GTR 2 - FIA GT Racing Game

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

DrTre
Nem akarok pofátlankodni, de mivel magam is szimulátoroztam, hol máshol is tudnám ajánlani a kormányomat eladásra, mint versenyzõk között. 😊
Logitech G25, G27 pedállal

Próbáltad már kikapcsolni, bekapcsolni?

Így igaz, köszönöm szépen!! 😊

www.smart-bus.hu

LaszloLedzenyi
izé nem szóköz hanem kötõjel nélkül

\"Életemet mindig egyedül a másodpercekért való harc töltötte be,és szívesen vállaltam az áldozatos,nélkülözéssel teli éveket,hogy megtanuljak vezetni,gyorsan vezetni,és még gyorsabban vezetni!\"

LaszloLedzenyi
szóköz nélkül kell egyben beírni

\"Életemet mindig egyedül a másodpercekért való harc töltötte be,és szívesen vállaltam az áldozatos,nélkülözéssel teli éveket,hogy megtanuljak vezetni,gyorsan vezetni,és még gyorsabban vezetni!\"

Nekem nem fogadja el a kódot... :S Mi lehet a nyûgje vajon?

www.smart-bus.hu

Szabi
én is beaktiváltam

"Nulla tenaci invia est via"

LaszloLedzenyi
nekem megy

Üdv Urak!

Nem úgy volt, hogy lehet a dobozos verziót steam-n aktiválni? <#fejvakaras>

www.smart-bus.hu

TG Gida
Leállt a lobby?

Isten áldja a pogányokat!

Szabi
a Power&Glory v3 és Targa Florio még mindig egy csodálatos párosítás, fõleg 900fokkal és 5.1el <#szeret>

"Nulla tenaci invia est via"

Köszönöm a választ! Megoldódott a hiba!
pedobear
a Netkar Pro 1.3 március 1-ig akciós áron van 4.99€ a 19.99€ helyett.

http://www.netkar-pro.com/main/index.php?option=com_content&view=article&id=112&Itemid=54&lang=en

Tudomány, technika és gazdaság vegyes topic: http://sg.hu/forum/tema/1108932295

valami hiba hiányosság van, parancsikonban a tulajdonságoknál a Cél mezõhöz add hozzá: " -trace=1000" macskaköröm nélkül, szóköz kell ! Windows 7-nél Dokumentumok/GTR2/userdata/log trace nevû szöveges dokumentum alján van a hiba oka, elõtte persze el kell indítani a játékot a hibás moddal, nem baj ha kilép, az a cél.
Sziasztok! Nekem is ilyesmi a problémám... Föltelepítettem a programot az 1.1-es patch-et. Eddig minden ok. Viszont ha teszek föl modokat, egyik sem mûködik. A menüben mindet látom, viszont a betöltõ képnél kidob az asztalra. A Suzuki Swift modnál meg a versenyhétvégén kb 5 mp\képkocka sebességre belassul a Hungaroringen. Mi lehet a gond? Tudnátok segíteni?
Sziasztok.Tegnap feltettem a GTR2-t és amikor elinditok egy versenyt akkor vagy a semmit látom a menüben,el se tudom indítani,vagy pedig kilép hiba üzi nélkül az asztalra.Mi lehet a gond? :S

Nem.

i5-2500K, 8G RAM, GTX1060/6GB / Logitech G29 / Win7_64

ennek az elsõ része csak német verzióban jelent meg ?

bmwcrash
Jól van már megvan, igen az volt mert 1980x1080x32 helyett x16 ment.Köszi a segítséget😊
bmwcrash
Igen.
Lehet
a monitor natív felbontásában megy?

- Debilon - Powered by BA3 Zájc, nú págágyí!

bmwcrash
Sziasztok!
Az miért van, hogy most kaptam új monitort és amikor elindítom a GTR2-õt akkor a lámpák fénye, a füstök, a por zöldes--lilás színû, fõleg a "körvonala", pedig minden max-on van és leveszema grafikát sem lesz jobb<#help>
TerranceG
Sziasztok!
GTR2-ben lenet online pilótát váltani mint az rfactor-ban?

Igyunk sört jól!

Másoljátok be az 1.1-es no_cd exe-t, config.exe futtasátok, mint amikor beállítjátok a felbontást, utána rendesen indítsátok a a steam-bõl 😉 NOCD 1.1
LaszloLedzenyi
nincs benne , a könyvtárban viszont benne van

Vackor1024
Sziasztok.

Nektek sincs Ferrari a steames verzióban ?

lac coo
Buy SimBin Mega Bundle
Includes 11 items: RACE - The WTCC Game, RACE: Caterham Expansion, RACE 07, RACE On, RACE 07: Andy Priaulx Crowne Plaza Raceway (Free DLC), GTR Evolution Expansion Pack for RACE 07, STCC - The Game 1 - Expansion Pack for RACE 07, GTR 2 FIA GT Racing Game, GTR - FIA GT Racing Game, RACE Injection, GT Legends
HOLIDAY SALE! Offer ends 5 January

17 euro a steam-en !

Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!

JUVEfun
Sziasztok ! GTR 2-höz melyik a legfrissebb F1 mód ?

az emberek 1%a élvezi azt amiért a maradék 99% megdolgozik...

SenorGrande

ASUS PRIME B450M-A ° RYZEN 7 2700 ° HyperX Predator 16GB KIT DDR4 3333MHz ° Gigabyte GTX1050 Ti 4GB ° Kingston SSD A2000 500GB M.2 ° WD Blue 1 Tera ° FSP 450W HEXA 85+ ° BitFenix Ghost

Sziasztok, akik szeretik a GTR2 szimulátort, azoknak ajánlom a következõ ingyenes ligát: http://forma1challenge.extra.hu/news.php
Üdv a játékban a kezeket, hogy tudnám összébb rakni? (nem a kormányt fogja az ember, hanem mellette, szélesebben)
LaszloLedzenyi
Elindult a HGTRM10

Ha még nem voltál tagunk, akkor 500 ft-ért fél éves Rookie tagságot igénybe vehetsz.

faja kis pálya/mod gyûjtemény , nincs mb limit, mint a Nogrip-en... (regisztrálni kell)
Köszönöm a gyors választ!
A pályák hibásak, keress hozzá AIW javítást, ha van...
Üdv mindenkinek!

Az lenne a problémám, hogy letöltöttem pár új pályát, a leirások szerint be is raktam a megfelelö mappába, de néhány pályánál mégis rossz irányba tesz le a rajtnál!Elöfordul hogy nem is a pályára rak a gép!A kérdésem az lenne, hogy én csináltam valamit rosszul,és ha igen akkor mi lenne a teendö, vagy pedig ezek a pályák hibásak?Példának itt egy kép http://www.kephost.com/view3.php?filename=p6jlm1gbjtl2tsd90726.jpg
Segitségeteket elöre is köszönöm!
LaszloLedzenyi
HGTRM Nyíit Nyári kupa

A legjobb szervertagsággal nem rendelkezõ versenyzõ egy 2012-2013-as teljes szervertagságot kap jutalmul, tehát érdemes levenni a polcról és irány a pálya.

Sziasztok szeretnék a játékban pályát csinálni, de nem tudom hogy milyen programokkal lehet légy szíves írjátok már le köszi😊
LaszloLedzenyi
igen nem mennek jelenleg hogy miért az kérdéses

TG Gida
Lehetséges,hogy leálltak a lobby serverek?Nem tudok belépni a multi részbe.

Isten áldja a pogányokat!

LaszloLedzenyi
Nyílt Húsvéti Fun futam a GTR-Mastersnél Brno 2011 GT2 es autókkal!

induláshoz szükséges dolgok(szervertagságot kivéve mivel nyílt):ITT

Firerock
Köszönöm!

\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"

Firerock
Srácok a GTR 3-nak még nincsen topic-ja?

\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"

SimaSuna
3-4-5 gombokat nyomogassad...
Nem megy a gépjármû kifelzõje............mi lehet a gond?,,??,,,??
Dietrich

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

Jogos! Ezt eddig én sem tudtam, kevertem a dolgokat. Az ember minden nap tanul valamit...

Dietrich
spotter az (amerikai találmány)aki pl. nascar és indycar ovál versenyeken a tribünök tetején vanak és onnan figyelik a versenyt, rádión adják a versenyzõknek az utasítást pl. maradj az íven, jobbra húzodj, tiszta a pálya elötted-mögötted stb. A versenyzõk 80-90%-ban hagyatkoznak a spottere a maradék a tüköré amit nem is nagyon van idejük használni.

Aki a boxban megmondja állísd le a motort az Te saját mérnököd.
😊

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

Versenymérnök, vagy valami hasonló.