GTR 2 - FIA GT Racing Game

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Alexease
Legyen Porsche, az biztos nem volt:)
Istencsászár
BMW vagy Porsche... ( ha lehetne belsõ részrõl ( is ) ) :)

Gyûjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

Melyik autóról tegyek, a demóban csak kimentem egy fél körre, és nekem õszintén szólva ott elég is volt. Így arra sem emlékszem milyen autó volt benne :-)
erre én is kiváncsi lennék:)..engedelmeddel
zolo
Tudnál screenshotot betenni egy-két autóról ami nem volt benne a demóban?

http://flickr.com/photos/zolika90/

Szia, nem warez, dehogy is. Egy gyönyörû kis dobozos cucc :-)

Õszintén szólva nem vártam tõle túl sokat a demó után, de így. Szerintem nagyon jó! Grafika kicsit lehetne szebb, de legalább élettel teli, profi munka. rFactoros konverziók után olyan, mintha egy új világ tárulna elénk, ráadásul egészen jól meg van tolva pályákkal! a kományzás is jó, csak ahogy mondtam, az enyém épp nem jó, a gázpedálnak annyi. Így a gomb maradt.

Tehát Logitech! G25-re rámoccanok, ha isten is megsegít, talán sikerül...
Istencsászár
Üdv itt is:), vigyázz mer a "megkaptam a GTR2-õt" itt elég nagy vihart fog kavarni némely emberkék körében ( honnan van, warez, megjelent e stb... )

A kérdésedre, attól függ mennyit akarsz rákölteni, az átlag ember leg elérhetõbb minõségi kormánya a Momo, bár inkább ezt ajánlom ha ilyen keretekbe gondolkozol: Logitech® Driving Force Pro™ vagy a Logitech G25 Racing Wheel rendelni lehet, ára is van, de biztos most ez a leg minõségibb...

Gyûjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

Sziasztok, megkaptam a GTR2-õt, de a kormányom beadta az unalmast. Mit ajánlotok beszerezni, melyik a manapság egyik legjobb, legstrapabíróbb kormány?
KÖszI!
k8bal
speed sensitivity-t vedd 0%-ra!

\"They don\'t make mistakes. They don\'t do random. To them, everything has a purpose, everything has an objective.\"

Srácok, epphogycsak kipróbálta a demót, ami nagyon tetszik is, egy dolog azonban nagyon zavaz. VAn ebben valami extra kormánysegítség vagy mi? Mert a beállításoknál én kikapcsoltam, nagy sebességnél mégsem engedi azt csinálni, amit én akarok. Rántok egyet a kormányon, a "kezek" meg szinte meg sem mozdulnak... Ugye hogy ez nem normális?

Köszi a segítséget!!!
gordon 24
Na sziasztok!!!

Letöltöttem a demot és nagyon tetszik. Nagyon jó a hang szép a grafika és végre erõszakossak az ellenfelek. Szóval egy igazán jó autósjáték. Grat a tervezõknek és alig várom már hogy megjelenjen.

Downhill!!

MaverickSXT
toltottem fel uj palyakat GTR2 Trackpack 3

MaverickSXT
dehogy,csak irtam ,valszeg szept 30.an jelenik meg

Beagie
Thanky

www.gtr-masters.hu

Tomo15
még nem.
TothLaci
A teljes játék megjelent már?
MaverickSXT
kell hozza az all track exe is amit Alex belinkelt,vagy a full game <#wink>

Beagie
Letöltöttem a belinkelt track pack-ot, bemásoltam a locations könyvtárba, mégsem tudok csak Barcelona-t választani továbbra is <#help><#help>

www.gtr-masters.hu

TothLaci
Nagyon megtetszett a játék demója... És még hangulata is van!
stingray
...és tényleg

Tûz Csucsu !

MaverickSXT
nagyon szivessen ,de forumokon meg fent van a tobbi is pl az rscn es a gtr4u n is

stingray
Köszönöm a Saleent Maverick

(a vipert is tolja valaki pls)

Tûz Csucsu !

stingray
Helló , hogy indithatnám el a Saleenel a Viperrel vagy a Listerrel a demót?
A car kiterjesztésû fájlokat már átírtam notepaddal de a 3 exe hiányzik.

ez a link már meghalt :

http://rapidshare.de/files/26620547/Voitures_Bonux.rar.html"

Tûz Csucsu !

