GTR 2 - FIA GT Racing Game
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Gyûjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
http://flickr.com/photos/zolika90/
Õszintén szólva nem vártam tõle túl sokat a demó után, de így. Szerintem nagyon jó! Grafika kicsit lehetne szebb, de legalább élettel teli, profi munka. rFactoros konverziók után olyan, mintha egy új világ tárulna elénk, ráadásul egészen jól meg van tolva pályákkal! a kományzás is jó, csak ahogy mondtam, az enyém épp nem jó, a gázpedálnak annyi. Így a gomb maradt.
Tehát Logitech! G25-re rámoccanok, ha isten is megsegít, talán sikerül...
A kérdésedre, attól függ mennyit akarsz rákölteni, az átlag ember leg elérhetõbb minõségi kormánya a Momo, bár inkább ezt ajánlom ha ilyen keretekbe gondolkozol: Logitech® Driving Force Pro™ vagy a Logitech G25 Racing Wheel rendelni lehet, ára is van, de biztos most ez a leg minõségibb...
Gyûjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
\"They don\'t make mistakes. They don\'t do random. To them, everything has a purpose, everything has an objective.\"
Köszi a segítséget!!!
Letöltöttem a demot és nagyon tetszik. Nagyon jó a hang szép a grafika és végre erõszakossak az ellenfelek. Szóval egy igazán jó autósjáték. Grat a tervezõknek és alig várom már hogy megjelenjen.
Downhill!!
www.gtr-masters.hu
A car kiterjesztésû fájlokat már átírtam notepaddal de a 3 exe hiányzik.
ez a link már meghalt :
http://rapidshare.de/files/26620547/Voitures_Bonux.rar.html"
Tûz Csucsu !
Köszi a segítségeket elõre is. Gergõ
Toshiba L300-2C5
Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!
E8400 4.2GHZ, Asus Striker II Extreme DDR3, GeForce 9800GX2, 2x1GB DDR3-1600/1900MHZ, 650Watt Corsair PSU. GTR2 - rFactor - LFS - WTCC Race - Race07 - GTR EVO - STCC
Itt a lista:
A1Ring, Adelaide, Bathurst, BrandsHatch, CadwellPark, CastleCombe, Dijon, EasternCreek, Hidden Valley,
Hungaroring, Indianapolis, Interlagos, Istanbul, Klettwitz, Kyalami, LagunaSeca, MantorpPark,
Melbourne, Misano, Monaco, Mondello, MonteCarlo79, Mugello, Norisring, OranPark, Oultonpark, RoadAmerica,
RoadAtlanta, Sebring, Silverstone, Surfersparadise, Suzuka, WatkinsGlen, Zandvoort, Zolder
>> GTR2Demo_AllCarsAllTracks.rar <<
errõl lemaradtam most meg már nem jön ,tudtok segíteni?
Tûz Csucsu !
Most kaptam hírlevet a SimBin-tõl azt valahogy nem is gondolkoztam, hogy már én is kipróbáltam. <#vigyor2>#vigyor2>