10998

| .:: F.A.Q. ::.| CHEAT| SIMBIN| GTR2 WEB| RSC NEWS| RACESIM-TRACKER| HSW| VirtualR| NOGRIPRACING| GP HUNGARY|
| GTR4U| MaverickSXT Tracks - PACK1 PACK2 PACK3PACK4| GTR2 TRACKS (TEMP) | MAGYARÍTÁS| GTR2 RANK|
BAJNOKSÁGOK/SZERVEREK: | GTR MASTERS|
-
fasza
csak regggelni kell van ott sok mod még :P -
Szabi1991 #8873 van '87-es WTCC mód :DD -
alap
bmw 320i is volt :P -
a DTM-ben volt Alfa Romeo? Nem is tudtam :D
Utánanéztem és tényleg volt! Érdekes.. :D -
gstup #8870
Viszont én egy 94'-es DTM királlyal mennék!Alfa Romeo 155
:)
-
én sem láttam még ilyen módot, de jó lenne száguldozni a régi Mercikkel :D -
gstup #8868 Sziasztok!
Én nem találtam,de hátha csak nem voltam eléggé alapos.Tud vlki 93' v 94'-es DTM modról?
Üdv -
-
Leho (#8860) már vállalkozott rá hogy elküldi, én meg küldöm neki a pénzt. Mjad holnap msn-en megbeszéljük. -
ezt megoldották a HRC-ben úgy hogy valaki megvette mo-n a GTR2-t és egyúttal a GTL-t is, elküldte mélben a serialokat az illető a pénzt utalta majd postán a lemezeket is.. -
cd galaxis -t ajánlom -
Ilyenek nincsenek Romániában :(
#8860: megbeszéltük :D -
Tesco, Auchan, MM, saturn..ilyen helyeken keresd.
vagy náluk és a szállitási költség:
Szállítási díj: 990 Ft
(Az ország egész területére, egységesen, csomagonként, a benne levő termékek számától, értékétől függetlenül.
Országhatáron kívülre sajnos egyelőre nincs lehetőségünk szállítani.)
-
én arra céloztam hogy az alap játékhoz semmi nem készült mert nem erre találták ki.
nem jöttek ki újabb gyári pályák a játékhoz etc.
rfactor pedig egy alap játék amire rnegeteg modot készitettek..na ezeket a modokat ha átkonvertálták gtr2-re használhatatlanok. -
Megveszem neked elküldöm postán aztán majd küldöd a pénzt.. -
Csak nálunk fele nem lehet kapni. Kéne utazzak érte kb 100 km hogy tudjak venni és az sem biztos hogy abban a városban árulnak pontosan GTR2-t. De még az sem biztos hogy árulnak játékot. Ha a fővárosba utaznék akkor megvehetném, de mostanában nem fogok (csak majd az FIA GT futamra augusztus 24.-én :D)
Meg fogom rendelni, csak az a baj hogy magas a szállitási költség, most egy 512 mb-os videókártyát rendeltem meg, de még van pénzem és lehet ha a GTR2-t is megrendelem, legalábbis hamarosan. -
GTR2 5 rugó, az élmény megfizethetetlen.
-
addig hátha lesz egy eredeti GTR2 játékom.. :D -
a WSGT lesz az igazi csemege a GTR2eseknek..
C6R / Aston Martin / McLaren F1 már a nyilvánosságé..csak nem használják szinte sehol...szerveren legalábbis nem találkoztam vele..
SŐT..még V8 Modos szerverrel...
de talán 2 hét..és kezdetét veszi a Magyar V8modos őrület a HRC szervezésében :)
-
elméletileg nem készül, gyakorlatilag elkészült a FIA GT 2006-2007 mód meg még mittudoménmik :D.
Az egész alapjátékot meg átkonvertálták már rF alá is. Én az rF konvertjét még nem láttam GTR2-höz.
De rFactorral már egy éve nem játszottam, GTR2-vel meg nincs 24 órája hogy játszottam, nálam a GTR2 vs. rFactorban a GTR2 nyert. -
nem csak modokat konvertálnak át az rf-ből hanem pályákat is..
gyakorlatilag semmi nem készül GTR2-re hiszen az csak a hivatalos FIAGT bajnokság játéka.. -
Akkor azt mondjátok már meg,hogy miért az rFactor modokat konvertálják gtr2 alá?És miért nem fordítva?És miért lesz mindig roszabb?Vagy szerintetek gtr2 alá a modokat versenyzők csinálják vagy mi? -
nem várom rf alatt hogy megy...
az egy mod game. a moderek tolnak alá buherált fizikát, vagy az rf-esek készítenek újabb és újabb fizikai javítást? -
Grafikát elég jól megfoltozta a simbin...