MaverickSXT
arty
meg CPU-t, ha most celeronod van...

Forza.

Beagie
RAM-ot és vid. kártyát sry

www.gtr-masters.hu

Beagie
csak RAM-ot vid. kártyát kell venned

www.gtr-masters.hu

gergobaby
Sziasztok a kérdésem az lenne hogy min grafikán fog-e futni egy 2400Mhz-es proci, 256 MB RAM és egy Gef2 Mx400-as gépen és ha nem akkor mi az ami miatt nem?

Köszi a segítségeket elõre is. Gergõ

Toshiba L300-2C5

lac coo
137 mega video a teljes játékról ...Lent klikk az attento gombra..

THX Sup ...

Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!

MaverickSXT
elobb nezd meg milyenek azok a palyak es utana mond hogy a tied e,masreszt nem tudom melyik kie volt en csak atkonvertaltam gtr2 ala,sok fele palya valtozat van es szinte egyik palya se egy az egybe lett konvertalva,tobb fajta verziobol raktam ossze egyet a grafika miatt,amugy ha nem ugy akarod inditani a palyakat ahogy irtam akkor nemelyik nem indul mivel a skies fileket nem csereltem le gondolvan a full gamera es ugye bar a demoban nincsenek benne azok a filek

Panther
Speciel Mantorp és Watkins egyik változata az én pályáim és már az RSC-n is közzé voltak téve, de mindegy. A GTR2 egyébként kezeli a GTL kiterjesztéseket is.

E8400 4.2GHZ, Asus Striker II Extreme DDR3, GeForce 9800GX2, 2x1GB DDR3-1600/1900MHZ, 650Watt Corsair PSU. GTR2 - rFactor - LFS - WTCC Race - Race07 - GTR EVO - STCC

MaverickSXT
Feltoltottem a gtr2 palyakat INNEN szedheti akinek kell,nemelyik palyahoz kell a full game vagy a gtl/gamedata/Locations/shared konyvtarbol at kell masolni a gtr2demo/gamedata/Locations/shared konyvtarba a skies_lowtex_north.gtl, skies_north.gtl, skies_south.gtl, skies_lowtex_south.gtl es a gtl eket at kell nevezni gtr nek ertelemszeruen

Köszi! <#vigyor3>
MaverickSXT
Sziasztok ,convertaltam egy csomo palyat gtr2 hoz,feltoltom valahova es szedheti akinek kell
Itt a lista:
A1Ring, Adelaide, Bathurst, BrandsHatch, CadwellPark, CastleCombe, Dijon, EasternCreek, Hidden Valley,
Hungaroring, Indianapolis, Interlagos, Istanbul, Klettwitz, Kyalami, LagunaSeca, MantorpPark,
Melbourne, Misano, Monaco, Mondello, MonteCarlo79, Mugello, Norisring, OranPark, Oultonpark, RoadAmerica,
RoadAtlanta, Sebring, Silverstone, Surfersparadise, Suzuka, WatkinsGlen, Zandvoort, Zolder

stingray
Hello srácok !
>> GTR2Demo_AllCarsAllTracks.rar <<
errõl lemaradtam most meg már nem jön ,tudtok segíteni?

Tûz Csucsu !

Tomo15
Gratulálok:D:D
jovanna, hiszen csak jót akart:)
Duddits
De próbáltam...

Kaszi46
szerintem ha akarna se tudna gondolkozni:P

*Posse*T.W.D*

Istencsászár
"Most kaptam hírlevet a SimBin-tõl azt valahogy nem is gondolkoztam, hogy már én is kipróbáltam." :))) ( szerintem nem próbáltad :/ )

Beagie
<#integet2>

www.gtr-masters.hu

Duddits
Elnézést! <#vigyor4><#bohoc><#idiota>

semmi gond:)
Duddits
áhhh banyeg, most ugrott be, basszus... <#idiota><#falbav>

Most kaptam hírlevet a SimBin-tõl azt valahogy nem is gondolkoztam, hogy már én is kipróbáltam. <#vigyor2>

kedves házigazda...egy hónapja kinn a demo:)..de azért köszi
Duddits
Lamborghinivel és Ferrari F575-el lehet Barcelona GP-n 15 ellenféllel.

???
Duddits
DEMÓ!!!!!!!

TÖLTSÉTEK!!

Szeptember 30.-án jelenik meg a teljes!!