GTR 2 - FIA GT Racing Game

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Alexease
Ez mar lassan a vicc kategoria😉
bardocz
rbr aszfaltfizikája nem a legjobb,a murva az viszont a legjobb,amit eddig csináltak,ha kiadnának második részt fizán szinte semmit nem kéne javítani
SimaSuna
azért az rbr sem olyan hûdejó....

octavia wrcvel most egész jól megy 😄
bardocz
én rbr aszfaltfizikához hasonlítottam,és semmi köze nem volt hozzá,ráadásul egy versenypálya elvileg jobban tapad mint valami hegyi út
N o N a m e
vezettél már a valóságban Imprezát? Honnan tudod hogy milyen a valóságban a fizikája?
bardocz
van teljesen új kocsi gtr2-höz,aminek jó a fizkája?mert amit én próbáltm impreza valami iszonyat sz. semmi köze a valósághoz
SimaSuna
remélem nem valami ótvar fizikája lesz..
N o N a m e
Kiváncsi leszek, hogy milyen lesz vezetni egy Hummert 😄 Szépek!
SimaSuna
tetszetõsek..fõleg a Focus 😄

nézd meg hogy mien mappák vannak a letöltött módban, és a játék mappájában 😉

bardocz
nem hiszem el,rohadt munkások elvittek minden szerszámot,és nincsen csavarhúzó,amivel a beljebb lébvõ csavarokat ki tudnám szedni-.-
heló! elmagyarázná nekem valaki, hogy a mod-okat hogy tudom betenni a játékba? HSW-rõl töltögettem le 1-2-t, de nem nagyon mûködik 😞 Elõre is köszi

AMD 6000+, 2giga ram 800Mhz, MSI K9A2 Neo-f, Galaxy 8800gt

bardocz
nekem eg félig kell nyomni mire érzékel belõle valamit,de még utána is ugrál 😄 az a jó,hogy ezt csinálja minden játéban de abban a progiban ami ezt javítani csak ugrál mind vadálat😄
sztoncsi
a pedál az nekem is szarakszik, ha kicsitnyomom be, akkor is felmegy a max fordra, ha padlóra nyomom az a külömbség, hogy fele annyi idõ alatt éri el a csúcsot...

Garfield: Egyszerű agy, egyszerű örömök... ٩(̾●̮̮̃̾•̃̾)۶ ٩(͡๏̯͡๏)۶ ٩(×̯×)۶ .

sztoncsi
te az jó!
legalább kanyarodni is tudsz vele...

bardocz
képek alaõján nem tünik bonyolultnak,meg lazán egjegyzem,csak öszerakni szopás volt a régit is,alig akart a pedál a helyére menni,ha a helyén volt kiugrot a rogó miatt,és ráadásul ebben keményebb a fékpedál,nekem ezzel van gondom,de majd leviszem egy elektronikai boltba,ami itt van a közelben,aztán ott megkérem nézzék már meg,menyire kopott a poti,és ha kell cseréljék ki,amúgy a gázpedál nekem jobbra-balra is mozog :S
sztoncsi
digit fényképezõd

sztoncsi
ha van dit fényképezõd, lépésenként fényképezd,és nem lessz gond...
a kamerás mobil is megteszi!

bardocz
azt gondoltam: csak amikor szétszedtem a régi pedálomat,ami szintén tönkrement,csak ennél sokkal roszabb állapotba volt,akkor azt alig tudtam öszeilleszteni utána😄
na akkor majd valamelyik nap megpróbálom megcsinálni,igaz nincsen itthon olyan spray ami kellene,meg az a "zsír",amivel be kell kenni
Toby0501
Teljesen egyszerû! Amikor szeded szét, figyelj oda, hogy mi hol volt.

bardocz
aki ez már csinálta,menyire nehéz utána öszerakni a pedált?
bardocz
köszi!
Toby0501
leho94

\"Minek inni és mászni, ha lehet szívni és szállni?\"

bardocz
na viszaolvastam 18 oldalt de nem találtam,hogy hol is van az a momo pedál javítás?hátha meg tudom csinálni,szétszedni biztos szét tudom,öszerakni már anyira nem biztos de nem baj
vagy vigyem el elektronikai szaküzletbe és ott megcsinálják?kicserélik a potit?mert ez így csodálatos,hogy majdnem padlót kell adnom,hogy érezze a játék,de a DXTweak2 meg rögtön érzékeli<#fejvakaras>
bardocz
el tudnád mondani,hogy hogyan állítsam be ezt,hogy jó legyen a pedálom?most így meghalt,félgáznál érzékeli gtr2 a gázt,eléggé érdekes
SimaSuna
gyere szépen MSNre<#ravasz1>
egy filmes módba lesz majd elérhetõ 😊)

lesz eleanor, lastv8, generális stbstb..

SimaSuna
majd én felkereslek bratyó 😄
DJ Skyline
jó hogy felkeresett engedély ügyében <#smile> mind1, most nem csinálok ebbõl ügyet, legalább lesz végre egy szimulátorban Last V8 <#eljen>

bardocz
jól néznek ki,de érdekesek,pl skíline mintha a textúrája kisebb felbontású lenne,mint amekkorának kéne lennie,meg olyan kockás,meg majdnem átlátszó:S
N o N a m e
A Mad Max-es Fordot elkérhetem?
leho94
<#wow1>WoW

\"Minek inni és mászni, ha lehet szívni és szállni?\"

SimaSuna
eredetim van..USt hasznlok
bardocz
gtr-mastersen nincs valami élõ közvetítés a vrsenyre,mert elvileg már elkezdõdött nem? mert úgy tudom,hogy 18:30-kor kezdõdik
bardocz
köszi
warezhez us, eredetihez europen..

bardocz
melyik v1.1 patchet érdemes leszedni?us vagy europen patch?
lehetséges....

<#puszi><#eljen>

Koszonom szepen!)

Dietrich

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

Hello!

Hol talalom a RealisticRain plugin-t? thx

sosincs bekapcsolva semmi buziság! a szimulátor azért szimulátor hogy csússzon az a tetves caterham a kanyarba ha visszabaszod 6-ból!

viszont abban(race07) teljesen fasza minden!!! most akkor ez hogy van? akkor csak én vagyok a helikopter!?!?!?
Én azon kacagok, valami potihibát rávernek a játékra. Ha ugrál a csík, akkor gondolod, hogy a játékot így írták meg?

Az is érdekes, hogy másnál nem ugrál a csík, és rendesen lehet vele kigyorsítnai "Szimulátor" módban is, kipörgésgátló nélkül F550-el (is)!

<#banplz><#vigyor2>

gordon 24
Momo?

Downhill!!

Dietrich
nekem DFP-m van és semmi baja..a hiba nem a játékban keresendõ..

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

nállam nem pattog, ha kicsit nyomom, kicsit mozdul a csuszka, és szépen fokozatosan mozog padlógázig..