GTR 2 - FIA GT Racing Game
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
De hová tűnt Damon Hill?!
Például ÍGY <#wink>#wink>
De hová tűnt Damon Hill?!
1. eredeti játék (szerverre másképp nem lehet jönni)
2. ne legyél kishitû 😊
az oldalt linkjét Suna beirta.
ui. a vér profik a mastersra menjenek nekik nem kihivás a mi bajnokságunk 😉
Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."
itt mindent megtaláltok!!
nem kell PROfesszionális tudás! csak normális kereteken belül tudni vezetni.
és elszál az ffb.
Lehet hogy nem ide tartozik de az mitõl lehet hogy egy kormány elfüstöl?
2 hónapos a kormány és már régebben elfüstölt egyszer akkor elvittem és kicserélték, de ez már kezd zavarni hogy ez is elfüstölt.
Lehet hogy típus hibás?(Trust gm 3500)
a kocsikon talán sok lett a homály, de késõn kapcsoltam mikor már nem tudtam visszavonni. :/

u dont have to listen anybody else but me
Ma kezdtem a jatekot szoval egyelore meg a driving school is kihivas. Annak meg nincs ertelme hogy benazni, torni-zuzni jarjak a versenyekre. Tudtok valami fogozkodot mondani, mit kell elernem a jatekban amivel mar eselyes az utolso elotti hely?
Azt belehet valahogy állítani hogy legyen kéz a kormányon?
Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."
szimulációba indítsd a gamét
Egy kérdésem lenne egyik haver egyszer csak varázsütésre GTR2 ben kb 6-8mp et javult. Én cheatre gyanakszom ö azt mondja beállította a kocsit na most ezzel az a baj hogy semmit sem ért hozzá. Eddig a sóderágyat szántotta most meg 3 versenyben (20 percesek) 1x nem hibázott Lotus,BMW Z3, utána meg a Lamboval mentünk egy versenyt Barcelonában mind2 en billentyüvel nyomjuk két segédlet volt kikapcsolva (steering,brake). Valami 5let?
Napjaink Italo zenéi a 80-as évek stílusában (: