10998
  • arty
    én is a célegyenes végén voltam, köszönöm GPx8-nak az infot a versenyről, volt itt előzés, kicsuszás, meg pokoli hangzavar (igaz, ehez képest a célegyenes közepe már elviselhetetlen zajártalommal kecsegtetett :D ), bevallom én a legvégére icipicit már elűltem a seggem és unatkoztam :D

de örök élmény volt, valszeg gold tribünre az életben nem jutok el :(
  • Istencsászár
    Kiváló képek! Grat!
  • sajoati
    akkor mar felraktam en is parat :)
    GT tegnapi kepek, PIT (1280x960)
  • Prézli
    Megfogadtam a jótanácsot és a célegyenes végéről néztem a vasakat.Láttam néhány HungarianGTRMaster-t is.Berakok néhány képet amit mi csináltunk:

• VRSDM
    és olyan valakinél volt hogy textúrák csak ugy, bevannak a pályára téve? ergó egy háló, vagy egy korlát, keresztbe az egész pályán mindenen át, meg néhol nincsen alattam talaj csak átlátszó semmi (ujrarakom majd a vga driver-em)
  • b-type
    Nem lehetséges hogy a 16b-ben futtatod?
  • GPx8
    Valami a vga drivereddel lehet, nálam teljesen jó. Nincsenek -esetleg- elállítva az színek a driverben (RGB)?
  • GPx8
    szerintem a környezetszennyezés... :D
  • DJ Bee18
    Nálam esős versenyen az én autóm, és mindegyik AI autó zöld színű vizet ver fel, és alig látszik valamennyi. Mi a gond? Tudomáson szerint mindent felvettem fullra
  • Debilon
    azt mondja meg valaki, hogy a boxutca végén, miért kapcsol ki automatikusan a pit limiter? mert az rendben, hogy nekem kell bekapcsolnom, mert automatikus kihajtáskor.. de amikor átlépem a boxutca végét, automatikusan pit limiter off..ezt szeretném manuálisan megoldani...ha lehet:D
  • lac coo
    Asszem az AI-nál nincs backfire....
  • GPx8
    Sziasztok!
    Létezik, hogy az elöttem lévő autóknak nem látszik a "back fire" effektusuk..?
    (Mem onlineben és a többi autó megjelenítése is full-on meg az effektek is).
  • Gabisan
    Hello!Meg tudja valaki mondani,hogy lehet kikapcsolni az automata sofort a boxutcabol valo kihajtaskor? pl: qualify.?
  • Ch_Slater
    miután körözgettél van ilyen gomb a motecben, hogy get logged data (vagy vmi hasonló). és akkor elvileg behozza őket. bár nem sokszor használtam, lehet hülyeséget irtam...
  • CodeRed
    Ha a MoTeC progit a default helyre installáltad, és az alábbiak szerint állítottad át a .plr fájlt akkor működnie kell.

Data Acquisition Version="0" // Version of vehicle data to write out
    Data Acquisition Rate="10" // rates 1, 2 ,5, *10*, 20, 50, 100
    Data Acquisition In Race="1"
    Data Acquisition EXE="C:\Program Files\MoTeC\i2\1.0\MoTeC.exe"
    Data Acquisition File="userdata\vehicledata.spt"
    MoTeC LogFolder="c:\MoTeC\Logged Data"
    MoTeC Minimum Time="20" // minimum MoTeC recording time (sec)
    MoTeC Multiple Logs="1" // generate unique filename for each new log
  • Shortstop
    sziasztok!

segítség kéne MOTEC témában. leszedtem a Pro-t és mindent úgy csináltam ahogy a FAQ-ban le van írva de nekem semmi adatot nem dokumentál miközben körözök a pályán....
    valaki nem találkozott még ilyennel ill. nem tudja a megoldást?

