GTR 2 - FIA GT Racing Game

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Cowek
Ugye nem gondoljátok egy pillanatra sem hogy komolyan beszélt Jacek?<#lama><#idiota>

http://www.f1-info.hu/

Beagie
Tényleg nem tûnik rossznak

www.gtr-masters.hu

Beagie
Sebaj, még nem késõ NFS-ezni egyet

www.gtr-masters.hu

sanzik
jah <#banplz>
de már kész vannak a hangok,hogy ezzel tolod? <#idiota><#mf2>
Délután 6-tól esetleg, addig sajna meló.
Egyébként gond nélkül megeszi a hamachi-t?
Kaszi46
nekem reloead, de sztem mindkettõvel megy a lan-os móka.

*Posse*T.W.D*

Panther
A reloaded-féle tört verzióval, vagy a Securom loaderessel lehet multizni? Neked melyik van meg?

E8400 4.2GHZ, Asus Striker II Extreme DDR3, GeForce 9800GX2, 2x1GB DDR3-1600/1900MHZ, 650Watt Corsair PSU. GTR2 - rFactor - LFS - WTCC Race - Race07 - GTR EVO - STCC

H
Mivel a 2004 -es évadot dolgozza fel... Furcsa, mi?

i5-2500K, 8G RAM, GTX1060/6GB / Logitech G29 / Win7_64

Kaszi46
Valaki egy kis online csapatás? hamachi szoba:gtr2hu pass:gtr2hu

z3\donington

*Posse*T.W.D*

Willi Betz
a lámpát melyik gombal kell bekapcsolni?
furcsa,h nincsenek benne 2005-ös autók<#conf>

.:Kiskorú Gabec:. Kormányzott kereket hajtani???? wtf? ? Omegaforever ?

Lehet. Olvass vissza. <#nezze>

Mnemomic
Lehet majd itthon kapni egyáltalán?

Jacek
Hat ez jo szar lett:) graf egy takolmany:) a tobbi szot sem erdemel:P

Beagie
komolyan bizony, nem olvasol internetet? pl. is egy esetitt
de ez nem egyedi

www.gtr-masters.hu

MaverickSXT
a demohoz valo palyak legalabb is amiket en csinaltam es fent vannak HSW n azok jok kb 60 palya,ami amugy is a teljeshez keszult

MaverickSXT
nekem a teljeshez is van magyaritas

Ez nem gyerekeknek való. Legalábbis az ára... <#vigyor1>

Legalábbis nálunk...

Szerintem ez sokkal jobb, csak még mindíg nem lehet kapni!

hát szerintem meg vannak ennél sokkal profibb kormányok , csak a pénz szab határt pl: ACT Labs , a posta nem nyúlja-e le ... ezt komolyan gondoltad ? <#ejnye1>
Beagie
szerintem ez a legjobb kormány ma a piacon, csak éppen nem lehet itthon kapni. Persze megrendelhetõ online boltból, csak kérdéses hogy a posta nem nyúlja-e le <#violent>

www.gtr-masters.hu

ChevyG work
lessz faq?

gépigény?

P133@167Mhz, 16Mb EDO RAM, S3 4 Mb TRIO, 230W, 24x CD-ROM, 4,3Gb Quantum HDD Nascar->NASCAR!!! súlyból elvenni NEM LEHET!

én Momo-t nem vennék mert 1-1,5 év alatt elromlik a pedál , a kormány tengelye is kikopik és lötyög ,inkább a Driving force pro-t ajánlanám helyette
Elég erõs, kellemes a fogása, jók az effektjei, ja és nagyon pontos. Szerintem. Ez a negyedik forszos kormányom, eddig ez tetszik a legjobban.
a demohoz készült magyaritás (amit én csináltam) kompatibilis a teljes játékkal csak a driving school rész nincs benne és az olyan feliratok amik képre vannak irva (hiányosságokat a közeljövöben pótlom)
Barni
az már elég jó ugye?
meglesem

Avanti Italia!

pl. Logitech MOMO FF Racing, 25-30k közt találsz.
Willi Betz
hi all!
két kérdésem lenne
tudtok ehhez dvd borítót?
a demóhoz való pályák jók a teljes játékhoz is?

.:Kiskorú Gabec:. Kormányzott kereket hajtani???? wtf? ? Omegaforever ?

Forza Italia
1 óra aztán énis nyomom de jó. allig várom

Forza Juve! Solo la JUVE e GRANDE! 30 Scudetto, 9 Olasz Kupa, 5 Olasz Szuperkupa, 2 Bajnokok Ligája, 1 Kupagyõztesek Európa Kupája, 3 UEFA Kupa, 2 Európai Szuperkupa, 2 Világkupa, 1 Intertotó Kupa

Barni
hi
na nemsokára már énis nyomom vele
gamepaddal gondolom nem valami jó mi?
milyen kormányt ajánlotok hozzá?

