GTR 2 - FIA GT Racing Game
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
este felé mégtöbben..
az idõeltolódásra figyeljetek..
Kerestem szerver ip cimeket de nem jártam sikerrel
Mennyi az a nagyon kevés?
Egyébbként idáig még csak két-három magyar játékossal találkoztam összesen.<#confused>#confused>
Pedig már jó ideje nyomom online.
Napjaink Italo zenéi a 80-as évek stílusában (:
Forza Milan! Forza Ferrari!
i5-2500K, 8G RAM, GTX1060/6GB / Logitech G29 / Win7_64
nekem az egyik kedvencem <#ejnye1>#ejnye1>
i5-2500K, 8G RAM, GTX1060/6GB / Logitech G29 / Win7_64
elég friss darab is. 2007 végi frissítésekkel talán.
amúgy rákresetem a google-ben erre az error 1334re. és van találat. mondjuk szeintem mindenkinek más miatt. próbálkozom, mert gáz, hogy nem megy... :/
addig is kösz minden szóért 😊
forza michael schumacher, inzaghi! kedvenc games: pro evo soccer 3, fifa 04!
ami a legjobb hogy 27 perc múlva indulna egy verseny hamachin keresztûl... <#falbav>#falbav>
AMD 6000+, 2giga ram 800Mhz, MSI K9A2 Neo-f, Galaxy 8800gt
és mint írtam próbáltam játék telepítse elõtt és után is felrakni.
telepítsé közben a következõ hibaüzenet jön be:
"Error 1335. The cabinet file 'Data1.cab' required for this installation is cprrupt and cannot be used. This could indicate a network error, an error reading from the cd-rom, or a problem with this package.
aztán abort, retrx és ignore választási lehetõségekkel. persze akármire is megyek visszafejti a cuccot, és "befejezi" a telepítést.
azaz ott vagyok ahonnan indultam... :/
ui: azért kösz mindent, remélem megoldódik 😊
Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."
Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."
Nincs fent nekem GTR2/MoTeC, igy pontos adatokat nem tudok adni, de az elv hasonlo, csak a cel konyvtar/file mas.
Data Acquisition Version="1"
Data Acquisition Rate="8"
Data Acquisition In Race="1"
Data Acquisition EXE="Telemetry\f1_Telemetry.exe"
Data Acquisition File="Telemetry\vehicledata.spt"
Az utolso ket sort kell ertelemszeruen modositani😊
próbálom felrakni a motec interpretert, (játék feltelepítése elõtt és után is próbáltam) de nem megy. errort ad ki. aztán meg visszafejti az egészet az error miatt.
warez-os gtr2öm van, (nem kell leszólni!) csak meg vagyok szorulva, egyébként csomó eredeti filmem is van (digipack, blabla) szal ez is meg lesze véve, amint lesz rá. (mondjuk 5k nem sok érte, de most azt is érezném:p)
szal aki tudna rá módot, hogy fel lehessen rakni a motec dolgot warezra, az lécci írja meg. telepítés közben jön fel az error 1334-es hibaüzenet. ha valakit érdekel a szöveget is bemásolom, bár gondolom ebbõl mindenki rájön 😊
jó a fórum, talán itt a legaktívabbak az emberek, majd lehet egy-kétjavascript:document.newmessage.submit(); hónap és jelentkezek "online" versenyre 😄 kellemes száguldozást! :p
Holnap hivlak.<#wave>#wave>
Név: GTRPAKA
jelszó: david
7 órától lehet jönni aki akar
név: GTR2 paka
<#hehe>#hehe>
“Racing is life; anything that happens before or after is just waiting.” Steve McQueen
viszont az rTrainer mod nagyon jó hozzá
há' magyarok vagyunk..nem ?? 😛
Bar ez most meg az angol bill.miatt nez ki rosszul.
“Racing is life; anything that happens before or after is just waiting.” Steve McQueen
Rajtracs ,kezdodik a verseny.
Barom nemet direkt belem jon hogy elmozduljak a poziciombol,es ezzel mar kapom is a stop end go buntetest.
Ez epp tegnap volt.
Nagyon orultem neki.
Davidka 2008-al vigyazzatok,az a versennyel nem is foglalkozik.
Csak tor zuz.<#violent>#violent><#boxer>#boxer><#falbav>#falbav>
Mi f1 ligánkba ( mof1l.gportal.hu ) ausztrál nagydíjon az elsõ 16 1mpn belül volt..Végül 3ik lettem mert leszakadt a szárnyam lekörözés közben..😛
\"Minek inni és mászni, ha lehet szívni és szállni?\"
online futamokat én is nyertem már^^...persze ha jó volt a külföldi szerver..és nem voltak agyatlan barmok akik visszafele jöttek a pályán..
a franciák azért barátságosak..ott kirugják a játékost ha nemnormális..
volt h az 1-10között alig 1mp volt a különbség 😊
Egy kérdés.
Nem tudod véletlenül hol kell beállítani hogy ha külsõ nézettel megyünk,
akkor is legyen nagy tökör fent a monitor közepén?
Kisfiam 7 éves ,megszállott GTR2 rajongó és nagyban segítené online-ban a dolgát.Mellesleg már futamokat is nyert Online.<#nevetes1>#nevetes1><#taps>#taps>