GTR 2 - FIA GT Racing Game
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Valami szamadatot itt is att kell irni valahol.
Meg nemjottem ra hogy hol,de meglesz.
Azert koszi.<#eljen>#eljen>
Napjaink Italo zenéi a 80-as évek stílusában (:
Nekem is ilyen gondom volt már egy jó ideje.
Viszont hátha ebben is tud valaki segíteni.
Azt hol lehetne áttálítani hogy külsõnézetbe is látszódjon a nagytükör fent a kép tetején.
Tudom hogy lehetséges mert már láttam ilyen képet.
Csak még nem jöttem rá hol,mit kell áttírni?
Valakinek valami ötlet?<#fejvakaras>#fejvakaras><#nemtudom>#nemtudom>
Napjaink Italo zenéi a 80-as évek stílusában (:
Wheels Visible In Cockpit="0" -> Wheels Visible In Cockpit="1"
Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."
u dont have to listen anybody else but me
végignéztem neten az összes nagyobb oldalon de semmi :/
vagy nektek sincs pl. ide-oda rángatás után "kitépi a kormányt a kezembõl" érzés? 😄
driver? olyat nem adott mellé az asszony 😄 neki állt elfekvõben évek óta.
ffb az elég erõs benne, szóval, magasabba elfordítási fokokban tényleg fogni kell a kormányt... hm. kár. jólenne ha menne a kerékvetõ stb.
Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."
Akármennyit olvastam el a hozzászólások közül itt a fórumon, sehol se találtam meg a megoldást a problémámra, ami az lenne, hogy hamachival szeretnék játszani haverommal, viszont ha fel akar jönni a szerverre a játék serial-t kér. Hogy a túróban kell ezt megoldani? Mert serialt sehol sem találtam a neten.
Elõre is köszönöm a választ!
http://hrc-racing.extra.hu/news.php
HBD Alex!
viszon szabályok vannk!
Hamachi-s szerverrõl nemtok..
van ugye egy inlinbmw m3as német bajnokság mód. amit persze ugye offline is nyomhatsz 😊
én szeretem mert kicsik a különbségek, szépek az autók, és etc.etc.
szal azt csinálja a gép, hogy 105%os erõsség mellett kb kicsit lassabb nálam 😊 verseny végére, ha hiba nélkül megyek kb 20-25 sec elõnyõm lehetne (31 körös verseny, anderstorp 2x gumi, 2x benzin)
szal oké. ezt edig vágtam, de azt nem, hogy pl sokszor kiestem próbálgattam, hogy a verseny végén mindenki begyorsult. hát most végigtoltam egy futamot (nem érdekel a bug, blabla) és hát jáss csodád a 2. ai uccsó elõtti körében tolt egy 1: 33at mondjuk, aztán az ucscó köre meg 1:29.4 lett teljesen feleslegesen. és majd mindegyik ai ezt csinálja. az én leggyorsabbam meg 1:30.4 körül van... (bár nem koptattam annyira a gumikat akkor sem)
szal jee, nem nagy bug, hiba, innentõl kezdve hajrá 😊
ui: más: nincs valami olyan bajnokság, ahol nem is balfaszok, nem is totál hájtek profik játszanak? nekem ez a manuál váltás, elég sok idõt igényelne, annyi sajna nincs, de szeretek versenyezni, az idõvel jáccani így automatán...
vagy himatchi? 😄
http://rateyourmusic.com/~unrealnoise