GTR 2 - FIA GT Racing Game

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

9000-12000 Ft lehet. <#rinya>

i5-2500K, 8G RAM, GTX1060/6GB / Logitech G29 / Win7_64

mila69en
jöhetne már a game😞
mi lesz az ára úgy saccperkb tudja valaki?😊

éld úgy minden napod, mintha az lenne az utolsó! Azt egyszer úgyis bejön. HyperActive

viszont most már szeptemberi dátum van kiírva a video végén.

bepe79
:omg: ... a gs most közölte õket, azt hittem, hogy frissek. Sry.

Suzuki Swift GL 1.3

Istencsászár
Kárvolt ilyen bazi nagy képeket berakni, mivel ezek már régiek!

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

bepe79

Suzuki Swift GL 1.3

Istencsászár
<#eljen>

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

SitatiS
Megjelent egy újabb video,most éppen Imolában autózhatunk egy M3-as kíséretében,a video megtalálható a GTR2 hivatalos honlapjánITT<#wave>

Let the good times roll.

Igaz ami igaz, én sem fogom sajnálni rá a pénzt ha majd megjelenik... <#vigyor2>

Alexease
Mar bejelentettek egy ideje😉 Gondolom, jovo nyar vege?!😉 De aztan, lehet hogy tavasz😉 Az engine mar adott, a palyak szinte mind kesz vannak, az AI, animacio, hangok stb. is OK, igazabol az autokat kell masszirozni😉 Mivel a GTR2 inkabb csak egy eros felujitas, igy lehet hogy volt/van ra idejuk😉

Ezutan johetne egy GTR AllStars, GTR Evolution, GTR "akarmi", amibe bele lehet tolni a teljes palettat 1965-2004-ig😉))) vagyis, a GTR2, WTCC, es talan a GTR XXX-el meg 3 evig piackepes termekuk van😉 Hiaba "rokabor" sokan megveszik, mert mindig van benne valami "josag"😊))
off
Hmmm. Érdekes <#rolleyes>
Új Sim-Bin szimulátor...
on

Istencsászár
Fifth Gear

lac coo
De van , tv -ben láttam (nem a Top Gear a másik olyasmi mûsor , ahol a csaj is tesztel ..) 80km/h felett kapcsolt ba a négykerékhajtás....

Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!

Duddits
Ennél van újabb is, az 2005-ös asszem.

b-type
Mármint a klasszikus építésû sportkocsi az ormotor-hátsóhajtás..aztán lett a két tengely közé behelyezett un. középmotor.

&#8221;~Alonso, Lewis is behind you. ~I don&#8217;t want to hear that!&#8221;. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

b-type
nem tom..mármint ezen a jólsikerült terepjárón kivûl..ami asszem 40lityit eszik százon alsóhangon ha jól emlékszem...nem mai csirke a verda.
De a Ferrari annyira elkötelezett a pályaautók iránt hogy nálam már a 2+2üléses Ferka is sok.
Ferka az középmotor hátsóhajtás, esetleg ormotor és hátsó hajtás...klasszikus építésû sportkocsi.
..nem tom én vhogy nagyot csalódtam a Porsche-ben is mikor kihozták a terepjárót..😞
A Lambo-n nem csodálkozom..a gyár tulajdonjoga az elég kusza dolgokat megélt már.

&#8221;~Alonso, Lewis is behind you. ~I don&#8217;t want to hear that!&#8221;. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

Istencsászár
Tudom ^^

lac coo
Nem erre gondoltam 😊)))

Istencsászár
Van<#idiota><#idiota><#idiota>

lac coo
Lamboban van összkerekes , nem ? Bár gondolom nem is megy GT versenyen....

b-type
Soha nem jutna eszembe öszkereket rakni a Ferrari-ra. 😊

MaverickSXT
az lehet ,csak epp nem a tudasodat tukrozi <#wink>

Duddits
<#nyes>

De tök jó amúgy, próbáld ki!

b-type
awd Ferrari???
te jó ég vz. 😞(

Istencsászár
Publik szerveren megesik az ilyen, ez vele jár.

Duddits
Nem volt eltérés, csak a csávónak nem volt szimpi a 4x4-es Ferrarim, azt kiszavaztatott.

