GTR 2 - FIA GT Racing Game

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

hova tudod benyomni? mit jelent ez?

- Debilon - Powered by BA3 Zájc, nú págágyí!

SimaSuna
minden neves, legendás dolgot elvesznek..
látná senna vagy akárki más régi versenyzõ..forogna sírjában..
Ginger17
...hát ez valami codálatosz lett. <#confused> Még egy legendával (buszmegálló) kevesebb.

&#8220;Racing is life; anything that happens before or after is just waiting.&#8221; Steve McQueen

Dietrich

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

SimaSuna
ebben is forma 1 kéz van..
SimaSuna
trogerzsiger
Háát betudom nyomni a kormányt :-D

SimaSuna
lol..
hûha..
ha elkészül a játékba elég nehéz lesz megszokni..
Ginger17
Láttátok, mit csináltak a "buszmegállóból"? <#ijedt>

Spa

&#8220;Racing is life; anything that happens before or after is just waiting.&#8221; Steve McQueen

ehhez kéne a kormány típusa...szerintem

de force feedback-es, vagy csak vibrás?

- Debilon - Powered by BA3 Zájc, nú págágyí!

trogerzsiger
HellO!!

Van egy új kotrmányom, sajna a mákáját nemtudom megmondani, csak annyi van ráírva hogy rush hour ride, na mármost a gép felismeri kalibrálva van. Játékban is minden oké, kivéve hogy amikor nem teljesen fordítom el a kormányt remeg az egész. Mi leht a baj? faqban nem találtam rá megoldást.

friday79
Úgy belém jöttek kb 150-nel,hogy azt sem tudtam merre járok.Tehát semmiképpen sem tartom jogosnak.

Pörgesd föl magad, az\'t bármi van bassz fel egy napszemüveget, rúgd ki a gázt padlóig, rúgd ki a kúrva anyját, hajoljon a lemez a kompresszorod úgyis jobban szív, mint bármelyik csajod!

VRSDM
véletlen nem úgy löktek ki hogy a pályára elõzéssel tértél vissza? akkor ne csodálkozz...

u dont have to listen anybody else but me

friday79
Vannak azért érdekes dolgok multiplayerben.A sok barmot nem említem,de az,hogy a játék nekem ad stop and go-t mert kilöknek a kanyarban,háááát,ez kis javításra szorulna.

Pörgesd föl magad, az\'t bármi van bassz fel egy napszemüveget, rúgd ki a gázt padlóig, rúgd ki a kúrva anyját, hajoljon a lemez a kompresszorod úgyis jobban szív, mint bármelyik csajod!

Ginger17
Mámámá, mingyá' kész is... <#idiota>

Dietrich
mit?
átkonvertálni gtr2-be 😊

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

Ginger17
Köszi, de mit csináljak vele??? Amúgy köszi a fáradozást, átbuzeráltam a demo-s változatot, mostmár rendesen megy. Megvan benne a surranóút is, hogy ne keljen teljes felvezetõ kört menni... <#papakacsint>

bardocz
köszönöm<#worship>
Dietrich
"The Mother" néven futott..
itt van GTR-hez

Ginger17
Jóvanna, mert én ilyen hülye vagyok. <#idiota> Régi autókkal, régi pályán szeretek menni. Egyébként a link, az a verzió, amit keresek, csak az a baj, hogy a Barcelona könyvtárba kell bemásolni, úgy müxik.
Há' mindegy. Ha lesz kedvem, átirogatom rensdesen márha lehet ilyet csinálni... kösz.

lac coo
Ez miért nem jó ???
Többféle nyomvonal van, köztük a ma használatos pálya nélküli is ....

Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!

Ginger17

Ginger17
Mondom, hogy megtaláltam, csak még buherálni kell... ez a 1983-as, még az új rész nélkül... csak demos, és nemtom mûxik -e.

Ginger17
Találtam vmit: csak az meg a még a demo-hoz van és Barcelona néven fut... megnézem.

lac coo
Az a pálya ma is mûködik, az egy mai verzió. Mást nem fogsz találni ...

Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!

Ginger17
Nem hinném... azthiszem "The Mother" néven futott. Találtam egy GTL verziót, át is konvertáltam, de az ilyen felemás átmenet: a régi pálya telepakolva új feliratokkal, meg szállodával... 😞 Azért köszi.

Dietrich

Ginger17
Még mielõtt jönne a rengeteg link, nekem az a verzió kellene, ami még a modern f1 -es pálya kiépítése elõtti. '70-es '80-as évek... a '70-es GT mod-hoz kellene. Vhol tuti van, mert tekertem már rajt, de amióta kijött az új változat, ez 1xûen mintha eltûnt volna... 😞((

Vkinek megvan esetleg?

Ginger17
Sziasztok!

Tud valaki egy linket a régi(!) nürburgringhez?

kaposi1
Jol van na! Teljesen igazad van.
A palyakat mar bepakoltam,es minden frankon muxik.
A Modokat meg ma szeretnem hazavinni.
Figyelmetlen voltam.Bocsi.<#eljen><#worship>

Napjaink Italo zenéi a 80-as évek stílusában (:

<#gonosz1>

Dietrich
Te frankón nem vágod ennyire? Már leírtam privibe is miután megkértél rá..

<#wink>

kaposi1
Hálásan köszönöm.<#worship>

minkét rar fájlban van egy telepitõs exe,ami betelepiti a mappába ahova kell..

kaposi1
Sziasztok!
Megköszönném ha valaki du 2-ig megírná hogy pontosan melyik könyvtárba kell bemásolni a DTM 07,ill. az F1 modok rar file-jét. Mellóbol vinném haza mert otthon csak szeptembertöl lesz netem. Nagyon jó lenne ha már a hétvégén ki tudnám próbálni. Ebben kérném a segítségeteket.
Elõre is köszi szépen.

bardocz
baszki nem találom wtcc modot gtr2-höz,csak bmw modot,vaalki tud adni linket?
laci 700
thx!

SimaSuna
jaja..boszútálltam <#hehe>
Dietrich
már vége volt a futamnak..bosszút állt 😉

Istencsászár
Mi az értelme annak hogy 100al beleszáll valaki a másikba ?

/ csak kérdi /

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

SimaSuna
Dietrich
http://www.nogripracing.com/files.php?subcat=47

Dietrich
van

Me0w
http://www.racesimulations.com/GTR2/screens/showpic/12985/dateD.html

Together we'll fly someday...

laci 700
GTR 2hösz van F1es mód?
thx

bertino
nem hülyék
magyar CS serverekrõl is hajigálják ki a külföldi népet

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

<#vigyor3>

Dietrich
akkor lehet az volt csak a bajuk, h jött egy idegen és lenyomta õket..nekik ez meg nem tetszett.