GTR 2 - FIA GT Racing Game

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ch_Slater
teljesen.

Syd Barrett 1946-2006 Rick Wright 1943-2008 R.I.P.

Ombika
Jol erzem,hogy kormany nelkul eselyem sincs ismet? :S

reaper4
hol volt itt menõzés??? lol. azért mert leírta mire használja??? neked üldözési mániád van :) ha látni akarod, h milyen a menõzés akkor kukkants be a hardware/3dmark 06 -ba... bár neki is csak rossz napja volt...

Gigabyte GA-965P-S3|Q6600+ASUS Silent Knight II|4x1gb KingmaxDDR2-800|VTX HD 6870| Samsung 750gb|Sb X-fi XtremeMusic|Samsung P2770HD| Corsair TX650 v2|Megaworks 550|G9|win7 64-bit

lac coo
Ez a "gyári" fizika sokkal jobban tolerálja a kézi váltó+kuplung pedált mint a mod-ok !

Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!

pfú. mint újonc mondom, jobb lett. <#vigyor4>

Alexease
Leteszteltem en is;) Csak azt irom ami most erdekelt, a fizika, grafika, hang mar ismert volt;)) Vagyis, mint "jatek". Toya irasaban (www.PCDome.hu) mar olvastam, hogy van benne "minden", de igy kozelrol meg jobbnak es szerteagazonak tunik;)

- Feltem tole, de jonak tunik a Driving School, es nagyon hasznosak a melle pakolt szovegek (Theory).
- A Bajnoksag adott (2004, 2004), de ami ott erdekesebb, a Custom bajnoki futamok (a School-lal megnyerhetok), amelyeknel eleg jol ossze vannak valogatva a kategoriak, autyok, palyak, nehezseg stb.
- A harmadik nagyon hasznos, ami mar a GTL-ben is tetszett, hogy frankon ossze lehet rakni barmilyen gyors versenyt;) Alapbol ott vannak a hivatalos autok es palyak (Offical - GT/NGT), de reszletesen epitheto futam az autonkent valaszthato Single Maker es Special-ban.

A lenyeg, hogy nekem egyelore tecccik...;)
Istencsászár
Nem a törésen van a lényeg... talán kicsit jobb lett talán nem... ami kell hogy törjön az törik a többi csak részlet kérdés...

Gyûjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

Valaki jobbnak érzi a törés modellt? Akárhogy próbálom, nem látok sok különbséget az 1hez képest. Vagy lehet ezt is állítani valahol?

Cowek
Szerintetek reális hogy szárazon 13.4 alatt lehet gyorsúlni, szakadó esõben esõgumikkal meg 13.8 ???? <#conf><#conf>

http://www.f1-info.hu/

Egyetlen egy beállítást se töltöttél le? Nah.

Istencsászár
Mindenki sajátot használ, mivel mindenkinek egyedi stílusa van... az ilyen olyan alap setupok leírások kiinduló pontak jóak, azt azt lehet egyénre szabni...

Gyûjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

ok. Akkor pl. a Wéber nagyúr beállításait használod, vagy sajátot? Tudsz -e linket beállításokhoz?

lac coo
Menõzni a sok százezres géppel parasztság ! Pont ....
Mindent nem állítok be, de spec a nehézséget profira szoktam rakni, fõleg ha ismerem is a GTR1-bõl hogy az mit jelent .....

Ismétlem: ne fikázz légyszives. Köszönöm.

Hát ezaz! bmp -jpg converter :D, Amúgy a jákékba is ilyen amig nincs Anizo, de 2006ban azért ez már vicces.

Istencsászár
De ilyen jó fizikát és játék élmélnyét sem ( persze ilyen froza meg a gthez mérten ), nade, ennyire nem lowpoly, meg hát a csúcs gépe nem viszi az élsimítást? 7800GT SLI erre már kevés :)

Beagie
érdekes hogy nekem a demo 40-50 fps-el ment, ez meg ugyanazokkal a graf beállításokkal 1-1 másodpercre visszaesik 5-re, aztán visszaáll normálisra <#rinya><#rinya>

www.gtr-masters.hu

DanielT
Úristen. Ekkora felbontásban ilyen recés homályos lowpoly szart még nem láttam.
Bocs az OFF-olásért.

Figy. Te mindent beállítasz mielõtt megnézed? Most miért nézel le mikor nem is ismersz? Én sem írtam rólad semmit. A gépem olyan amilyen, ArchiCAD-re, grafikára, fotózáshoz, munkára kell. Két játékot használok 30 évesen: GTR, és GTR 2 (mostmár). Nem értem mit fikázol. Sokkal jobb gépek is vannak, ráadásul ez közel 1 éves, valamint szándékosan nem írtam oda mennyire van húzva. De ha neked ez a fikázás a jobbik oldalad. Sajnálom. Írni akartam a játékról, képeket beszúrni amíg a többiek a hozzáférhetetlenségük miatt késõbb szedik le. Attól, hogy újonc vagyok ITT még nem kell egybõl gyereknek nézni.

Istencsászár
Nem, csak gyûjti a kincseket a raktárba :)))))

arty
tolvaj :D

Forza.

