10998

| .:: F.A.Q. ::.| CHEAT| SIMBIN| GTR2 WEB| RSC NEWS| RACESIM-TRACKER| HSW| VirtualR| NOGRIPRACING| GP HUNGARY|
| GTR4U| MaverickSXT Tracks - PACK1 PACK2 PACK3PACK4| GTR2 TRACKS (TEMP) | MAGYARÍTÁS| GTR2 RANK|
BAJNOKSÁGOK/SZERVEREK: | GTR MASTERS|
-
én anno szinte mindet láttam amit a furósport adott..
voltak sajna köztük olyanok is mint ez itt..
egy bizonyos Fisichella nevűt is láttam DTM-be.. -
Köszi! -
spect16 #8912 Alfa Romeo 155 V6 T.I.,GTA
A pályákról inkább nem írok semmit nehogy hülyeséget írjak.
De volt benne Avus,Assen(?),Diepholz,Norisring,Nürburgring,Zolder. -
Nagyon nagy videó,a zene is tuti,meg a autók hangja....ráz a hideg :) -
szép volt
-
:O
Melyik pályán ugrattak olyan szépeket?Az Alfa pontos tipusa az mi?
Menyivel szebbek voltak azok a dtm-es kocsik a maiaknál,maiak inkább hasonlítanak karácsonyfára,mint autóra:S -
gstup #8908
Bárcsak élőben láthattam volna pár futamot...
-
spect16 #8907 Off
Sorry'. Tudom csak hülyéskedtem. Jó korszaka volt az autóversenyzésnek, sajnos elmúlott.
On -
...és akkor még annyian voltak mint az oroszok ! :) -
Dehogy rossz nezni, ez nagyon is jo;) 
Manappsag mar egyre ritkabb az ilyen verseny, altalaban a vonatozas es az idokulonbseg figyelgetes megy... -
spect16 #8904 még nézni is rossz őket:)
-
kár
-
Nincs benne, csak Race és Race07-ben van. -
valahogy lehet használni az ablaktörlöt? -
Mondjuk én pl a gtr2 őt még sosem próbáltam így, mostanában az rfactort, r6v, r6v2, lfs, c&c, supreme commander.
Eredetiek, de sajna minden ismerősnek nincs meg, és miattuk kell soxor.
Ebből csak a r6vegas sorozat volt nagyon problémás. Ott így megoldotta, a Gtr2 se lehet más. A probléma azonos. -
hrc-team.hu 
-
de az vitán felül áll..
eredeti játék + netes szerver a tuti. -
vista kapcsán nem tudok mit mondani én xp-t használok.
de az bizton mondhatom..18 autó csak akkor tudott kapcsolódni ha ez a verzió volt mindenkinél.
amibe 2-es szám van azokkal csak a gond volt. -
Én meg ezt cáfolom!!!
És leírom mit kell beállítani.
Előszőr is a Hamachi network prioritását kell legfelülre tenni.
"startmenü, futtatásba ncpa.cpl ENTER
Megjelenő hálózati Kapcs. ablaknál ALT, (ez Vistánál fontos igazán, XP-n látszik a menü) fennt speciális/speciális beállítások, és a felső ablaknál megjelenő összes hálózati adapter látszik, a Hamachit kell felülre mozgatni.
Vistánál még 1 kis plussz:
Hamachi Adapter tulajdonságoknál
A TCP/IPv4 tulajdonságain belül
Speciális gomb.
gateway 5.0.0.1 tulajdonsáaginál a metrix 1500
És az Interface Metrix 10, nem 9000
És menni fog még az R6Vegas2 is, pedig az aztán problémás egy gamma.
Ha így se megy, akkor tapasztalatok alapján tűzfal-al lesz gond.
Ha az se, akkor papot kell hívni, nem informatikust.
-
ezt megcáfolom!
szint mind1ik hamát próbáltuk..
és csak 1.0.1.5 volt jó..akkor látott minenki mndenkit ha az volt fent...
+ más fórumokon is ezt írták a legjobbnak..
-
Nincsen semmi baj egyik Hamachival sem, a legújabb is műxik, csak tudni kell mit kell belőni rajta, főleg vista alatt!!!
Vistával az a gond általában hogy Xp-s rendszer látja pl, csak ő nem lát ki, nem látja a szervert. na most ezzel nincs is gond, amíg nincs 2 ember a társaságban Vistával. -
igen az a legjobb verzió..de aki vistát használ annak ez már nem jó úgy tudom..
itt is vannak old verziók
hamachi topic -

halkan mondom, hogy HRC-VSR-MASZIM közös indycar bajnokság is zajlik (real bajnokság vagyis a valóságnak megfelelő pályákon oválokkal is) minden csütörtökön..rfactorral ;) -
Manapsag ritkabban olvasok GTR-rel kapcsolatban;) De koszi az infot, ha valaki erdeklodik, akkor pontosabban tudom tovabbkuldeni;) -
Egy kis törlés soha nem árt, ez olyan mint a verés....!
-
Jó lenne ha kicsit beszélnél Sunával vagy csak olvasnál néha minket :)
saját szerver amire eredeti játékkal lehet menni és saját oldal van már..nem hazsnálunk hamachit.
www.hrc-team.hu -
Gondolom, egyertelmu es semmi gond nincs azzal, hogy miert lett torolve nehany hozzaszolas;) THX! -
Már nem használjuk!
De én úgy tudom, hogy 1.0.1.5-ös hama kell hozzá (legalábbis amikor én csatlakoztam, ezt javasolták), újabb nemjó!
Link -
Itt ugy tudom ugy (is) hasznaljak eleg regen, biztos tudnak segiteni: http://www.sg.hu/listazas.php3?id=1153042404 -
vasko #8885 Hamachin keresztül szeretnénk játszani, de nem megy sehogy, már próbáltuk minden hogyan, de egyszerűen nem akar menni! Tud valaki valami fix megoldást rá, amivel biztosan működne? -
nyáron van tervben kormány csak, aztán nézelődök egynlőre :] -
menj el a tesco-ba ott próbáld ki ott szokott lenni
inkább 1 régi végig gumis Logitech amibe nincs force
-
Haveromnak az van! Nem valami jó
-
-
sartek? -
van valakinek errefele saitek kormánya? -
gstup #8878 Szép a kép!
-
gstup #8877 Hallottál a DTm-ről de az Afla Romeo 155 Ti-ről nem?!!!94-ben csapat és egyéni győztes!!!Azért nem rossz eredmény némethonban!
-
Amíg megvolt race,addig csak ezzel a bmw-vel mentem benne,leszartam mini-t meg új kocsikat,néha-néha mentem Zanardival,és anyi:D -
Nem Fia GT lesz hanem endurance(12H) asszem A TOYO 24h Series versenysorozat futama de az eredetileg tervezett 24 h-s versenyt a mogyoródiak és a kistarcsaiak megvétózták hogy nagy lesz a zaj 24 h-n keresztül. bezzeg vaze mikor f1 van akko nem sír a szájuk. kibassza a zimmer feri tálát kiadja a kérót és kiköltözik a garázsba.