10998

| .:: F.A.Q. ::.| CHEAT| SIMBIN| GTR2 WEB| RSC NEWS| RACESIM-TRACKER| HSW| VirtualR| NOGRIPRACING| GP HUNGARY|
| GTR4U| MaverickSXT Tracks - PACK1 PACK2 PACK3PACK4| GTR2 TRACKS (TEMP) | MAGYARÍTÁS| GTR2 RANK|
BAJNOKSÁGOK/SZERVEREK: | GTR MASTERS|
-
annyira sokat ne várj a g25-töl mint én
lassab vagyok vele mint a gamepaddal -
hmm, ez elképzelhető?! force ex 9600 ft-érT? :O -
Én már 2 éve nyúzom az EX-em,lekopogom de eddig még nem volt nagy gondja -
Lambo fan #8951 lekopogom, nekem már 6,5 éves a MOMO és még mindig faszán műkszik! Miket átéltünk már ez idő alatt, te jó ég :)
Még a Need For Speed Porsche-nél kezdtük a szim műfajt (egyetlen szimes NFS), azóta sokat finomodott az izlésem is. :D -
Szabi1991 #8950 1 éve Force EX-em van, azóta semmi hibája nem volt ;) -
Szabi1991 #8949 azért az új bétával (Diana) már nagyon jó :)
[van DRAG,DRIFT verseny, és küldik ;] -
ebben van minden ami kell :] már csak a pénzem legyen megrá. -
A MOMO volt egyedul egyertelmuen gyarihibas, a tobbi hasznalattol fuggoen birja. -
Ha nincs eleg penz, erdemesebb inkabb varni egy kicsit, azert a plusz par ezer forintert. Ha mar kormany, akkor mndenkepp FFB-set, anelkulit vagy vibration-t semmikeppen se! Mas gyartoval sem erdemes probalkozni;) -
g25 álom marad egyenlőre, vagyis türelmetlenség, addig nem spórolok :P
most neten review-akt olvasva sem találtam nagy szidást, törést, gyári hibát stb. na akkor mjad ha lesz zseton ;) :] -
Azert a penzert jonak tunik. Nem sok alternativa van, Driving Force Pro (+5-7000) talan ez a legjobb valasztas, G25 (+50000). -
nekem az van...és nem kagyi :P :D
-
logitech force ex nagyon gagyi? :$ -
Hát ezt a gridet én is megnéztem, de nekem nagyon uncsi a "döglött" fizika miatt :)))) -
Sajnos a jatekmenet erosen meghatarozza a megiteleset;)
Olyan mint a Race Driver sorozat, azok sem lettek volna rosszak, csak hat a koncepcio;) Piszkaltam oket rendesen, most a Grid-et is, es minden benne van, ami csak kellhet, meg egy szimbe is sok lehet;) Csak egyszeruen ugy van beallitva, es ahoz hozzalove az AI, hogy mindenkinek jo legyen;) -
Az még jobb !!!!!!
Állítom sokan nem is gondolják micsoda fizika van alatta, mindenki azt hiszi így ránézésre, hogy valami árkád ökörködés .... -
Tescoba ma láttam GTR 2000Ft a GTR2 4990Ft..
GTL már nem volt.. -
ProjectTorque
-
CRC.... :D -
A RACE topicban mar ki lett beszelve;) Es igen, meg mindig az LFS-nek jobb a fizikaja;) De nagy kulonbseg nincs, inkabb csak "mas"... De a GTR2 (de akkor mar rF:P) legalabb szebb, osszetettebb, MOD-olhato, hangulatosabb, stb. Meg kell venni mindent (NR, LFS, netKar, osszes ISI engine cucc) es akkor teljes a kep:DDDD -
Lambo fan #8934 szerintetek a GTR2-nek vagy az LFS-nek jobb a fizikája? -
gstup #8933 Sziasztok!
Aki szereti az Alfákat(főleg a 155-t
) és a BTCC-t meg a DTM-et annak itt van pár videó. http://www.berlinasportivo.com/video/155video.php
-
Aha! Hát igaz. Ugy nem lehet kijátszani sehogysem:D
Majd kiderül mindenesetre arra is kiváncsi leszek mennyit szeretnének kapni majd ezért. -
Biztosat nem tudok, de szerintem tuti lesz Steam lehetoseg is.
Sot, szerintem eloszor csak Steam-en lesz, mert eladas szempontjabol ugy eri meg a legjobban;) -
Steamen megvásárolható majd race-hez? Vagy tudsz valami ilyesmit? -
A jatek dobozarol beirod a CD kulcsot;) Ha warez, akkor sehogy vagy hamachi (Google). -
Üdv!
Szeretném megkérdezni higyan tudok MultiPlayerben jáccani a GTR2 ben.
Mert valami CD kulcsot kér. -
Lambo fan #8927 mert ha igen, akkor megvárom a GTR: Evolution-t , s nem veszem meg sem a GT"-őt sem a Race 07-et -
Lambo fan #8926 tehát akkor ne vegyem meg a Race 07-et sem mert tartalmazni fogja a lemez? -
ha jol lattam, junius 20. -
Lambo fan #8924 ok, de azt mikor adják ki? -
Fizikaban es grafikaban a frissebb engine van alatta.
De ha meg nem vetted meg, akkor talan mar erdemesebb megvarni a GTR: Evolution-t, ami a meg frissebb es tovabb tuningolt engine-re epul, raadasul tartalmazza a teljes RACE07-et is! -
Lambo fan #8922 sziasztok, az első rész megvolt még 2005-ben vettem, a második a sok elfoglaltság miatt kimaradt az életemből. Érdemes megvenni? Mennyivel jobb az első résznél? üdv Ádám -
azt hiszem lausitzen volt..sportklub adta élőben. hányni lett volna kedvem, hogy ebből az egykoron szebb napokat látott bajnokságból mit műveltek mára.. -
Hát ja!
Tudod mi a baja??? Az hogy FIA!
BTCC-ben IRL ben NASCARban, STCC-ben miért nincs ilyen??
-
Mai dtm-es kocsik tényleg nevetségesen néznek ki,tiszta karácsonyfák:S -
az egy dolog de amikor már csak audi és merci van beszólnak az egyik pilótának hogy engedje maga elé Hakkinent mert bár más csapat de azonos autó..pff..Hakkinen így lett 3. az egyik futamon.. -
Ez az Igazi DTM!! Én ekkor szerettem! Ebben az időben.. Most nagyon me, auto verseny az. Mármint nem utcai auto verseny:D Nagyon ultra modern! -
spect16 #8916 Tarquini jobban járt
Amikor láttam élőben, először nem esett le, hogy miért járt így Odor. -
gstup #8915 Csoda hogy sérülés nélkül úszta meg...Fisichella
Alessandro Nannini
Nicola Larini
!