JuanG
nem jön át a motorpowa...de majd otthon meghallgatom Sennheiser-en is :DDD

sociaty, have mercy on me, I hope you are not angry, if I disagree...Eddie Vedder: Sociaty

Istencsászár
Hogy érted hogy gyenge? nem valósághû, vagy nemjön át a motor powa ?

JuanG
amúgy a TVR izgalmasnak tûnik, jó a hangja, de a cockpitjébõl kilátni elég gázos...a Nissan 350Z nek a hangja nem jön be, amúgy elég klassz, és még néztem a 911 biturbo-t, annak is gyenge a hangja, bár jobb hangkártyákon bejöhet...más autót még nem néztem

sociaty, have mercy on me, I hope you are not angry, if I disagree...Eddie Vedder: Sociaty

lac coo
Ez jó hír ! :))))))Akkor ez az 1.160 patch rFactorhoz !<#idiota><#zavart1><#vigyor1><#zavart2>

JuanG
színtiszta csupasz WAV az egész :DDD

Alexease
- Ez el fog indulni, ezzel nem lesz gond;))) Persze, lamasag ellen nincs orvossag;))
- Nincs kodolva semmi, "szabadon" barkacsolhato;P
ez így van...sajna...

Alaplap: ASUS A8N-E CPU: AMD64 X2 E6 3800+ @10*258(1.3V) VGA: Asus X1950 Pro 2*1Gb DDR 400@430

Istencsászár
Nembaj, kijött leszedték azt elüntek:) eddig tartott a buzgás, csak akkor irnak majd be ha nem indul el :)

lac coo
A hangokat ki lehet lopni a fullosból is ? :)

Alexease
Amugy, eleve kavaras az egesz engine. A GTR2-be bekerult shaderek kozott van reflect map (tukrozodo aszfalt), amit az ISI mar 2004-ben megcsinalt (a file bejegyzese alapjan), de az a shader NINCS benne az rFactorban! Sok az atfedes, van ami frissebb, de van ami regebbi.
Alexease
- Az ablaktorlot lehetne most is mozgatni, azzal nincs gond;)
- Grafikailag van gond, a torlesnel. Regen, az atlatszo ablakokon az animaciot lejatszani nem volt nagy gond, de most a tukrozodo, shaderes, atlatszo texturas szelvedon mar nem annyira egyszeru;) Foleg, ha mar az engine-nek az egyszeru kijelzokkel is gondja van:))
JuanG
azt nem tudtam hogy ennyire komoly feladat, csak azt hogy az RC2000-ben benne volt <#idiota>

lac coo
Mért , a szokásos forgásra építve amit tud az engine nem lehet megcsinálni ?

lac coo
Mert sok szép sportoutó van benne.....Csak gagyi a fizika mert 300-nál megcsúszik a kanyarban , és összetörik a betonfalon ....

Alexease
Azert az ablaktorlo komolyabb programozasi feladat, az alap ISI engine nem tartalmazza, a SimBin-nek meg nem tudom mekkora a programozo kapacitasa. Egyertelmu volt, hogy nem lesz benne.
JuanG
controlsban nincs az tuti...és magától se kapcsol be...de legalább grafikailag ott van a szélvédõn :)

JuanG
valóban nincs benne ablaktörlõ mozgás...ez elég gagyi így 2006-ban ...

de attól még elég jó lehet...most melóban egérrel irányítva nem könnyû :DDD

otthon elsõ dolgom lesz betenni nordot és az M3-ast meghajtani rajta :DD (póker után :)

Csak azért kérdeztem, mert valaki írta, hogy látott ablaktörlõ kapcsolóra utalást valamelyik file-ban...

i5-2500K, 8G RAM, GTX1060/6GB / Logitech G29 / Win7_64

SitatiS
Mért kell szétbarmolni ezt a topikot?<#szomoru1>

Let the good times roll.

http://gamestation.smsline.hu/games.php?p=20061&s=sorx innen lehet szedni a teljest!!!! valaki már leszede?és kell hozzá crack?
lac coo
Akkó ez megint gagyi :)))))))))

Nincs benne, ezt megmondhatom én is neked.

HSW.hu - Minden, ami a számítógépes autóversenyzéssel kapcsolatos. Hungarian Painters\' Team - http://hpt.racegear.net Reklám Mánia - http://reklammania.extra.hu

lac coo
Neked csak és kizárólag a Need For Speed való !!!!!

Itt jampizol a szuper gépeddel, de egy métert nem tudnál menni kikapcsolt segítségekkel !
Full helpel az 1 éves fiam szokott játszani :)))))))))))<#lama><#lama><#lama>

Azért esõben megnézhetnéd, amit kérdeztem...

MAjd akkor írok véleményt, ha már írt más, nehogy belém kössenek újra. :D

Hja, de legalább úgy nem csak a mûszerfal látszik.

Gépháztetõ nézetben viszont csak az ovisok mennek... :D

Valaki már nyomja? Vélemény a GTR-hez képest? Az autók sérülései ugyanúgy el vannak nagyolva, mint a GTR-ben?