10998

| .:: F.A.Q. ::.| CHEAT| SIMBIN| GTR2 WEB| RSC NEWS| RACESIM-TRACKER| HSW| VirtualR| NOGRIPRACING| GP HUNGARY|
| GTR4U| MaverickSXT Tracks - PACK1 PACK2 PACK3PACK4| GTR2 TRACKS (TEMP) | MAGYARÍTÁS| GTR2 RANK|
BAJNOKSÁGOK/SZERVEREK: | GTR MASTERS|
-
En meg vagy 5-6 eve, az F1C ala csinaltam Nordschleife "Rally palyat":D Legalabbis ilyen foldutasat;)
De ISI-Engine vs Terep = fake:) -
-
Deviance #8832 jaj ilyen tok pici nyilal kell :D -
Deviance #8831 hat en itt sose tudtam eligazodni, nemtudok oldalakat lepni :O -
Banner -> HSW -> GTR2 -> MOD (8-10. oldal...) -> MOD GTL 1.0 -
Innen! De kell hozzá GT Legends DVD is. -
Deviance #8828 nemtudjatok honnet lehet letolteni h a gtl kocsik a gtr2ben legyenek? (addon) -
szerintem is a motorfék a sok.. -
diferenciált nem próbáltad állítani? lehet sok a motorfék és azért áll keresztbe -
aadamka #8825 Sziasztok!
Én csak a GTR1-el játszok, de az alapok gondolom ugyanazok... Nincs valakinek ötlete arra, mi a teendő akkor, ha kanyar felé közeledve a fék érintésére az autó szinte azonnal kicsúszik? Brake biast vittem már előre is, hátra is, de semmi eredménye... -
Akkor passzolom, sosem probaltam, nem nezegettem kivulrol (amugy is csak valami gagyi animacio van:D). -
jui #8823 Az nem müködik. -
Kamerat valtasz..., gondolom.:) -
jui #8821 Hogy tudom beállitani azt ha kimegyek kereket cserélni ne csak belülröl mutasa nekem,hanem kivülröl is. -
Hello
A Gp hungary-ról letöltöttem a 2008-as F1 módot, 1.2-es verzió, de csak Championsshipben látszik hogy bent van, és ott kifagy a játék, mert nincsenek meg a megfelelő pályák. Valahogy lehet módosítani valamelyik fájlt, hogy ez a mód is megjelenjen a versenyhétvégék között? -

-
"Ez a kormány kihozza belőlem ami bennem van"
sajnálom azt aki utánad a klotyóra megy :DDD -
Hmm...már nem azért de a HRC bajnokságban a 3. vagyok eddig, amióta megvan a G25-öm, még a gyengébb kocsikkal is felveszem a versenyt a Ferkó és a Porsche ellen. Ez a kormány kihozza belőlem ami bennem van. Nem azt mondom, hogy pl Taky, Dani, Tjoe szintjén vagyok, de közelebb kerültem hozzájuk szvsz... -
Wartburg 
"..nincs 2 egyforma Ütem!..." :D -
trabi, wartburg és társaik..virsli gumikon mennek :) -
ne is gondold azt h a G25höz hozzászokol 1-2 nap alatt^^
Thrustmaster Modena kormány után Formula force EX-re rászokni majd 1 hónap kellett h a GTR2ben megszokjam..majd újabb hónap h az RBRben a "rallys" vezetésre ráérezzek..
átkell tanulmányozni a kormányt, barátkozni kell vele.minnél többet és többet gyakorolni :)
-
Szerintem, ennyi eleg is volt az OFF, spam es egyebbol;) A kotoszavakat hanyagoljatok, ez nem a "nyocker"... THX! -
elvertek mint a rongyot g25-el :((( az lfs-be
amúgy :1:16-ot mentem rumblepaddal most jó ha megvan a 1:19 :( -
Csak nem ő Mr X a Getaway in Stockholmból???? 

vááá
-

-
veszélyes...pfff...nagyapám mellett halálfélelmem van benne,pedig aztán én kocsiban még nem féltem sebességtől,meg hasonló tényezőktől,de nagyapám,na az aztán gyilkos:D -
veszélyes üzemű jármű az biztos, de azé jól lehet vele gyentelni
-

Oké ha neked van olyan nem szólok be
-
caskúgy érzékeltetésképpen,hogy milyen faszságot beszél,tudom hogy mire képes egy wartbug,nagyapámnak olyanja van -
wartburg-200km/h = fail??? -
ha rővel kell tekerni pont pontosabban tudod rajtatartani,mintha nem lenne semmi ellenálása,és ezek nem bicikligumik,mint ami egy wartburgon van,hogy 200-nál eltekered koppanásig,és mész tovább egyenesen,meg ezeknek a kerekeknek van dőlésük,utánfutásuk -
te megvagy áldva evvel a 200 al. megnézem én hogy az alap pályákon(monza kivétel) hol fordulsz te 200 al, és nem bírja el a kezecskéd, -
azért 200-nál ha erővel kellene tekerni nem lehetne pontosan
-
jah biztosan...kicsit félrenézted...erről jó lenne videó,egyenesben én is vezetek neked félkézzel 400-nál,de F1-ben nem véletlenül gyúrnak erre is külön,hogy kormánytforgatnak súlyokkal -
akkor a sebesség függő kormányzást vedd visszább... -
én most gondolkodom azon, hogy a DFP-t befogom valamelyik vadász pilótás játékhoz... -
Ha ennyire komolyan veszed akkor nem tudom minek vettél ilyen kormányt de a Te dolgod. Ha neked jó a Rumblepad egy szimulátorhoz akkor nincs mit mondani. -
alapból fordítottra áll át
és kipróbáltam kikapcsolva is
Rumblepad2-vel tökéletes volt alapból -
Nekem az ACTLabs kibírt 8 évet 100%-on és nem azért kellett lecserélnem mert a motor tönkrement :) És abban 1 motor volt. -
"és semmit nem érzek az útból"
GTR2 esetében bejelölted a forditott értéket? Fogadjunk a tök fejedbe hogy nem..