10998
  • lac coo
    Én most ezt használom, nem nagy szám de nekem eddig ez jött be a legjobban :link.....
  • Alexease
    Nezek valamit;) Most nekem is alapok vannak, de volt mar kikeverve 1-2;)
  • lac coo
    rF-hez van ezer féle, válogass abból :)))
  • JuanG
    Alexease!

Nincs valami jó kerékcsikorgás hangod a GTR2-höz...kezdem megutálni az alap hangot, tök gagyi :))
  • Mik
    köszi
  • autoszimulator
    remélem innen sikerülni fog: GTR2 kézikönyv
  • SuperCharger
    Én benne lennék egy "amatőr" versenyben (bár én csak hétvégén érek rá), és biztos van itt még pár szim-amatőr rajtunk kívül, aki csatlakozna, ugye? :)
  • Mik
    légyszíves ezt a kézikönyvet rakd már fel mégegyszer nem tudom letölteni
  • Panther
    Ha valaki használja, elképzelhető, hogy a kormányzási szöget át kell állítani, én DFP-t használok, ahhoz készült.
  • Panther
    Na, hogy egy kis setup is legyen. most mentem public szerveren Imolában - ugyan hol is másutt, kedvenc pályám :))) - egy F575-el, megelőztem egy csomó F550-et, igaz 1:42-et mentek.

Sajnos a játék éppen beszaggatott, megállt egy pillanatra és vesztettem jópár tizedet, így csak 1:41.7xx lett a végeredmény, de simán jó 1:41.3-ra.

F575 Imola
  • GPx8
  • lac coo
    A napokban jelent meg a SimBin Development Team és a SevenM gondozásában a nagysikerű GTR című számítógépes autószimulátor második epizódja, a SevenM pedig úgy gondolta, hogy Magyarországon Kiss Norbertet választja partneréül a játék népszerűsítése céljából.....

Proex Motorsport..Képek , további infok !

• Alexease
    Igen, az biztos jobb, azt meg nem probaltam. Egy idoben az Olasz forumon volt aki mindig megcsinalta a hasonlo optimalizaciojat, vesz esetben segit.
  • CodeRed
    Viszont a GPx8 által linkelt fps optimalizáció legalább 10-15 fps-t javít, és látványban semmivel nem rosszabb mint az alap.
  • Alexease
    Nekem a frissebb DirectX semmit nem javitott, de mondjuk en rendszeresen frisstem;)
    Fix visszajatszas resz, Spa, Ferrari Modena, Cockpit, 10 AI, High.

"Regi": 2006-10-03 21:49:11 - GTR2
    Frames: 2402 - Time: 60000ms - Avg: 40.033 - Min: 30 - Max: 48

"Friss": 2006-10-03 21:52:54 - GTR2
    Frames: 2429 - Time: 60000ms - Avg: 40.483 - Min: 31 - Max: 48
  • mohus
    képek alapján nem szívesen ítélek meg egy gémet...

ha már mozog (pl videó) egy fokkal jobb...persze kipróbálni a legjobb egy gémet:)
  • mohus
    jaj! hány részt adnak még ki abból a valaha dicső gémből?:)
  • Tomo15
    Off: egyszerűen borzalmas az irányitása, és a "fizika" az nc:) ( persze x360-on van meg)
  • Laceee
    Nem én fordítottam le a GTR mérnöki kézikönyvet hanem Demkó Sándor, én csak beépítettem a játékba
  • lac coo
    Off.:

Szerintem ez pálya semmivel sem szebb mint a Evolution GT .....
  • Istencsászár
    Test Drive U. Abban is lesznek szép belsők és jön Pcre is.
  • VRSDM
    van olyan valaki aki nem a legügyesebb, és szokta nyomatni online? mert én gyakolrok napi legalább 1-2 órát, de rookie-champekben egyszerüen nemtudok az utolsónál jobb helyre kerülni, (sim módban persze)... és azért versenyeznék, hogy legyen esélyem is:) osztálytársak meg tipikus warezhörcsög (nézdmár milyen szar, mikor 300al csodálja hogy kirepül a kanyarba)...szoval a gép minden pályán rámver legalább 5-6 sec.et mire megtanulom azt a " szintet" addigis játszanék...
    szoval valaki?
  • CodeRed
    Gagyi? Pc-n még egy darabig csak álmodozhatunk ilyen "gagyi" cockpitről.
  • Alexease
    Amugy semmi extra nincs benne, grafikailag a GTR2 vagy barmelyik ugyan ez, csak itt maxon van az Anoso es az Antialiasing;) Max tartja a 60 fps-t;) De hat nincs tukor, muszerek, a fizikai is inkabb fcsak egy autos jatek szintjen lesz, telemetria, kopas, tores, serules, stb. kitudja... A hatter a kepen latvanyos, de erosen gazdasagos;) Az a sziklas hatter - mint egy lapra felfeszitett fenykep - is erosen el ut a tobbitol;)

Az egeszben a lenyeg es az ujitas, hogy lesz belsonezet, igy talan egy hasznalhatobb vezetesi elmennyel, autokezelessel jo lesz kikapcsolodasnak, ha masert nem is a grafika, hangulat miatt;) Bar, ki az aki emiatt vesz egy PS3-at?!:)

De ne offoljunk, errol boven lehjet ne irkalni, csak ertelme nincs;)
  • pheaton
    Tévedsz:) De nem gond. Jól csináltad faján néz ki , csak azért mondtam hogy nem drift , mert nem az. Gázzal , erőből driftelni igazán csak az LFS2 ben lehet.
  • bardocz
    azért merta sofőr leparkolt hogy szíjjel nézzen a tájon :Dés pont a leégkondi maitt nem szállt ki hiszen biztos meleg van odakinnt :D
  • Alexease
    Meg a muszerek sem mukodnek - legalabb is ha a kepen megy az auto -, nem hinnem hogy lesz legkondi:))
  • mohus
    remélem a légkondit is be lehet majd kapcsolni:)
  • Alexease
    Ez mar azert pofasabb:) Ha megy majd ugy mint pl. a MBWR elso resze, akkor mar erdemes talan foglalkozni vele;)
  • bardocz
    valaki mondja mega szám címét és előadóját plz
  • GPx8
    gagyi...
  • mohus
    Alex....
    kicsit elmaradtam

:)
    a Ferrari cockpit
  • Alexease
    Azt en csesztem el, sorry:) Kimaradt a Logged konyvtar;)
  • mohus
    jól van....nálad is rángatja a replayt a GTR2....megnyugodtam, hogy nem a gépem a szar:)
  • GPx8
    Kösz!
  • mohus
  • autoszimulator
    A játékban található GTR2 kézikönyvet, melyet Lackó forditott le nekünk ha jól tudom, átültettem egy formázott word doc-ba, így aki nem akarja onnan keresgéljni, ott nézegetni, az letöltheti ezt, és akár ki is nyomtathatja, 12db A4-es lap lett. innen le lehet tölteni (~150kB)
  • LeePí17
    GTR2
    WTCC

most...ezek a nyerők.
    jó igen a wtcc még nem jött ki..de hamarosan..

nah ne offoljunk.
  • bardocz
    nekem még nem tom mi lezs a nyerő csaka azt tudom hogy a rallytól már hülyét kapok és kell vmi pálya verseny :D
  • LeePí17
    áh az is király gamma..
    nekem a Ford Capri RS a nyerő..
    de kinek mi..