10998

| .:: F.A.Q. ::.| CHEAT| SIMBIN| GTR2 WEB| RSC NEWS| RACESIM-TRACKER| HSW| VirtualR| NOGRIPRACING| GP HUNGARY|
| GTR4U| MaverickSXT Tracks - PACK1 PACK2 PACK3PACK4| GTR2 TRACKS (TEMP) | MAGYARÍTÁS| GTR2 RANK|
BAJNOKSÁGOK/SZERVEREK: | GTR MASTERS|
-
Van! -
Es most olvasd el megegyszer a FAQ-ot, es kivancsi vagyok, abbol miert nem jott ossze?!:) -
BAJNOKSÁGOK/SZERVEREK: | HRC SZERVER SG Topic | GTR MASTERS | -
Cooper911 #3243 Sziasztok!
Van valami GTR2 liga amibe be lehet szállni? Hol találok róla infót? -
Laceee #3242 ezt már énis néztem
-
nagyon szépen köszi a segítségedet, mostmár működik faszán!
nagy vagy! mégegyszer köszi!!! -
Nézegettem az UI data-t, hihetetlen mi szemetet bennthagytak !!!
GTR1 menü, háttérképek, betöltőképernyők stb... Még ISI logo is van :))))))))))) -
nem igy volt mert hanem a GTR2/MOTEC könyvtár volt megadva...
na akkor most megnézem hátha.... -
-
Akkor valamit nem jól állítottál be. Ha van a gyökérben egy MoTeC könyvtár akkor ennek a sornak működnie kell. Nézd meg, hogy így néz e ki:
MoTeC LogFolder="c:\MoTeC\Logged Data"
Vagy indításnál ide adtad-e meg a MoTeC programnak, hogy ide mentse az adatokat. -
Jujj de nem szeretek kötött kameraállásokkal dolgozni. Jujj de jó lesz módosítgatni a kamera fájlokat. Na nem baj, így legalább több kreativítás kell majd 1-2 dolog megcsinálásához, de jó sokáig fog tartani. Ehhh... -
nem, nincs ott semmi -
Ezt buzi automata speed limitert hol lehet kikapcsolni ??? -
És amikor megnyitod a log fájlokat tartalmazó könyvtárat, ott vannak ÍGY a fájlok? -
nem emlékszem pontosan. csak 1x használtam eddig. az biztos, hogy a bal oldali "Data" fülön megtaláltam a köreimet. onnan kiválasztottam háromat és azokat megjelenítette.
arra nem emlékszem, hogy be kellett-e tölteni valami elmentett adatot előtte, vagy magától betette a köröket a Data fülre... -
Nem :(
Csak a freecam van, de az sem működik minden nézetben .
Reméljük összeszednek annyi pénzt ezzel a játékkal, hogy a GTR3 ( 05-06) -hoz már tudnak venni némi fejlesztést az ISI-től ...
Ez a gumi az rF-es felfüggesztéssel , FFB-vel nekem nagyon bejönne;) -
értem.
ha az elérési utakat jól módosítottam akkor elvileg ha a játékban rámegyek a garázsból a piros MOTEC gombra akkor meg kell nyitnia a progit ill. a mentéseket meg kell nyitnia... Ha ez így van akkor működik és annyi a baj hogy a MOTEC nekem üres adatlapokat ment... Hiába nézem ott a bal oldali fülnél a köröket meg az offset-et... sehol semmi.
kép van a galériámban a justpics mappában
http://www.sg.hu/galeria/11068212731159819625tn.jpg -
Egy olyan kérdésem lenne, hogy lehetséges a játékban olyan szabadon kezelni a kamerát mint az rFactor-ban? (zoom, álló kamera stb...) -
Én a pro-t. -
én a pro-t próbáltam. működött.
feltettem, átírkáltam az elérési utakat faq szerint, játékot elindítottam, megnyomtam a motec piros gombot ott fent, mentem pár kört, kinéztem a motec progira, nem jelzett semmit. ekkor a bal oldali két függőleges fülből a motec progiban kiválasztottam a felsőt. ott voltak a köreim, kijelöltem hogy melyiket akarom látni és betette őket...
[azért nem írom pontosan a menük/fülek neveit, mert linuxban vagyok] -
Szasztok! Tükröt lehet valahogy beállítani motorháztető nézethez? Ha Virtual Mirrort állítok be nekem nem jelenik meg semmilyen tükör. -
Szabi1991 #3225 :O eddig észre se vettem hogy ott van az a link is , sry :( -
Többekközt ezért (is) érdemes kutakodni a bannerban lévő linkek alatt !
GTR4U .... -
ja :(
ti melyiket használjátok a pro-t vagy a standard-ot? -
Szabi1991 #3222 link ?(mármint ahonnan letőlthető a festés :) -
-
És engedélyezted a játékban is, hogy gyűjtsön adatot az autóról? -
fejtetőre is állhatok neki. leellenőriztem mindent háromszor is de baszik ez nekem működni
-
Nem én csináltam !
-
-
Maradjunk a játéknál......
Pl.:
-
nemgáz szia -
én kérek elnézést....
-
Kicsit uncsi már ez a sok, ezerszer látott kép .....
Távol álljon tőlem hogy házsártos legyek, de biztos itt kell ezeket bemutatni ? -
6x kisebb lesz kb -
LeePí17 #3211 Hungaroring -
LeePí17 #3210 
asszem 28-30perc körüli..
ami durván (dvd minőségbe úg 500-600mb...)
minőség csökkentésével kisebb -
Jah meg nekem is itt vannak a képeim
Aki akarja húzza le. -
Hi all!
Suna indít egy szervert. Hungaroring lesz, Suna mindjárt beteszi a linket akinek nincs meg véletlenül -
ma rippelem fel Suna kamcsijáról a cuccot emberek ;)