GTR 2 - FIA GT Racing Game

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

tjoe
A tegnapi versenyrõl Taky is csinálhatna hasonló videót. Vagy 20-25 percen keresztül kergetõztünk, csak ott én menekültem!<#nyes>

De hová tűnt Damon Hill?!

tjoe
Valamivel kompenzálni kell a májzsugort!<#hehe>

Alexease
Gondoltam hogy a verseny vege volt, de azert illene lehuzodni es/vagy korbe menni a palyan es beallni a boxba😊
SimaSuna
ezt verseny közbe ájtszotta Taky + Tjoe..azért vannak "szélen" a verdák mert vége lett a versenynek 😄
Alexease
Ez jo volt😉 <#taps> De a vegen durvak voltak a palya kozepen acsorgo, koricalo autok...
SimaSuna
az az EGO 😄DD<#banplz><#banplz>
tjoe
Ha stabilan tudsz körözgetni a pályán, és a másikra is figyelsz akkor bátran csatlakozhatsz.

Például ÍGY <#wink>

Dietrich
HRC-be jelentkezésnek két feltétele van:
1. eredeti játék (szerverre másképp nem lehet jönni)
2. ne legyél kishitû 😊
az oldalt linkjét Suna beirta.

ui. a vér profik a mastersra menjenek nekik nem kihivás a mi bajnokságunk 😉

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

SimaSuna
kössz! pompás lett!
de ha van idõd még 1-2t megcsinálhatnál! köszi!
SimaSuna
HRC-Racing.extra.hu

itt mindent megtaláltok!!

nem kell PROfesszionális tudás! csak normális kereteken belül tudni vezetni.
Vezetek és elkezdtem érezni a füstszagot aztán már látom hogy füstöl
és elszál az ffb.
bardocz
ha már másodszor füstöl el lehet tipushiba,de ha kicserélik szervizbe gyorsan még nem is anyira gáz,mintha azt mondanák semmi baja...de hogyan füstöl el?elkezd füstölni,elszáll a ffb,meg nem veszi ha forgatod?
Hello!
Lehet hogy nem ide tartozik de az mitõl lehet hogy egy kormány elfüstöl?
2 hónapos a kormány és már régebben elfüstölt egyszer akkor elvittem és kicserélték, de ez már kezd zavarni hogy ez is elfüstölt.
Lehet hogy típus hibás?(Trust gm 3500)
bardocz
ugyan nem ismerem a HRC ligát,de gtr mastersen GTL-el ár lett volna valami esélyem,amikor ezt toltam,gtr2 persze esélytelen,de GTL-ben amatõr és félprofi szinten játszottam gépek ellen,bár inkább már csak multiztam,meg hotlapoztam imolán Panterával😊 tehát a lényeg,én szerintem 110-120% már elég,gondolom nem csak profik vannak ott
VRSDM
ja és a fotó.
a kocsikon talán sok lett a homály, de késõn kapcsoltam mikor már nem tudtam visszavonni. :/

u dont have to listen anybody else but me

VRSDM
ugyan nem vagyok hrc-s, de ha a 120-40%os elleneket elvered már van értelme versenyezni, szvsz :$

udv, erdeklodnek mi az a szint miutan erdemes csatlakozni a HRC-hez?
Ma kezdtem a jatekot szoval egyelore meg a driving school is kihivas. Annak meg nincs ertelme hogy benazni, torni-zuzni jarjak a versenyekre. Tudtok valami fogozkodot mondani, mit kell elernem a jatekban amivel mar eselyes az utolso elotti hely?

VRSDM
kezeslábas-slipon-símaszk-bicós kesztyû-flakon, hosszú szívószállal a szájba-pasgt sisak- szemüveg - és néhány száz watt 😊 és versenyzés 😊 imádom ezt a játékot 😊

VRSDM
egybõl hangulatosabbak 😛

SimaSuna
VRSDM...tess válogass 😄

SimaSuna
oks
VRSDM
de az elsõ tetszik. na majd ha lesz kedvem alkotok valamit.

VRSDM
mondjuk az úgy jólett volna hogyha alapból. max beállításokkal fotózod.

SimaSuna
1:

2:

3:

ezekbõl kéne hasonlót alkotni 😊

köszi!
Sziasztok letöltöttem a 2008-as F1 modot.
Azt belehet valahogy állítani hogy legyen kéz a kormányon?
SimaSuna
késõbb adok..most még takarítok :C
VRSDM
adj valami forrás képet, és próbálom fotóhûsíteni ha gondolod.

SimaSuna
murcival 1440x900ba PLZ! 😄
VRSDM
énsem, fantáziámra hagyakoztam :]

bardocz
nekem az aszfalt kicsit mûnek tünik,bár nem láttam még versenypálya aszfatltot esõben😊
VRSDM
szórakozós háttérkép csinálás.

Dietrich
írták..tedd szimulátorra vagy pedig vedd ki a pipákat a segitségek közül mi ne legyen köztük ezt is és úgy indisd a szervert.

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

Jeffjohnson
no igen de ez egy potenciális csalási lehetöség mert a gép elég jó köröket fut legalábbis billentyühuszárokéhoz képest igen

Dietrich
4 órás verseny alatt kitudj menni klotyóra. 😉

Jeffjohnson
köszi! nem is gondoltam ,hogy ilyen baromságot beletesznek a játékba 😞
minek az oda?!

Jeffjohnson
lol

SimaSuna
ha game közben megnyomod az I betüt akkor a gép vezet heletted -.-

szimulációba indítsd a gamét
Jeffjohnson
ja egyébként én csináltam a servert és csak ezt a kettöt kapcsoltam ki

Jeffjohnson
két segítség van kikapcsolva a kormány és a fék a többi be van kapcsolva de milyen segítségre gondolsz? AI segítségröl még nem hallottam azt hol lehet bekapcsolni?

SimaSuna
az AI segítség be van kapcsolva? .....mert úgy hiba nélkül végigmegy..
Jeffjohnson
nem az

Dietrich
ha eredeti a játék akkor játékon belül tud a netre kapcsolodni "Online fájl" klikkelve.

Hecker007
4 napja van meg neki a játék ha jól számoltam 😊

Jeffjohnson
8mp-et akkor az azt jelentené hogy én 1:31 et megyek Barcelonában? Honnan tudom leszedni ezeket a setupokat ja és kb. 1 hete van meg neki a játék.

bardocz
minden segítség kikapcosl,és úgy is megnézitek😉 amúgy meg nem kell érteni setuphoz,letölti a zinternetrõl,és meg is van oldva,és setuppal lehet 8sec-et javulni
Jeffjohnson
Sziasztok!
Egy kérdésem lenne egyik haver egyszer csak varázsütésre GTR2 ben kb 6-8mp et javult. Én cheatre gyanakszom ö azt mondja beállította a kocsit na most ezzel az a baj hogy semmit sem ért hozzá. Eddig a sóderágyat szántotta most meg 3 versenyben (20 percesek) 1x nem hibázott Lotus,BMW Z3, utána meg a Lamboval mentünk egy versenyt Barcelonában mind2 en billentyüvel nyomjuk két segédlet volt kikapcsolva (steering,brake). Valami 5let?

Dietrich
F1 játék esetében rfactorban gondolkodj.

Köszi
kaposi1
Erdekessegkent kiprobalhatod,de komoly versenyelmenyt ne varj tole.

Napjaink Italo zenéi a 80-as évek stílusában (:

SimaSuna
én biztos nem próbáltam ki..
arra ott az F1Ch..vagy a mostani 2008as F1 game..