nem mûködne teljes értékûen a valóságban.
Sziasztok!

Az lenne a kérdésem, hogy miért van az, hogy a pilóta iskolában a barcelonai pályán Porsch GT3 RS-el 1:40 körüli idõket megyek, viszont gyakorlásban csak 1:49 körülieket? Pedig a benzint is harmadára csökkentetem, a beállításokon nem változtattam...

Nem értem<#szomoru1>

friday79
Köööszi,várom.

Pörgesd föl magad, az\'t bármi van bassz fel egy napszemüveget, rúgd ki a gázt padlóig, rúgd ki a kúrva anyját, hajoljon a lemez a kompresszorod úgyis jobban szív, mint bármelyik csajod!

nem mindegyik kocsiban van teljeskörû MOTEC...pl. (asszem) 360-asban sem lehet váltogatni, hogy mit jelezzen ki
vagy mire gondolsz, hogy nem mûködik?

- Debilon - Powered by BA3 Zájc, nú págágyí!

SimaSuna
nemsoká feltöltöm mert törölték a linkjét az FR oldalakról..
friday79
Erre van egy linked?Köcce

Pörgesd föl magad, az\'t bármi van bassz fel egy napszemüveget, rúgd ki a gázt padlóig, rúgd ki a kúrva anyját, hajoljon a lemez a kompresszorod úgyis jobban szív, mint bármelyik csajod!

friday79
😊 akkor én a rosszabbakkal versenyeztem,mert a 2. legjobb idõt mentem.Lesz ez még jobb

Jó lenne. 😉 (Az új Simbin motorral.)
Na ez az. Ilyesmi.

Fékhang:
FIA GT Onboard footage
SimaSuna
WSGT-t igen kijött 1 csomag..
mellesleg nagyon sok mod/track van hozzá..
mi a V8 és a WTCC modot használjuk mostanság..
van +még csomó kiegészítés..
(nogripracing.com)
Megjavítja az LCD a játékban? Hivatalos Motec mod/ javítás.

A GT autók alá gondoltam a fékhangot. Megdobja a játékélményt. (szerintem)

A WSGT csinálja a kóreai vagy kínai gyerek (távolkeleti)? Jött ki belõle 1 vagy 2 csomag. Ha jóra gondolok ott a kocsi nagyon ramatyul néztek ki. Azért egy Simbin által készített autómodell "fizikája" is jobb, vagy valamelyest valóságon alapszik. (talán)
SimaSuna
höh..úgynézki az éven kapunk új játékot? GTR 3?? 😄
lac coo
Valahol van egy ilyen félkész hangpack-om , csak soha nincs idõm befejezni 😊)))Video ....

SimaSuna
LCD kijelzõ..aszem motec mod van hozzá..
FÉk hang van a WTCC modban..bár nekem nincs szükség rá.
WSGT pack (2006os szezon) útban van..csak kitudja mikor ér "ide" ki a valóságba..
Mondjuk az 1.2-re. 😊 (Nem olyan tökéletes még ez a progi.)

Pl.: nem mûködik az LCD kijelzõ néhány autónál.

Beletehetnék a "felvisító" fékhangot mint a WTCC-ben (GTR autóknál is van ilyen igazából.). 😊

Talán a 2005 (vagy 2006 / 2007) szezon autói/pályái. (Csak egy kis munka lenne.) 😉

stb.
SimaSuna
mire gondoltál?..
1.1 patch kint van...
A Simbin nem akar kiadni egy újabb javítást? (Lenne még javítanivaló.) Vagy valami kieget?
SimaSuna
gondolom install.exe / vagy gamedata mappa copy
Me0w
Versenyben a jobbak korei 1:34 koruliek, a qualify elsoseg altalaban 1:33 alatti.

Together we'll fly someday...

friday79
Ha érdekes,akkor Ferka F550 Maranello

friday79
Estoril 1.38.758 az milyennek számít?

Valaki megtudja nekem mondani,hogy a Peugeot 908-at,hogy kell berakni???

Dietrich
<#taps>
és tedd hozzá a DFP pedálja jobb mint a momoé!

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

bertino
2Oért veszek DFPt ujonnan, 2 eves garival, postával együtt 😊

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

Am nekem egy Logitech Momo kormányom van és sztem ez a kormány az ami árbais jó és teljesítménybe is.
Am 25e ért vettem de megérte

friday79
Köszi.Megnézem

<#eljen>

i5-2500K, 8G RAM, GTX1060/6GB / Logitech G29 / Win7_64

Dietrich

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

bertino
ték -.-

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

Kösz.

SimaSuna
rivatuner
Off
milyen progival rakod ki a (videokártya?) hõmérsékletét?
On.

Dietrich

friday79
Ok,de hogyan váltogassam a modokat?Meg hol?

Dietrich
ha kinn vagy a pályán akkor a c betût nyomd meg..

leho94
váltogasd a modokat...ott lesz

\"Minek inni és mászni, ha lehet szívni és szállni?\"

leho94
ott a chat de csak online tudsz chatelni😄

\"Minek inni és mászni, ha lehet szívni és szállni?\"

friday79
Felraktam az F1 modot rá.Az,hogy a búbánatba jön elõ?

friday79
Még egy kérdés.Verseny közben,hogy lehet írni a többieknek?Vagyis nem verseny,hanem mondjuk edzés.

Sziasztok!
Ha jól emlékszem volt nekem egy aktuális vonalvezetésû Hungaroringem, de egy újratelepítés során elveszett. Ha valakinek megvan, nem rakná fel valahova átmenetileg? Kösz!

friday79
Egy kérdés.A multiplayer jelszavamat hol tudom megváltoztatni?A felhasználónevet gondolom nem lehet.

csm
köszkösz

BMW 325 iX Rallye Car :)