Kár hogy az rF-hez képest ősrégi fizikai motor van alatta :))) -
GTR 2 Teszt
amugy sztem is a GTR2 a best az rfactorral szemben -
hát nem tudom. persze a fizikát is lehetne örökké csiszolni, de érdekes. eleddig a gtr2 kapott rengeteg 90-98%-os értékelést. teszem azt, akkor amikor megjelent. azóta eltelt egy kis idő. én jobb hangokat, grafikát várnék el, azaz ma ugyanez már csak 70-80% az AI-s hülyeségekkel együtt. a fizika nem avul el. az állandó. vagy neked már akkor sem tetszett? persze értem én hogy a tökéletesség kell, dehát azért maradjunk annyiban, hogy az soha nemlesz az igazi. 0100101 vs valóság.
arról nem beszélve, hogy a grafikát 5-10 év múlva tökéletesre kellene fejleszteni. ahogy elnézem ez még menni is fog... közen és utána csiszolni a fizikán etc.
amúgy a kettő szerintem abszolút nem zárja ki egymást.
van aki matematikával foglalkozik, van aki grafikával. más: érdekes, hogy semmi hírt nem hallani mostanában a simbin tájékáról bármi vérbeli újításról. ami gáz. szvsz. új mod, nah igen, egy új pályával, meg új kocsikkal? ennyi??? wtf. ez semmi.
info kéne még. ha meg ennyit tud majd csak az új mod, és max gtr2 köntösbe öntik nagyon csalódott leszek.
iracing-től sokat várok. nem eget rengető grafikát, de remek játékélményt. :)
más: monza 120%on uncsi. manuális váltóval is már. bmw m3 modban.
valami lehetőség lenne arra, hogy tuningoljak az AI-n? valaki lécci.. :) -
Hát inkább a fizikán csiszolnának,és nem a graikán,az már bőven jó,fizikát meg örökké csiszolhatják. -
jaja, csak jó lenne eredetit használni :D
mármint a fejlesztők által jóváhagyottat, beépítettet, a grafikus motorral meg mindennel smakkolósat :) (bár lehet így van. láttam képeken, de nem dobtam el az agyam tőle. nem értem a pilótafülke mért lesz elmosódottabb tőle. :/
mondjuk hallottam hogy lehet állítgani. de kb olyan kellene mint a gt5-ben van, lesz. a pilótafülke totál éles, és skidolgozott, a hdr jelentkezzen a távolban a fényeffekteken etc.
pl az nagyon frankó ahogy az aszfalt a gt5ben, forza 2-ben beég a tükröződéstől.
hú, és még valami. nemrég láttam egy olyan rfactoros videót melyben a pálya felett vonuló felhők igazi árnyékként hatottak. és nagyon jól meg volt csinálva az ha egy ilyen rámszalad, akkor az autóban totál sötét lesz.. etc :) iszonyat hangulatos.
ilyen gtrben tudtommal nincs. de szerintem race07ben sem. (azzal nem nagyon játszom még, kevés oda a 7600gt...) -
mégvalami. kormány. pedál szett.
logitech driving force pro. pár hónapos.
a fék az elején kotyog kicsit. benyomom egy kicsit és érzem, hogy lötyög valamennyire, aztán ahogy nyomom tovább megfeszül és frankón fog. semmi baj vele csak idegesít. biztos a mocskos rokonok kitaposták a belét vagy nemtudom... :/
rem nem lesz belőle gond. -
GTR2re van HDR^^ én használom is :) -
jah és amúgy már csak 8 hét kb és megjelenik.. :D
addigra lesz új gép is :P -
jaja, nagyon kíváncsi vagyok arra a gtr evolution-re.. :P
rem új menü, grafikai tuning, és mégjobb fény, per árnyék effektek, brutkó motorhangok várnak a megszokott fizikával :)
az esőn is javíthatnának :D bár a race 07ben azért szép az ablaktörlő, de tényleg lehetne még mit rajta dobni...
kis hdr se ártana. mármint ha be lehetne kapcsolni.
ez mind grafika, dehát a fizika az mindig adott. grafikailag kellene fejlődni. és bugokat javítani.
kezdem már megtanulni a manuláis váltást, nemsoká online is nyoomhatnom :D
az ellenfelek 120 %on is elég össze visszaköröket mennek, nem olyan jó így játszani. néha levágnak 1-2 seccel jobb köröket mint addig, néha sokkal lassabbak... azért ennél mindenképp kiegyensúlyozottabbak a valóságban.
a box személyzeten is tuningolhatnának mert katasztrófa. gtr2ben boxkiállásnál tankolásnál kirak a kamera. nemtom miért, mert a grafika borzalmas úgy. inkább maradnék benn.
közönségzaj sem ártana mondjuk a rajt előtt ha beszűrődne. annó a grand prix 4ben hatalmas feeling volt :D
nagyon ritkán bekerülhetne a pályára akármilyen szar. :) zacskó, akármi. :D mekkora ász lenne :P a valóságban is előfordul.
meg még nem is tudom... (egy biztos, mivel szimulátorról van szó, nem ártana a belső nézeten csinosítgatni. főleg ilyen kedező hardver árak mellett.) nem is értem miért nincs új grafikus motor. elférne már. aztán ha szaggatna, hát optimalizálják...
tom idő, de megérné.
más: ez a mod tényleg odab*szna, de szerintem elég szerencsétlen időpontban adják ki...
ui: culmone67 féle pályagraf tuningja van alakinek még? nekem megvan pár, de ahogy elnézem neten alig találni az official oldalon meg fizetős lett vagy mi.
hm. (még valami. az időmérőn lehessen gyorsabban gyorítani.) blabla :D -
Most nyaron lesz "GTR3" - pontosabban GTR Evolution:) Van topicja:) -
Remelem nem lesz igazad ebben. -
Szabi1991 #8840 majd a GTR3-ban xD -
a pálya fent van hsw.hu-n
de a carpack az hol van?????????? -

ps
-
Kicsit off,de annyira szep! 
-
Kep az van dogivel ,de mikor adjak mar ki a modot? 
-
F1C földút LOOl:D