GTR 2 - FIA GT Racing Game
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Az XD nevû konzolt melyik gombbal tudom elõhívni? Bemásoltam a játék mappájába, de "magától" nem jelent meg verseny közben. Mit rontok el?
Köszönöm
\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"
Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."
Ezzel én nagyon is tisztában vagyok.
Nem is én hirdetem így a játékot.<#wilting>#wilting>
"Idén az EA Games újra jelentkezik nagysikerû szériájának, a Need For Speednek versenyszimulációs szériájával, a Need for Speed Shift 2: Unleashed-el."
"A csodálatos grafikának és irányításnak köszönhetõen végre azt érezhetjük, hogy elmosódik a határ a versenyzés és a szimuláció között!"
"Az EA jelszava idén is, a legtökéletesebb szimuláció, így a játékot elsõsorban azoknak ajánljuk akik a profi szimulációk kedvelõi, vagy már túlnõttek a könnyed szórakozást nyújtó Arcade autóversenyeken."
Különösen az utolsó idézet nagyon durva.<#falbav>#falbav>
FORRÁS<#nezze>#nezze>
Napjaink Italo zenéi a 80-as évek stílusában (:
valszeg a shift2 ugyanazok a programozók..
de nem szimulátor
Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."
Ha már úgy hirdetik hogy a legrealisztikusabb game.
Hát ezt nem is tudom hogy gondolták.<#nyes>#nyes>
Race 07, EVO, Raco ON, STCC, STCC2 az írányvonaluk..
Isten áldja a pogányokat!
Számomra még mindig a legjobb szim game a 2-es.<#szeret>#szeret>
Mint ahogy a nickkem is mutatja, már évek óta megunhatatlan.
boltban 1790Ft
nálad 1000Ft
"ezressel jól jársz" ezt írtam
olyan érthetetlen, hogy tõled vegye meg?
ezressel jól jársz 😊
Nekem a GTR1-el lenne gondom, de remélem, ti tudtok segíteni.
Leszedtem netrõl, felraktam, beírtam a cd-keyt, viszont
AMD Athlon 64 x2 4200+|ASUS M2N4-SLI|Point of View GF8500gt 512mb @594/1188|2GB dual chanel DDR2 KINGMAX 800mghz|powerLogic 500w táp
AMD Athlon 64 x2 4200+|ASUS M2N4-SLI|Point of View GF8500gt 512mb @594/1188|2GB dual chanel DDR2 KINGMAX 800mghz|powerLogic 500w táp
Egyébként csak nálam olyan, vagy tényleg ilyen "nyomottak" az autók ebben a modban?
Inkább ezzel próbálkozz!Ebben benne van a '92-es szezon is.
Letöltöttem ezt a modot, de hiába másolom be a fájlokat akárhogyan is a játékba, nem jelennek meg az autók a játékban. Leírás nincs a telepítéshez, így tanácstalan vagyok.. tudtok esetleg segíteni nekem?
Pedig az enter van beállítva elfogadó gombnak.És ha bemegyek a pitbe akkor bejön az az adatlap amikor kereket cserélnek stb...és kifagy a játék(legalábbis eddig nem vitte tovább)
A játék eredeti!!!!Elõre is köszönöm a válaszokat és a segítségeteket.
Egy kérdés: Ez a mod kijött már a játékhoz? És ha igen, le lehet valahonnan tölteni?😊
Köszi
\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"
Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!
Intel Core i5 3570 3.4 Ghz, Nvidia 1050Ti 4GB, 16GB DDR3 1600 Mhz Ram. Le szoktál maradni a kedvenc m?sorodról a Tv-ben? Ennek ezennel vége! Itt a megoldás: http://tinyurl.hu/7ZIA/
Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!
Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!
GTR FIA GT Racing Game TCP 34347, 34349 UDP 34297-34300
Nekem így mûködik!
Si vis pacem, para bellum.
Az lenne a kérdésem, hogy egy ismerõsömmel szeretnénk multizni, de nem sikerül. Csatlakozni tudunk más által létrehozott játékra, de ha mi hostolunk játékot arra nem tudunk belépni. 1.1 + ofp patch fönn van! Mi lehet a gond ?
Nem tudja valaki, hogyan tudom betenni a játékban a Ferrari 430-at? Valami mod kell hozzá nem?
Köszi!