GTR 2 - FIA GT Racing Game

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Csabesz6
Üdv!
Az XD nevû konzolt melyik gombbal tudom elõhívni? Bemásoltam a játék mappájába, de "magától" nem jelent meg verseny közben. Mit rontok el?
Köszönöm

\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"

TG Gida
<#duhos2>

Isten áldja a pogányokat!

Dietrich
promotálni tudni kell 😉

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

kaposi1
"de nem szimulátor"

Ezzel én nagyon is tisztában vagyok.

Nem is én hirdetem így a játékot.<#wilting>

"Idén az EA Games újra jelentkezik nagysikerû szériájának, a Need For Speednek versenyszimulációs szériájával, a Need for Speed Shift 2: Unleashed-el."

"A csodálatos grafikának és irányításnak köszönhetõen végre azt érezhetjük, hogy elmosódik a határ a versenyzés és a szimuláció között!"

"Az EA jelszava idén is, a legtökéletesebb szimuláció, így a játékot elsõsorban azoknak ajánljuk akik a profi szimulációk kedvelõi, vagy már túlnõttek a könnyed szórakozást nyújtó Arcade autóversenyeken."

Különösen az utolsó idézet nagyon durva.<#falbav>

FORRÁS<#nezze>

Napjaink Italo zenéi a 80-as évek stílusában (:

Dietrich
pedig a shift1 készitõi = GTR2 készítõk 😊
valszeg a shift2 ugyanazok a programozók..

de nem szimulátor

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

kaposi1
Azért kipróbáltam ezt a híres Shift 2-t is.
Ha már úgy hirdetik hogy a legrealisztikusabb game.

Hát ezt nem is tudom hogy gondolták.<#nyes>

Dietrich
Simbin már rég elfelejtette ezt a játékát...
Race 07, EVO, Raco ON, STCC, STCC2 az írányvonaluk..

TG Gida
Bezony! A legjobb. Nem is értem a sok árkád autós játékkal miért játszik aki még nem próbálta ki ezeket. Reméljük gyorsan kiadják a harmadikat is.

kaposi1
Nekem is megvan mind kettõ eredetiben.
Számomra még mindig a legjobb szim game a 2-es.<#szeret>
Mint ahogy a nickkem is mutatja, már évek óta megunhatatlan.

TG Gida
Bocsesz!Azt hittem nekem írtad.

Dietrich
még1x, hogy érsd!
boltban 1790Ft
nálad 1000Ft
"ezressel jól jársz" ezt írtam

olyan érthetetlen, hogy tõled vegye meg?

TG Gida
Az ezer több,mint az 1790?

Dietrich
az eredeti 1790Ft a GTR1 és GTR2..
ezressel jól jársz 😊

TG Gida
Ezres megfelel?

Mégis mennyi az annyi?
TG Gida
GTR-hez 'asszem nincs törés,csak valami cd-rom lehúzogatós módszerrel indul,ami elég macerás.Ha hajlandó vagy egy kisebb összeget áldozni érte, én tudok neked egy eredetit postázni.

Hali!

Nekem a GTR1-el lenne gondom, de remélem, ti tudtok segíteni.
Leszedtem netrõl, felraktam, beírtam a cd-keyt, viszont ezt írja ki. Hogyan lehetne mûködésre bírni? PLS help!
TG Gida
Csütörtökön vagy pénteken este csinálhatnánk egy futamot.Kellene még egy teamspeak3 hozzá,hogy tudjunk beszélni és egy hamachi,ha esetleg nem eredeti játékkal is jönne valaki.

TG Gida
Nem kell semmi más.

daf xf
OKé benne vagyok. De valami még kell ahoz hogy tudjak neten játszani?😄

AMD Athlon 64 x2 4200+|ASUS M2N4-SLI|Point of View GF8500gt 512mb @594/1188|2GB dual chanel DDR2 KINGMAX 800mghz|powerLogic 500w táp

TG Gida
Hali!Én nem találtam magyar servert a gtr-mastersen kívül,az meg ligás.Ha gondolod szervezhetünk egy gyors versenyt itt és majd valaki lehostolja.

daf xf
Üdv uraim! Megvettem a játékot és szeretnék online valami magyar szerveren játszani néha ha idõm engedi. Tudtok valami szerót ahol ezt megtudom valósítani és a játékosok is elég kultúrlények?😊

AMD Athlon 64 x2 4200+|ASUS M2N4-SLI|Point of View GF8500gt 512mb @594/1188|2GB dual chanel DDR2 KINGMAX 800mghz|powerLogic 500w táp

TG Gida
Nem vettem észre ilyesmit.Pont múlt héten láttam közelrõl egy 190E-t,hát az iszonyat laposra volt ültetve.Viszont van néhány bug benne.Pl. nincs az E30-nak szélvédõje,sok pályán nem fér el minden autó,nem látszik a safety car,Avuson az elsõ körben összetöri magát az összes AI,meg hasonlók.

greg benz
Na ez mûkszik, köszi!
Egyébként csak nálam olyan, vagy tényleg ilyen "nyomottak" az autók ebben a modban?