MaverickSXT
nem feltetlenul,en mar talalkoztam ilyennel csak kiirja hogy hdc mismatch error,de nem eri meg csalni mivel az nem a tudasodat tukrozi

nemtom milyen szerveren voltál de ha fájl eltérésed van akkor kidob a szerver
Duddits
Én egyszer GTR-ben a tuningolt Ferrari F575-el mentem, a 4x4-essel, csávó lesett is a szerveren, azt egybõl lökte, hogy csíter vagyok meg ilyesmi... <#nyes> Azt egyszer ki is vágott.

MaverickSXT
tuning?akkor hol marad a fairplay?

MaverickSXT
nalam igy neznek ki a trk filek,persze az adott palyanak megfeleloen
MASFile=skies_central.gtr
MASFile=Monza.gtr
MASFile=MonzaMap.gtr
MASFile=Misc.gtr
MASFile=TeamMaps2.gtr

lac coo
Tuning a hdv. file-ban ! <#idiota>

Istencsászár
A demot bárhonnan, használd a gágült, nem harap!

Istencsászár
Ez nem NFS.

littleNorbi
tuning?

hona leeht leszedni a gamet??😛

ALien

Hali! Még 1 kérdés, amikor át szoktad írni a trk file-okat, valamelyik GTL-es pálya trk-ba van olyan hogy MASFILE=skies_south.gtl, na ezt most átírod gtr-re és benne hagyod?, vagy ezt kitörlöd, mert ugye belemegy az a 3sor amit alex leírt hogy azok feltétlenül legyenek benne de abba benne van a MASFILE=skies_central.gtr ezért a south.gtr-t törölni kell vagy benne kell hagyni? Ezek nem ütik egymást? Üdv!
Oké köszi!<#worship>
MaverickSXT
aha persze de nekem nincs meg mind,ami megvan elkuldom

Hali Szia! "Cadwell, Misano, Mosport, Silverstone, Sugo, Trois-Rivieres, Tsukuba, WatkinsGlen," ezeknél hibás, a többinél jó. Megtennéd ha neked megvan, elküldenéd a [email protected] és nagyon szépen köszönöm! Üdv!
MaverickSXT
hibasak az aiw filek mivel azok a palyak gtl hez keszultek,en szinte mindegyikhez megtalaltam a jot 1-2 kivetel,ha mondod mi az ami fontos akkor egy e mail cimre elkuldom a jo fileket,bar mondjuk en teljessen atirtam a trk fileket es atneveztem a gtl fileket gtr re mert ha kijon a full game akkor csak be kell oda masolnom oket

Sziasztok! Lenne egy problémám. Beraktam a demóba egy pár GTL pályát, csak némelyiknél a safety car ott áll a pályán keresztbe. Valamelyik fájl átírásával meg lehet valahogy oldani?, vagy ez így marad. Én még ki tudom kerülni, de a gépi ellenfelek néha belerongyolnak. Válaszokat elõre is köszönöm! Üdv!
Beagie
a 2. 3. opció csak vicc <#vigyor2>

www.gtr-masters.hu

Én az 1. -t választottam anno mikor meg vettem az 1 et.

Beagie
több lehetõséged is van:

1. gyakorolsz amíg a pályán tudsz maradni egyáltalán (nekem ez majd' 2 órába került)

2. bekapcsolod az összes help-et (a játék persze elveszti az értelmét)

3. mégis a NFS-el próbálkozol

www.gtr-masters.hu

Jahh... ti nektek jó vazz, de nekem most szart be a kormány és csak billel tok jáccani.

<#rinya><#sir>

Forza Italia
Jó reggelt mindenkinek. Tényleg csak rákell érezni. Nagyon nagy játék lessz ez. Remélem minnél hamarabb.

Forza Juve! Solo la JUVE e GRANDE! 30 Scudetto, 9 Olasz Kupa, 5 Olasz Szuperkupa, 2 Bajnokok Ligája, 1 Kupagyőztesek Európa Kupája, 3 UEFA Kupa, 2 Európai Szuperkupa, 2 Világkupa, 1 Intertotó Kupa

[HUN]FaTaL
menj már a picsába😄 45k/m LOLLER😄DDDDDDDDDDDDD

http://goo.gl/gd6Zi5

Cowek
Szerintem októbernél elõbb nem <#pardon1>

http://www.f1-info.hu/

Forza Italia
Nem tudjátok mikorra jön a full.

Forza Juve! Solo la JUVE e GRANDE! 30 Scudetto, 9 Olasz Kupa, 5 Olasz Szuperkupa, 2 Bajnokok Ligája, 1 Kupagyőztesek Európa Kupája, 3 UEFA Kupa, 2 Európai Szuperkupa, 2 Világkupa, 1 Intertotó Kupa