10998
  • MaverickSXT
    a zene brutalis /Go in 60 Second/ mintha az M3 as nyugotabban menne
  • CodeRed
    GTR2 vs GTL BMW
    GTR2 vs GTL BMW youtube
  • SuperCharger
    Viszonyítási alapnak nagyon jó, ha kezdesz egy open practice-t, pl. mediumon.
  • Dietrich
    vissza az egész..látom már.
  • Dietrich
    a faq-ban leirtak szerint telepítettem a motecet, elindotom de semmi adatot nem ment el :( tök üres ez a lap edzés alatt vagy közben, vagy futam után.
    mi lehet a baj?eredeti játék kell hozzá?
  • Sheltem
    Egyébként egy táblázatot tartanék klassz dolognak ahol sg userek pályaidejei lennének autókhoz és championshipekhez viszonyítva. Jó viszonyítási alap lenne, hogy mennyire megyek szar időket :)
    Nem tudom erre mennyire lenne igény erre, én mindenesetre nézegetném.
  • LeePí17
    igen..a Geditor és az iripper..
    én legalábbis ezeket használom :D
  • SuperCharger
    Tudtok GTR2-höz valami progiról, amiben a szerkesztett textúrákat meg lehet nézni, és nem kell hozzá maga a játék? (mint nr2003-hoz a Car Viewer)

• lac coo
    És a betonhőmérséklet-változást hol lehet beállítani ?
  • Solt
    szóval az idő / 1:51:8 / jónak számít az imolai pályán a BMW-vel?
  • SHADOWEYES7
    nem égő.
    én is irtam már el mást!
  • Solt
    jólvan!!! :D:D:D már késő van!! de égő!! :)) szóval BMW-vel!!!! :D:D:D
  • SHADOWEYES7
    BNW
  • Solt
    Sziasztok! Az imolai pályán a BNW-vel az 1:51:8 jó időnek számít? Köszi...
  • Ombika
    Kormany ami a videon van sajat gyartmany DFP-bol?
  • SitatiS
    Az gáz,borzasztó sokat enged a program...
  • CodeRed
    Ha a kanyarlevágásokra gondolsz, azt csak ki\be kapcsolni lehet ha jól tudom.
  • SitatiS
    Lehet ökörség,de nem lehet vhogy szabályozni a játékban a vágás határát?
  • CodeRed
    Félelmetes ez a játék. A MoTeC adatok alapján verseny alatt a rajt pillanatától az első 10-20 körig 9,5 fokot emelkedett az aszfalt hőmérséklete 20-25 fokos levegőhőmérséklet mellett. (ugyanis ez is változik persze ha be van állítva). A másik ami tetszik, hogy szintén MoTeC adatok alapján a beállítások fügvénye, hogy mennyit fogyaszt a kocsi egy kör alatt, és ez alapján nagyon ki lehet centizni az üzemanyagot a versenyek alatt. Az alábbi képeken jól látható. Persze lehetséges, hogy az előző részben is így volt ez, de inkább csak most kezdtem el ezzel foglalkozni, mert sok "apróságot" ebben a második részben sokkal jobban érezni vezetés közben.

[IMG] http://www.sg.hu/galeria/10246085501159737651.jpg[/IMG]
  • JuanG
    azok sztem mi voltunk :)
  • lac coo
    Az elsők egyike volt amit kikapcsoltam, írtó gagyi....
  • Che
    Más 5let???
  • CodeRed
    KÖSZÖNÖM!
  • lac coo
    Nem lenne jobb ezeket a sport topikban elintézni ? :))))))
  • Csiaki
    Innen hogyan tudok letőlteni?Láma vagyok, de nem találom!
  • Willi Betz
    Remélem itt van olyan is akit nem csak a gt-k érdekelnek.
    Személy szerint én odavagyok Pólya Ádám bmwjéért.
    Túrakocsi F csoport
  • lac coo
    A legfontossabb PRL beállítások, ha nagyon ráérek akkor megírom a teljeset....:

[ DRIVING AIDS ]

Pitcrew Push="1" - bekapcsolva ha a boxutcában fogyna ki a benzin a pit szemályzet eltol a boxunkig.

Steer Ratio Speed="0.00000" - Egy bizonyos sebesség alatt az autó kereke jobban fordul kormányzáskor , mint ahogy mi valójában tekerjük .
    Alapon 25 km/h -ra van állítva , célszerő kikapcsolni , sok helyzetben hátrányunkra válhat .

[ Game Options ]

Locked Pit Cam="1" - Bekapcsolva a pitben is az autóban ülve maradunk.

Virtual Mirrors="0" - Virtuális tükröt kapcsolhatunk be ...

Vehicle Removal="120.00000" - A sérült , haladásra képtelen autók ennyi ideig maradnak a pályán . Másodpercben állítható .
    Debris Removal="1511.00000" - A féknyomok a betonon ennyi idő múlva tűnnek el . Másodpercben .
    Parts Duration="120.00000" - A leszakadt alkatrészek ennyi idő múlva tűnnek el . Másodpercben.

[ Controls ]

FFB steer vibe freq mult="0.00000" - Minél gyorsabban mész annál inkább remegni kezd a kormány .
    FFB steer update thresh="0.0001500000" - Minél kissebb annál részletesebb az FFB, de csökkenhet az fps....
    FFB rumble strip magnitude="0.30000" - A kerékvető rázkódás erőssége .
    FFB rumble strip freq mult="1.00000" - Kerékvető számítási módja. Legjobb "1" -re állítani : 1kő = 1 rántás...
    FFB rumble strip pull factor="-0.70000" - A kerékvető mekkora erővel rántja el a kormányt . Minél magasabb a szám annál erősebben ránt. Mínuszban kell hagyni ...

• lac coo
    PRL /Game Options : Locked Pit Cam="1"
  • Willi Betz
    Rájöttem már én is ezért google-ra teszem fel a videókat.
  • CodeRed
    Hogyan lehet kikapcsolni, hogy a boxban külső nézetre váltson a játék?
  • Dietrich
    azóta már tudom persze
  • Dietrich
    nem jó a megauplod..100-ra van lekorlátozva usereket tekintve hungary..
  • VRSDM
    magni-court os köridőitek vannak?

/épp most mentem volna egy egész jót (magamhoz mérve) erre az uccso kanyarba ami a célegyenesbe visz nem levágom véleteln és törlni a köridőt? :S de akkoris megcsinálom:)
  • Alexease
    Evek ota lealazza az egesz szimulatoros mezonyt, legyen az NASCAR, LFS, GTR, stb.:))
  • Willi Betz
    ha vkit érdekel a rajt akkor itt van:
    RAJT
  • Dietrich
    lealázta a mezőnyt mint minket a GTR2 megjelenése másnapján oscherslebenben :p
  • Dietrich
    azt láttuk, hogy többen is az egyik csoportnál elöször találkoztak és mutatkoztak be..lehettek vagy 15-en :)
  • endiboy
    a játék ujratelepítése megoldotta a problémát szerencsére :)
  • GPx8
    Sőt, még Norbi is ott volt, adott is a Clio-ban kb. 1 célegyenesnyit a mezőnynek, hamár... :D
  • JuanG
    mi is ott voltunk PH-sok (ASClub) :DD