10998

| .:: F.A.Q. ::.| CHEAT| SIMBIN| GTR2 WEB| RSC NEWS| RACESIM-TRACKER| HSW| VirtualR| NOGRIPRACING| GP HUNGARY|
| GTR4U| MaverickSXT Tracks - PACK1 PACK2 PACK3PACK4| GTR2 TRACKS (TEMP) | MAGYARÍTÁS| GTR2 RANK|
BAJNOKSÁGOK/SZERVEREK: | GTR MASTERS|
-
Én most ezt használom, nem nagy szám de nekem eddig ez jött be a legjobban :link..... -
Nezek valamit;) Most nekem is alapok vannak, de volt mar kikeverve 1-2;) -
rF-hez van ezer féle, válogass abból :))) -
Alexease!
Nincs valami jó kerékcsikorgás hangod a GTR2-höz...kezdem megutálni az alap hangot, tök gagyi :)) -
Mik #3322 köszi -
remélem innen sikerülni fog: GTR2 kézikönyv -
Én benne lennék egy "amatőr" versenyben (bár én csak hétvégén érek rá), és biztos van itt még pár szim-amatőr rajtunk kívül, aki csatlakozna, ugye? :)
-
Mik #3319 légyszíves ezt a kézikönyvet rakd már fel mégegyszer nem tudom letölteni -
Ha valaki használja, elképzelhető, hogy a kormányzási szöget át kell állítani, én DFP-t használok, ahhoz készült. -
Na, hogy egy kis setup is legyen. most mentem public szerveren Imolában - ugyan hol is másutt, kedvenc pályám :))) - egy F575-el, megelőztem egy csomó F550-et, igaz 1:42-et mentek.
Sajnos a játék éppen beszaggatott, megállt egy pillanatra és vesztettem jópár tizedet, így csak 1:41.7xx lett a végeredmény, de simán jó 1:41.3-ra.
F575 Imola -
GPx8 #3316
-
A napokban jelent meg a SimBin Development Team és a SevenM gondozásában a nagysikerű GTR című számítógépes autószimulátor második epizódja, a SevenM pedig úgy gondolta, hogy Magyarországon Kiss Norbertet választja partneréül a játék népszerűsítése céljából.....
Proex Motorsport..Képek , további infok !
-
Igen, az biztos jobb, azt meg nem probaltam. Egy idoben az Olasz forumon volt aki mindig megcsinalta a hasonlo optimalizaciojat, vesz esetben segit. -
Viszont a GPx8 által linkelt fps optimalizáció legalább 10-15 fps-t javít, és látványban semmivel nem rosszabb mint az alap. -
Nekem a frissebb DirectX semmit nem javitott, de mondjuk en rendszeresen frisstem;)
Fix visszajatszas resz, Spa, Ferrari Modena, Cockpit, 10 AI, High.
"Regi": 2006-10-03 21:49:11 - GTR2
Frames: 2402 - Time: 60000ms - Avg: 40.033 - Min: 30 - Max: 48
"Friss": 2006-10-03 21:52:54 - GTR2
Frames: 2429 - Time: 60000ms - Avg: 40.483 - Min: 31 - Max: 48
-
képek alapján nem szívesen ítélek meg egy gémet...
ha már mozog (pl videó) egy fokkal jobb...persze kipróbálni a legjobb egy gémet:) -
jaj! hány részt adnak még ki abból a valaha dicső gémből?:) -
Off: egyszerűen borzalmas az irányitása, és a "fizika" az nc:) ( persze x360-on van meg) -
Laceee #3308 Nem én fordítottam le a GTR mérnöki kézikönyvet hanem Demkó Sándor, én csak beépítettem a játékba -
Off.:
Szerintem ez pálya semmivel sem szebb mint a Evolution GT ..... -
Test Drive U. Abban is lesznek szép belsők és jön Pcre is. -
van olyan valaki aki nem a legügyesebb, és szokta nyomatni online? mert én gyakolrok napi legalább 1-2 órát, de rookie-champekben egyszerüen nemtudok az utolsónál jobb helyre kerülni, (sim módban persze)... és azért versenyeznék, hogy legyen esélyem is:) osztálytársak meg tipikus warezhörcsög (nézdmár milyen szar, mikor 300al csodálja hogy kirepül a kanyarba)...szoval a gép minden pályán rámver legalább 5-6 sec.et mire megtanulom azt a " szintet" addigis játszanék...
szoval valaki? -
Gagyi? Pc-n még egy darabig csak álmodozhatunk ilyen "gagyi" cockpitről. -
Amugy semmi extra nincs benne, grafikailag a GTR2 vagy barmelyik ugyan ez, csak itt maxon van az Anoso es az Antialiasing;) Max tartja a 60 fps-t;) De hat nincs tukor, muszerek, a fizikai is inkabb fcsak egy autos jatek szintjen lesz, telemetria, kopas, tores, serules, stb. kitudja... A hatter a kepen latvanyos, de erosen gazdasagos;) Az a sziklas hatter - mint egy lapra felfeszitett fenykep - is erosen el ut a tobbitol;)
Az egeszben a lenyeg es az ujitas, hogy lesz belsonezet, igy talan egy hasznalhatobb vezetesi elmennyel, autokezelessel jo lesz kikapcsolodasnak, ha masert nem is a grafika, hangulat miatt;) Bar, ki az aki emiatt vesz egy PS3-at?!:)
De ne offoljunk, errol boven lehjet ne irkalni, csak ertelme nincs;) -
pheaton #3302 Tévedsz:) De nem gond. Jól csináltad faján néz ki , csak azért mondtam hogy nem drift , mert nem az. Gázzal , erőből driftelni igazán csak az LFS2 ben lehet. -
azért merta sofőr leparkolt hogy szíjjel nézzen a tájon :Dés pont a leégkondi maitt nem szállt ki hiszen biztos meleg van odakinnt :D -
Meg a muszerek sem mukodnek - legalabb is ha a kepen megy az auto -, nem hinnem hogy lesz legkondi:)) -
remélem a légkondit is be lehet majd kapcsolni:)
-
Ez mar azert pofasabb:) Ha megy majd ugy mint pl. a MBWR elso resze, akkor mar erdemes talan foglalkozni vele;) -
valaki mondja mega szám címét és előadóját plz -
GPx8 #3296 gagyi... -
Alex....
kicsit elmaradtam
:)
a Ferrari cockpit -
Azt en csesztem el, sorry:) Kimaradt a Logged konyvtar;) -
jól van....nálad is rángatja a replayt a GTR2....megnyugodtam, hogy nem a gépem a szar:) -
GPx8 #3292 Kösz! -

-
A játékban található GTR2 kézikönyvet, melyet Lackó forditott le nekünk ha jól tudom, átültettem egy formázott word doc-ba, így aki nem akarja onnan keresgéljni, ott nézegetni, az letöltheti ezt, és akár ki is nyomtathatja, 12db A4-es lap lett. innen le lehet tölteni (~150kB) -
LeePí17 #3289 GTR2
WTCC
most...ezek a nyerők.
jó igen a wtcc még nem jött ki..de hamarosan..
nah ne offoljunk. -
nekem még nem tom mi lezs a nyerő csaka azt tudom hogy a rallytól már hülyét kapok és kell vmi pálya verseny :D -
LeePí17 #3287 áh az is király gamma..
nekem a Ford Capri RS a nyerő..
de kinek mi..