10998

| .:: F.A.Q. ::.| CHEAT| SIMBIN| GTR2 WEB| RSC NEWS| RACESIM-TRACKER| HSW| VirtualR| NOGRIPRACING| GP HUNGARY|
| GTR4U| MaverickSXT Tracks - PACK1 PACK2 PACK3PACK4| GTR2 TRACKS (TEMP) | MAGYARÍTÁS| GTR2 RANK|
BAJNOKSÁGOK/SZERVEREK: | GTR MASTERS|
-
és közben hogy írsz be a chat ablakba free vagy wu edzésen?
-
Az a kisfiam harciebe /volt/.
Ma már nyugdíjba van.
-
Solt #8992 Az a Plutó nagyon kemény a háttérben! :)))))))) -
nah majd kipróbálom :) -
Mármint hogy csuszkál ki-be a klaviatúra tartó?
Nekem ilyenkor le van rögzítve egy kis zárral.
Egyébbként a kormány rögzítése meg ezzel a két műanyagcsavarral hihetetlen stabil.Meg se mozdul,hiába rángatom.
Ezt a Logitech nagyon eltalálta.
-
volt már úgy..de nekem mozog...
V8 Supercars mellett ráncigálni kell a kormányt :D -
Nekem ez az elhelyezési forma jött be.
1.kép
2.kép
3.kép
Érdekes hogy másnál még nem láttam így feltéve a kormányt.
Pedig igazán kényelmes,és garantáltan nem lóg bele a képbe. -
De várom már,hogy Panterát H-váltóval vezethessem,meg kuplungal:D Anyira jó az az autó,olyan vezetési élményt semmi más nem ad nekem,imáádom,és ha eleget gyakorolok vele,már nemzetközi átlagba be tudok kerülni(ami nekem nagy szó) -
Ááá, 260 fokban használom a kormányt, és pillangóval váltok, nem kuplungolok. GTR2-ben nem nyerő a H váltó és a kuplung, mert sajnos sebesség rovására megy. GTL-ben viszont néha H váltóval és kuplunggal megyek...nem semmi élmény az tuti!
-
megvan :P
és a GT modomba is benne van :P -
igen! kreatív fantázia -
ez totálisan saját barkács? yostick-ből? -
Szabi1991 #8982 off: sry Alexease
on:
-
Szabi1991 #8981 nemmondod...
alapból repülőkkel kezdet a BFZ (Bayerische FlugZeugwerke, később BMW) -
hűdejó -.- -
mivel repülőgépgyártó volt a 2. VH-ba
1943
Első ízben száll fel BMW sugárhajtású repülőgép (8109-003-as modell). Az ezt követő évben indul meg a világon az elsők között sugárhajtóművek gyártása.
-
Szabi1991 #8978 nem, m3 as...
de amúgy a BMW is gyárt repülőkbe üléseket.. -
BMW repülőgépülést? -
Szabi1991 #8976 1-ik haverom a szobájában épít repülőgéppilótafülkét...2 BMW ülést használ a pilóta, és másod pilóta székként
-
gstup #8975 LoL! -
nemtom..ezt kaptam :P
nekem jó... :D -
:P -
Szabi1991 #8972 autóbontóból :D -
Ilyen széket/ülést honnan lehet szerezni? Egy autós üzletben láttam egy Pilot-ot, de szerintem azt autóba tervezték, nem gép elé :D -
persze :) -
zsgaby #8969 Látod a kijelzőt a kormánytól? :)))) -
tess...
-
hónap átbogarászom..
-
One Switch JoyToKey -
Nem emlékszem rá, de valaki biztos tudja itt.... -
Ó baszus,félreolvastam,pedig már úgy megörültem:D -
nemlenne rossz a nevét megtudni :)
-
Van valami progi is ami egy egyszű joy-t "alakít" át váltóvá .... -
"Manta Joyból szekvenciális váltó"
H váltó később lesz..úgy nyár körül..akkor fogok jutányos áron venni olyan joyt :D
Holnap délelőtt teszek fel képet :) -
H-váltót hogyan csináltad?Tudnál valami leírást adni róla?Mert érdekelne végre egy fasza H-váltó,főleg most,hogy szekvenciális is tönkrement,tiszta szar '87-es vagy melyik BMW-vel menni pillangváltóval:S Szeretem mindig úgy állítani a váltót,ahogy az igaziban van,kivéve rally,mert ott szekvenciálist használok pillangó helyett:) -
nekem EXem van..Manta Joyból szekvenciális váltó, kuplungként a baloldali pillangóváltót használom :D -
Kuplungal és H váltóval,900 vagy 720 fokos szögben használva a kormányt?Vagy be van állítva kormány túraautósra,és szekvenciális?Mert akkor nem keveset adhat érzésben:) -
nekem Logitech Wingman Formula van még
az precíz nem ráz no fdb így az is jobb -
Speciel én G25-el jóval gyorsabb vagyok mint az ezelőtti FFGP-vel. -1mp átlag körönként legalább. -
tudom a te gémpadod mindennél jobb.