10998
  • Alexease
    En meg vagy 5-6 eve, az F1C ala csinaltam Nordschleife "Rally palyat":D Legalabbis ilyen foldutasat;)

De ISI-Engine vs Terep = fake:)
  • MaSzKa
  • Deviance
    jaj ilyen tok pici nyilal kell :D
  • Deviance
    hat en itt sose tudtam eligazodni, nemtudok oldalakat lepni :O
  • Alexease
    Banner -> HSW -> GTR2 -> MOD (8-10. oldal...) -> MOD GTL 1.0
  • Toby0501
    Innen! De kell hozzá GT Legends DVD is.
  • Deviance
    nemtudjatok honnet lehet letolteni h a gtl kocsik a gtr2ben legyenek? (addon)
  • Dietrich
    szerintem is a motorfék a sok..
  • LaszloLedzenyi
    diferenciált nem próbáltad állítani? lehet sok a motorfék és azért áll keresztbe
  • aadamka
    Sziasztok!
    Én csak a GTR1-el játszok, de az alapok gondolom ugyanazok... Nincs valakinek ötlete arra, mi a teendő akkor, ha kanyar felé közeledve a fék érintésére az autó szinte azonnal kicsúszik? Brake biast vittem már előre is, hátra is, de semmi eredménye...
  • Alexease
    Akkor passzolom, sosem probaltam, nem nezegettem kivulrol (amugy is csak valami gagyi animacio van:D).
  • jui
    Az nem müködik.
  • Alexease
    Kamerat valtasz..., gondolom.:)
  • jui
    Hogy tudom beállitani azt ha kimegyek kereket cserélni ne csak belülröl mutasa nekem,hanem kivülröl is.
  • zolo
    Hello

A Gp hungary-ról letöltöttem a 2008-as F1 módot, 1.2-es verzió, de csak Championsshipben látszik hogy bent van, és ott kifagy a játék, mert nincsenek meg a megfelelő pályák. Valahogy lehet módosítani valamelyik fájlt, hogy ez a mód is megjelenjen a versenyhétvégék között?
  • chalezlopez
  • Dietrich
    "Ez a kormány kihozza belőlem ami bennem van"

sajnálom azt aki utánad a klotyóra megy :DDD
  • chalezlopez
    Hmm...már nem azért de a HRC bajnokságban a 3. vagyok eddig, amióta megvan a G25-öm, még a gyengébb kocsikkal is felveszem a versenyt a Ferkó és a Porsche ellen. Ez a kormány kihozza belőlem ami bennem van. Nem azt mondom, hogy pl Taky, Dani, Tjoe szintjén vagyok, de közelebb kerültem hozzájuk szvsz...
  • SimaSuna #8816
    Wartburg

"..nincs 2 egyforma Ütem!..." :D
  • Dietrich
    trabi, wartburg és társaik..virsli gumikon mennek :)
  • SimaSuna #8814
    ne is gondold azt h a G25höz hozzászokol 1-2 nap alatt^^

Thrustmaster Modena kormány után Formula force EX-re rászokni majd 1 hónap kellett h a GTR2ben megszokjam..majd újabb hónap h az RBRben a "rallys" vezetésre ráérezzek..

átkell tanulmányozni a kormányt, barátkozni kell vele.minnél többet és többet gyakorolni :)
  • Alexease
    Szerintem, ennyi eleg is volt az OFF, spam es egyebbol;) A kotoszavakat hanyagoljatok, ez nem a "nyocker"... THX!
  • MaSzKa
    elvertek mint a rongyot g25-el :((( az lfs-be

amúgy :1:16-ot mentem rumblepaddal most jó ha megvan a 1:19 :(
  • LaszloLedzenyi
    Csak nem ő Mr X a Getaway in Stockholmból????vááá
  • chalezlopez
  • bardocz
    veszélyes...pfff...nagyapám mellett halálfélelmem van benne,pedig aztán én kocsiban még nem féltem sebességtől,meg hasonló tényezőktől,de nagyapám,na az aztán gyilkos:D
  • LaszloLedzenyi
    veszélyes üzemű jármű az biztos, de azé jól lehet vele gyentelni
  • LaszloLedzenyi

Oké ha neked van olyan nem szólok be
  • bardocz
    caskúgy érzékeltetésképpen,hogy milyen faszságot beszél,tudom hogy mire képes egy wartbug,nagyapámnak olyanja van
  • LaszloLedzenyi
    wartburg-200km/h = fail???
  • bardocz
    ha rővel kell tekerni pont pontosabban tudod rajtatartani,mintha nem lenne semmi ellenálása,és ezek nem bicikligumik,mint ami egy wartburgon van,hogy 200-nál eltekered koppanásig,és mész tovább egyenesen,meg ezeknek a kerekeknek van dőlésük,utánfutásuk
  • LaszloLedzenyi
    te megvagy áldva evvel a 200 al. megnézem én hogy az alap pályákon(monza kivétel) hol fordulsz te 200 al, és nem bírja el a kezecskéd,
  • MaSzKa
    azért 200-nál ha erővel kellene tekerni nem lehetne pontosan

• bardocz
    jah biztosan...kicsit félrenézted...erről jó lenne videó,egyenesben én is vezetek neked félkézzel 400-nál,de F1-ben nem véletlenül gyúrnak erre is külön,hogy kormánytforgatnak súlyokkal
  • Dietrich
    akkor a sebesség függő kormányzást vedd visszább...
  • Dietrich
    én most gondolkodom azon, hogy a DFP-t befogom valamelyik vadász pilótás játékhoz...
  • Mnemomic
    Ha ennyire komolyan veszed akkor nem tudom minek vettél ilyen kormányt de a Te dolgod. Ha neked jó a Rumblepad egy szimulátorhoz akkor nincs mit mondani.
  • MaSzKa
    alapból fordítottra áll át

és kipróbáltam kikapcsolva is

Rumblepad2-vel tökéletes volt alapból
  • Mnemomic
    Nekem az ACTLabs kibírt 8 évet 100%-on és nem azért kellett lecserélnem mert a motor tönkrement :) És abban 1 motor volt.
  • Dietrich
    "és semmit nem érzek az útból"

GTR2 esetében bejelölted a forditott értéket? Fogadjunk a tök fejedbe hogy nem..