GTR 2 - FIA GT Racing Game
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Logitech G25, G27 pedállal
Próbáltad már kikapcsolni, bekapcsolni?
www.smart-bus.hu
\"Életemet mindig egyedül a másodpercekért való harc töltötte be,és szívesen vállaltam az áldozatos,nélkülözéssel teli éveket,hogy megtanuljak vezetni,gyorsan vezetni,és még gyorsabban vezetni!\"
\"Életemet mindig egyedül a másodpercekért való harc töltötte be,és szívesen vállaltam az áldozatos,nélkülözéssel teli éveket,hogy megtanuljak vezetni,gyorsan vezetni,és még gyorsabban vezetni!\"
www.smart-bus.hu
Nem úgy volt, hogy lehet a dobozos verziót steam-n aktiválni? <#fejvakaras>#fejvakaras>
www.smart-bus.hu

"Nulla tenaci invia est via"
http://www.netkar-pro.com/main/index.php?option=com_content&view=article&id=112&Itemid=54&lang=en
Tudomány, technika és gazdaság vegyes topic: http://sg.hu/forum/tema/1108932295
i5-2500K, 8G RAM, GTX1060/6GB / Logitech G29 / Win7_64
- Debilon - Powered by BA3 Zájc, nú págágyí!
Az miért van, hogy most kaptam új monitort és amikor elindítom a GTR2-õt akkor a lámpák fénye, a füstök, a por zöldes--lilás színû, fõleg a "körvonala", pedig minden max-on van és leveszema grafikát sem lesz jobb<#help>#help>
Includes 11 items: RACE - The WTCC Game, RACE: Caterham Expansion, RACE 07, RACE On, RACE 07: Andy Priaulx Crowne Plaza Raceway (Free DLC), GTR Evolution Expansion Pack for RACE 07, STCC - The Game 1 - Expansion Pack for RACE 07, GTR 2 FIA GT Racing Game, GTR - FIA GT Racing Game, RACE Injection, GT Legends
HOLIDAY SALE! Offer ends 5 January
17 euro a steam-en !
Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!
az emberek 1%a élvezi azt amiért a maradék 99% megdolgozik...
ASUS PRIME B450M-A ° RYZEN 7 2700 ° HyperX Predator 16GB KIT DDR4 3333MHz ° Gigabyte GTX1050 Ti 4GB ° Kingston SSD A2000 500GB M.2 ° WD Blue 1 Tera ° FSP 450W HEXA 85+ ° BitFenix Ghost
Ha még nem voltál tagunk, akkor 500 ft-ért fél éves Rookie tagságot igénybe vehetsz.
Az lenne a problémám, hogy letöltöttem pár új pályát, a leirások szerint be is raktam a megfelelö mappába, de néhány pályánál mégis rossz irányba tesz le a rajtnál!Elöfordul hogy nem is a pályára rak a gép!A kérdésem az lenne, hogy én csináltam valamit rosszul,és ha igen akkor mi lenne a teendö, vagy pedig ezek a pályák hibásak?Példának itt egy kép http://www.kephost.com/view3.php?filename=p6jlm1gbjtl2tsd90726.jpg
Segitségeteket elöre is köszönöm!
A legjobb szervertagsággal nem rendelkezõ versenyzõ egy 2012-2013-as teljes szervertagságot kap jutalmul, tehát érdemes levenni a polcról és irány a pálya.
Isten áldja a pogányokat!
induláshoz szükséges dolgok(szervertagságot kivéve mivel nyílt):ITT
\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"
Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."
Aki a boxban megmondja állísd le a motort az Te saját mérnököd.
😊
Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."