10998

| .:: F.A.Q. ::.| CHEAT| SIMBIN| GTR2 WEB| RSC NEWS| RACESIM-TRACKER| HSW| VirtualR| NOGRIPRACING| GP HUNGARY|
| GTR4U| MaverickSXT Tracks - PACK1 PACK2 PACK3PACK4| GTR2 TRACKS (TEMP) | MAGYARÍTÁS| GTR2 RANK|
BAJNOKSÁGOK/SZERVEREK: | GTR MASTERS|
-
hol tudom beállítani hogy legyen sc baleseteknél(pl borul autó)? -
Alexease a Safety Car sebességét hol tudom változtatni?
néztem a pálya leírásban ott nincs
néztem a safety fájlaiban ott sincs..
van vmi 5leted? -

-
Arra számítasz, hogy félreáll a villogódra akit le akarsz előzni ? 

-
deh :D -
Csak nem azzal jönnél versenyezni? 
-
(Y)
lassan rájövök a dolgokra :)
köcce! -
Elvileg meg lehet oldani, az egy kulon object, sajat textura beallitasokkal. At kell tenni es pozicionalni a PaceCar-bol. -
Alexease azt meglehet oldani h a safetycar villogója más autóra rákerüljön? -
Turboraider #8061 Visszavonom többszöri próbálkozás után bejött :) -
Turboraider #8060 De ami az oldalon van HRC-s link az egy üres oldalra mutat.. -
itt -
Hali!
Nem tudja vki, h a Ferrari F430-ast honnan lehetne leszedni? Vhol láttam, de már nem emléxem... -
HRC SZERVER SG Topic ------------------> nézz át ide! -
pm ben megmondaná valaki a szerver nevét és jelszavát? -
dibusz #8055 én is szoktam -
én-e. -
hamachizni szokott itt vki? -
Aha, oké :) -
Elvileg tudnod kéne aktiválni.. Ugy müködik hogy feltelepited a modot, majd elinditod a játékot.
Oda érsz mikor játékot kezdenél hogy autó válsztás. Itt megnyomod azt a 2 nyilat ami jobbra balra mutat és kijönnek a modok. ott ugyan ugy möködik mint eddig, hogy kiválasztod a csapatot majd az autót a pályát és go.. -
windoved modban jo lett. a köv kérdésem az hogy amikor telepitettem 1 mod ot akkor hogy tom azt aktiválni a játékban? -
VGA mérete..DirectX friss-e?
sok dolog lehet..
vmi konkrét dolgot írj -.- -
heló! az mér van hogy elinditom a gtr2-őt fekete képernyő és nem cisnál semmit... ? -
Off.
Semmi gond .
Csak hogy lásd nem vagy egyedül a problémáddal. Nekem meg be van gipszelve a lábam immár másfél hónapja achílles-ín szakadással.
Nem egyszerű az élet. Bocs az off-ért.
On.
De kerekem még mindíg nincs belsőbe. most letöltöttem ujra a modot mert az enyém már jó pár hónapos volt. Próba cseresznye. -
bocsesz h úgy írtam..kicsit morcos vagyok..+ általában azoknak szokott rendetlenül menni a game akiknek kis VGAjuk van..
bocsesz.. ;)
peace -
linkeltem be honnan lehet 1 kattintással fasza modokat letölteni :-) olvass vissza -
Jobbulást kívánok a gyökérkezelt fogadra. De komolyan. -
tzsoltika #8043 biztosan.. -
Ja nem, Galaxy premium 7600 GT Zalman.Az még azért elég hozzá ha jól sejtem. -
tzsoltika #8041 videókártyád... GeForce MX440 -
Lehet hogy tudatlan vagyok de fogalmam sincs mi a rák az a GFMX440. -
remélem nem GFMX440el próbálod a gammát...
-
Huhh. Basszus .. Mással toltad már? Az egész játékkal pl? Nekem pl csak windowed modban megy. Normál modban fagy. Próbáld ki! -
dibusz #8037 nálam müködik:) van kereke -
Áttírtam az értéket "0"-rol, "1"-re de nálam még mindíg nincs első kerék belsőnézetben. Nálad ez müxik?
-
stupido #8035 Megtaláltam a bajnokságok menü alatt, de amikor már kiválasztom a csapatot és indítanám a bajnokságot, akkor meg kifagy...ááááá...megüt a guta...áááá... -
Tudom. Nem azért irtam! -
dibusz #8033 én is így gondoltam,nem mondtam semi olyat hogy a telepítésnél kell kiválasztani, csak nekem "formula 1"van kiirva. -
Exe-s. Nekem ugy indult el hogy feltelepitettem nem kell kiválasztani semmit megkereste nekem a könyvtárat amibe a gtr2 van. És nem kell belül mást választani egyszerüen csak a GTR2 mappába rakd!
Fel települ majd amikor megvan belépsz a Carsnál elmész addig amig kinem irja hogy f105-07. Választasz egy gépet és ennyi. -
dibusz #8031 autó kategoriánál kiválasztod a formula1-et és utána gyártót választasz és kész