10998
  • MaSzKa
    annyira sokat ne várj a g25-töl mint én

lassab vagyok vele mint a gamepaddal
  • VRSDM
    hmm, ez elképzelhető?! force ex 9600 ft-érT? :O
  • nyuny01 #8952
    Én már 2 éve nyúzom az EX-em,lekopogom de eddig még nem volt nagy gondja
  • Lambo fan
    lekopogom, nekem már 6,5 éves a MOMO és még mindig faszán műkszik! Miket átéltünk már ez idő alatt, te jó ég :)

Még a Need For Speed Porsche-nél kezdtük a szim műfajt (egyetlen szimes NFS), azóta sokat finomodott az izlésem is. :D
  • Szabi1991
    1 éve Force EX-em van, azóta semmi hibája nem volt ;)
  • Szabi1991
    azért az új bétával (Diana) már nagyon jó :)

[van DRAG,DRIFT verseny, és küldik ;]
  • VRSDM
    ebben van minden ami kell :] már csak a pénzem legyen megrá.
  • Alexease
    A MOMO volt egyedul egyertelmuen gyarihibas, a tobbi hasznalattol fuggoen birja.
  • Alexease
    Ha nincs eleg penz, erdemesebb inkabb varni egy kicsit, azert a plusz par ezer forintert. Ha mar kormany, akkor mndenkepp FFB-set, anelkulit vagy vibration-t semmikeppen se! Mas gyartoval sem erdemes probalkozni;)
  • VRSDM
    g25 álom marad egyenlőre, vagyis türelmetlenség, addig nem spórolok :P
    most neten review-akt olvasva sem találtam nagy szidást, törést, gyári hibát stb. na akkor mjad ha lesz zseton ;) :]
  • Alexease
    Azert a penzert jonak tunik. Nem sok alternativa van, Driving Force Pro (+5-7000) talan ez a legjobb valasztas, G25 (+50000).
  • SimaSuna #8943
    nekem az van...és nem kagyi :P :D
  • VRSDM
    logitech force ex nagyon gagyi? :$
  • lac coo
    Hát ezt a gridet én is megnéztem, de nekem nagyon uncsi a "döglött" fizika miatt :))))
  • Alexease
    Sajnos a jatekmenet erosen meghatarozza a megiteleset;)
    Olyan mint a Race Driver sorozat, azok sem lettek volna rosszak, csak hat a koncepcio;) Piszkaltam oket rendesen, most a Grid-et is, es minden benne van, ami csak kellhet, meg egy szimbe is sok lehet;) Csak egyszeruen ugy van beallitva, es ahoz hozzalove az AI, hogy mindenkinek jo legyen;)
  • lac coo
    Az még jobb !!!!!!

Állítom sokan nem is gondolják micsoda fizika van alatta, mindenki azt hiszi így ránézésre, hogy valami árkád ökörködés ....
  • Dietrich
    Tescoba ma láttam GTR 2000Ft a GTR2 4990Ft..
    GTL már nem volt..
  • Alexease
    ProjectTorque
  • lac coo
    CRC.... :D
  • Alexease
    A RACE topicban mar ki lett beszelve;) Es igen, meg mindig az LFS-nek jobb a fizikaja;) De nagy kulonbseg nincs, inkabb csak "mas"... De a GTR2 (de akkor mar rF:P) legalabb szebb, osszetettebb, MOD-olhato, hangulatosabb, stb. Meg kell venni mindent (NR, LFS, netKar, osszes ISI engine cucc) es akkor teljes a kep:DDDD
  • Lambo fan
    szerintetek a GTR2-nek vagy az LFS-nek jobb a fizikája?
  • gstup
    Sziasztok!

Aki szereti az Alfákat(főleg a 155-t) és a BTCC-t meg a DTM-et annak itt van pár videó. http://www.berlinasportivo.com/video/155video.php
  • gordon 24
    Aha! Hát igaz. Ugy nem lehet kijátszani sehogysem:D
    Majd kiderül mindenesetre arra is kiváncsi leszek mennyit szeretnének kapni majd ezért.
  • Alexease
    Biztosat nem tudok, de szerintem tuti lesz Steam lehetoseg is.
    Sot, szerintem eloszor csak Steam-en lesz, mert eladas szempontjabol ugy eri meg a legjobban;)
  • gordon 24
    Steamen megvásárolható majd race-hez? Vagy tudsz valami ilyesmit?
  • Alexease
    A jatek dobozarol beirod a CD kulcsot;) Ha warez, akkor sehogy vagy hamachi (Google).
  • PETI DK
    Üdv!
    Szeretném megkérdezni higyan tudok MultiPlayerben jáccani a GTR2 ben.
    Mert valami CD kulcsot kér.
  • Lambo fan
    mert ha igen, akkor megvárom a GTR: Evolution-t , s nem veszem meg sem a GT"-őt sem a Race 07-et
  • Lambo fan
    tehát akkor ne vegyem meg a Race 07-et sem mert tartalmazni fogja a lemez?
  • Alexease
    ha jol lattam, junius 20.
  • Lambo fan
    ok, de azt mikor adják ki?
  • Alexease
    Fizikaban es grafikaban a frissebb engine van alatta.
    De ha meg nem vetted meg, akkor talan mar erdemesebb megvarni a GTR: Evolution-t, ami a meg frissebb es tovabb tuningolt engine-re epul, raadasul tartalmazza a teljes RACE07-et is!
  • Lambo fan
    sziasztok, az első rész megvolt még 2005-ben vettem, a második a sok elfoglaltság miatt kimaradt az életemből. Érdemes megvenni? Mennyivel jobb az első résznél? üdv Ádám
  • Dietrich
    azt hiszem lausitzen volt..sportklub adta élőben. hányni lett volna kedvem, hogy ebből az egykoron szebb napokat látott bajnokságból mit műveltek mára..
  • gordon 24
    Hát ja!
    Tudod mi a baja??? Az hogy FIA!

BTCC-ben IRL ben NASCARban, STCC-ben miért nincs ilyen??
  • bardocz
    Mai dtm-es kocsik tényleg nevetségesen néznek ki,tiszta karácsonyfák:S
  • Dietrich
    az egy dolog de amikor már csak audi és merci van beszólnak az egyik pilótának hogy engedje maga elé Hakkinent mert bár más csapat de azonos autó..pff..Hakkinen így lett 3. az egyik futamon..
  • gordon 24
    Ez az Igazi DTM!! Én ekkor szerettem! Ebben az időben.. Most nagyon me, auto verseny az. Mármint nem utcai auto verseny:D Nagyon ultra modern!
  • spect16
    Tarquini jobban járt
    Amikor láttam élőben, először nem esett le, hogy miért járt így Odor.
  • gstup
    Csoda hogy sérülés nélkül úszta meg...Fisichella Alessandro Nannini Nicola Larini !