10998

| .:: F.A.Q. ::.| CHEAT| SIMBIN| GTR2 WEB| RSC NEWS| RACESIM-TRACKER| HSW| VirtualR| NOGRIPRACING| GP HUNGARY|
| GTR4U| MaverickSXT Tracks - PACK1 PACK2 PACK3PACK4| GTR2 TRACKS (TEMP) | MAGYARÍTÁS| GTR2 RANK|
BAJNOKSÁGOK/SZERVEREK: | GTR MASTERS|
-
a zene brutalis /Go in 60 Second/ mintha az M3 as nyugotabban menne -
GTR2 vs GTL BMW
GTR2 vs GTL BMW youtube
-
Viszonyítási alapnak nagyon jó, ha kezdesz egy open practice-t, pl. mediumon. -
vissza az egész..látom már. -
a faq-ban leirtak szerint telepítettem a motecet, elindotom de semmi adatot nem ment el :( tök üres ez a lap edzés alatt vagy közben, vagy futam után.
mi lehet a baj?eredeti játék kell hozzá? -
Egyébként egy táblázatot tartanék klassz dolognak ahol sg userek pályaidejei lennének autókhoz és championshipekhez viszonyítva. Jó viszonyítási alap lenne, hogy mennyire megyek szar időket :)
Nem tudom erre mennyire lenne igény erre, én mindenesetre nézegetném. -
LeePí17 #3160 igen..a Geditor és az iripper..
én legalábbis ezeket használom :D -
Tudtok GTR2-höz valami progiról, amiben a szerkesztett textúrákat meg lehet nézni, és nem kell hozzá maga a játék? (mint nr2003-hoz a Car Viewer)
-
És a betonhőmérséklet-változást hol lehet beállítani ? -
Solt #3154
szóval az idő / 1:51:8 / jónak számít az imolai pályán a BMW-vel?
-
nem égő.
én is irtam már el mást!
-
Solt #3152 jólvan!!! :D:D:D már késő van!! de égő!! :)) szóval BMW-vel!!!! :D:D:D -
BNW 

-
Solt #3149 Sziasztok! Az imolai pályán a BNW-vel az 1:51:8 jó időnek számít? Köszi... -
Kormany ami a videon van sajat gyartmany DFP-bol? -
Az gáz
,borzasztó sokat enged a program...
-
Ha a kanyarlevágásokra gondolsz, azt csak ki\be kapcsolni lehet ha jól tudom. -
Lehet ökörség,de nem lehet vhogy szabályozni a játékban a vágás határát?
-
Félelmetes ez a játék. A MoTeC adatok alapján verseny alatt a rajt pillanatától az első 10-20 körig 9,5 fokot emelkedett az aszfalt hőmérséklete 20-25 fokos levegőhőmérséklet mellett. (ugyanis ez is változik persze ha be van állítva). A másik ami tetszik, hogy szintén MoTeC adatok alapján a beállítások fügvénye, hogy mennyit fogyaszt a kocsi egy kör alatt, és ez alapján nagyon ki lehet centizni az üzemanyagot a versenyek alatt. Az alábbi képeken jól látható. Persze lehetséges, hogy az előző részben is így volt ez, de inkább csak most kezdtem el ezzel foglalkozni, mert sok "apróságot" ebben a második részben sokkal jobban érezni vezetés közben.
[IMG] http://www.sg.hu/galeria/10246085501159737651.jpg[/IMG] -
azok sztem mi voltunk :) -
Az elsők egyike volt amit kikapcsoltam, írtó gagyi....
-
Che #3141 Más 5let??? -
KÖSZÖNÖM!
-
Nem lenne jobb ezeket a sport topikban elintézni ? :)))))) -
Innen hogyan tudok letőlteni?Láma vagyok, de nem találom! -
Remélem itt van olyan is akit nem csak a gt-k érdekelnek.
Személy szerint én odavagyok Pólya Ádám bmwjéért.
Túrakocsi F csoport -
A legfontossabb PRL beállítások, ha nagyon ráérek akkor megírom a teljeset....:
[ DRIVING AIDS ]
Pitcrew Push="1" - bekapcsolva ha a boxutcában fogyna ki a benzin a pit szemályzet eltol a boxunkig.
Steer Ratio Speed="0.00000" - Egy bizonyos sebesség alatt az autó kereke jobban fordul kormányzáskor , mint ahogy mi valójában tekerjük .
Alapon 25 km/h -ra van állítva , célszerő kikapcsolni , sok helyzetben hátrányunkra válhat .
[ Game Options ]
Locked Pit Cam="1" - Bekapcsolva a pitben is az autóban ülve maradunk.
Virtual Mirrors="0" - Virtuális tükröt kapcsolhatunk be ...
Vehicle Removal="120.00000" - A sérült , haladásra képtelen autók ennyi ideig maradnak a pályán . Másodpercben állítható .
Debris Removal="1511.00000" - A féknyomok a betonon ennyi idő múlva tűnnek el . Másodpercben .
Parts Duration="120.00000" - A leszakadt alkatrészek ennyi idő múlva tűnnek el . Másodpercben.
[ Controls ]
FFB steer vibe freq mult="0.00000" - Minél gyorsabban mész annál inkább remegni kezd a kormány .
FFB steer update thresh="0.0001500000" - Minél kissebb annál részletesebb az FFB, de csökkenhet az fps....
FFB rumble strip magnitude="0.30000" - A kerékvető rázkódás erőssége .
FFB rumble strip freq mult="1.00000" - Kerékvető számítási módja. Legjobb "1" -re állítani : 1kő = 1 rántás...
FFB rumble strip pull factor="-0.70000" - A kerékvető mekkora erővel rántja el a kormányt . Minél magasabb a szám annál erősebben ránt. Mínuszban kell hagyni ...
-
PRL /Game Options : Locked Pit Cam="1" -
Rájöttem már én is ezért google-ra teszem fel a videókat.
-
Hogyan lehet kikapcsolni, hogy a boxban külső nézetre váltson a játék? -
azóta már tudom persze
-
nem jó a megauplod..100-ra van lekorlátozva usereket tekintve hungary.. -
magni-court os köridőitek vannak?
/épp most mentem volna egy egész jót (magamhoz mérve) erre az uccso kanyarba ami a célegyenesbe visz nem levágom véleteln és törlni a köridőt? :S de akkoris megcsinálom:) -
Evek ota lealazza az egesz szimulatoros mezonyt, legyen az NASCAR, LFS, GTR, stb.:)) 
-
ha vkit érdekel a rajt akkor itt van:
RAJT -
lealázta a mezőnyt mint minket a GTR2 megjelenése másnapján oscherslebenben :p -
azt láttuk, hogy többen is az egyik csoportnál elöször találkoztak és mutatkoztak be..lehettek vagy 15-en :) -
endiboy #3123 a játék ujratelepítése megoldotta a problémát szerencsére :) -
GPx8 #3122 Sőt, még Norbi is ott volt, adott is a Clio-ban kb. 1 célegyenesnyit a mezőnynek, hamár... :D -
mi is ott voltunk PH-sok (ASClub) :DD