TG Gida
Hali!
Inkább ezzel próbálkozz!Ebben benne van a '92-es szezon is.

greg benz
Sziasztok!

Letöltöttem ezt a modot, de hiába másolom be a fájlokat akárhogyan is a játékba, nem jelennek meg az autók a játékban. Leírás nincs a telepítéshez, így tanácstalan vagyok.. tudtok esetleg segíteni nekem?

greg benz
pff basszameg😄

ahogy a vidibe is írja, már csak R-Factor 2 alá lesz elérhetõ, az meg még kitudja hány év 😄

Sziasztok.Valaki elmondja hogy lehet a 24 órás versenyeket leállítani,vagy kikapcsolni vagy valami?És miért van az hogy megnyomom az esc-et és visszaakarok menni a menübe és nem megy ki :s
Pedig az enter van beállítva elfogadó gombnak.És ha bemegyek a pitbe akkor bejön az az adatlap amikor kereket cserélnek stb...és kifagy a játék(legalábbis eddig nem vitte tovább)
A játék eredeti!!!!Elõre is köszönöm a válaszokat és a segítségeteket.

greg benz
És dolgoznak még rajta, elképzelhetõ, hogy valamikor végre ki is jön? Mert nem kicsit jó😊

Alexease
Nem, ezt csak evek ota reklamozzak😉
greg benz
Sziasztok!

Egy kérdés: Ez a mod kijött már a játékhoz? És ha igen, le lehet valahonnan tölteni?😊
Köszi

bmwcrash
be tud linkelni valaki egy WTCC extreme Mod-ot?

Csabesz6
Van valakinek eladó G25 esetleg?

\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"

lac coo
Ha jól emlékszem ,valamikor régen készülgetett GTR2-höz Ariel Atom mod.....Lett abból valami ?

Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!

Driving school-ban igen
Van a játékban olyan opció amivel az ideális ív megjelenítését be lehetne kapcsolni?

Intel Core i5 3570 3.4 Ghz, Nvidia 1050Ti 4GB, 16GB DDR3 1600 Mhz Ram. Le szoktál maradni a kedvenc m?sorodról a Tv-ben? Ennek ezennel vége! Itt a megoldás: http://tinyurl.hu/7ZIA/

bakkerman
a driving school nem pálya,tudok vezetni 😛 csak vicceltem,köszi a helpet,már rakom is!

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

Igen, rendszergazdaként futtatva, hogy a Driving School is mûködjön.
bakkerman
win 7-en menne a gém? régen xpn toltam,elõvenném megint,megvan eredetiben

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

Ahova a játékot, ha nem vagy biztos benne akkor telepítsd külön mappába, majd utána másold be a játék fõkönyvtárába.
bmwcrash
patchet hova kell rakni?
Dietrich
mindkettõtöknél szimulátor legyen beáálitva kapcsolatnak adsl

Kishawer
Nálam is volt ilyen gond, igaz én router mögül netezek. A portforward szerint ezeknek a portoknak kell nyitva lenniük:
GTR FIA GT Racing Game TCP 34347, 34349 UDP 34297-34300
Nekem így mûködik!

Si vis pacem, para bellum.

Sziasztok!

Az lenne a kérdésem, hogy egy ismerõsömmel szeretnénk multizni, de nem sikerül. Csatlakozni tudunk más által létrehozott játékra, de ha mi hostolunk játékot arra nem tudunk belépni. 1.1 + ofp patch fönn van! Mi lehet a gond ?

Devv
Köszi szépen, közben megtaláltam, sikerült is...
TG Gida
Az ALMS modban van 430.

Devv
Sziasztok!
Nem tudja valaki, hogyan tudom betenni a játékban a Ferrari 430-at? Valami mod kell hozzá nem?

Köszi!
bmwcrash
hali
tud valaki adni egy linket 2010 skinezésû audi r15 röl?
SimaSuna
GTR-Masters.hu 😊