Avanti Italia!

Cowek
Crack, azt készen van...
Persze az online-hoz meg fogom venni ha megjelenik :-)

http://www.f1-info.hu/

Forza Italia
Demohoz igen

Forza Juve! Solo la JUVE e GRANDE! 30 Scudetto, 9 Olasz Kupa, 5 Olasz Szuperkupa, 2 Bajnokok Ligája, 1 Kupagyõztesek Európa Kupája, 3 UEFA Kupa, 2 Európai Szuperkupa, 2 Világkupa, 1 Intertotó Kupa

DanielT
A Reloaded verzió teljesen rendben van? Nem kell ügyeskedni?
JuanG
miért? van?

sociaty, have mercy on me, I hope you are not angry, if I disagree...Eddie Vedder: Sociaty

JuanG
nem tudom, nem terveztük még...

sociaty, have mercy on me, I hope you are not angry, if I disagree...Eddie Vedder: Sociaty

Forza Italia
Honnan tudom leszedni a demohoz a magyarosítást. Elõre is köszi.

CodeRed
Ha lehet modolni a GTR2-t és meglesznek hozzá az eszközök akkor lesz alá Zonda? Simán megállná a helyét az alapjátékban.

https://www.youtube.com/channel/UCNMRCx_bkrHBdc51cuob9wg/featured

CodeRed
Én tuti. Végre egy jó szim aminek az 1.0-ás változata nem hemzseg a hibáktól. Az összes eddig felfedezett hiba mind grafikai hiba. Pl: Esõ rengeteget levesz, a pályák némely részén karambolozol akkor az fps leesik 1-2-re, ha egybõl játszol le visszaismétlést akkor 20 fps-el lassab, de ha elmentett replayt nézel meg akkor minden ok, illetve a karambolok sem lassulnak be. Viszont ami nagyon tetszik, hogy lehet korrigálni az autón ha megindul a segge.

JuanG
1,5 giga kb...

CodeRed
A hivatalos MOTEC-et le is szedtem és mûködik a GTR2-vel, csak annyi a bajom, hogy a pályarajz nagyon béna, és igazából nem tudom olyan részletességgel nyomon követni az autó állását és a pozíciót a pályán. Bár ha valaki tud rá megoldást azt szívesen venném :-)

Beagie
1 DVD

www.gtr-masters.hu

Forza Italia
helló! Mekkora a játék mérete?

Beagie
<#eljen>

www.gtr-masters.hu

lac coo
A suli tényleg jó benne, azthittem valami gagyi dolog lesz ...
De sok dolog van benne amit már régóta meg kellene tanulnom :)))))
És szinte az összes elképzelhetõ versenyhelyzet benne van .

Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!

Kaszi46
Lehet, mégis megveszem!<#idiota><#vigyor3>

*Posse*T.W.D*

Alexease
Sok-sok apro dolog nincs a GTR2-ben mint ami az rFactorban. Fizika, AI, kontrollerek, kezeles, stb. De mig az rF elvileg egy "tech-demo", addig a GTR2 egy eleg jol kidolgozott "jatek", kihasznalva es modositva az engine minden funkciojat, lehetoseget. Lasd GTL, ami meg regebbi alapokon van, megis osszessegeben igen csak jo. Sokat szamit azert a "korites" amit egy engine-re pakolnak;) Hiaba is lehetne megcsinalni az rF ala, nem lesz olyan modder csapat, aki ilyen szinten bele tudna maszni az egeszbe.
Alexease
A GTR2-vel elvileg mukodnie kellene a hivatalos MoTec-el. Ingyenes, vagyis azzal nincs gond. Az rFactornal azert kell tuningolni, mert az egy kicsit mas, ahoz nincs hivatalosan telemetria.
CodeRed
Hát kavar az tuti, viszont az rF-hez készített átalakított F1 telemetry simán mûködik vele. Bár van 1-2 funkció ami nem elérhetõ, de a lényegesebbek láthatóak. Majd ha nem alszom be holnap akkor beleturkálok kicsit, hátha 100%-osan együtt tud vele mûködni.

lac coo

A cockpit vibration nagyon hiányzik belõle !
Úgylátszik az túl jó dolog ahoz, hogy eladja az ISI :))))

Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!

Próbálhatod egérrel is irányítani ha más nincs.
Gombokkal a gyengébb autókkal, száraz aszfalton még el lehet hülyéskedni, de igazából kormány kell hozzá.

HSW.hu - Minden, ami a számítógépes autóversenyzéssel kapcsolatos. Hungarian Painters\' Team - http://hpt.racegear.net Reklám Mánia - http://reklammania.extra.hu