előre is kösz
  • Beagie
    FAQ
  • cartman05
    Hello!
  • dns1
    Sziasztok!
    Megtudná valaki mondani nekem hogy a gtr2 vel hogyan tudok online játszani!
    Köszi!
  • kigyi
    Pár képet megsoztottam itt (vigyázat a kisebb számmal jelöltek horgászképek is lehetnek, sajnos nincs időm most kiválogatni azt majd estére.
    ja igen elérhető itt!
  • kigyi
    jaja ingyenes volt
  • endiboy
    na ez engem is érdekelne
  • Gaberking
    Sziasztok!
    Ha valakinek van 1 pár jó setupja, mindegy milyen autóhoz, feltöltené valahova?
    Esetleg honnan tudnék setupokat letölteni?
    Előre is köszönöm!
  • Solt
    köszi...közben én is megtaláltam! két kanyarral még nem vagyok kibékülve...talán ott még benne van pár másodperc! :)))
  • Aceton
    Thx!
  • GPx8
    Bezony. Én írtam itt is.
  • SuperCharger
    Most olvastam totalcar-on egy 29-ei hírben, azt írják, hogy "Az eseményre a belépés ingyenes"... ez komoly? Ingyenes volt a belépés az FIA GT-re?
  • oneal1
    csak kár hogy belelógok a képbe:D (piros póló):D
  • CodeRed
    Köszönöm!
  • CodeRed
    Neked van igazad, összekevertem a Live Track-el ami azthiszem a GTR1-ben ki\be kapcsolható volt és állítható a mértéke (bár ebben nem vagyok 100%-ig biztos).
  • Bucser
    Jó lett nagyon:)
  • Panther
    A World Movement hatással van a pálya hőmérsékletére? jól értelek? Az nem csak egy opció, amely a horizontális és vertikális FOV függvényében (is) "lassítja", vagy "gyorsítja" a külvilág mozgásának ÉRZETÉT (a sebességérzetet)?

Mert ezt a játékon belülről is lehet állítani, de lehet, hogy félreértettem valamit.......
  • Panther
    Nézd, ha valakinek az SLI videokártyapár nem túlzás, akkor a RAM sem az. Pontosan 3DB 1 GB-os RAm van az alaplapban. De ez persze még nem oldja meg a változó időjárás mellett folyó verseny (és szép számú versenyző) problémáját.

Aceton kérte a Donington setupomat Corvette-hez (1.26-os), itt van:

Corvette
  • Sheltem
    Köszi a linket!

Pont ilyesmire van szükségem.
  • MaverickSXT
    azt gondoltam hogy joval gyorsabb de a video jo GRAT
  • CodeRed
    Hát az az igazság, hogy az M3-ast vissza kellett lassítani a videóban, hogy minden kanyar egyszerre legyen látható. Amúgy vagy fél perccel gyorsabb mint a GTL-es bömi :-)
  • CodeRed
    Úgy mint betonhőmérséklet nincs külön állítási lehetőség, hanem a WORLD MOVEMENT beállítása van erre hatással. Én ezt az értéket mindíg 100%-ra állítom monden ISI játékban, mert bizony így nagyban változnak a pálya adottságai a verseny alatt és az idő fügvényében. Ajánlott erőmű gép a 100% bekapcsolásához.
  • LeePí17
    mér lenne.
    vannak alaplapok amik bírják..sőt akár a 4Gbot is..
    mostanság elterjedtek az 1024mbos memóriák..
  • Beagie
    off: 3 GB RAM nem túlzás egy kicsit?
  • Panther
    Nem is tudom. Nézd meg a GTR2 rankon, itt: GTR2 Rank

Én 1:48-at mentem.

Más: fenn voltam jópár 10Tacle szerveren, de észrevettem, hogy az időjárás mindenütt száraz. Talán nem véletlenül, mivel a program gépigénye 26 versenyző után ugrásszerűen megnövekszik. A GeForce 7800-as kártyám és a 3 GB ramom ellenére néha 37 fps-t kaptam imolában, az átlag 45 körüli volt. Ha ezt most megfejeljük azzal, hogy a változó időjárás levesz -20/30 fps-t, akkor a végletekig kell butítani a játékot grafikailag, hogy minden jól menjen.