GTR 2 - FIA GT Racing Game
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Amikor bemegyek verseny alatt a boxba akkor mikor tankol úgy marad én nem lép tovább.Eredeti a játék, és feltettem a 1.1-es patcht aminek javítani kellene nem? Akkor mi lehet a gond? Kérlek segítsetek!
Olyan kérdésem lenne, hogy lehet beállítani, hogy a kocsi súlyát a garázsból is lehessen állítani?
Emlékszem régrõl volt valami súly büntetés menüpont vagy valami ilyesmi.
Esetleg a HDC-be kell valami massrange sort beszúrni?
Lenne ekgy kis problémám feéraktam a GTR2 õt és amikor "vezetek" akkor megnyomom az ESC-et rányomok hogy vissza a garázsba és nem csinál semmit ez mitõl lehet?
Elõre is köszi az esetleges segítségeket.
az emberek 1%a élvezi azt amiért a maradék 99% megdolgozik...
Vagy csak nekem nem sikerül ???<#falbav>#falbav><#falbav>#falbav><#falbav>#falbav>
IDE
Steering Wheel Visible In Cockpit="0" 1-re.
Isten áldja a pogányokat!
Feltettem a GTR 2 F12009 by PO911 modot, de az a gondom hogy nemlátom a kereket, meg az hogy a váltót nem lehet rendesen beállítani, csak 180-at megy. Ha valaki tud akkor segítsen PLS.
Az is segítene ha találnék ennek valami hivatalos oldalát.
THX
http://www.pilsbierbude.de
Hirtelen ennyi.Remélem segítettem.
Más : feltettem két módot (F1 2009 és a JPBS Prototype) és az alap játékban eltûnt a motorhangom....
\"Életemet mindig egyedül a másodpercekért való harc töltötte be,és szívesen vállaltam az áldozatos,nélkülözéssel teli éveket,hogy megtanuljak vezetni,gyorsan vezetni,és még gyorsabban vezetni!\"
Info:ITT
\"Életemet mindig egyedül a másodpercekért való harc töltötte be,és szívesen vállaltam az áldozatos,nélkülözéssel teli éveket,hogy megtanuljak vezetni,gyorsan vezetni,és még gyorsabban vezetni!\"
G25 tulajoktól kérdezném,hogy a pedál USB-re csatlakozik,vagy kormányhoz?
Napjaink Italo zenéi a 80-as évek stílusában (:
Tudna adni nekem valaki WSGT módhoz mûködõ linket?<#worship>#worship>
Napjaink Italo zenéi a 80-as évek stílusában (:
Bõvebb Info Itt
Valaki nem tudja belinkelni a 2010 le mans pályát?Elõre is köszi a segítséget.
nemrég felraktam a GTR2-õt és letöltöttem hozzá a Le mans modot de nem tudom hogy hogy kell aktiválni.Ha valaki megmondaná megköszönném.
Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."
Tudna nekem valaki segiteni grafikai tuningolásban???Ki lehet a játékból többet hozni?
köszi
\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"