10998
| .:: F.A.Q. ::.| CHEAT| SIMBIN| GTR2 WEB| RSC NEWS| RACESIM-TRACKER| HSW| VirtualR| NOGRIPRACING| GP HUNGARY|
| GTR4U| MaverickSXT Tracks - PACK1 PACK2 PACK3PACK4| GTR2 TRACKS (TEMP) | MAGYARÍTÁS| GTR2 RANK|
BAJNOKSÁGOK/SZERVEREK: | GTR MASTERS|
-
#10878 Esetleg egy reinstall.Dobj egy linket,ahonnan leszedtet a modokat és megpróbálom én is. -
#10877 Igen ,köszi ! /esetleg megoldás a motorhangra ?/ -
#10876 http://gtr4u.de
http://www.pilsbierbude.de
Hirtelen ennyi.Remélem segítettem. -
#10875 nogripracing.com -
#10874 Sziasztok ! Segítsetek egy kezdőnek ! Honnan tudnék letölteni (lehetőleg F1-s)új pályákat v. track packot , ha a bannerban lévő link nem működik ? /No grippet ismerem)
Más : feltettem két módot (F1 2009 és a JPBS Prototype) és az alap játékban eltűnt a motorhangom.... -
neilszab #10873 Sziasztok, egy kis promó:
Indulnak a Masters bajnokságok! -
#10872 Október 23 án kezdődik a HGTRM9!
Info ITT -
#10871 Hello!
Meglehet csinálni hogy a safety car bejöjjön verseny közben? -
#10870 Hello!
Régebben volt magyar pit crew a játékhoz. Nem tudjátok honnan lehet letölteni? -
#10869 Vasárnaptól minden nyári kupás futam nyitott a szervertagsággal nem rendelkezők számára, 2010 es GT1-LMP1-LMP2, egészen szeptember végéig.
Info:ITT -
#10868 Hali!!A kormányhoz!!! -
#10867 Hali!
G25 tulajoktól kérdezném,hogy a pedál USB-re csatlakozik,vagy kormányhoz? -
#10866 Szerintem ez nekem szól, szóval nagyon szépen köszönöm. -
#10865 http://www.bsimracing.com/wsgt-download-page/ -
#10864 Sziasztok!
Tudna adni nekem valaki WSGT módhoz működő linket? -
#10863 Akkor jó.Ott leszek. -
#10862 nem nem, kedden mindig gpl van a szerveren ezért írtam hogy kedd este 11 kor indítom a szervert, a futam maga vasárnap este 8 kor kezdődik időmérővel és kb 9 kor indul a másfél órás futam . -
#10861 Vasárnap 23-tól?Másnap meló. -
#10860 Vasárnap Nyílt futam a GTR-Mastersen!
Bővebb Info Itt -
komorszabi #10859 thx -
Laceee #10858 http://www.nogripracing.com/details.php?filenr=1550 -
komorszabi #10857 Hello
Valaki nem tudja belinkelni a 2010 le mans pályát?Előre is köszi a segítséget. -
komorszabi #10856 HELLO
nemrég felraktam a GTR2-őt és letöltöttem hozzá a Le mans modot de nem tudom hogy hogy kell aktiválni.Ha valaki megmondaná megköszönném. -
#10855 Race On a neve.. -
attila46 #10854 Köszi....esetleg ezen kivül valami van még??? -
#10853 Üsv,egy kis segítséget szeretnék kérni.Letöltöttem egy beta verziós Audi S1- autót,de játékban egyáltalán nem jelenik meg sehol sem. Mivel nem igazán ismerem ezt a játékot érdekelne,hogy a HRC- az egy kiegészítő mod hozzá,vagy egy teljesen másik játék?Aki tud kérem segítsen.Előre is kössz! surci -
Laceee #10852 Photorealistic ENB series -
attila46 #10851 sziasztok
Tudna nekem valaki segiteni grafikai tuningolásban???Ki lehet a játékból többet hozni?
köszi -
#10850 -
#10849 Ű -
#10848 Üdv!
Az XD nevű konzolt melyik gombbal tudom előhívni? Bemásoltam a játék mappájába, de "magától" nem jelent meg verseny közben. Mit rontok el?
Köszönöm -
#10847 -
#10846 promotálni tudni kell ;) -
#10845 "de nem szimulátor"
Ezzel én nagyon is tisztában vagyok.
Nem is én hirdetem így a játékot.
"Idén az EA Games újra jelentkezik nagysikerű szériájának, a Need For Speednek versenyszimulációs szériájával, a Need for Speed Shift 2: Unleashed-el."
"A csodálatos grafikának és irányításnak köszönhetően végre azt érezhetjük, hogy elmosódik a határ a versenyzés és a szimuláció között!"
"Az EA jelszava idén is, a legtökéletesebb szimuláció, így a játékot elsősorban azoknak ajánljuk akik a profi szimulációk kedvelői, vagy már túlnőttek a könnyed szórakozást nyújtó Arcade autóversenyeken."
Különösen az utolsó idézet nagyon durva.
FORRÁS -
#10844 pedig a shift1 készitői = GTR2 készítők :)
valszeg a shift2 ugyanazok a programozók..
de nem szimulátor -
#10843 Azért kipróbáltam ezt a híres Shift 2-t is.
Ha már úgy hirdetik hogy a legrealisztikusabb game.
Hát ezt nem is tudom hogy gondolták.
-
#10842 Simbin már rég elfelejtette ezt a játékát...
Race 07, EVO, Raco ON, STCC, STCC2 az írányvonaluk.. -
#10841 Bezony! A legjobb. Nem is értem a sok árkád autós játékkal miért játszik aki még nem próbálta ki ezeket. Reméljük gyorsan kiadják a harmadikat is. -
#10840 Nekem is megvan mind kettő eredetiben.
Számomra még mindig a legjobb szim game a 2-es.
Mint ahogy a nickkem is mutatja, már évek óta megunhatatlan.
-
#10839 Bocsesz!Azt hittem nekem írtad.